Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pimeät voimat hoidoissa  (Luettu 43476 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Taru A
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21


Profiili
« Vastaus #75 : 26.08.2007 21:41:14 »

Näin pikaisesti luettuna (ei koko ketjua) herää mieleeni ajatuksia oman tien vaiheilta, lähinnä hyväksikäyttökokemuksia, jollain tasolla.

Kuitenkin varmaan joka ammattikunnassa on piiloutuneena näitä susia lammasten vaatteissa, ja ainoa apu on luottaa omaan fiilikseen, tyyliin että miltä kukin ihminen tai hoitaja tuntuu...

Toki hoitoon hakeutuja voi olla hyvinkin alussa oman itsensä kanssa ja olla vielä kykenemätön huomioimaan omia tämä tason tuntemuksia esim. tukostenkin vuoksi.

Toivottavasti kuitenkin että asian laita olisi että ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin, tapahtuipa tämä sitten heidän omaa heikkouttaan tai karman lakien vuoksi.

Edelleen arvostan omaa koulutustani terapeutiksi jossa käsiteltiin syvästi myös hoitotyön eettiset puolet ja se että siinä on kysymyksessä aina valtasuhde, se on asia joka kannattaa varmaan jokaisen hoitoja tekevän kuulostella sydämmessään!
« Viimeksi muokattu: 26.08.2007 21:42:49 kirjoittanut Taru A » tallennettu
Kuutiikeri
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 65



Profiili
« Vastaus #76 : 26.08.2007 22:24:57 »

Kokonaisuuden kannalta on ihan avaavaa ja hyvä, vaikka itse (ilman itseäkin) leijusikin siellä "korkeilla taajuuksilla" ymmärtää myös sitä "yksilö-tasoa" missä niin useat meistä vielä elelevät. Smiley

mutta tuntuu erittäin vahingolliselta kutsua raiskausta tai väkivaltaista tapahtumaa energioita tasa-painottavaksi.  Kyllä sen voi niin nähdä, jos haluaa uskoa että kaikki on tarkoituksellista, kun on etäännyttänyt itsensä hyvin kauas toisen ihmisolennon ymmärtämisestä.

ihmisenä oleminen on yksi juttu, tässä kaikkeuden mikro-makrokosmoksessamme, mutta siihen kuuluu omat periaatteensa, ja jokainen ihminen On ihminen vaikka voikin kokea rajaa-ylittäviä kokemuksia, nekin kuuluvat ihmisyyden kokonaisuuteen, tunteineen, yksilöllisyyksineen kaikkineen.
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #77 : 26.08.2007 23:18:04 »

Ihminen yrittää olla hyvä, mutta kun on heikko, niin pakosta se joskus vinksahtaa, varmasti meillä jokaisella. Saatikka se vinksahtaa sinne negatiiviselle puolelle usein myös tietämättämme, koska jokainen tulkitsee toista omalla tavallansa ja usein koemme että meitä on väärinymmärretty.

En hyväksy mitään mikä loukkaa toista, siltikään.

Mutta...tuosta energioiden tasapainoituksesta tulee mieleen tämä yksi armenialainen filosofi Gurdjieff (olen tainnut ennenkin häntä siteerata), mies joka ei elänyt kuten muita neuvoi, vaan teki varmasti kaikkea pahaa. Hän kuitenkin pyrki hyvään ja varmaan paljon tekikin, koska Suomessa hänellä on vieläkin seuraajia ja yhdistys.

Minulla vain jäi mieleen aika rankat jutut joista hän puhui. Hän puhui juuri noista energioista, että kaikenlaista pitää vain mahtua tähän maailmaan; muuttajiksi, puhdistajiksi ja että aina siinä ihmiset joutuvat kärsimään. Hän puhui myös niinkin rankasta jutusta kuin maapallosta suurena eliönä. Hän sanoi, että ihmisen tehtävä on muuttaa energioita itsenä, yhteisön ja maapallon hyväksi. Siten että vain muutoksessa kukin saisi osan mitä tarvitsee. Hän sanoi myös niin, että jos muutosta ei tapahtu vaan jotakin seisahtuu olemaan samassa jamassa, maapallo itse alkaa muuttua ja se vaikuttaa sitten myös yhteisöön, esim. syntyy sodat. Ja että sodilla saadaan taas tiettyä kaiken kattavaa evoluutiota eteenpäin.

En missään nimessä puolusta sotia, mutta jos katsoo historiaa, niin kyllähän sodat ovat muuttaneet maailmaa, eikä se ole aina ollut pahaan suuntaan.

Tässä taas mentiin hyvin yhteisölliselle tasolle, mutta eräs tapa katsoa maailmaa tämäkin.

Foorumi on kuitenkin persoonien, yksilöiden areena. Minä myötäelän heitä joskus hyvinkin syvälle. Itsekin marisen. Ja olen kauhean onnellinen kun saan vastakaikua.
Tai keskustelua aikaan.

Ja tätähän tässä on, hyvin monista näkövinkkeleistä!
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #78 : 27.08.2007 13:41:32 »

Lainaus
Minulla vain jäi mieleen aika rankat jutut joista hän puhui. Hän puhui juuri noista energioista, että kaikenlaista pitää vain mahtua tähän maailmaan; muuttajiksi, puhdistajiksi ja että aina siinä ihmiset joutuvat kärsimään. Hän puhui myös niinkin rankasta jutusta kuin maapallosta suurena eliönä. Hän sanoi, että ihmisen tehtävä on muuttaa energioita itsenä, yhteisön ja maapallon hyväksi. Siten että vain muutoksessa kukin saisi osan mitä tarvitsee. Hän sanoi myös niin, että jos muutosta ei tapahtu vaan jotakin seisahtuu olemaan samassa jamassa, maapallo itse alkaa muuttua ja se vaikuttaa sitten myös yhteisöön, esim. syntyy sodat. Ja että sodilla saadaan taas tiettyä kaiken kattavaa evoluutiota eteenpäin.

Erittäin looginen juttu tämä noin henkiseltä kannalta! Energiahan pyrkii olemaan jatkuvassa liikkeessä ja henkiseltä kannalta katsottuna kehittymään, jos sillä vain on mahdollisuudet siihen. Seisahtunut, paikoilleen jäänyt energia ei palvele mitään ei ketään, joten se etsii kyllä keinonsa päästä liikkeelle ja uudistua. Pidimmepä siitä tai emme. Voimme kuitenkin omilla valinnoillamme vaikuttaa siihen, miten energia uudistuu - se toimii vähän sellaisella periaatteella tuo energia, että "tehän joko uudistatte ja liikutatte minua tai ITKETTE ja uudistatte ja liikutatte minua!" Grin Mehän olemme kaikki kuitenkin tuota samaa perusenergiaa.

Tällaisestä energoiden jumiutuneisuudesta ja ulospääsystä ovat hyvänä esimerkkinä sairaudet. Jos panttaamme surua ja vihaa kehoomme päästämättä sitä koskaan ulos, sairastumme siitä ennen pitkää. Tuloksena voi olla vaikkapa syöpä, jolloin negatiivisen energian tuhoava, syövä vaikutus muuttuu mielen tasolta ihan fyysiseen, todelliseen muotoon. Mieli on muuttunut vihaiseksi ja hajonneeksi, niinpä tuo energia alkaa hajottaa myös kroppaa. Kyllä sitä viimeistään siinä vaiheessa pistää elämänsä uusiksi, tai ainakin toivoisi, että sairastunut seisahtuisi miettimään elämäänsä.

Samoin kuin tuli polttaa vanhan pois, jotta uusi voisi syntyä, myös energia hävittää vanhaa pois uuden tieltä. Kuppia ei voi täyttää, jos väljähtänyttä, pilaantunutta vettä ei ensin heitä pois. Eihän se mitään hyödytä, jos likaisen veden sekaan heitetään puhdasta vettä.
« Viimeksi muokattu: 27.08.2007 13:43:44 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #79 : 27.08.2007 14:06:43 »

Foorumi on kuitenkin persoonien, yksilöiden areena.

Nimenomaan. Kunnioittakaamme sitä. Kaikkien kirjoituksista ei tarvitse pitää, eikä niitä ole edes pakko lukea. On kuitenkin mielestäni aika turhaa lähteä arvostelemaan/moittimaan ketään tietynlaiseksi pelkkien kirjoitusten perusteella. Etenkin jos ei edes henkilökohtaisesti tunne kirjoittajaa... Me kun olemme niin monitahoisia kokonaisuuksia ja tämä kirjoittelu on vain lopulta pieni osa meistä. Toki jotain näistä kirjoituksistakin voi välittyä...  :Smiley Annetaan kuitenkin kaikkien kukkien kukkia.  coolsmiley  smitten
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #80 : 27.08.2007 16:01:12 »

Lainaus
Niin. Paitsi silloin, kun lopetetaan siihen uskominen, että sairaus on häpeällistä, huonommuutta tai osattomuutta eheydestä (= sitä "likaista vettä").

En tarkoittanut, että sairastuminen on huonommuutta tai sairastunut ihminen on huono. Matalavärähteinen energia vain tuottaa toisenlaisia tuloksia kuin korkeampi värähteinen energia. On vain energian erilaisia liikkumismuotoja, ei jaottelua "Hyvään" ja "Pahaan"

Tämän voi todeta itsekin helpolla kokeella: hoe itsellesi koko päivän, miten päätä särkee ja miten on kamala olo. Ennen pitkää päätäsi särkee ja olo on huono. Olet tuolloin virittynyt matalammin värähtelevän, hitaan energian puoleen, joka saa aikaan ikävän olon, koska se tarpeeksi kauan yhteen keräytyessään alkaa ilmentää itseään. Sama toimii tietysti toistekin päin eli korkeampi, nopeammin värähtelevä energia tekee sinulle hyvää ja ilmenee miellyttävinä kokemuksina. Smiley

Sairastuminen on aina merkki siitä, että jokin on nyt huonosti (tai on ollut jo pidemmän akaa) ja kuten sanoit, on aika puhdistautua. Ystäväni poti kouluaikoina aina rankan koulujakson loputtua kuumetta, koska hän oli joutunut vetämään itsensä niin kireälle koulutöiden takia. Kuumeen ja kovan sairastelun jälkeen hän oli aina kuin uudestisyntynyt eli sairastuminen todellakin auttaa meitä paranemaan ^_______^
tallennettu
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #81 : 27.08.2007 18:54:19 »

"Nettipimennossa" kaapelin toimimattomuuden vuoksi ollut tuulispää olisi moneenkin tämän ketjun juttuihin kommentoinut..vaan kylläpä teksteissä yhdyn juuri Mika-Matin ja Kaarinan näkemykseen, nyttemmin koko ketjun kun luin. :Smiley
Vastuusta(lempiaiheeni) sanon sen, että jokainen on vastuussa vain itsestään, ei muista... Smiley
Pimeys on aina itsessäni, ei muissa. Wink

tämä ketju on kaikessa "kielteisyydessään" ollut mahtava kollektion puhdistaja Cheesy
 smitten
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #82 : 27.08.2007 20:41:39 »

Eräs asia jota ihmettelen. Shocked

Järkeilen näin, että kun vaihtoehtohoitajaksi ryhtyy, maine joka kiirii, on valtavan tärkeä. Ei siinä auta törkeillä mitenkään. Hoidot loppuu aika nopeasti, sillä negatiiviset viestit ovat vielä voimakkaimpia kuin positiiviset.

Siksi ihmettelen että toimitaan hoidoissa jotakin asiakasta loukkaavaa.

Toisekseen, jos oikein järkevä näissä asioissa on, itselle ja hoitajalle ja yhteisölle, niin kannattaisi miettiä kuinka jostakin pettymyksestä lähtee puhumaan. Eikö asiasta kannatakin aina puhua hoitajalle, kertoa pettymys ja osoittaa missä teki mielestään väärin. Se voi olla kullan arvoinen juttu hoitajalle, joka ehkä tietämättään aiheutti jotakin. Näin hän voi kasvaa ja teroittaa kykyjään. Ja olla avuksi yhteisössä. Kaikki silloin etenee.

Itse koin tässä vasta pettymyksen, kun kampaajani vahingossa laittoi ruskean sijasta violettia hiuksiini. Mietin pitkään miten käyttäytyä kaiken jälkeen, joskin siellä jo sovimme fiksusti asiasta. Oikeastaan nämä asiat tälläkin topikilla auttoivat ja 'neuvoivat' minua etenemään tietyllä tavalla.

Teen moraalisesti väärin, jos lähden häntä nimeltä morkkaamaan paikkakunnallani.
Ja kertomaan kuinka sotkuista hänellä on hoitopaikassa. Ja olla menemättä enää koskaan paikkaan.

Olen päättänyt, että menen hänen luoksensa uudestaan, otatan sitten ne ruskeat raidat ja vanhana tuttuna huomautan, miten hyvällä paikalla hänellä on kampaamo, mutta kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota, miltä paikka sisällä näyttää.

Uskon että suoraan ja rehellisesti näin tekemällä en loukkaa häntä vaan voin muistutuksellani myös herättää hänen silmänsä ja innostaa häntä.

Vai mitä te ajattelette tästä? Smiley
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Mirjam*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 313


Maata ei peritä isiltä, vaan on lainassa lapsilta


Profiili
« Vastaus #83 : 27.08.2007 21:02:13 »

Hieno ajatus toimia noin, Esmiralda! 
 smitten
Se on minusta sitä lähimmäisistä aitoa välittämistä, että puhutaan suoraan kyseiselle henkilölle tai jos se ei ole mahdollista, tapauksesta riippuen, jotekin se tuodaan esille, että joku välittää ja estää jatkumasta "moisen".  Smiley ja ehkä mahdollisuuden korjata asia, korjata linja....
tallennettu

Totuus ja Vääryys kylpivät yhdessä.
Vääryys nousi ensin vedestä ja pukeutui Totuuden vaatteisiin. Koska Totuus ei puolestaan halunnut pukeutua Vääryyden vaatteisiin, hän liikkuu alastonna.

https://www.astro.fi/blog/Mirjam%252A
tuulispää
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 272



Profiili
« Vastaus #84 : 27.08.2007 21:10:54 »

Kyllä, samaa mieltä, itsekin kun kampaaja olen. Grin
Aivan varmasti löytyy molemmille se parempi lopputulos rehellisen kannanoton myötä. smitten
tallennettu

Aurinko Leijona
Nouseva Jousimies
Kuu Neitsyt
Merkurius Leijona
Venus Rapu
Mars Neitsyt
Keltainen Galaktinen Ihminen
Viitasammakko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


KROAAK!


Profiili
« Vastaus #85 : 28.08.2007 11:42:12 »

Esmiralda, ja muutkin, tässä kyseisessä tapauksessa ystäväni kyllä otti asiat puheeksi hoitajan kanssa. Hoitaja suuttui sanoi että ystäväni on vaarallinen, uhkaili hoitosuhteen katkaisemisella ja raivosi että häneltä menee maine jne. Yksi hoitokerta oli siis riitelyä, kun terapeutti kielsi kaiken ja syytti vain hoidettavaa kaikesta. Eikä tämä hoitaja ottanut mistään opikseen, sama meno sillä edelleenkin jatkuu... Kunnes jollekulle käy todella huonosti ja tämä tyyppi ei pääsekään enää pälkähästä. (Sen korjaisin että raiskausta ei tapahtunut, jossain vaiheessa joku nimittäin on alkanut puhua raiskauksesta, en nyt muista kuka!)

Anyway, täältä en koe saavani ymmärrystä paljonkaan asialle, palstalaiset kun ovat olevinaan jo jossain toisessa todellisuudessa, jossa ei tämän maailman ja maan lakeja tarvitse enää noudattaa. Niinpä jätänkin tämän aiheen tähän ja tuskin tällä palstallakaan enää usein vierailen. Kiitos kuitenkin ajatusten herättämisestä...
tallennettu

Vesimies saavuttaa aina päämääränsä, vaikkakin usein mutkan kautta.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
  Tulostusversio  
 
Siirry: