Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18
46  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihmiskoe : 04.01.2015 18:21:08
Vuodenvaihde vai huomion toisaalle! Mutta niin huomasitteko jotain eroa tai energian liikettä? Minä huomasin vaikutukuksen ehkä siten, että olin herkempi ja vanhoja asioita nuosi pintaan. Eli siis puhdistumista, jota kyllä tarvittiinkin.

Voisi toki kokeilla toisen erän jos ihmisiä kiinnostaa. Miten olisi huomisesta lähtien viikko ja taas noin klo 12-12.15? Pari minsaakin siis riittää  smitten
47  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Astro.com - Short report forecast : 04.01.2015 18:16:52
No minä olin tosi huolissani kun neptunus opponoi venusta ja sahasi edestakaisin tuossa joku aika sitten. Loppui onneksi aikanaan Cheesy Mutta se vaan veti elämääni ihmisiä ja ihan itse sain päättää miten suhtauduin niihin tilanteisiin. En esim. lähtenyt mukaan rakkaussuhteisiin, jotka minusta näyttivät jo etukäteen tuhoon tuomituilta ja en siten joutunut elämään niin paljon ristiriitatilanteita lävitse.  

Eli jos sulla on jo sen transiitin opetuksen hallussa niin niistä selviää helpommalla ja koulu on käyty. Jos ei oo hallinnassa niin sitten noi vaikeimmat pistää takasin koulun penkille ja laiskan läksyä lukemaan  tickedoff Mut eipä sitä kannata pelätä sitäkään!  Kiss
48  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Uusi vuosi 2015 : 31.12.2014 01:54:39
Hmmm..missä kohtaa ei toimi? Birth Data Entry? Kokeilin mennä sinne vieraana ja kun vaihtoi country-kohtaan Finland niin antoi sitten laittaa myös birth town-kohtaan suomalaisen kaupungin ääkkösillä.
49  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 23:41:12
Tässä tämänkertaiset:) Olisi kiva kuulla palautetta; tuntuiko osuvan kohdalleen vaiko ihan metsään? Olen vielä harjoitteluvaiheessa näes  smitten smitten smitten
50  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 23:38:03
Hei, mahdunko vielä mukaan? Kiitos kovasti!

Hei Ihmetys! Tässä sinun korttisi!

Yleinen tilanne
Ystävien ja läheisten tärkeyttä korostetaan ja sitä, että saisit heiltä nyt erityistä apua ja huolenpitoa halutessasi. Tukea ja uskollisuutta erityisesti  jostain läheisestä ystävyyssuhteesta. Vakauden kaipuuta vuoden mittaan ja sitä on myös tarjolla läheisten muodossa. Oletko muistanut pitää hyvinvoinnistasi huolta?

Työ
Ongelmia joko työn löytämisessä tai työpaikalla. Erimielisyyksiä päämäärien saavuttamisen suhteen. Olosuhteet eivät ole suosiolliset. Esteitä ja vaikeuksia. Muista pyytää apua jos tarvitset sitä. Asioista täytyy mennä läpi ja kantaa vastuuta. Potentiaalisesti menestys/ratkaisu löytyy luotettujen ystävyyssuhteiden kautta.

*Oletko töissä jossain instituutiossa, jossa on paljon ihmisiä?

Rakkaus
Jokin vaivaa sinua, huolta ja turhautumista. Jokin ongelma tulee pintaan. Mahdollisesti rakkaussuhteen päättyminen jos olet suhteessa. Tai väärä aika aloittaa uutta suhdetta. Viittaa emotionaalisesti epätasapainoisiin tai stressiin suhteen sisällä. Emotionaalinen siivous tähtäimessä ja vanhojen juttujen pureskelu pois alta. Yritä keskittyä kokonaiskuvaan, älä takerru yksityiskohtiin.

* Kysyin tuon koska en osaa vielä täysin tulkita kortteja. Viittaisi johonkin paikkaan, jossa liikkuu paljon ihmisiä. Tuli mieleen oppilaitos, virasto tai vaikka seurakunta. Saatan tulkita väärinkin!
51  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 23:08:03
Jei! Mukaan mahtuu vielä. Siispä mukana, kiitos.
Aihe vapaa  Wink

Toivottavasti kysymykset kelpaavat Cheesy Sovelsin!

Miltä vuosi 2015 näyttää yleisesti?
Seuraava vuosi näyttäytyy onnekkaana aikana. Saat voimavaroja silloin kuin tarvtset niitä ja apua oikeaan aikaan. Riskien ottaminen tai muu ”uhkapeli” saattaa houkuttaa tämän takia mutta ei luultavasti tule kannattamaan. Pikemminkin kehotetaan tarttumaan hyviin asioihin kun ne tulevat kohdalle ja pitämään niistä kiinni. Asiat menevät hyvin mutta eivät välttämättä sen kaavan mukaan mitä suunnittelit.

Mihin teemoihin tulisi keskittyä?
Hetkessä elämisen taitoa kysytään. Pitäisi työstää entiset surut pois. Tasapainon löytäminen elämään suurena teemana selä keskittyä miettimään miten saisi arjesta helpompaa ja nautittavampaa.


Miltä näyttää rakkauden saralla 2015?
Muutos näkyvissä. Kuitenkin tähän vaikuttaa oma mielialasi eli annatko muutoksen tulla. Valmistaudu siihen, että jähmettyneet asiat alkavat liikkumaan. Jos olet suhteessa asiat saattavat edetä johonkin suuntaan. Mahdollisuuksia on monia! Etenette seuraavalle tasolle, raskaus, ero tai vain että työskentelette suhteen eteen. Sinkkuna tietysti mahdollisuus tavata joku jos antaa itsensä lähteä leikkiin mukaan. Avainlause on: liikettä näkyvissä! Luultavimmin tiedossa on kuitenkin positiivinen muutos tai edistyminen.
52  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 22:42:00
Minulle kans rakkausja työ kiinnostaa erityisesti smitten smitten smitten

Tässäpä sinulle Mari-Anne! Kortit kiukuttelivat jostain syystä kohdallasi, joten kerro jos ei tunnu osuvan kohdalleen.

Yleisesti
Muutoksia, liikettä, lyhyitä tai pitkiä matkoja ja yhdessä vietettyjä aikoja läheisten kanssa on näkyvissä yleisesti. Terveyden saralla voi tapahtua positiivisia muutoksia ja löytyy valmiuksia muutenkin toteuttaa elämäntapamuutoksia halutessasi. Ehkäpä viitataan aikaan jolloin otat käsiisi elämäsi ja alat tekemään siitä näköistäsi. Tämä ei kuitenkaan välttämättä kumpua tyytymättömyydestä vaan siitä, että huomio ohjautuu/keskittyy tarvittaviin muutoksiin.

Rakkaus
Kohtaat jonkin valintatilanteen. Valinta ei välttämättä tunnu kovin merkitykselliseltä mutta päätös on kauas kantoinen. ”Oikea” valinta johtaa onneen. Sinulla on siis nyt mahdollisuus avata ovi johinkin uuteen jos uskallat. Positiiviselta kuitenkin näyttää! Toiveet tosiksi.

Työ
Päämäärien saavuttamista ja eteenpäin siirtymistä. Asiat sujuvat jouhevasti. Tiedossa voi jopa olla mainetta ja tunnustuksia, jotka ansaitset. Ainakin rohkaisu tulossa siihen, että olet oikealla polulla.
53  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 22:19:09
Mulle kans, rakkaus kiinnostaa erityisesti Wink


Tässä sinulle Kyllikki!

Yleisestä tilanteesta
Muutoksen kaipuuta. Peilaat ympäristöstäsi sitä mitä omasta elämästäsi puuttuu. Tuntematon alkaa avautumaan. Mahdollisuus toteuttaa haluamiasi asioita. Rakkauden suhteen kortti viittaa siihen, että epävarmuus häviää ja asiat alkavat ratkeamaan.

Rakkaudelle 2 korttia

Asiat kasvavat hitaasti ja varovaisesti. Siitä syntyy kuitenkin vakaa perusta. Kehotetaan tekemään muutoksia hyvinvoinnin eteen. Olet oikealla tiellä ja kaikki viittaa menestykseen lopussa. Kuitenkin ollaan vasta kasvun tiellä. Parantumista henkisellä tasolla ja kohtalon täyttymistä. Ei kuitenkaan näkynyt vielä ketään erityistä henkilöä tässä. Mutta toiveet tulevat tosiksi lopussa. Onnenpotku näkyvissä!
54  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 21:59:17
Kiitos, tänne kelpaisi! Muutto vai ei ja työ- sekä raha-asiat askarruttavat! smitten


No niin Rubiinitar!

Muutto vai ei
Muutolle vihreää valoa. Saat ratkaisun tilanteeseen äkillisesti tai lyhyellä varoitusajalla. Yllättävä käänne ja apua. Onnekas aika ei ei kuitenkaan jatku pitkään eli ei aikaa jahkailulle kun alkaa tapahtumaan.

Työ
Saatat kohdata vaikeuksia työympäristössä. Jotain esteitä, uhrautumista (liian suuri työtaakka) ja ehkä syyllisyyden tunteita. Jos olet työtön niin vaikeuksia löytää työtä.

Raha-asiat
Tähän tuli selkeä viittaus muutoksesta uralla. Ehkä uusi työ? Pysähtynyt tilanne päättyy ja asiat alkavat rullaamaan eteenpäin. Positiivinen muutos. Luultavasti keväällä tapahtuu tämä.
 

55  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 21:17:41
Määrä täynnä! Kiitos palaan pian asiaan!   smitten
56  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Uusi vuosi 2015 : 30.12.2014 20:48:09
Eli kulkee Suomeksi Aurinkokaari nimellä. Yksi tapa käyttää astrologiaa tulevien tapahtumien tsekkaamiseen. On toiminut mielestäni varmemmin kuin muut tavat. Aurinkokaaressa planeetat liikkuvat auringon edistymän asteluvun mukaan n. 1aste/vuosi. Voit googlata lisää, löytyy myös suomeksi tekstiä.

Astro.comissa voi tehdä kartan mutta tulkintoja löytyy tosi huonosti netistä. Hankin itse sen Noel Ty:n kirjan kotiin sen vuoksi. Vaikka se mielestäni vähän suppea. Pitäisi ostaa joku muu vielä pariksi sille.

Eli kartta: astro.com > Extended Chart Selection > Special charts  Ja sieltä valitset kartaksi: Ebertin´s Life Diagram, Solar arc directions. '

Sitten kun klikkaat kartan näkyviin sivulle ilmestyy piirretty kartta, jota en osaa ainakaan itse tulkita kunnolla. Onneksi on mahdollista katsoa transiitit kirjoitettuna listaksi kun klikkaa kohdasta: Additional tables (PDF)

Voin kyllä auttaa tulkitsemaan jos haluat:)
57  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Viisi Lenormand luentaa nopeimmille! : 30.12.2014 20:25:13
Innostuin harjoittelemaan Lenormand-korteilla ja tarjoan Uuden Vuoden kunniaksi viisi kolmen kortin luentaa.

Myöhemmin ehkä lisääkin omassa ketjussaan mutta katsotaan nyt miten tämä sujuu:) Pakka perustuu Marie-Anne Lenormandin kuuluisiin ennustuskortteihin. Kortit ovat kehittyneet alunperin pelikorteista ja ovat tarkoitettu nimenomaan ennustamiseen.

58  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Uusi vuosi 2015 : 30.12.2014 19:36:49
Ootko Varjotar ajatellut katsoa Solar arceista mitä on tapahtumassa sinulle henk.koht? Itselleni tuli parempi olo kun oli luvassa rakkautta parin vuoden päästä. Samat transiitit menossa kuin siskoni tapasi elämänsä rakkauden. Jaksaa vähän paremmin eteenpäin vaikka tässä on vielä kaikkea "paskaa" välissä..eli siis ihan peruskasvamista ihmisenä Cheesy
59  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 27.12.2014 19:30:17
Voisiko minullekin nostaa yleiseen tilanteeseen ja talouteen ja rakkauteen. Kaunista vuotta smitten
60  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Hei, pienen muotoinen kysymys : 27.12.2014 19:01:09
Jos suvussa ei ole sydänvaivoja eli tiedettäisiin jo mitä etsiä niin se häiriö voi olla vaikea todentaa. Kokemusta on nimittäin juuri siitä, ettei rytmihäiriötä saada kiinni juuri silloin kuin ollaan sairaalassa sitä tutkimassa. Vai oletko edes päässyt niin pitkälle? Eli onko jäänyt terveyskeskuskäynteihin? Yritä viedä asiaa eteenpäin. Ja voihan rintakipu liittyä myös stressiin ja masennukseen! Ainakin minulle rytmihäiriöt pahentuvat stressistä.

Minäkään en tiedä mikä masennukseni aiheuttaa. Kaiken pitäisi olla periaatteessa hyvin mutta olen hyvin surullinen ja epämääräisesti peloissani suurimman osan ajasta. Olen myös huomannut, että pms-oireet pahentavat itkuisuutta ja kuukautisten aikaan tulee itkettyä niitä asioita, jotka silloin sattuvat olemaan pinnalla. Eli hormonaalista epätasapainoa. Osaan suhtautua asiaan jo filosofisesti ja elää sen kanssa. Eli tiedän, että pari päivän päästä pahimmista "kohauksista" ajattelen jo eri tavoin ja maailma ei näytä niin mustalta.

Masentuneena ja herkkänä alkaa myös ottamaan "merkkejä" vastaan liian herkästi. Ihminen saa ainakin pienessä mittakaavassa synkronian ja muu toimimaan ihan itse ja myös itseään vastaan. Tai ehkä sitä vaan tulkintsee merkkejä niin kuin toivoo, eikä niin kuin ne ovat. <Tämä on minun mielipiteeni ja kokemukseni. Kannattaa siis olla varovainen ja suojella itseään jos kokee muutenkin arjen raskaaksi. Omakohtaisesti voin sanoa, että väärä toivo masentaa entisestään.

Masennuksen taustalla voi olla mitä vaan..luultavasti menneisyydestä/lapsuudesta nousevaa. Miksei myös menneistä elämistä jos halutaan mennä niin pitkälle. Kannattaa lähteä selvittämään asiaa terapiaan jos se tuntuu oikealta. Toivottavasti masennuksesi on sitä lajia joka katoaa/parantuu. Sitähän on nykytutkimuksen mukaan kahta eri sorttia..eli ihan oikea tulehdus aivoissa ja sitten muu osa, jonka syntymekanismeja ei tunneta. Voimia  smitten
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 18