Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
211  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi suomessa vihataan naisia niin paljon? : 22.03.2018 00:11:21
Sinä naisena sitten tiedätkin miksi noita juttuja ei tuoda heti esiin. Joukolla se onnistuu paremmin. Näyttelijän työ on työtä siinä missä muutkin työt ja sillä halutaan elättää itsensä. jos haluat tehdä alalla töitä niin valitettavasti ainakin tähän asti joutuu sietämään ties mitä.
Asioiden on todella tärkeää muuttua.

Seksuaalinen häirintä ei tule ikinä loppumaan, älä sitä pelkää. Aina voi toivoa, että se edes vähän vähenisi.

Moni nainen on täysin Akun puolella ja nämä näyttelijät on huoriteltu moneen otteseen. Joten varmasti flirttiäkin vielä piisaa. naisia jostain syystä kiihottaa miehet jotka ovat valta asemassa vaikka tietäisivät että mies ei ole välttämättä mikään pyhimys.

saattaa se noilta naisiltakin lähteä työt kun ovat vihdoin uskaltaneet avata suunsa.
212  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi suomessa vihataan naisia niin paljon? : 21.03.2018 03:24:04
Joo, voi toikin ala paremmaksi muuttua. Tulispa enemmän vaikutusvaltaisia naisohjaajia smitten
Oon lukenut tosi paljon tota kommentointia ja meinaa välillä usko loppua kun jotenkin tilanne on käännetty niin päälaelleen Cry Cry Cry

213  Astro special / Yleistä / Miksi suomessa vihataan naisia niin paljon? : 20.03.2018 10:39:52
Tapaus Aku Louhimies. Kommentit on täynnä naisten syyllistämistä ja Aku ei olisi mukamas tehnyt mitään väärää. On se näyttelijälläkin ihmisoikeudet.
Pamela Tola ja Pihla Viitala on todella kauniita naisia, varsinkin keskiikäiset naiset haukkuvat näitä näyttelijöitä tai sitten sovinisti miehet.
Mitä helvettiä?
Miksi taiteen nimissä pitäisi sallia työpaikkakiusaaminen?
Aku louhimiehellä on mielestäni ollut oma halu tehdä alastonkohtauksia jne, että saa katsoa näyttelijöitä alasti ja sillä ei ole sinänsä mitään taiteellista arvoa.

Niin ja jos lukeudut metodinäyttelijöihin niin juttu on silloin eri, mutta jos et ole ja sinusta tehdään väkisin sellainen niin juttuhan on ihan perseestä.

Voimia näille näyttelijöille jotka joutuvat vieläkin saamaan paskaa niskaansa, vaikka he olivat uhreja EI AKU!
214  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaivo unessa : 06.03.2018 14:54:43
Vesi kuvastaa usein tunteita. Veden väristä esim. voi päätellä minkälaisia tunteet ovat. Kaivossahan on syvällä vettä. Syviä tunteita? Piilossa olevia tunteita?
215  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kaksi varaania kävi kimppuun : 28.02.2018 13:54:51
Moi, kummallekin. Purema taisi tulla oikeaan sääreen. tapahtui jollakin hiekkatiellä.
Haaveet, ne on ollut viime aikoina aika hukassa idiot2 Tulisikin jokin päämäärä mitä kohti mennä.
Tunnelmaltaan uni oli todella pelottava. En sitten tiedä kuka olisi lähipiirissäni petollinen. Ainakin äitini on.

Kävin unen jälkeen lukemasta wikipediasta varaaneista ja katsoin muutaman youtube videon. Ne on kyllä tosi voimallisia eläimiä Shocked
216  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Huutaminen yöllä/unessa : 26.02.2018 20:41:38
Kuulostaa unihalvaukselta. Niin kuin edeltävä kommentoija sanoikin. Muutaman sellaisen kokenut ja se on kyllä jotain aivan kamalaa.

Loppumaan olen saanut kääntämällä kylkeä.

Yhdessä vaiheessa sain myös paniikkikohtauksia unen aikana. Onneksi näistä kokemuksista on jo joitakin vuosia aikaa.

Toivottavasti ongelmasi on ratkennut ja voihan sitä kysyä esim. lääkäriltä apua jos ei millään lopu. En tiedä kyllä miten he voivat auttaa?

Toivottavasti tuo on joku ohimenvä kausi smitten
217  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kaksi varaania kävi kimppuun : 26.02.2018 20:35:02
Näin sekavia unia viime yönä mistä muistan enää tämän.

Kaksi varaania kävi kimppuun tai siis toinen niistä ehti puremaan ja sillä oli oudot "tukkimaiset"  hampaat. Ehdin loikkaamaan jonkun "terassin" taakse turvaan.

Siinä kutakuinkin uneni. Pelkäsin unessa ja nyt hereilläkin miettinyt mitäköhän uni meinasi. Oli tunnelmaltaan aika vahva uni Embarrassed
218  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Vs: tunnuksen poistaminen : 20.02.2018 17:36:22
Ylläpidolle sähköposti ja he sitten poistavat
219  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Minkälaiselle urale mun pitäis ryhtyä? : 20.02.2018 17:30:53
Muuten ihan hyvä paitsi en pidä hevosista enkä ole manne.
220  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi transiitit alkaa eri aikaan eri paikoissa? : 13.02.2018 19:02:53
Hitaat planeetat sahaa taivaalla edestakaisin (siis astrologian ja maapallon näkökulmasta ei oikeasti  Cheesy )  ja siksi transiiteissa on monia eri päiviä.

Esim. jos  pluto on 18 astetta  kauris niin se ensimmäinen ohitus on se päivä kun se ohittaa tuon pisteen syntymäkartalla eka kerran. Siitä voi siis sanoa, että transiitti alkaa juuri näiden hitaiden kohdalla. Sitten taas se menee eteenpäin ja on 20 astetta, mutta se voi peruuttaa takaisin tuohon 18 asteeseen ja näin tulee toinen ohitus ja toinen päivämäärä. Kolmas ohitus samaan tyyliin. Sen jälkeen se ei enää peruuta tuohon 18 asteeseen eli voi sanoa, että transiitti on ohi. Transiitilla voi siis käsittää hitaiden planeettojen kohdalla sen koko ajan kun se sahaa tuossa ympärillä, se voi olla jopa vuosi, mutta sen sisällä on myös niitä päiviä kun ohitus on tarkka ja tämä on varmaankin se päivä, jota astro.fi sinulle näyttää, yksi niistä. Astro.com taas näyttää koska ohitus on ollut ensimmäisen kerran ja koko transiitti ikään kuin alkanut. Toivottavasti selvensi.

ja sinikiviuhkon ehdottama karttajana on hyvä idea, voit tutkia efermidejä ja merkitä planeetan liikkeitä, siitä huomaat nuo päivät ja toisaalta sen koko ajanjakson kun vertaat syntymäkarttaan.
Selvensi asiaa, mutta mietyttää kun astrologiassa niin moni asia on niin tulkinnanvaraista Lips Sealed
221  Astro special / Yleistä / Vs: Miksi transiitit alkaa eri aikaan eri paikoissa? : 13.02.2018 19:01:08
ehkä olisi helpompaa opetella ensin perusasiat kuin alkaa tutkimaan transiitteja. tai en minä tiedä. siinä tulee aika pian tienhaara vastaan haluaako että joku tekee sulle astrologiaa vai haluatko tehdä sitä itse.

jos haluat tehdä itse, oletan näin kun vertailet, huomaat eron ja esität kysymyksiä, niin ehdotan että piirrät paperille syntymäkartan, jaat karttaympyrän asteisiin ja sijoitat akselit, planeetat, kuun ja auringon sinne tarkalleen mihin kuuluvat. tee tämä esimerkiksi ohuella tussilla. tämän jälkeen, jos ne transiitit saa sut innostumaan, haet esimerkiksi astro.com sivuston efemeridit eli yhdenlaisen almanakan taivaan tapahtumista. lyijykynällä voit sitten merkitä tämän hetken transiitit eli sijoitukset tuohon piirtämääsi karttapohjaan.

ja vaikka katsoa transiitit puolen vuoden päähän, piirtää nekin lyijykynällä. näin saat hieman perspektiiviä miten ne liikkuu siellä taivaalla. planeetat myös välillä peruuttaa. ja eri ohjelmat käyttää eri orbeja, sen vuoksi antavat toisistaan poikkeavia tietoja transiittien kestosta. ehkä asiaa helpottaa jos valitset kumpaan nojaudut.

riippuu siitäkin millainen oppija olet, missä muodossa asiat menee sulle parhaiten jakeluun. foorumi on täynnä tietoa kirjoitusten muodossa, ehkä on hyötyä itseopiskelussa siitä että osaat poimia olennaisen informaatiotulvasta. tai sitten voit astro.com:ssa katsella valmiita karttojen kuvia, katsoa transiitteja erilaisilla päivämäärillä,
Extended chart selection, Options kohdasta päivämäärää vaihdella, kartan kun piirtää niin oikealla ylhäällä laatikko with transits

anteeksi jos tämä kuulostaa sinusta pöljältä, yritän auttaa mutta joskus minut ymmärretään täysin päin honkia. aika usein itseasiassa olen nyt huomannut. onnea matkaan.
Kiitos palautteesta. ei voi silti olettaa, että tällä sivustolla olisi kaikki samalla tasolla ja olisi hyvä oppia sietämään erilaisuutta, jopa näinkin pienessä skenessä.
Voi olla että joskus perehdyn paremmin, sitä en voi sanoa milloin se päivä koittaa.
222  Astro special / Yleistä / Vs: Aktiivimalli ja miekkari 2.2 : 13.02.2018 18:58:01
Kyllä mä voin ainakin sanoa, että mulla on henk.koht. masennus pahentunut, koska tosissani koitan saadan töitä ja siitä sitten rangaistaan. Lisäksi osalle kansasta työttömät nykyään toimivat jonkinlaisena sylkykuppina. Pitäisi muuttaa lappiin tai helsinkiin työnperässä. Sitten siinä sivussa pitäisi jättää perhe ja asunto tänne vai? Juuh, aika epäreilua. Lisäksi miehelläni on työ täällä päin maailmaa missä nyt asutaan.
223  Astro special / Yleistä / Miksi transiitit alkaa eri aikaan eri paikoissa? : 12.02.2018 21:23:58
Eli esim astro.fi sanoo, että minulla alkaisi transiitti  uranus aspect_squ askendentti 23.2.2018, mutta
astro.com taas sanoo, että transiitti olisi ollut voimassa jo kesäkuusta 2017?

Olen varmaan joskus aikaisemminkin samankaltaista kysymystä. Mikä logiikka tässä on?
224  Astro special / Yleistä / Vs: Aktiivimalli ja miekkari 2.2 : 02.02.2018 19:48:44
Ei välttämättä voikkaan, mutt jos on niin olis sen hyvä luopua pääministerin kruunustan.
Juhana Vartiainen on kyllä kans sellainen sammakoiden päästelijä, että huhu!

Hieno miekkari oli.
225  Astro special / Yleistä / Vs: Aktiivimalli ja miekkari 2.2 : 02.02.2018 07:58:43
TORILLA TAVATAAN!!!!!!!!!!!1
Sivuja: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18