Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: KUOPPAINEN MUUTOSTIE ~Kirjoittanut Norma Gentile Uutiskirjeestä 14.1.2009  (Luettu 1916 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 16.01.2009 18:58:20 »

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1929&mforum=uusimaa
KUOPPAINEN MUUTOSTIE

Kirjoittanut Norma Gentile ( www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 14.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kun kirjoitan tätä, tunnen kuin seisovani ovella heiluen edestakaisin vanhojen, tavanomaisten aistimusten ja sen uuden selkeyden välillä, joka on niin selvää, etten edes tiedä sitä olevan. On raivokkuutta ja kaaosta, mutta myös tämä hiljaisuus. Hiljaisuus on niin koskematonta, että jos antennini kuuntelee ulkoista kaaosta, niin voisin helposti tallata sen päältä aavistamatta sen olemassaoloa. Tämä uusi selkeys mahdollistaa minulle eteenpäin liikkumisen, kunhan panen merkille ja vapautan ne tunne- ja ajattelumallit, jotka kuuluvat edelleen vanhasta olemistavastani. Pienikin teko joka perustuu vanhaan olemistapaan, aiheuttaa epämukavuutta.

Oppaani antoivat samanlaisen vertauskuvan kerrottavaksi tässä uutiskirjeessä. Ajattelin siirtymäprosessia täällä USA:ssa ja sitä, miten innolla odotan sitä uutta aikakautta, mikä meitä odottaa poliittisesti. Ja silti tämä tie muutokseen on niin hiton kuoppainen! Silloin kun vallan painopiste muuttuu toiseen paikkaan, asioista tulee tässä vaihdoksessa vähän kaoottisia.

Tässä tapauksessa henkilökohtaisella tasolla se on kuin hyppimistä trampoliinilla tyhjentämättä taskuja ensin! Kaikki lentää ulos ja putoilee ympäriinsä. Tunnen, että kokemamme hypyt ja töyssyt löystyttävät niitä käyttäytymismalleja ja energioita, joista sielumme on tarkoitus päästää irti. Nämä energiat sielumme on karistettava voidakseen kulkea ovesta uuteen aikakauteen. "Ja kyse on meidän uudesta aikakaudestamme", oppaani lisäävät.

Ei mikään yllätys, että tätä olen tehnyt yksityissessioissa myös toisten kanssa. Tällä hetkellä minua ohjataan auttamaan asiakkaita tarttumaan kysymyksiin, jotka ovat kymmenien senttien, metrin päässä fyysisestä kehosta. Tätä on erittäin vaikeaa nähdä oman auransa sisältä. Mutta ulkopuolelta näkeminen on melko helppoa. Ja kun viittaan siihen, mitä näen, useimmat ihmiset voivat nähdä tai tuntea sen omalla tavallaan.

Nämä energiat on paljon helpompi poistaa ennemmin kuin myöhemmin. Sitä voidaan verrata tavallaan siihen, että yrittää kiskoa itseään ovesta valtavan selkärepun kanssa. On paljon helpompaa ottaa se pois, ennen kuin juuttuu ovenkarmeihin!


HILJAISUUDEN AIKAANSAAMINEN


Viime lauantaina pidin puhelinmeditaation, joka keskittyi sisäiseen hiljaisuuteen keinona rauhan luomiseksi. Toth, Shesat (hänen feminiininen kaverinsa) ja Ylösnousseet mestarit kulkevat työskennellen kanssani ja Shasat astui esiin antamaan informaatiota ja useita syviä meditaatioita. (Tietoja meditaatioista).

Halusin jakaa Shesatin informaatiota kanssanne:

Hyvin usein puhumme new age -termein sairaudesta epämukavuutena. Ja se on totta, siihen sisältyy tavallisesti epämukavuuden tunne - ei välttämättä juuri siinä paikassa, missä fyysinen vaiva todellisuudessa on, vaan kyse saattaa olla epämukavuudesta tai tasapainottomuudesta elämässä, elämäntyylissä tai tunteissa.

Hyvin usein fyysinen keho rekisteröi epämukavuuden hienovaraisella tasolla. Tämä tapahtuu paljon aiemmin, kuin vaiva ilmentyy kehoon. Fyysinen keho rekisteröi kinesteettisesti aistimuksia siitä, mitä ympärillämme tapahtuu, aina parin metrin päähän meistä. Usein kun jokin alkaa vaivata meitä ja ilmentyä sairautena tai huomattavana epämukavuutena, tarkastelemme itse kehoa. Unohdamme katsoa kehon ulkopuolelle, sinne mistä se luultavasti tulee - hienoenergiakenttään 30 sentin, puolen metrin, metrin päähän tai kauemmaksikin.

Tässä tilassa, melko kaukana kehostamme "risteämme" toisten ihmisten kanssa. Energiamme risteävät niiden ihmisryhmien kanssa, joiden kanssa meillä on sopimukset, esim. ihmiset naapurustossamme tai kaupungissamme, biologinen perheemme, työtoverimme, ihmiset koulussamme tai urheiluharrastuksessamme. Useimmilla ihmisillä on helposti ainakin kymmenen sopimusta itsensä ja elämänsä ihmisryhmien välillä.

Esimerkiksi:
Jokaisen ihmisen sielulla on sopimus oma kansansa tietoisuuden kanssa. Sielu on päättänyt energialaadusta, mikä heijastaa sen sopimusta suuremman kansallisen tietoisuuden kanssa. Siksi ihmisen fyysinen keho resonoi jonkin kansallistietoisuuden osan kanssa, riippumatta siitä asuuko hän Kanadassa, USA:ssa tai Kiinassa. Ja jokainen henkilö vaikuttaa tuohon kansallistietoisuuteen. Näin jokainen meistä, asuinpaikastaan riippumatta, esittää osaansa tuossa suuremmassa sopimuksessa, joka sielullamme on kansallistietoisuuden kanssa.

Samalla tavalla maailmassa on niitä, joilla on sopimus tiettyjen energialaatujen ylläpitämisestä. Vain olemalla ihmiskehossa teillä on sopimus ilmentämästänne energialaadusta. Niin kauan kuin olette ihmiskehossa, se energialaatu on läsnä, mitä olette sopineet ilmentävänne täällä maan päällä. Tuo energialaatu värähtelee ulospäin ja on jokaisen kuultavissa.

Vaikka on hetkiä, jolloin tuntuu melko kummalliselle vain istua hiljaa tekemättä mitään, silloin teillä on tilaisuus kääntyä sisäänpäin ja löytää tuo värähtely, jonka sielunne on sopinut tuovansa maatasolle ihmiskunnan puolesta.

Ja Ylösnousseilta mestareilta:

Teidän hiljaisuutenne vetää esiin muistikuvan hiljaisuudesta niillä, jotka ovat konfliktissa, sodassa ja taisteluissa. Se vetää esiin muistikuvan kodista… ja siitä yhteydestä, mikä heillä on kanssanne ihmisinä täällä maan päällä.

Näin emme pyri "tyrkyttämään" rauhaa, keinotekoista suoraa linjaa konfliktin ratkaisemiseksi, vaan tarjoamme tuon "muistamispalvelun", joka voi ravita ja ruokkia jokaista vain siksi, että on niitä, jotka istuvat hiljaa ja harmoniassa todellisen rauhan kanssa.

Kiitos taas kaikille, jotka lukevat tätä uutiskirjettä. Siunaustani teille,

Norma

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
~*~ Lempeydellä voi ravistella maailmaa ~*~

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: