Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 48
61  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologin näkökulma Kreikkaan... : 17.07.2015 13:09:35
Näitä voi siirtää toiseen ketjuun, mutta tämä nyt on aktiivisin Kreikan suhteen. Asian suhteen, jonka Suomikin tulee mitä luultavimmin kohtaamaan myöhemmin. Ellei siis kansa herää.

http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2015/07/16/jarjeton-veivaus-nain-kreikka-riisutaan-lopullisesti/20158986/12

http://patomaki.fi/2015/07/kreikka-kreikka-kreikka/#more-1893

http://fi.sott.net/article/293-Kreikan-velka-ja-Saksan-tekopyhyys

Ja jos kuitenkaan ei mentäisi henkilökohtaisuuksiin tällä foorumilla. Sille löytyy vastakaikua paljon paremmin muualta.

Vielä loppuun:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/89993-paavo-vayrynen-heratti-suomalaiset-allekirjoituksia-10-minuutti

Paavo on aika nähty tosin. Äänesti myös TTIP:n puolesta. Mutta hyvällä asialla tämän suhteen nyt.
62  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologin näkökulma Kreikkaan... : 16.07.2015 11:41:45
Naulan kantaan Eklektikko. Tässä vielä erilaista näkökulmaa touhuiluihin:

http://www.nationofchange.org/2015/07/05/greece-what-you-are-not-being-told-by-the-media/
63  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologin näkökulma Kreikkaan... : 15.07.2015 21:41:20
Greek debt crisis: Goldman Sachs could be sued for helping hide debts when it joined euro.

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/greek-debt-crisis-goldman-sachs-could-be-sued-for-helping-country-hide-debts-when-it-joined-euro-10381926.html

Kansan vika? Kansa ei tiedä tälläisistä takahuonejärjestelyistä yhtään mitään.
64  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 15.07.2015 20:10:21
"– Taloudellisten argumenttien keskustelusta suorastaan kieltäydyttiin. Esität argumentin, jota olet todella valmistellut, ja vastaukseksi saat tyhjiä katseita. Kuin en olisi edes puhunut, Varoufakis sanoo. Hänen mukaansa hänen ehdotuksiaan ei kuunneltu neuvotteluissa.
– Olisin yhtä hyvin voinut laulaa Ruotsin kansallislaulua – olisin saanut saman reaktion."

"– Mutta euroryhmän sisällä ei paljon ystävällisiä sanoja ollut [...]. Hyvin vaikutusvaltaiset henkilöt katsoivat sinua silmiin ja sanoivat "Olet oikeassa, mutta murskaamme sinut kuitenkin"."

"Eli meillä on olematon ryhmä, jolla on korkein vala päättää eurooppalaisten elämästä. Se ei vastaa kellekään, koska sitä ei ole olemassa laissa, pöytäkirjaa ei pidetä ja se on salainen. Nämä päätökset koskevat melkein elämää ja kuolemaa, eikä kenenkään jäsenen tarvitse vastata päätöksistä kenellekään."

http://yle.fi/uutiset/varoufakis_haastattelussa_olisin_voinut_laulaa_ruotsin_kansallislaulua__ketaan_ei_kiinnostanut/8153736
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/varoufakis-sotakabinetti-suunnitteli-euroeroa/RZrjpjGU

Koko haastattelu englanniksi.
http://www.newstatesman.com/world-affairs/2015/07/yanis-varoufakis-full-transcript-our-battle-save-greece
65  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologin näkökulma Kreikkaan... : 15.07.2015 20:02:09
http://fi.sott.net/article/290-Kreikan-kansa-toivoi-sosiaalista-oikeudenmukaisuutta-ristiinnaulittiin-EU-n-eliitin-toimesta

"EU:n vallanpitäjät väittävät että syy on kreikkalaisten, vaikka he itse lainasivat rahat Kreikan pankkien raha-arkkuihin. Nyt he vaativat "austerity-politiikan" toimenpiteitä (eläkkeiden, sosiaalitukien ja julkisen sektorin palkkojen leikkausta sekä yksityistämistä), ottaakseen lisää rahaa kreikkalaisten taskuista velkojen maksuun."

"Saksan hallituksen tietyt toimet ja "Kreikan kriisin" neuvottelut viimeisen viikon aikana ovat tehneet harvinaisen selväksi, että Euroopan Unioni toimii hyvin samalla tavalla kuin mafia, tai CIA. Kun kerran liityt, et voi koskaan lähteä. Euroopan Unioniin liitytään uskoen propagandaa vapaudesta, yhtenäisyydestä, demokratiasta ja moniarvoisuudesta. Sitten he havahtuvat kaulan ympärille puristuvaan massiiviseen velkaan, jolla pakotetaan hallituksia ja kokonaisia väestöjä luopumaan omasta itsenäisyydestään. Antauduttuaan riistokapitalismille miljoonien ihmisten varallisuus, energia ja resurssit ovat näin valjastettu muutaman Brysselin kokoushuoneessa istuvan rikollisen ja kansainvälisen pankkikartellin haltuun."

"Kommentti: Myös Suomen porvarihallitus on ottanut voimakkaan leikkauslinjan käyttöön. Se mikä tapahtuu Kreikassa nyt, odottaa Suomea ja muuta Eurooppaa myöhemmin."
66  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astrologin näkökulma Kreikkaan... : 15.07.2015 14:59:00
Itse sanoisin myös, että onpas vihamielistä kommenttia paganilta, kokonaista kansaa kohtaan. Viha ja vastaavat usein heikentävät objektiivista asioiden tarkastelua.
67  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 13.07.2015 19:59:51
Eiköhän varakkaalla miehellä olisi varaa myös lastenhoitajaan. Ja miehet voivat olla kyllä empaattisia ja muutakin "naisellista", ihan ilman ympäristömyrkkyjäkin. Astrologiankin kautta tuon lapsen hommaamisen voi ymmärtää. Aika kyyninen saa tosiaan olla, jos ensiksi tulee mieleen pedofilia. Ehdotonta rakkautta on myös olemassa.
68  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 13.07.2015 16:46:20
Talousnobelisti Stiglitz jatkaa.

"According to Oxfam International, tax rules allow large companies to avoid tax. “The West has created a framework for global tax avoidance”, he stated."

Että on se kumma juttu, kun ei rahat riitä enää hyvinvointivaltion pyörittämiseen. "Länsi on luonut kehykset maailmanlaajuiseen verojen välttelyyn." Sitten samat johtajat syyttävät Kreikkaa, ettei veroja kerätä tarpeeksi. Nämä ovat näitä "salaliiton tapaisia", joihin tulee nykyään kokoajan lisää todisteita.

http://en.protothema.gr/joseph-stiglitz-germany-undermining-europe
69  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 13.07.2015 16:25:02
Vai että juutalaisvastaisuuden sait tuosta johdettua. Kuulostaa heikolta argumentilta, johon tukeudutaan, kun ei ole muuta keinoa perustella asiataan. Mitä edes tuolla haet takaa sideman? Minua ei ainakaan kiinnosta geenit, samat esi-isät kaikilla kuitenkin on, kun tarpeeksi pitkälle tarkastellaan. Mutta tosiaan, oikeudenmukaisuus minua kyllä kiinnostaa ja sen tiedän, että Totuus ei tuhoudu tulessakaan.

Voin vain kuvitella sen kuumotuksen ja vapinan määrää pankkiireilla, kun he ovat tajunneet, että heidän toimet on tiedossa. Ei varmasti kiva olotila, mutta kyllä se sitten vapauttaa, kun joutuvat oikeuden eteen. Helpompi olo heillekin sitten sitä kautta. Ei tarvitse enää pelätä, että missähän tervassa ja höyhenissä he pääsevät kylpemään koko maailman kansojen tajutessa kuviot. Smiley
70  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 13.07.2015 14:05:31
Tuosta pari avartavaa tekstiä lisää, niin voidaan miettiä, mistä nämä leikkaukset johtuvat jne.

http://fi.sott.net/article/289-Kreikan-velkakriisin-syy-Ihmisten-taytyy-karsia-jotta-pankkiirit-voivat-tienata

http://mobile.nytimes.com/blogs/krugman/2015/07/12/killing-the-european-project/

Krugman taitaa myös olla talousnobelisti.

"This goes beyond harsh into pure vindictiveness, complete destruction of national sovereignty, and no hope of relief."

"The European project — a project I have always praised and supported — has just been dealt a terrible, perhaps fatal blow. And whatever you think of Syriza, or Greece, it wasn’t the Greeks who did it."

Sama pätee suomalaisiin. Nyt on menossa törkeä varallisuuden siirto kansalta pankeille ja ihmisten on aika avata silmänsä.

Tämän päiväinen uutinen vielä lopuksi:

http://www.talouselama.fi/uutiset/goldman+sachs+saattaa+joutua+oikeuteen+roolistaan+kreikkakriisista/a2314463
71  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Ratkaisun hetket käsillä? : 12.07.2015 19:48:05
Siis.. "Herra lähtee kostamaan..." jne. Ei tuossa Jumalasta ainakaan puhuta. Herra kostakoon jos siltä tuntuu. Ikuinen kierre kyllä sekin.

Muutosta joo pukkaa silti edelleen kiihtyvää tahtia. Tuossa on pimennys yhtymässä solmuihin ja tarkasti aspektoiden muistaakseni Saturnusta ja Marsia. Eli asiat lähtevät jollain tapaa liikkeelle asioiden käsittelyvaiheen jälkeen. Ratkaisuihin liittyy aina uudet alut.
72  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 12.07.2015 15:22:27
Tarkennetaan nyt, että tarkoitin hauskalla tuota Borg-juttuasi - en tiennyt sellaisista. Toin näkökulman esille, että tuollaista teknologiaa ei välttämättä tarvita. Kammottavaa joo, jos esim. rotat yhdistetään jollain lobotomialla. Jos se yhdistäminen tapahtuu ulkopuolella olevien antureiden kautta, niin ei niin kamalan kuuloista. Mielestäni tosiaan monet tieteen näkemät visiot voivat onnistua ihan tietoisuuden kautta, kun ihminen kehittyy näissä "uusissa" energioissa ajallaan.
73  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Korkeat värähtelyt ja maapallon energiat : 11.07.2015 00:01:29
Siis tuossa on näkemykseni mukaan pointti siinä, että Maapallo ja ihmiskunta on valmis seuraavaan vaiheeseen kehityksessään. Odottelua on ollut jo ihan riittävästi, vaikka kaikkihan olisi kiva saada mukaan. Tai ei se odottelua ole ollut vaan tiedossa ollut sykli, joka tuli nyt päätökseen eli seuraavaan vaiheeseen. Mukana he tosin ovat jossain muodossa kuitenkin, koska olemme kaikki yhtä. Kuoleminen on vain muutosprosessi.

Jotkut kuolevat ja jättävät sen hetkisen ruumiinsa siirtyäkseen nopeasti puhtaammilla/uusilla energioilla takaisin Maapallolle. Toiset ehkä menevät muualle, jotka eivät kestä tätä valon ja rakkauden määrää. Ei se ole mitenkään kamalaa, se on mitä heidän sielunsa kaipaa evoluutiossaan. Toiset nauttivat eri asioista eri aikoina. Ihminen voi joka hetki valita rakkauden tien ja se alkaa useimmiten pienistä askelista.
74  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 10.07.2015 18:51:33
Vesi liitetään muun muassa tunteisiin ja alitajuntaan. Lähtisin itse sitä kautta pähkäilemään asiaa. Että mitä nuo muut symbolit voisivat merkitä ja minkälaisia unen aikana tulleet tuntemukset ovat olleet. Tähän tyyliin esimerkiksi: tunne-elämäsi ja ehkä myötätuntosi on muuttunut, mutta näet, että sen laajentumisestakin selviää ja voi löytää jopa huumoria. Tai näet miten tunteiden muuttuminen voi vaikuttaa kokemaasi ympäristöön. Taikka niin, että vaikka näet pelottavan ja tuntemattoman tilanteen, niin pysyt kuitenkin itse tunteiden yläpuolella, silti ne kokien, mutta tasapainoisemmalla tavalla kuin pelon kautta.
75  Astro special / Yleistä / Vs: Uutisia - Newsflash : 10.07.2015 17:52:52
Heh. Aika hauska! Tuli vaan mieleen, että voihan jo nyt neljä ihmistä kokoontua yhteen esim. meditoimaan, jolloin meditoinnin voimakkuus tehostuu. Konstit vastaavaan on siis jo olemassa ilman teknologiaakin, kunhan vain päästään sille "tasolle" ehdottomassa rakkaudessa ja tietoisuudessa. Smiley Mutta kai siis tuollainen teknologia voi tuoda jotain muutakin lisäarvoa.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 48