Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: huono vaihe elämässä...  (Luettu 4198 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pönteri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« : 21.11.2005 11:37:45 »

Heippa,
tulin ensimmäistä kertaa sivuille.. ehkä hakemaan helpotusta...suuntaa,jotain muutakuin mitä elämä nyt on.

en tajua näistä asioista vielä mitään,mutta sen mitä luin niin huonoa on odotettavissa siis vuodenloppuun...?olen rapu.

tunteet myrskyää, ja ero päällä, työpaikan vaihto ja kaikki samaan syssyyn.
voimia olisi nyt ammennettava jostain..mistä, miten...? Undecided
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #1 : 21.11.2005 18:05:37 »

Heips pönteri ja tervetuloa  smitten on aikamoinen kulku hetki sinulla nyt elämässäsi  Undecided mutta tiedätkös sitä, että sen jälkeen sinulle avautuu paljon suurempia ja parempia ovia  Wink koska nyt on vanhan ja loppuun kuluneen asian väistyttävä että uusi sinä pääset esille uusilla voimilla ja tunteilla, selkeästi suhteesi on karmallinen niinkuin työsikin, ja sen kuuluukin loppua, vaikka se tuntuu pahalle tällä hetkellä ja vastustat muutosta! Rukoile enkeleiltä helpotusta  angel ja usko itseesi, olet selkeesti vahva ihminen henkisesti ja jaksat kyllä tämän tarkoituksellisen koitoksen.

Lähetän sinulle iloa, valoa, voimaa ja rakkautta ja jaksamista SÄ ONNISTUT  smitten
tallennettu
pönteri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #2 : 21.11.2005 22:55:45 »

mitä tarkoittaa karma suhteessani ja työssäni? Shocked
Meneekö tämä suunta siis "kirjoitusten mukaan" vai miksi kaikki menee niin alamäkeä juuri nyt..

Onko huono aika sitoutua uuteen, vaativaan työhön, vai uskallanko ottaa riskiä jos kaikki maailman säännöt sotivat vastaan?
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #3 : 22.11.2005 01:12:44 »

Kerroppas miltä sinusta tuntuu tuleva uusi työsi? Mitä sydämesi sanoo? kuuntele sitä ja luot siihen tuntemukseen smitten
tallennettu
pönteri
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #4 : 22.11.2005 09:56:43 »

tällä hetkellä vaisto sanoo että liian suuri pala... Embarrassed
mutta sitten tulee itsetunto ropisemalla vielä alemmas jos en heti palaa työelämään. Ei tämän päivän suomessa ymmärretä sellaista äitiä joka ei jaksa kaikkea, työtä,kotia ja muuta.

enkä ole edes varma mikä ala on lopulta se oikea minulle; otan helpoimmastakin työstä hirveät paineet,ja palan 2kk loppuun..
Kun löytäisin jotain mistä saakin jotain, voimaa ja iloa.

 Huh
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #5 : 22.11.2005 11:27:33 »

Huomenta pönteri  smitten Onko sinusta sitten väsynyt äiti parempi kuin elinvoimainen? Embarrassed kannattaa asiaa silläkin kannalta miettiä, ja jos et jaksa, sun ei tarvitse jaksaa, sulla on oikeus kieltäytyä siitä omasi terveytesi nojalla ja jos tuntuu, että haukkaat liian suuren palan, niin neuvottele vaikka pomosi kanssa mahdollisista vaihtoehdoista smiley6600 teet joko lyhyenpää työpäivää  ja ole rehellinen ajatuksista ja tuntemuksistasi se helpottaa sinun sisäistä tuskaasi/taakkaasi ja jos et yksinkertaisesti jaksa/kykene sillon kannattaa luovuttaa asia ja jättäytyä suosiolla tauolle, ei se sinusta tee yhtään huonompaa eikä parempaa ihmistä vaan päinvastoin sinusta tulee tasapainoisempi ja tiedostat omat voimavarasi, jotka sinä tässäkin nyt teet..huomaatko? smitten olet jo nyt myöntänyt, että et jaksa, miksi pitäs aina jaksaa? onko se jaksaminen aina super äidin merkki Shocked on paljon superempi kun myöntää omat tunteensa ja huolestaan jaksamisesta ja osaa oikealla hetkellä luovuttaa..silti sinä olet ihana ihminen smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: