Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Aiti Teresa : 08.09.2012 20:58:41
Oho, huomasin juuri, että lkarttamme ovat aika samanlaisia ja olemme KAIMOJAKIN kaiken lisäksi. Minunkin nimeni sattuu nimittäin olemaan Teresa. Lisäksi minulla on  aurinkoneitsyt, kuuharka, jousimiesaskendentti. Jaja saturnusharka ja neljännessä huoneessa, tämä edellä mainittu kuu myös SAMASSA HUONEESSA kuin hänellä, marsneitsyt ja mitä kaikkea.
Muutkin merkit lähes samassa huoneessa. Hm.

(hupsis, olikin hiukan vanha aihe, anteeksi sen ylös nostamisesta)

Mielenkiintoista... Ei kuule haittaa, ihanaa kun näitä vanhoja aiheita pompsahtelee nyt esiin ja vielä tällaisista aiheista.  smitten Jeesuksestakin oli tuolla yksi... Tällä on tarkoituksensa.   angel

Hyvä, ettei haittaa :3 ja hmm, mielenkiintoista ja kummallista. Mutta totta, kaikella on tarkoituksensa.
Kas vain, näköjään myös venus samassa, 8, huoneessa. Ja myös onnenpiste samassa merkissä. Jännää.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 02.09.2012 20:25:45
Proge-Kuu skorpionissa ja MC skorpionissa. Jaja jotain. Pitäisi varmaan tätäkin oppia tulkitsemaan, vai tulkitaanko tätä ihan samalla tavalla, kuin syntymäkarttaa? d: Näkeekö mistään sitä tismalleen tämän hetkistä karttaa mistään? vaivaivai onko tämä juuri se
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 30.08.2012 21:01:58
Hmm, pitääkin muuten kysyä tästä AP-kartasta. Minulla näkyy nimittäin olevan siellä 12. huoneessa kuurapu aspect_opp 6. huoneen plutokauris. Haluisiko joku hieman, krhm, valaista tätä aspektia, olen hieman huolissani.
Ja jos joku nyt muuten tätä auringon paluu karttaa haluisi katsoa, en ole ihan perillä tämän tulkitsemisesta.
+ minulla on nyt siis 1. huoneessa rapu ja aurinko neitsyessä (aurinkomerkkini) jaja sitä rataa.
4  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Aiti Teresa : 27.08.2012 23:02:51
Oho, huomasin juuri, että lkarttamme ovat aika samanlaisia ja olemme KAIMOJAKIN kaiken lisäksi. Minunkin nimeni sattuu nimittäin olemaan Teresa. Lisäksi minulla on  aurinkoneitsyt, kuuharka, jousimiesaskendentti. Jaja saturnusharka ja neljännessä huoneessa, tämä edellä mainittu kuu myös SAMASSA HUONEESSA kuin hänellä, marsleijona ja mitä kaikkea.
Muutkin merkit lähes samassa huoneessa. Hm.

(hupsis, olikin hiukan vanha aihe, anteeksi sen ylös nostamisesta)
5  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 27.08.2012 19:43:00
mie luulen että nämä selkeää sulle kyllä jossain vaiheessa, onnea siis tutkimusmatkaan mutta enempää en sua horinoillani tästä laatikosta sekoita  laugh
tässä kuitenkin vielä pari linkkiä laaduista ja elementeistä

http://astrologiantaika.wordpress.com/2011/08/11/laadun-tarkkailua/

http://astrologiantaika.wordpress.com/2011/08/15/ollaan-elementissamme/

*ikiviu o/~

Jeps. Jaja kiitti linkeistä & muustakin. :3
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 27.08.2012 16:23:11
Tuoli kaatui siis meillä keskellä yötä selkänojalleen keittiössä ja muutamia kaapin ovia, jotka pääsääntöisesti on kiinni (koska niissä on kaikenlaista turhaa romua), oli auki. Ja heräsin tuohon kolinaan siis siinä kahden aikoihin, muistaakseni, ja menin katsomaan, eipä ollut keittiössä ketään ja kaikki muut, paitsi minä olivat sikeässä unessa, mutta silti oli kaapit auki ja tuoli kaatuneena maassa. Säikähdin paljon ja koetin nukkumaan, en uskaltanut jäädä sinne keittiöön tekemään mitään. Sitten aamulla heräsin uudelleen neljän kieppeillä ja menin katsomaan. Kaapin ovet oli kiinni ja tuoli nostettu ylös. Oli muuten jännä, enkä oikeen tiedä miksi jäi mieleen erikoisemmin, kun täällä on muutakin tuollaista pientä välillä tapahtunut.

Minusta toi vaikuttaa ihan selkounelta, todellisuus selkounessa voi tuntua jopa todellisemmalta kun itse valvetilassa ... ja tätä on vaikea ymmärtää, koska ihmiset odottaa että unet on aina jotenkin "hämäriä"  

Nimimerkki kokemusta on Cheesy

Saattaa olla :Dd mulla on tapana nähdä tooosi kummallisia unia ja sisko on lisäksi unissa puhuja ja kävelijä, itekin itseasiassa joskus on tultu unissakäveltyä (ainakin muiden puheiden perusteella) ja puhuttua, muttei niin pahasti, kuin sisar. Ja mulla on ollut aina vähän univaikeuksia ja kaikkea. Mutta musta toi ainakin kuulostaa ihan hyvältä selitykseltä, ainakin, jos musta puhutaan.
Ja mullakin muuten toi keskellä yötä herääminen on ollut ongelma. Yleensä siinä kolmen - neljän aikaan yöllä herään, enkä heti saa unta. Mutmut joo, luultavasti oli selkouni, kuten sanoit, tai joku, kun täällä ei mitään kovin paranormaalia koskaan oo tapahtunut.

Kalevanneito, hahaha, ei :Dd vaan siis tuoli oli keskellä yötä kaatunut selkänojallen ja kaapin ovet auennut. Ja kun hyvin aikaisin aamulla (ketään muuta ei ollut hereillä) heräsin, ne oli noussu takas ylös ja kaapin ovet ollu kiinni. (En silloin yöllä uskaltanut sitä nostaa ylös ja kaappeja laittaa kiinni, vaan juoksin huoneeseen ja koetin saada unta)
7  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 26.08.2012 18:11:20
varmaan se tarkottaapi että  neitsyt on merkittävä merkki karttasi tulkinnan kannalta  Tongue  Cheesy

vilkaisen joskus tuota laatikkoa itse silloin kun katson jonkun karttaa ensimmäisiä kertoja. ei se tarjoa mitään lisäinfoa sen enempää kuin karttakaan, mutta siinä on esitetty taulukkomaisesti kappaleiden sijainti, joka on yksi tapa hahmottaa kartan perusrakennetta, hmh? Smiley

sitä voi katsoa yleisesti:  sun kartalla on aika vähän johtavaa, vain  neptunus tämän taulukon mukaan. taulukkoon tietysti vaikuttaa kaikki kappaleet mitä lisäät perusrungon päälle, onko tuo Ka kalliope? planeetoista ilmaa edustaa ainoastaan  uranus  joka kuitenkin on kotimerkissään ollessaan  vesimies jne

Hmm, jep. Jotain sellaista varmaan. Noh, se vain kertoo siis painottuneen kohdan kartalla, mikä saattaa olla vähän tärkeämpi. Mitenkä tämä Neptunus sitten? Kun se oli minulla ainoana johtavana merkkinä, vai miten nyt olikaan.
Itseasiassa Ka on Kassandra. En tajunnut, muttamutta :Dd
8  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 26.08.2012 16:25:31
neptunus on johtavaa maata eli  kauris
korostunut on se laatikko jossa eniten tavaraa eli sun tapauksessa muuttuvaa maa, M utable E arth  neitsyt

tuo  aurinko merkurius venus kuunsolmu

Mmh.. Seelvä, elikäs käytännössä korostunein on 8. huone (minkä kyllä jo tiesinkin), jossa nuo kaikki planeetat sijaitsevat  mars ja onnenpisteen kanssa. Jotka tosin sijaitsevat leijonassa siinä vieressä. ANYHOW. Mutta mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Se, että tuo on korostunein laatikko.
9  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 26.08.2012 16:06:30
no et varmasti ole tyhmä, ottaahan nämä aikansa  Smiley

mutta vielä esimerkiksi että vaikka itsellä tuo  aurinko merkurius uranus on kolmannessa laatikossa,  jousimies muuttuvaa tulta
eli se on jokseenkin korostunut merkki omalla kartallani
sivulta päin laatikossa kirjain f, fire eli tuli ja ylhäältä m, mutable eli muuttuva

tässä merkkien laadut ja elementit

 oinas johtava tuli
 leijona kiinteä tuli
 jousimies muuttuva tuli

 vaaka johtava ilma
 vesimies kiinteä ilma
 kaksoset muuttuva ilma

 kauris johtava maa
 harka kiinteä maa
 neitsyt muuttuva maa

 rapu johtava vesi
 skorpioni kiinteä vesi
 kalat muuttuva vesi

Ookei (: noh, ehkä mä tästä vielä alan jotain tajuta. Eli siis koska minulla esimerkiksi on Neptunus johtavan tulen kohdalla, sekö tarkoittaa, että merkki on jotenkin korostunut? Tai äh, linkitän sen laatikon nyt tähän tuohon alas, jos siitä osaisit paremmin kattoa.
Ymmärrän jo jotain tästä, edistyn :Dd

http://aijaa.com/0029510785201
10  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 26.08.2012 15:15:09
ymmärtääkseni se laatikko jakaa kartalle sijoittuvat kappaleet lohkoihin, jokaiselle merkille on oma kirjain. näin voi nopeasti huomata ovatko planeetat sijoittuneet korostuneesti johonkin paikkaan vai tasaisemmin

itsellä esimerkiksi

    JOHTAVAT    KIINTEÄT    MUUTTUVAT
tuli     mars             keskitaivas           aurinko merkurius uranus
ilma    askendentti             pallas               jupiter
maa   saturnus neptunus         vertex               juno
vesi    kuu chiron     venus vesta pluto       kuunsolmu ceres

Hmm, selvä. Olen tyhmä ja en kunnolla vielä ymmärtänyt, mutta ehkä tää tästä! (: Kiitos kamalasti.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 26.08.2012 15:04:57
Aquarius.. jos AP:n Huoneet ovat yksi yhteen syntymäkartan kanssa, on kartta sinun peilikuvasi.. Huoneet ovat elämänalueita, joten tietenkin niiden kalustamat taivaankappaleet ovat todennäköisin lähtökohta.

Jos Akselit ovat samoissa Merkeissä ja asteissa, on em. kartta helppo saada jos käyttää Tasahuone -järjestelmää.

Kato Vega.. tiesithän kai ettei tulevaisuudessa tarvita unta lainkaan, kun elämme Vesimiehen aikaa ja Neptunuksen vaikutuksen alla.. Wink

Tämä nyt ei liity mitenkään asiaan, mutta huomasin juuri, että meillä on ihan samat merkit :Dd Mullakin sattuu nimittäin olemaan aurinkoneitsyt, askendenttijousimies, keskitaivasskorpioni
12  Astro special / Astro special / Vs: Skorpioni ja kuoleman myytti : 25.08.2012 20:52:15
Mmh, mummini isä kuoli kutakuinkin tasan vuosi ennen syntymääni.
13  Astro special / Yleistä / Vs: Mikä eläin olet. : 25.08.2012 19:42:49
Henkinen horoskooppini olisi muka rapu, mutten oikein tiedä. Vaikka tietenkin jotkin kohdat sopivat, eivät läheskään kaikki.
14  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 25.08.2012 14:09:32
hei syringe, löydät onnenpisteesi valmiiksi laskettuna kun teet www.astro.com sivustolla kartan. sitten klikkaat osioon
extented chart selection ja siellä on sivun alaosassa laatikossa valittavissa kartalle pars fortunae. kun klikkaat vielä aspect lines to all siitä vierestä niin saat aspektit näkyviin. ehkä siitä on helpompi aloittaa?

Oi, kiitos kamalasti ♥ löytyi onnenpiste, 8. huoneesta leijonasta. Vielä haparoin sen kanssa, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Ainoa aspekti, mikä sieltä löytyy, on jupiteraspect_kvi onnenpiste. Eikä minulla ole tästäkään mitään tietoa, haha.
Muuten mikä se laatikko siinä alhaalla, oikeassa kulmassa on? Jossa on kirjaimia sivuilla.
15  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 24.08.2012 20:46:53
En ymmärrä tästä mitään, enkä oikein ymmärrä miten onnenpiste lasketaan, mutta olisi tosi mukavaa tietää, missä se sijaitsee ja mitä se merkitsee. Jos minulla sellaista on.. Vai onko kaikille? NÄETTEHÄN miten pihalla olen, hahha. Haluisiko joku ihana auttaa tämän kanssa?
Sivuja: [1] 2 3 4