Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuka osaa kertoa???  (Luettu 3399 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
susanna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 110



Profiili
« : 28.02.2010 14:07:09 »

Onko siellä kosmoksessa tai jossain tähtitaivaalla nyt menossa jotain pahoja juttuja? Tuntuu,että kaikilla menee enemmän tai vähemmän huonosti...ainakin kaikki tuttuni tuntuvat voivan huonosti. Yksinäisyyttä, masentuneisuutta, ongelmia rahassa, parisuhteissa ja töissä. Kertokaa joku viisaampi...jos siellä jotain ihmeellistä on,niin koska tämä yleinen kaaos helpottaa? Cry.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 28.02.2010 18:49:21 »

Ihmisten elämiin tulee syklien omaisesti erilaisia teemoja eri aihepiireiltä tiettyinä aikoina heidän elämässään ja tämä voi näkyä tähtitaivaalla sitten. Se taas, miten ihmiset näihin asioihin tulevat suhtautumaan, on toinen juttu sitten. Asioihin voi suhtautua haasteina, joista voi oppia tai tukahduttavina asioina, joista on mahdoton päästä yli. Meillä itsellämme on suuri vastuu oman elämämme luomisessa ja varsinkin oman elämämme kokemisessa ja siinä mielessä astrologia ei pysty selittämään tällaisia "huonoja asioita" täysin. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 01.03.2010 13:53:26 »

Itse asiassa tälläkin hetkellä vaikuttaa päällä  saturnus  aspect_squ  pluto , joka on todella raskas transiittina - ja vaikuttaa kaikkien elämään ja jaksamiseen. (Lue lisää Sepon blogista)

Mutta meille, joilla on saman aikaisesti menossa joku  pluto tai  saturnus transiitti radixille, tämä aika tuntuu veilä kovempana... Esim. minulla on  pluto  aspect_opp  kuu  kuu(tästä päivästä alkaen tuplana päällä) joten  saturnus vaikutus tuntuu siinä myös   aspect_squ radix  kuu . Raskasta on välillä... eikä tämä vaikutus helpota ennen kuin vasta joskus vuoden lopulla.

tallennettu

susanna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 110



Profiili
« Vastaus #3 : 01.03.2010 18:28:37 »

Emilia..juuri jotain tälläistä tarkoitinkin kysymykselläni. Oikeestikko helpottaa vasta joskus ensi vuonna? Luin kyllä Sepon blogin joka vahvistaa epäilyksiäni. Omasta kartastani en tiedä mikä siellä on tilanne kun en ole astrologiaan perehtynyt muuten kun päivähoroskooppien kautta. Kiitos vastaukestasi...koitetaan jaksaa. Undecided.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 01.03.2010 20:09:02 »

Valitettavasti kyllä, sillä ephemereistä näkee, että molemmat TOSI HITAAT TAIVAANKAPPALEET junnailevat tämän vuoden edestakaisin, joten tuo transiitti on vaikuttavuudessaan ja vahvuudessaan riitävän tarkka (alle 10 astetta) aina loka-marraskuun vaihteeseen saakka..
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: