Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Re: Nouseva planeettasi (ja sen vaikutukset) : 23.05.2006 03:21:21
Lainaus

uranus yksilöt keitä tunnen ovat näitä uskalikkoja,
hetkessä kokevat henkilökohtaisen elämänmuutoksen,vaihtavat ammattia,muuttavat paikkakuntaa,muuttavat ulkonäköään,opiskelevat aina uutta,paikalleen jämähtäminen on kauheinta mitä heille voi tapahtua,varsinkin kun näillä tuntemillani on pluto siinä kimpassa
USKALLUS,ROHKEUS,ENNAKKOLUULOTTOMUUS avainsanoja

Kiitos Nikki,

Uranushan se siellä lähinnä ascendenttia on.. Nyt selkis sekin, mistä se rohkeus juontaa juurensa  :Smiley ja jos ei paikkakuntaa vaihda tai lomamatkaa kerran vuodessa tee, niin sitä ainaki kovasti suunnittelee. Ja tyyli vaihtuu tiuhaan tahtiin. Kaikessa samassa pitäytyminen on tylsää - muuttuminen pitää mielen liikkeessä  Cheesy 



2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Minkälainen on " Rapu-mies" : 29.04.2006 02:57:38
Hei kaikille !

Voisiko kukaan kertoa kokemuksia Rapu-miehestä.
entä Rapu-Jousimies parisuhteessa?Huh?

kiitos
Aurinkoista kevättä !
*jousimies59*



Hei,

itse seurustselin oinaan kanssa, joka oli nouseva rapu ja hänellä oli kuu skorpionissa. Oikeen huomaavainen, lämmin, koti lähellä sydäntä, teki monesti ruokaa ja hyvää sellasta, aika pehmo ja romanttikko mieheksi, sanoisinko Smiley en ois ikinä uskonu, että ois pettäny... Mutta, näin nousu- ja kuujouskarille ihan liian takertuva ja mustasukkainen - ehkä se oli hänen skorpionikuunsa, joka teki hänestä mustasukkaisen paremmin kuin hänen nousurapu.  tickedoff  No, se suhde oli ja meni... totesin, että pitäydyn sen jälkeen ilma- ja tulimerkki osastolla  smitten
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: pikkasen mietin leijonamiestä...... : 29.04.2006 02:46:04
" Nojoo, mä ajattelen kans että se ei koskaan vois niellä sitä ylpeyttä, mut kyllähän se vähän on jo, kun sanoo et ei tiedä."

Eiks se mee vähä niinku sillee, että jos se ei tiedä, niin siihen on mahdollisuus sillon vaikuttaa ? Wink Jos se ois todellakin EI, EI KIINNOSTA!! Sit se vois olla vähä vaikeempaa.. Ei muuta ku pökköä pesään!!!  coolsmiley Mun kokemuksen mukaan leijonat rakastaa kaikenlaista hemmottelua ja huomion keskipisteenä olemista Wink
4  Astro special / Yleistä / Re: Ystävyys exien kanssa : 19.03.2006 01:36:01
Riippuu tavasta miten ollaan erottu, jos ovet ovat paukkuneet ja jäkipuinti ollut hirvittävää, turha soitella puolen vuoden päästä ja kysellä kuulumisia.

Jos rakkaus on vain himmentynyt ja tiet ovat vieneet eri suuntiin, niin mikäs siinä yhteyksiä pidellessä Smiley

Juu, täysin samoilla linjoilla!  Wink Kyllä eksän kans voi mun mielestä olla ystävä, jos rakkauden liekki ei enää lepata. Voi saada hyvinkin ymmärtävän ystävän..  Jos on kovin voimakkaita tunteita (esim. vihaa, rakkautta), niin kovin vaikee on olla ystävä.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Oppositiot parisuhdekartalla : 19.03.2006 01:16:25
Hei,

tässäpä taas pikkasen palautetta:

 aurinko aspect_squ uranus ja  aurinko aspect_opp uranus Kartoiltanne löytyy molempiin suuntiin auringon ja Uranuksen haasteellinen aspekti. Laitoit aiemmin, että teillä on ollut suhteenne kestäessä vapaus tulla ja mennä. Näin olisi varmaankin jatkossakin syytä olla, sillä nämä aspektit osoittavat molempien suurta riippumattomuuden halua. Vapauden tarve on suuri, mutta sen ei pitäisi koitua ongelmaksi, jos asia on tiedostettu ja kumpikaan ei ole kovin omistushaluinen ja kontrolloiva ja jos asian kanssa pystyy elämään. Toisaalta tämä aspekti antaa myös väriä suhteeseen siinä mielessä, että suhteesta ei puutu jännitystä, yllätyksiä ja mielenkiintoa.

 kuu aspect_squ jupiter Teidän on ehkä ollut vaikea ottaa suhde oman kasvun ja oppimisen kannalta. Koska kyseessä on sinun kuu, saatat pitää "Mikaa" jokseenkin itseriittoisena. Tämä aspekti voi myös kuvastaa vaikeuksia toisen asenteiden vastaanottamisessa ja hyväksymisessä. Mitä tulee omaan kasvuun, todennäköisesti parempaan suuntaan olette molemmat menossa, koska ei teitä vielä ikäihmisiksi sanoa. Voisikin olettaa, että kun alatte hyväksyä ja tuntea itsenne, ymmärtämys toista kohtaan voi kasvaa.

Vapautta ei ole kyllä koskaan puuttunut. Itse asiassa toisen vapautta on kunnioitettu alusta alkaen - eikä vauhtia ja vaarallisia tilanteita ole kyllä puuttunut.. Mutta mitä tulee kuun ja jupiterin neliöön, niin ehkä silloin, kun olimme vielä yhdessä, ei ole samalla tavalla tullut tarkkailtua, että mitä oppi ja että missä olisi ollut kasvamisen varaa. Sen on kyllä tehnyt jälkeenpäin - ja siitä ollaan kyllä keskusteltukin. Se ei ole jäänyt pelkästään itsepohdiskeluksi.

 kuu aspect_squ saturnus Tämä aspekti voi koetella enemmän sinun kestävyyttäsi kuin "Mikan". Saatat kokea, että joudut (ja ehkä joudutkin) huolehtimaan arkisista perusasioista enemmän. Sinänsä aspekti voi olla yritteliäisen ja vakavan suhteen merkki, mutta neliössä "Mikan" suhtautuminen joihinkin asioihin heijastuu sinun tekemisiin ja reaktioihin jo pelkästään alitajuisesti.

hmm... Mitähän nämä "Mikan" tekemiset sitten ovat, jotka heijastuvat tekemisiini ja reaktioihini alitajuntaisesti..?

En yleensä suuremmin ainakaan aluksi noteeraa asteroideja, mutta huomasin, että sinun Psyche-asteroidi on neliössä "Mikan" aurinkoon (vaikeuksia tunteiden ymmärtämyksessä) ja Eros-asteroidi yhtymässä aurinkoon (taas tämä fyysinen puoli korostuu). No tämä oli sellainen pikku lisäys, asteroidien sijainnit kartoilla ovat usein aika loogisia ja täydentäviä.

Jahas. Mun pitäis varmaan olla pihalla siitä, mitä "mika" tuntee idiot2 En kyllä oo oikeestaan koskaan ollu.. tai ainakaan en koe, että näin olisi. Johtunee varmaan siitä, että hän puhuu  ja ilmaisee tunteitaan avoimemmin kuin tavallinen suomalainen mies. Voisi olla monimutkaisempaa, jos asia ei olisi näin. Tosin, joissain tapauksissa minun on ollut vaikea ymmärtää hänen tunnereaktioitaan ja käyttäytymistään.



Mikä vaikutus niillä hyvillä ja vahvoilla aspekteilla on suhteessa näihin huonoihin aspekteihin?
Siinä mielessä synastriasta on apua, että se auttaa mieltämään ongelmakohtia. Lopullisen tilanteen ratkaissee se, kuinka ongelmia pystytään käsittelemään. Jos hyviä painokkaita aspekteja on paljon, voi ongelmien käsittely tietenkin olla helpompaa. Ymmärtääkseni nämä hyvät aspektit voivat jossain määrin kumota noita huonoja aspekteja?

Kiitos jälleen kerran vaivannäöstä!  smitten
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Oppositiot parisuhdekartalla : 15.03.2006 01:50:16
No se osui ja uppos!!   Shocked  Smiley

 aurinko aspect_squ aurinko Laitoin aiemmin, että ette ehkä oivalla toistenne perustarpeita. Yhdistän tämän seikan tuonne yhteen toiseen aspektiin, joka voi selittää lisää tilannetta. Aurinkojen neliö voi luoda tilanteen, että koette toisenne oman itsenne uhkana. Oma ylemmyydentunne on tärkeää.

Jos jompikumpi olis luopunu ylemmyydentunteesta, niin ei ehkä oltais erottu. Aina on helppo olla jälkiviisas.... Nykyään tuon ylemmyydentunteen kyllä huomaa ja siitä on yrittänyt tietoisesti päästä irti senkin vuoksi, mitä pahaa se aiemmin on aiheuttanut. Mutta mielenkiintoista sinänsä, että se näkyy tuolla kartalla. En koe itseäni kovinkaan ylemmyydentuntoiseksi. Riippuu tosin toisesta ihmisestä, niin kuin tässä tapauksessa. Ja en tässäkään tapauksessa ole aina käyttäytynyt ylpeästi, sekin on tilanteesta riippuvainen.  Luultavasti tämä neliö vaikuttaa esim. kriisien aikana voimakkaammin..

 mars aspect_opp kuu Tämä on perinteisesti riitoja herättävä aspekti. Arkisia riitoja tahtoo syntyä vähän joka asiasta. Aspekti on teillä niin päin, että "Mika" lienee helpommin loukkaantuvaa lajia ja tuntee tulevansa jyrätyksi. Silti tämä aspekti voi olla osoitus kiihkeistä tunteista; saatatte siis riidan päätteeksi päätyä sänkyyn (noin vitsinä siis)?

Joo no kiihkeitä tunteita todellakin..  Cheesy Eksä kyllä loukkaantui ja loukkaantu toki edelleenkin herkemmin kuin minä ja koki tulevansa jyrätyksi, kun suutuin todenteolla.. Ihmeellistä, että tällaisia juttuja näkee tähdistä  Shocked Mitä tulee arkisiin riitoihin, niin yleensä se oli eksä, joka suuttui minulle - johtuen varmaan siitä, että loukkaantui herkemmin. 

 aurinko aspect_squ mars Tässä on samankaltaista sanomaa kuin edellisessä. Seksuaalinen energia voi hyvinkin sysätä teidät liikkeelle, mutta tämä aspekti voi ilmentyä myös siten, että ärsyynnytään toisen tavoista. Näitä seikkoja kaivellaan sitten kunnon riitoihin asti. Aspekti voi osoittaa myös kilpailua, toisella on aina tarve olla parempi tai ainakin suuri halu osoittaa olevansa parempi.

Hmm... mietin tässä, että nuo aspektit voivat kuvastaa myös sitä, että vaikka meni muuten huonosti, aina oli seksiä - sitä ei kyllä puuttunut...  Undecided ehkä ei kuitenkaan niin hyvä juttu.. ja ehkä ne viittaa myös nykytilanteeseen. Ei meidän välit ole mitenkään huippuhyvät, vaikka ne ovat toki parantuneet erityisesti tässä viimeisen vuoden aikana. Vaikka monesti on itselle hokenut ja järkevästi yrittänyt ajatella, että seuraavan kerran kun nähdään, puhutaan asia selviksi, niin sitä löytää itsensä toisen sängystä ja huomaa, ettei mitään tullut selvitettyä  Lips Sealed

Mitään suurempaa kilpailunhalua en ole havainnut. Tosin sitä olen miettinyt kyllä, onko toisella sellainen tunne, että pitäisi olla parempi kuin onkaan. Itse en ole sellaista havainnut.

"Siihen tulokseen tulin, että sinä olet todennäköisesti enemmän järkityyppi ja "Mika" eläväisempää lajia. Näitä puolia siten peilaatte toisistanne (siis  aurinko aspect_opp askendentti)."

Melko eläväisiä ollaan molemmat. Tosin eksä on mukavuudenhaluisempi ja ehkä jollain tapaa vielä sosiaalisempi ja menevämpi kuin minä. Että ehkä se "mika" on eläväisempi siinä mielessä. Voikohan tuo  aurinko aspect_opp askendentti kuvastaa myös jossain määrin yhteisiä arvoja..?
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Oppositiot parisuhdekartalla : 13.03.2006 03:45:46
Kiitos hyvin paljon vastauksestasi, Tonde!!  smitten

Sitä vetovoimaa meidän välillä kyllä on ollut, todellakin!!  Cheesy Ja on vieläkin  Cheesy

Vaikka suhde sai traagisen lopun, on tämä suhde ollut tämän astisen elämäni paras ja jossa olen kokenut voimakkaimmat tunteeni. Uskoakseni myös eksäni. Sen vuoksi ajattelinkin selvittää meidän parisuhdekarttaa vähän tarkemmin - mitä siitä löytyy astrologian valossa Smiley Surullista sinänsä, että pitkä välimatka voi erottaa ihmisiä. Tosin ei ainut syy, mutta kummasti vaikeuttaa asioita...   

Olen tutkiskellut karttoja erikseen, yrittänyt tulkita omaani sekä eksän karttaa. Jotain tolkkua niistä olen saanut, mutta pitäisi olla itsellä enemmän astrologista tietämystä, että pääsisin syvemmälle. Jonkun verran olen myös tehnyt vertailuja, mutta tulkinta on jäänyt lähinnä siihen, mitä ensimmäisessä viestissä kirjoitin.

"Aurinkonne ovat neliössä, mikä voi kuvastaa varsin jännitteistä suhdetta, koska ette ehkä ymmärrä tai oivalla toistenne perustarpeita."

Mitähän perustarpeet konkreettisemmin tarkoittaa? Toisen läheisyyden tai vapauden kaipuuta, kenties?  hmm.... MIELENKIINTOISTA!!  Smiley

Muistan eräänkin kerran, kun suutuin siitä, että hän mielijohteesta teki milloin mitäkin - niin sanotusti kaverin luona vierailu saattoi venyä parin päivän mittaiseksi.... tickedoff  Se niistä jännitteistä.. Vapautta meillä kuitenki oli aina, sillä kumpikaan ei loppujen lopuksi halunnut rajoittaa toista.
 
"Kommunikoinnin vaikeudesta voi kertoa Mikan Merkuriuksen ja Venuksen oppositio sinun kuuhusi."

Millähän tavalla tuo vaikuttaa?  Undecided 

HHMMM.....mietin, että millaisiahan kokemuksia muilla on tuosta parisuhdekartalla molemminpäin esiintyvästä  aurinko aspect_opp  askendentti ?
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Oppositiot parisuhdekartalla : 12.03.2006 05:33:42
Hei!

Tässäpä pieni johdanto tulevaan...

Erosin parisen vuotta sitten exästäni,"Mikasta". Eroon sisältyi paljon tuskaa ja kyyneliä.... Cry Cry Cry Itse olisin halunnut pistää välit kokonaan poikki, toinen halusi pitää yhteyttä. Koska itse en ollut varma, olisiko se lopulta hyvä idea polttaa sillat takana, sovimme, että pidämme edelleen yhteyttä.

Parin vuoden sisällä on ehtinyt tapahtua yhtä ja toista. Seurustelin tämän dramaattisen lopun saaneen suhteen jälkeen melkein vuoden verran toisen kanssa - "Jounin". Huomasin kuitenkin kaipaavani "mikaa". Kuulin myös hänen kaveriltaan, että myös hän välittää ja kaipaa minua. Suhde "jounin" kanssa päättyi eroon.

Edelleenkään en tiedä itsestäni, mikä on suhteeni "mikaan". Näemme harvoin, koska asumme eripuolella Suomea - ja silloin kun näemme, päädymme lähes poikkeuksetta samaan sänkyyn. Seksi on aina ollut taivaallista hänen kanssaan!! Cheesy  Cheesy  Tiedän, ja luulen hänenkin sen tietävän, että meidän pitäisi puhua menneestä ja kaikesta siitä, mitä meidän välillä on sattunut ja tapahtunut parin vuoden sisällä. Mutta yleensä kun puhumiseen tulee tilaisuus, silloin rohkeus pettää - ja mikäli osaan tulkita häntä yhtään, ei rohkeutta puutu pelkästään minulta. Mietin, että näkyyköhän tämä puhumattomuus meidän kartalla. Vai onko se vain minun puhumattomuutta..? Toinen osapuoli on antanut syöttejä, joihin en ole syystä tai toisesta tarttunut - olen yleensä kokenut niiden tulleen väärissä paikoissa/tilanteissa tai sen vuoksi, että minun on todella vaikea puhua syvimmistä tunteistani - ja sekin vaatii tietynlaisen tilanteen ja sopivan hetken.

Sen tiedän, että minun on vaikea puhua omista tunteistani ja ehkä jollain tavalla saada niihin yhteyttä. Tosin "mika" on ollut ihminen, joka on saanut minut avautumaan ja opettanut minua puhumaan tunteistani. Yksi syy varmasti siihen, miksi kyseisestä ihmisestä tuli minulle niin tärkeä.. Ja syy, miksi hänelle en halua - ainakaan kovin helposti - avautua hänelle enää, on se, että pelkään rakastuvani uudelleen. Ja pettyväni jälleen kerran. Luottaa, ja taas pettyä. 

Ehkä viisainta olisi antaa minun ja mikan kartta tulkittavaksi Sepolle, mutta kun opiskelijan on pidettävä kukkaron nyörin tiukalla, että saa itsensä elätettyä. Siksipä toivoisin, että joku vilkaisisi meidän karttaa ja kertoisi siitä vähän enemmän. Tässä syntymäajat ja -paikat:

TarZa: 18.02.1982, 04.53, Raahe
"Mika": 30.05.1981, 09.45, Rovaniemi

Sen, mitä itse osaan meidän kartoista tulkita, on meidän nousumerkkien ja kuumerkkien sijainti. Itse olen nouseva jousimies, hän nousuleijona. Minulla kuu on jousimiehessä, hänellä oinaassa. Ymmärtääkseni meidän pitäisi sopia siis tunne-elämältään toisillemme  idiot2 mene ja tiedä..............
Hän on nousumerkiltään (leijona siis) oppositiossa aurinkomerkkiini vesimieheen, ja  edelleen aurinkomerkiltä (kaksonen) oppositiossa minun nousumerkkiini (jousimies). Olenkin tässä pähkäillyt, selittääkö nämä oppositiot meidän välillä esiintyvää merkillistä vetovoimaa?

Olisin todella iloinen, jos joku osaisi minulle kertoa enemmän ja valaista asiaa astrologian näkökulmasta!!   smitten
9  Astro special / Yleistä / Re: Erillaisuudet vesimiehessä ja jousimiehessä??? : 12.02.2006 04:54:44
Minä olen  aurinko vesimies ja  askendentti jousimies,
joten en osaa ehkä niitä kovinkaan erotella...tosin pidän veskaria jotenkin enemmän sisimmissään jatkuvassa liikkeessä olevana ja toisaalta sitten ehkä taas jouskaria ulkoisesti... idiot2
Ja miten se sitten vaikuttaakaan 'ulosantiin'.. Wink



Heii, kohtalontoveri Wink

Minullakin on  aurinko vesimies ja  askendentti jousimies!! Mutta sen lisäksi vielä  kuu jousimies:ssä..

Voin hyvin myös yhtyä mielen "eteenpäin" menemiseeni, josta puhuit myöhemmin - ei olla mitään paikalleen jämähtäjiä Wink Lisäksi olen muuttanut 1,5vuoden aikana 6 kertaa, kolmella eri paikkakunnalla.. ja uutta muuttoa kaavailen  :Smiley

Joskus luin jostain tulkinnasta, että nousujousimies lisää vesimiesmäisyyttä. Kas kummaa.. Mistähän johtuu vapaudentahtoisuus ja kiinnostus filosofiaan ja matematiikkaan..?! Molemmat mainitaan usein molempien piirteenä, etenkin se vapaudentahtoisuus - mitä en aina välttämättä koe kovin hyvänä asiana......

Luulisin, että nousu ja kuujouskari tuo luonteeseeni tulisuutta  tickedoff ja asiat sanotaan niin ku ne on - hyvin suoraan, mistä johtunee useat suusta hyppineet sammakot..  uglystupid2

Ja harvemmin vesimiesmäinen ihminen on itteensä täynnä - johtunee tämäkin siis jousimiehisestä painotuksesta kartallani   coolsmiley
10  Astro special / Yleistä / Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa : 15.11.2005 23:57:57
TarZa  Wink

Mikäs sulla on marsissa ?
Mun mielestä sä oot kiinnostunu Kauriista sen takia kun se on jouskarin viereinen merkki.
Siis kun sulla toi kuu ja nouseva jouskarissa  smitten

                 -Oinas73-
                    askendentti kuu jousimies

Hei, oinas73  smitten

Mulla on mars vaa assa. Miten se sitten vaikuttaakin...  laugh oman astron puolella luki, että on suurin osa ajasta tuuppaa menemään tekemisen suunniteluun.. siinä ajassa kun homman ois saanu jo tehtyä   uglystupid2 valitettavaa, mutta totta...  Cheesy
11  Astro special / Yleistä / Re: <<<<<<<<<<<onko muilla vaikeuksia kauriiden kanssa : 10.11.2005 23:15:12
Sitä näköjään "viisastuu" tälläkin saralla.. angel
eli juuri aikaisemmin ihmettelin täällä, miten "se jokin" vetää minua kaurismiehiin... uglystupid2
ja jotain kai minussakin sitten on koska ovat halunneet kanssani pitempiaikaistakin suhdetta, mutta nyt - tänä lokakuisena sunnuntai-iltana sain selville mikä "se" ihme on!!!!

Minulla on venus kauriissa! KÄÄK!!!! crazy2 4huone.
Kuu vesimiehessä -4huone.
Mars skorpioneissa - 2huone......
ASC - Vaaka...

P.S. En ole "kevytkenkäinen" - korkeakantakenkäinen kyllä... :Smiley
ja hei, järkeäkin löytyy... eihän me täällä muuten kirjoiteltais... eller hur? coolsmiley

Apua! Voiko venus kauriissa olla syy, miksi kiinnostuu kaurimiehistä?! Cheesy Ootko muuten huomannu, vaikuttaako tuo venus kauriissa muulla kuin ed. tasolla?

Ittelläni on kans venus kauriissa ja tässä vuoden kuluessa on ollut säätöä pariinkiin otteeseen kaurismiesten kanssa!  smitten Ja ei ole ensimmäinen kerta, kun kaurismiehen kanssa on juttua..

Muutenkin olen vetänyt, varsinkin aurinkokauriita puoleeni, ei pelkästään miesrintamalla vaan ihan ystävinä - suurin osa kavereistani ja ystävistäni on aurinkokauriita! Ja ainakaan minun ystäväni eivät ole negatiivisia, muutamaa lukuunottamatta, jotka jaksavat aina nurista jostain.
12  Astro special / Yleistä / Re: Kuumerkin vaikutus persoonassasi? : 08.11.2005 21:53:07
Kuumerkin vaikutus mulla:

RÄJÄHTÄVÄÄ TULTA Cool Cool Cool
Mieli jatkuvassa liikkessä, sielu ei tunne käsitettä pysähtyminen. Ikuinen Totuuden Etsijä, kaikki hurja kiinnostaa Shocked. Iloinen joskus sarkastinen, pitää seurasta ja iloisista luonteista. on Kaksosten  kaksoset vastamerkki  jousimies, ikuinen lapsi, Toivon Kipinä löytyy synkimmästäkin tilanteesta, se on parasta mitä tiedän, onneksi Jousimiesmäisyys on vahvasti kartallani esillä jousimies smiley6600 smiley6600 smiley6600

Heh, olipa osuva kuvaus  coolsmiley smitten
Kyllähän se kuu vaikuttaa - paikalla ei pysy ei millään..  crazy2
13  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Ja yksi uusi astroilija lisää.. : 06.11.2005 20:11:22
Heipä hei kaikille astrofoorumilaisille!! Smiley

Olen jonkun kerran vieraillut kyseisillä sivuilla astroharrastuksen merkeissä, eikä tiedonnälkäni astrologian suhteen ole vähentynyt - päin vastoin!! Sen vuoksi rohkaisin mieleni ja päätin rekisteröityä ko. sivuille.. Jos täältä saisi vaikka apua vaivanneisiin astrologisiin ongelmiin ja löytäisi hengenheimolaisia! 

Syntymäkartastani voisin kertoa sen verran, että aurinko on syntymähetkellä ollut vesimiehessä, nousumerkki ja kuu on jousimiehessä, merkurius vesimiehessä, venus kauriissa, ja mars vaa`assa, jupiter skorpionissa, saturnus vaa`assa jne.. näiden perusteella minusta varmasti voi jo päätellä jotain  

Tietty, jos joku innokas haluaa ja viitsii, niin tarkempaa analyysiä voi tehdä seuraavan perusteella: 18.02.1982, klo 04.53 Raahe  coolsmiley
Sivuja: [1]