Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Minkälaista hoitoa oman paranemisen tueksi?  (Luettu 2404 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sister of Night
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« : 12.09.2009 13:39:28 »

Heippa Astrolaiset!

Kirjoittelen tänne piiittkästä aikaa..enkä ole oikeastaan käynyt seuraamassakaan koko Astroa aikoihin..mutta nyt tuntuu siltä, että paluu tännekin on taas ajankohtaista.  Smiley  Tuntuu hyvältä kirjoittaa tänne ja plarata läpi kertyneitä viestejä.

Paljon on tapahtunut...Saturnuksen paluu on ikävästi vaikuttanut elämässäni (niin, 30 ikävuotta tuli täyteen..) mutta nyt olen ottamassa askelia kohti parempaa ja parantumista, ja pitää taas (vaihteeksi) huolta myös itsestäni.

Haluaisin kuitenkin mennä johonkin hoitoon tms, joka olisi tukena tässä henkisessä toipumisessa. Joten ihan vaan sitä kyselisin, että mitä suosittelisitte ja onko jotain hyviä hoitajia, joita suosittelisitte Helsingistä päin?

Jotenkin tuntuu että en nimittäin itse vielä jaksa Reikitellä tai mitään muutakaan, vaan haluaisin näin alkuun vaan olla ja antaa jonkun toisen hoitaa työt  Smiley

tallennettu

- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Mitä?
- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Okei.
  Tauko
- Muista etsiä valoa.
- Ei vielä, tollo.
- Millos sitten?
- Sitten kun mä olen unohtanut sen.
- Okei.
Tanita79
Vieras
« Vastaus #1 : 12.09.2009 14:17:20 »

Vahvistavaa hoitoa vois olla kukkatipat..?
Kraniosakraaliterapia? Itse olen käynyt kraniossa pari vuotta ja nyt siirtynyt Rosenterapiaan, mikä on aika rankkaa eikä välttämättä aikaisessa toipumisvaiheessa.. Mutta Kranio on ihana ja kukkatipoista löytyy vahvistusta mukavasti..

Itse käyn vanhalla ystävällä kraniossa joka pitää Korsossa joka toinen maanantai (Asuu Tampereella, kiinalaisen l.t. asiantuntija)..Pätevä ja suosittu.

Kukkatippoja olen syönyt ihan itsekseni kuin käyttänyt homeopatiaa myös itsekseni, mutta jos homeopaatti kiinnostaa, Espoosta löytyy pätevä. Ilse Westphal-Fa...jotain löytyy netistä. Myös Tampereen Leponiemen Aila on PÄTEVÄ. Ilmeisesti pitää Helsingissä välillä vastaanottoa.

Kukkaterapeutille kannattaa mennä jos kukkaterapia kiinostaa, itse olen saanut aikamoista rallia omilla sekotuksilla Cheesy

Kukkaterapia tai aromaterapia on aika kivoja vahvistavia..
« Viimeksi muokattu: 12.09.2009 14:20:02 kirjoittanut Tanita79 » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: