Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709494 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #345 : 09.08.2007 18:23:02 »

No niin, Elwyn. Jatketaan vastaamista ja sinähän jäitkin jonossa seuraavaksi Cheesy Yleisen elämän kortiksi nousi

SAUVOJEN KAKKONEN – HERRUUS
Avainsanat: Mars Oinaassa, sotaisa energia, dynaaminen tienraivaaja, tilanteen herruus tai hallinta

Aktiivista, dynaamista voimaa hallitseva planeetta Mars on tässä kortissa omassa merkissään, Oinaassa. Oinas on uranuurtaja, joka alituiseen etsii uusia etenemistapoja. Sitä eteenpäin vievä voimaa löytää jatkuvasti uusia suuntia.
Kortissa on ristissä kaksi sauvaa, jotka ovat tiibetiläisiä ukkosenjyrähdyksen symboleita. Sauvojen päissä olevat hevonsenpäiset hahmot symboloivat puhdasta, tuhoavaa voimaa. Nuolenpäät on koristeltu käärmein. Ne viittaavat tuhon mukana tuomaan uudistumiseen.
Herruus nojaa tasapainoon ja siihen, että ihminen on löytänyt oman keskuksensa. Parempi ilmaisu olisikin ehkä ”komento” siinä mielessä, että ihmisellä on komento myös itsensä suhteen. Tämän edellytyksenä on, että energiasi ovat yhdistyneet ja keskittyneet luomaan rohkeuden, jota tarvitaan uusille teille lähtemiseen. Miten voimakkaasti vaikuttavia muutoksia matkan varrella tapahtuukin, uranuurtajan tasapaino ei heilu.
Maalauksen taustalla on kuvattuna tulen ja veden yhdentyminen, joka alkemiallisesti symboloi ihmisen olemuksen eri puolien yhdistymistä. Tässä yhdistymisessä syntyy se, mikä on uutta. Kun hyväksyt erimielisyydet ja ristiriidat, ne voivat ratketa tavalla, joka muuttaa näkökulmasi asioihin ja laajentaa sitä.
Päätelmät: Kiinnitä huomiotasi oman keskuksesi löytämiseen. Jos olet kontaktissa omaan keskukseesi on varmaa, että hallitsen tilanteen. Luota omaan energiaasi. Älä tee mitään vääriä kompromisseja!
Kysymys: Millaiset tehtävät ja tilanteet ovat sinulle haasteellisia?
Ehdotus: Kun olet haastavassa tilanteessa, istu suorassa ja mukavassa asennossa. Hengitä syvälle vatsaasi. Odota, kunnes hengityksesi kulkee pehmeästi ja rauhallisesti ja tunnet olosi melko rentoutuneeksi. Luo tilanteesta kuva silmiesi eteen ja näe itsesi käsittelemässä tilannetta samalla, kun pysyt omassa keskuksessasi.
Vahvistus: Löydän tällä hetkellä tarvitsemani voiman omasta keskuksestani

Jos ihmeellistä säätämistä tapahtuukin elämässäsi, älä suotta kiellä sen olemassaoloa tai taistele sitä vastaan. Yhdentymistä tapahtuu nyt jollakin tasolla ja voi hyvin olla, että tähän elämään tuleva ahdistus on peräisin siitä, että henkimaailman tasolla tapahtuu sinulle nyt jotain yhdentymiseen viittaavaa. Sen lisäksi, että seikkailemme tässä fyysisellä tasolla haasteiden parissa, meillä on omat haasteemme, joita voimme työstää parhaiten henkimaailman tasolla (osa sielustammehan jää pysyvästi henkimaailmaan syntymänkin jälkeen ja sitä voisi nimittää Yli-Minäksi).
Jos tunnet olevasi ihan tööt ja naatti, luovi haasteellisten tilanteiden läpi antautumalla virran mukaan, mutta älä huku virtaan, koska silloin luovut omasta voimastasi ja hukkaat keskuksesi. Keskity nyt siihen, kuka sinä olet ja mitä sinä haluat – mikä on sinun suuntasi? Sen ei tarvitse välttämättä olla mitään maata mullistavaa, voit yksinkertaisesti ottaa suunnaksesi sen, että selviät tästä haasteellisesta ajasta. Mitä paremmin olet sinut Itsesi kanssa kieltämättä, rajoittamatta tai tuomitsematta itsesi mitään piirrettä ja osa-aluetta, sen helpommin selviät haasteellisista kausista, koska ne eivät oikeastaan edes kosketa sinua. Sinä olet suojissa omassa keskuksessasi, joskin egon voikin ottaa pulttia pahemman kerran haasteista ja uskotella sinulle, ettei tästä tule mitään, anna olla.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #346 : 09.08.2007 18:27:53 »

Esmiraldalle tulee enkeleiltä matkaan viesti

Nauru
Nauru on suurenmoinen parantaja. Se ravistelee yltäsi pelon, jolloin olisi muuttuu iloisemmaksi, selkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi.
Muista, että enkelit lentävät, koska he ottavat itsensä kevyesti. Muuta siis vaikeutesi höyhenenkeveiksi ja näe tilanteinen humoristinen puoli.
Naura sekä itsellesi että muiden mukana.
Kun rentoudut ja naurat, enkelit sujauttavat mieleesi uusi ehdotuksia ja ideoita,jotka voivat muuttaa hankaluudet mielihyväksi.
Nauru on auringonpaistetta, joka hälventääpimeyden, ole siis hilpeä, iloinen ja hyväntuulinen.
VOIMALAUSE: Näen humoristiset seikat kaikessa.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #347 : 09.08.2007 20:22:39 »

hmm, voihan se niinkin olla.
uskon kyllä, että minun kauttani kuitenkin saa hyvän yhteyden häneen, vaikkei tuo ongelma minua kosketakaan. on silti kyseessä niin läheinen ihminen..
ja tämä siis ei ole ihmissuhdeongelma.
lähinnä kyselin siksi, että voisin yhdistää siihen oman intuitioni..  Smiley

mutta jos uskot, ettei onnistu, ei tarvitse turhaan yrittää.  Smiley
tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #348 : 09.08.2007 22:02:08 »

Hei.Kysyisin siskoni elämästä.Hän antoi luvan ja hänellä ei ole tietokonetta.Mies hänet jätti äskettäin.Näkisitkö hänelle jotain tulevaan?Kiitos
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #349 : 09.08.2007 23:17:05 »

Kiitos AthaMaarit! Juuri naurua tarvitsen. Jihuu!

Hassua, että ystäväni toisaalla nosti enkeliterveiseksi 'Ilo'.

Kyllä enkelit tietävät!!!! Grin
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #350 : 10.08.2007 20:51:26 »

Miikkulainen, sinulle tulee kaksi korttia. Ensimmäinen on työlle ja toinen tälle Tuuliajolla Elämässä-tunteelle.

MIEKKOJEN YHDEKSIKKÖ – JULMUUS
Avainsanat: Mars Kaksosissa, julmuus itseä kohtaan, itsesyytökset, itsensä rankaiseminen, sydämetön intohimo, fanaattisuus, kostonhalu, passiivinen vastarinta, marttyyrius

Yhdeksän eripituista miekkaa roikkuvat vierekkäin kärjet alaspäin. Miekat ovat ruostuneita ja kolhiintuneita ja niiden kärjistä tippuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Selkeys on murentunut kivikasaksi.
Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars-energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun edelleen yhtä viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet itse ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.
Tämä voi tapahtua kahden eri ”henkilön” välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi takia. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämänhetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.
Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.
Päätelmät: Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
Kysymykset: Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?
Ehdotus: Nosta kortti nähdäksesi millaista elämä olisi jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet!
Vahvistus: Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen.

Joko työrintamalla on ongelmia, joista syytät itseäsi/jotka omat omaksi mieliharmiksesi tai sitten elelet vielä työttömänä ja koet syyllisyyttä siitä. Oli miten oli, avain ongelman ratkaisemiseen on vähättelyn tiedostaminen ja siitä irrottautuminen. Työttömyys on vain väliaikaista, kuten kaikki elämässä. Se loppuu sitten kun se on loppuakseen. Lisäksi, kun teemme itsellemme selkeät päämäärät tyyliin ”Tähtään tähän enkä anna periksi!” Maailmankaikkeuskin ryhtyy toimiin auttaakseen meitä kohti päämäärää.
Jos työpaikalla on närää ja ongelmia on syytä miettiä sitäkin vaihtoehtoa, että ehkä olisi aika vaihtaa alaa tai työpaikkaa tai miksei molempia. Ryhtyä työttömäksi, perustaa oma yritys, lähteä koulutielle. Vaihtoehtoja on monia. Jos taas tiedät, että nykyinen työpaikka on sinulle oikea, keskitä energiasi sen positiivisiin puoliin.
Vaikka kortin pääpaino on sillä, että me itse olemme julmia itsellemme, kortin muut miekat voivat symboloida myös meidän Itsemme ulkopuolelta tulevia rasitteita. Siinä tapauksessa rasitteet on joko raivattava pois tai keskityttävä niin omaan itsevarmuuteensa (toisin sanoen terveeseen itsetuntoon ja omaan keskustaan) etteivät ulkopuoliset seikat saa meitä ihan totaalisesti pois tolaltaan. Voima ratkaisuun löytyy meistä ja aina on olemassa vähintään(!) kaksi vaihtoehtoa.


HIRTETTY
Avainsanat: Jähmettynyt, paikoilleen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve murtaa vanhat käyttäytymismallit

Hirtetty on naulattu ylösalaisin asentoon, joka kuvaa ihmisen oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa. Liikkumatilaa ei enää ole. Minkäänlainen pako ei ole mahdollista. Transformaatiota symboloivat käärmeet ovat kääriytyneet kerälle ja nukkuvat.
Hirtetty on naulattu hänen omia jähmettyneitä asenteitaan ja näkökulmiaan symboloivaan puuhun. Hänen silmänsä ovat kiinni – hän on sokea kaikelle, mikä ei sovi hänen kapea-alaisiin käsityksiinsä. Hän vastustaa jokaista uutta aatetta, jokaista uutta virikettä tai jättää ne kokonaan huomioimatta.
Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi. Hiukset, henkisen ja hengellisen ymmärryksen vertauskuva, on ajeltu pois. Hirtetty on menettänyt luottamuksensa jopa omaan intuitioonsa. Mitkään hänen pyrkimyksensä eivät näytä lupaavilta. Ne on tuomittu epäonnistumaan.
Jopa tämänkaltaisenkin toivottomuuden keskellä voi tapahtua ihmeitä! Olet tullut pisteeseen, missä et voi enää välttää näkemästä alastonta totuutta. Ainoa mahdollisuus on kohdata se ja päästää irti. Tämänlaatuinen antautuminen, itsepäisyydestä ja jähmettyneistä ideologioista luopuminen, johtaa kauaskantoiseen sisäiseen muutokseen. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja kaikki vanha selkiintyy. Tämä merkitsee täydellistä antautumista korkeammalle Itselle. Se vapauttaa kapea-alaisesta ajattelusta ja dogmaattisuudesta. Joka mielellään taipuu Maailmankaikkeuden kosmiseen järjestykseen, voi tulla yhdeksi Taon virran kanssa. ”Tapahtukoon sinun tahtosi, ei minun – sillä Sinun tahtosi on myös minun tahtoni.” Palkinto, jonka saat syvästä antautumisesta Kaikkeudelle on elämäsi täydellinen suunnanmuutos. Voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta!
Päätelmät: Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut.  Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Kysymykset: Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan jähmettyneet käyttäytymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?
Ehdotukset: Nosta kortti sille, mikä sinua odottaa, kun antaudut.
Vahvistus: Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta tulen vähitellen tietoiseksi.

Mitään suurempaa tulkintaa en tähän laita, koska minusta tuntuu, että tiedät kyllä, miksi elämäsi on tuuliajolla ja ahdingossa. Vanhasta on nyt luovuttava, pistettävä ajatusten ja käytöksen suhteen pöytä ihan kokonaan puhtaaksi ja päätettävä, että tähänhän tulee muutos. Sen jälkeen voit antaa ongelmalliset tilanteesi ja asiasi jumalallisuuden haltuun. Maailmankaikkeus hoitaa asioita henkiseltä puolelta (jonka osa me olemme) ja sinä hoidat asiat niin hyvin kuin voit täällä maallisella tasolla. Enemmin tai myöhemmin tuloksia alkaa syntyä, mutta se voi kysyä sinnikkyyttä, eteenkin, jos jumitilanne on jatkunut pitkään.
Tästä tulee ihan mieleen Dr. Philissä kerran vieraillut nainen, joka oli päättänyt, että hänen lapsistaan tulee huippusteppaajia ja hän itsekin pääsee ammattilaiseksi. Hän oli syytänyt niin paljon rahaa aivan tuloksetta steppaukseen, että hän itse oli jo puilla paljailla ja suunnilleen söi ruokaa velaksi. Hän oli niin jumiutunut uskoonsa steppaamisesta, ettei nähnyt totuutta tai suostunut myöntämään sitä. Mikään muu ei tullut kysymykseenkään kuin steppaaminen, vaikka se ei selvästikään ollut hänen tiensä tässä elämässä.
Haaveita siis saa olla, samoin päämääriä, mutta jos ne eivät ala tuottaa tulosta kovista, pitkään jatkuneista ponnisteluista huolimatta on aika tehdä taktinen täyskäännös toiseen suuntaan.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #351 : 10.08.2007 21:18:29 »

Ave^^, mie päätin nostaa ystävällesi kortin. Jostain syystä tuli vain tuollainen varmistusolo ja kun enää ei mitään ”Hetkinen...!”-kelloja soi päässä, niin tässä tulee vastausta!

LANTTIEN PRINSSI
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Päämääräsuuntautunut toiminta ja omasta olosta nauttiminen mieluiten jonkun liikunnan tai luovan toiminnan kautta olisivat kortin mukaan avaimia ystäväsi ongelmiin. Nyt ei pidä vatvoa ongelmia liikaa, vaan päättää, että ”okei, en jaksa, en mahda tälle juuri nyt mitään. Otan vähän rauhallisemmin ja pidän päämääränäni sen, että minä selviän tästä. Kaikki järjestyy”. Ajatukset on saatava toisaalle.Sitten, kun energia on taas parempi ja voimaa tullut lisää, on hyvä käydä härän päättäväisyydellä käsiksi ongelmiin.
Kortti kehottaa tutkimaan ja kuuntelemaan omaa sisintä. Jos mahdollista, ystäväsi kannattaisi hiljentyä. Jooga voisi olla erittäin loistava juttu hänelle juuri nyt, koska se yhdistäisi maallisen liikunnan ja henkisen mietiskelyn ja energian liikkeet yhteen.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #352 : 10.08.2007 21:26:00 »

Keltaruusu. Nostin siskollesi vastausta ja tällaista sanovat tarotit.

LANTTIEN KAHDEKSIKKO – VAROVAISUUS
Avainsanat: Aurinko Neitsyessä, kukoistava sisäinen ja ulkoinen rikkaus, viisaus, kehitys, huolellisuus, varovaisuus

Puu paljastaa kukintojensa runsauden. On niin sisäisen kuin ulkoisenkin yltäkylläisyyden kukoistuksen aika. Pitkään piilossa olleet kyvyt ja mahdollisuudet tulevat näkyviin kaikilla neljällä olemassaolon tasolla.
Numero kahdeksan merkitsee harmoniaa, sopeutumista, tasapainoa. Samanlainen kehitys kaikilla olemuksesi tasoilla saa aikaan syvän fyysisen tasapainon tunteen. Tämä puolestaan vaikuttaa siihen, miten toimit materialistisella tasolla ja suhteessasi muihin ihmisiin.
Äärimmäisyyksiä ja liioitteluja pitäisi välttää etenkin tällaisina moninaisen kukoistuksen aikoina. Sisäinen kukkiminen on hyvin herkkä asia, joka tapahtuu vain hiljaisuudessa. Se on lahja, jota tulee käsitellä rakastavasti ja varovasti. Kortissa jokaista kukintoa suojaa suuri lehti. Tämä symboloi suojelua ja varovaisuutta. On myös muistettava, että puun kukinta on vasta aluillaan – vielä ei ole aika korjata satoa eikä jakaa vastikään kertynyttä runsautta. Sisäisen tasapainon säilyttämiseksi on ulkoisella tasolla kiinnitettävä erityisesti huomiota selkeyteen, järjestykseen ja kauneuteen.
Uuden hankkeen aloittamiseen liittyen tämä kortti sisältää varoituksen: ennen uuden aloittamista on sinun varmistuttava siitä, että terveydentilasi on hyvä ja raha-asiasi ovat kunnossa, jotta ne osaltaan edistäisivät menestystäsi.
Päätelmät: Se, mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.
Kysymys: Annatko itsellesi sen suojan ja vahvistuksen, jota kehityksesi tarvitsee?
Ehdotus: Mietiskele tunnettua Zen-sanontaa ”Hiljaa istuen, mitään tekemättä, kevät tulee ja ruoho kasvaa itsestään”.
Vahvistus: Rentoudun ja luotan elämään.

Aika hassulle varmaan kuulostaa tämä tulkinta noin ikävään asiaan! Näen kuitenkin kortin sanoman niin, että suhde on ollut karmallinen ja se uusi, mikä nyt syntyy, on ainakin yksi askel kohti lopullista vapautumista sielun tiellä. Ero on siis tullut tarpeeseen sielun kannalta ja se on erittäin hyvä asia. Se antaa tilaa uudelle ja tukee molempien kehitystä. Juuri nyt ei siltä taatusti tunnu, mutta loppujen lopuksi kaikki tapahtuu meidän parhaaksemme. Ne pahimmatkin jutut. Sielullisesti ei voi nimittäin koskaan tietää, miten suuri siunaus ja askel eteenpäin se pahin takaisku ja onnettomuus todellisuudessa on. Yleensä sen huomaa vasta jälkeenpäin, jos sittenkään.
Nyt kannattaa välttää ääripäitä – ei pidä vaipua totaaliseen ahdistukseen, mutta ei villiintyäkään täysin ja lähteä parantelemaan haavoja uusiin suhteisiin. Nyt on meneillään kasvunkausi, joka vaatii rauhaa ja hiljaisuutta sekä mahdollisimman seesteistä ilmapiiriä.
Pyydän ystävääsi kiinnittämään huomiota vahvistukseen ja toistelemaan sitä mielessään mantran tavoin: ”Rentoudun ja luotan elämään”. Se tietää, mikä meille on parasta eikä jätä meitä koskaan pulaan. Nyt vain rento meininki ja ennen kaikkea huumoria peliin! Surut on surtava, mutta ei niiden alle tarvitse eikä tulekaan tikahtua.

tallennettu
luminant mermaid
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 178


"Elämästä myöhästyy se, jolla on aina kiire."


Profiili
« Vastaus #353 : 11.08.2007 08:48:20 »

Kiitos AthaMaarit!  :Smiley

Tuo Sauvojen Prinssi kyllä kertoo tämänhetkisestä tilanteestani. En halunnutkaan konkretisoida liikaa kysymystäni, vaan vähän suuntaa. Ihmissuhde-elämässäni/parisuhteessa/rakkaudessa on kaikki todella hyvin, mutta aina silloin tällöin tulee uusia jännittäviä ihmissuhteita punnittavaksi ja mietittäväksi. Mikä on niiden merkitys, selviää aikanaan. Niinkuin Sisäinen Soturini sanoo: Ota pois jalka jarrulta, kun elämä tarjoaa parastaan. Eli nautin täysin siemauksin kaikesta mitä elämä minulle antaa, kunnioittaen sekä itseäni ja kanssaihmisiäni. Levitän käsivarteni ja hengitän syvään sydämeeni!

Työasioihin sain Maljojen Kuningattaren. Sekin kertoo, että myös työssä minulla on tunteet ja oma persoona voimakkaasti mukana. Viime talven aikana opiskelin uutta "ammattia" ja nyt mietin jatkanko vielä samansuuntaisesti, syventäen aihetta. Päätöksen tein jo ennen vastaustasi, eli jatkan. Haen ehkä sellaista kokonaisuutta, jossa voin hyödyntää koko elinikäisen oppimani, elämänkokemukseni, omassa työssäni. Auttaa ihmisiä löytämään itsensä, omat parhaimmat puolensa ja omat voimavaransa. En ole hoiva-alalla, mutta paljon ihmisten kanssa henkilökohtaisesti tekemisissä. Hoivapuolta saan toteuttaa perheen, lasten ja lastenlasten parissa.

Terveyteen ja jaksamiseen Torni tuntuu aika rankalta kortilta. Mutta useamman kerran luettuna se kyllä aukeaa. Monta vuotta on tuntunut siltä, että vanhoja asioita pitää raivata pois, jotta uudelle tulisi tilaa. Koskee monenlaisia asioita, ravintoa, roinaa ympärillä, joitakin ihmissuhteita, ... Uskon ja toivon, että nyt saan puhtia uudistaa, uudistua ja keskittyä uuden ammatin myötä uusiin, mielenkiintoisiin haasteisiin myös oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta!

Kaikki nämä asiat liittyvät toisiinsa, koko elämääni ja elämäntehtävääni!

Ihanaa että olet olemassa, AthaMaarit smitten


Luminant Mermaid

tallennettu

*nouseva Vaaka
*aurinko Härässä
*kuu Kaksosissa
*merkurius Oinaassa
*venus Kaksosissa
*mars Ravussa
*Punainen Resonoiva Maa
Ave^^
Vieras
« Vastaus #354 : 11.08.2007 09:30:04 »

kiitos.  Smiley
tuo oli kyllä aivan selvä kehotus tiettyyn suuntaan.. siihen suuntaan se kyllä on väkisinkin nyt menossa..  Tongue
tallennettu
Päivi
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482



Profiili
« Vastaus #355 : 11.08.2007 17:00:59 »

hello AM  Smiley

olen ajatellut työelämään palaamista ja muutaman hakemuksenki tyrkännyt eteenpäin..näyttäiskö kortit mitään sillä saralla?
tallennettu

Jos valitset sen, mitä haluat, saat sen. Jos et valitse, elät sen kanssa, mitä saat.
pauliinak
Vieras
« Vastaus #356 : 11.08.2007 20:47:52 »

Hei en jaksa kertakaikkiaan uskoa tähän "parisuhteeseeni", joka on ollut omalta puoleltani parisuhde, mutta miesystäväni ajattelee jollain ihan muulla lailla. Minä olen  ajatellut meitä meinä ja hän miettii asioita vain itsensä kautta. Hän lähes käytännössä asuu luonani, mutta pitää omaa asuntoa ja koko yhdessäolo on jotenkin pysähtynyt hänelle turvalliseen tilanteeseen, joka taas puolestaan minulle tuntuu kuin olisin se kuuluisa toinen nainen, joka luuli saavansa miehen itselleen, mutta onkin tänään ymmärtänyt, ettei tule koskaan saamaan. Niinpä tein ratkaisun, että hän saa hakea "omaisuutensa" luotani ja tavataan vain viikonloppuisin ja vain jos on aikaa. En enää kestä "ilmassa leijuvaa" tilannetta vaan minun on saatava elää joko yhteiseen tulevaisuuten uskoen siten että hän elää samaa ajatusta tai sitten jatkamme seurustelua ja katsomme mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Itse olen kokenut muutaman rankan suhteen ennen häntä ja luulin löytäneeni hänestä sen kadonneen toisen puoliskoni. Voi kertokaa joku minulle teinkö oikean ratkaisun ja yritänkö aloittaa jälleen kerran uuden elämän yksin. Pienikin ajatus auttaisi paljon. En vain voi elää suhteessa, jossa ei tehdä ja touhuta yhdessä tai jossa en tunne kuuluvani toisen elämään, en vaikka kuinka häntä rakastan. Ajatellaanko me niin erilailla parisuhteessa elämisestä, että minulle olisi parempi jatkaa elämää ilman häntä? Kaiken tämän ja paljon enemmänkin ole mm. tänään hänelle kertonut - hän vain toteaa, että minun pitää itse päättää. Miten minä voin päättää meidän parisuhteesta, jota niin kovasti toivoisin olevan olemassa?

Voi auttaakaa ihanat ihmiset täällä ja kertokaa mitä kortit kertoo. Taidan olla jo luovuttanut ja silti koskee kovasti. Kiitän ihan kamalan paljon jo nyt!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #357 : 11.08.2007 21:47:03 »

Ms.Ronya, hauskaa kuulla, että työelämä kutsuu! Jotenkin viestistäsi henkii huomattavasti kevyempi energia kuin joitakin aikoja sitten. Ilmeisesti siellä menee nyt oikein hyvin ^____^

MALJOJEN RITARI
Avainsanat: Veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet

Maljojen Ritarilla on suuret siivet, joilla hän kohoaa korkealle voimakkaan valkoisen hevosen selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Rapu, astrologisesti veden merkki, saattaa viitata perhesuhteisiin. Tässä perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä ja jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin.
Henkisyyttä symboloivat vaaleansiniset siivet kohottavat tärkeät ihmissuhteet ylemmälle keskinäisen ymmärryksen ja vuorovaikutuksen tasolle. Turhamaisuutta symboloivan riikinkukon yli on päästy. Se levittää kauneuttaan ympärilleen ja ilman ylpeyden häivää uhraa kauneutensa korkeimman palvelukseen.
Vihreä haarniska kuvaa sitä Maljojen Ritarin suurta luovuutta, jolla hän kykenee ilmaisemaan syvimpiä tunteitaan. Hänen antamansa lahjat ovat ilmauksia hänen ponnisteluistaan kohti yhä täydellisempää tunteiden vaihtoa.
Päätelmät: Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.
Kysymys: Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?
Ehdotus: etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
Vahvistus: Löydän yhteyden tai suhteen, jota tällä hetkellä tarvitsen.

Yhteyden merkitys tässä kortissa kysymykseen nähden on minusta tulkittava työyhteisöksi ja sen sisäiseksi yhteydeksi. Kortti kertoo, ett sinun kohdallasi olet ajallasi päätymässä työpaikalle, jossa keskinäisillä työntekijöiden välisillä suhteilla on syvempikin merkitys. Tapaat varmasti tuttuja menneistä elämistä, vaikka et sitä päivätietoisuudessasi tiedostaisikaan. Tästä johtuen, nyt kun työpaikka ei ole ihan mikä tahansa, voit ehkä joutua odottamaan työtä työpaikkaa jonkun aikaa. Sen tarjoama yhteys on kuitenkin ravitsevaa ja hyvää sinulle. Sillä on materialistisen työnteon ja elannonhankinnan lisäksi sielullinen merkitys. Pääset ihmisten ilmoille ja saat seuraa.
tallennettu
vehmis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« Vastaus #358 : 11.08.2007 21:56:16 »

Hei AthaMaarit!

Voisitko katsoa (tavalla ei ole väliä) hieman äitini tilannetta?
Hänellä on ongelma joka hiertää välejämme vähän väliä.


Kiitos!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #359 : 11.08.2007 21:57:59 »

No niin, Pauliinak, katsotaan mitä tarot sanoo tekemääsi päätökseen.

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

 Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy van siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloivat kortissa olevat kristallipyramidit. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasti hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämättömän vakuuttuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esiin nouseva epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla vielä pidättelet itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Eli kortin mukaan olet tehnyt aivan oikean päätöksen, vaikka se onkin kysynyt voimia ja mielenhallintaa – ja kysyy niitä jatkossakin! Nyt on sitouduttava tähän tehtyyn päätökseen ja keskityttävä itseen. Ei aina voi elää vain toisen mieliksi niin tai näin, vaan omaa sisintä on kuunneltava. Jos sinun sisin sanoo, että parisuhteen tulee olla tällainen minulle, silloin sinun tulee pitää kiinni siitä järkkymättä. Vain sitä itse tiedät loppupelissä, mikä on sinulle parasta.
Kortti kehottaa sinua jatkamaan toimimista ja toimimaan vielä vähän lisää. Tee kaikki, mikä on tarvittavaa oman onnellisuutesi ja eteenkin selkeytesi saavuttamiseksi. Muista, että vaikka epävarmuus iskisi päälle, olet tämän kortin mukaan oikealla tiellä.
Toiminnan kortti on myös hyvin selkeä ajatellen sitä tosi asiaa, että mies odottaa sinun toimivan ja tekevän päätökset puolestaan. Ehkä hän ei halua ottaa vastuuta tai tehdä itse päätöstä, koska itsetehty päätös on aina sitovampi kuin toisen tekemä.

tallennettu
Sivuja: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: