Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Liian suuri ristiriita?  (Luettu 3173 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pluto
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 558


...miau...


Profiili
« : 05.02.2006 13:10:11 »

Osaisikohan joku viisaampi auttaa karttani ristiriitaisuuksien sovittelussa? Kaikillahan on ristiriitaisia aspekteja kartoissaan, mutta tämä alkaa käydä jo terveyden päälle...
Siis: Karttani ekassa huoneessa löytyy veikeä Pluto-Aurinko-Mars -stellium. Tämä yhtymä antaa miltei yliluonnolliselta tuntuvan energialatauksen ja paljon halua muuttaa asiat toimivimmiksi. (ja mieluiten nyt heti, huomenna on myöhäistä...)
Toisaalla kartassani löytyy Chironin sulkeutuva neliö Saturnukselle. Tämä johtaa siihen, että voimat kertakaikkiaan loppuvat, ja kun ne sen tekevät, ei ihan pieni lepo enää riitäkkään.
Takana on jo vatshaavaa, psykosomaattista ihottumaa, työuupumusta, masennusta jne.
Astrologia on auttanut paljon vuosien varrella, mutta kuulisin mielelläni jonkun "valaistuneemman" neuvoja.

Kiitos jo etukäteen
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 05.02.2006 13:39:27 »

Moi! Valaistuneeksi en sentään itseäni kuvittele, vaikka yritän tässä kommettejani heittääkin.  Cheesy

Minusta sinun kannattaisi harrastaa monenlaista rauhoittavaa, mukavaa, leppoisaa, sellaista josta oikeasti pidät ja jossa ei ole niin kiirettä kuin suorituspaineitakaan. Meditaatio, mietiskely, jooga, lukeminen, puutarhanhoito, luonnossa vaeltelu... Kannattaisi myös miettiä ainaista kiirettä - onko se itse aiheutettua ajan rajallisuuden pelkoa? Kannattaisi yrittää ajatella, että aikaa on juuri niin paljon kuin tässä elämässä meille on tarkoitettu ja että kiirettä ei yksinkertaisesti ole olemassa muuta kuin omassa pääkopassamme.

Toisaalta onhan ykköshuoneen energiapakkaus myös todellinen rikkaus ja valtava voimanlähde, kun vain muistaa, että tehokkainkin kone vaatii välillä lepoa.  Wink

Tällaisia neuvoja olen saanut mm. Sepolta joskus painiessani suorituspaineisen ja velvollisuudentuntoisen karttani kanssa (suurristi Aurinko/Merkurius-Mars-Saturnus-Neptunus) ja vuosien myötä olen huomannut sen tosiaankin olevan ainoa tie rauhaan ja terveyteen.
tallennettu

pluto
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 558


...miau...


Profiili
« Vastaus #2 : 06.02.2006 17:49:59 »

Kiitos May, täytynee yrittää vain ottaa rennosti vaikka väkisin Cheesy
Helppoa se ei tule olemaan, mutta harvemminhan elämä on...
tallennettu
Maisa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 75


Profiili
« Vastaus #3 : 07.02.2006 09:06:14 »

Kartallani on jonkun verran samaa, Kheironin neliö Saturnukselle (& Saturnuksen neliö Plutolle), stellium ykkösessä (Merkurius, Neptunus, Noususolmu, Aurinko, Venus, Vesta) ja kaipa tuohon voisi lukea Askendentilla majailevan Marsinkin, joka tosin on 12. huoneen puolella, mutta kuitenkin sen verran lähellä että ulottuu yhtymään edellä mainituista Merkuriukseen, Neptunukseen, Noususolmuun ja Aurinkoon).

Karttani eka huone ei ole erityisen leveä, n. 30 astetta, joten tuo stelliumi on melkko tiukka. Kai sitä voisi kutsua energialataukseksi, ainakin innostun helposti asioista - ehkä liiankin helposti - mutta pitkäjännitteisyyden kanssa on sitten vähän niin ja näin.

Mutta mikä se oli se  kysymys...? Ristiriita energisyyden ja energian vähyyden kesken vai...? Minulle käy yleensä niin, että vaikka olisin kuinka innostunut jostain jutusta, saatan väsähtää yhtäkkiä ihan totaalisesti - aikaa ja paikkaa katsomatta - ja silloin on vaan päästävä pehkuihin. Reilu vuosi sitten annoin itselleni aikaa hakea luonnollisen päivärytmin, ja sen löydyttyä jaksan paljon paremmin, koska TIEDÄN, mihin aikaan minun pitää olla kotona ja päästä nukkumaan. Paitsi torstaisin valvon "myöhään" kun telkkarista tulee Lost Smiley

Joten ykköshuoneen stelliumin kokemuksella: rakenna itsellesi toimiva unirytmi.
tallennettu

Au Jouskari, AC Skorpioni, Kuu Jellona
Keltainen Solaarinen Aurinko
Kiinalainen Tiikeri
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: