Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Horoskoopit pyykillä  (Luettu 10024 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jenniii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #15 : 04.05.2006 09:34:22 »

Oinas
pesee kaiken, niin villasukat, silkkisolmiot, kuin urheiluvaattensakin pikapesuohjelmalla 90 asteessa. Kyllä nopsa pesu riittää, kun laittaa lämpötilan tarpeeksi korkeaksi, ajattelee oinas. Kun pesu on suoritettu, pyykit, siis ne, mitä vaaterassukoista vielä on jäljellä heitetään ulos narulle ilman pyykkipoikia. Aamulla pyykit kerätään maasta ja kasa työnnetään lähimpään kaappiin. Pahimmin pesusta kärsineet riekaleet heitetään roskikseen, jota oinas pitää aina saatavilla vaatekaapin vieressä.

No nythän se on selvä minkä takia mun vaatteet on siinä kunnossa missä on! Grin
tallennettu
althema82
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 106



Profiili
« Vastaus #16 : 16.05.2006 21:45:48 »

Olen kyllä aina tiennyt että olen räväkämpi painos neitsyestä enkä noin neuroottinen...hihiii    Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

Neitsyt


on viimeksi pyykännyt toissapäivänä, joten nyt on jo korkea aika! Hän valitsee kaupan hyllyltä allergiatestatun, tuoksuttoman tuotteen, joka ei sisällä säilöntäaineita, vaan ainoastaan anti-allergeenejä. Pyykit on jo hyvissä ajoin lajiteltu materiaalien ja värien mukaisiin kasoihin. Neitsyt on hankkinut pesukoneekseen harvinaisen masiinan, jossa on mahdollisuus tuplaklikkaukseen, eli siinä on nappula, jota painamalla pyykki peseentyy kaksi kertaa peräkkäin, ja tietysti myös huuhteloituu tuplasti. Puhtaan pyykin laskostaminen ja pinoaminen kaappiin millimetritarkkoihin pinoihin on neitsyen sydäntä lähellä. Kun hän ihaillen luo katseensa valmiisiin hyllyriveihin, hänen mielensä rauhoittuu ja hän oivaltaa: "Tämä, jos mikä, on TAIDETTA!"

tallennettu

NEITSYT

nousumerkki: Jousimies
Aurinko: Neitsyessä
Kuu: Leijonassa
Merkurius: Vaa assa
Venus: Neitsyessä
Mars: Skorpionissa

vesi-koira

Sininen Magneettinen Myrsky
Satu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 273



Profiili
« Vastaus #17 : 21.05.2006 21:07:00 »


Skorpioni ei ole lainkaan vakuuttunut pyykinpesun tärkeydestä ja siitä pitääkö kaiken aina olla niin puhdasta, siloista ja kaunista... Mutta pakon edessä antautuu myös skorpioni. Kolme viikkoa pesuvadissa lionneet vaatteet on työnnettävä pesukoneeseen ennenkuin ne maatuvat. Maatuminen, kompostoituminen, uudelleensyntyminen ja regeneraatio kyllä viehättävät skorpionia filosofisella tasolla... mutta... miten se nyt vaatteisiin pätee... Ei vaan joo! Kaikki mustat ja violetit vaatteet joutuvat samaan tulikuumaan kylpyyn kokemaan totaalisen transformaation! Vain ne vaatteet, jotka testistä selviävät kelpaavat skorpionille jatkossa.

 2funny 2funny 2funny Ei nyt ehkä ihan noin jyrkästi, mutta kuulostaa pirullisen tutulta kyllä! Pyykkiä on pakko pestä lähes päivittäin, ettei perheen ja itten tartte rähjäsissä kulkea, mutta onnistun yhä joskus värjäämään pyykit tärviölle... Rönttähommat taitaa sittenkin olla enemmän mun lajini kuin huushollerskaaminen crazy2
tallennettu

Jokainen päivä on lahja... käytä ne hyvin!
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #18 : 21.05.2006 21:18:29 »

tässä tuo jousimies tulee ensin ja sitten se oikku.. Wink

tahtoo lisää smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: