Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Fengshui -konsulttikoulutus alkaa 21.-22.8.2010  (Luettu 3842 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kirsini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 25.02.2010 10:21:25 »


Sinustako fengshui-konsultti?

Oletko miettinyt uutta uraa tai mahdollisuutta tehdä nykyisen työsi ohella sivutointa, jonka avulla voit auttaa kanssaihmisiä ja saada itsellesi paljon onnistumisen elämyksiä? Tai haluatko syventää nykyistä osaamistasi energiatietouden avulla?

Fengshui -konsulttikoulutus alkaa Jyväskylässä 21.-22.8.2010

Koulutuksen sisältö

Konsulttikoulutuksessa opimme monia erilaisia työkaluja, joilla voimme auttaa asiakkaan tilannetta. Intuitiivinen fengshui perustuu viiteen elementtiin ja niiden intuitiiviseen käyttöön, klassinen menetelmä perustuu kompassityöskentelyyn ja siihen kuuluvaan erityisosaamiseen tehokkaine täsmätietoineen energian olemuksesta. Astrologiaosuudesta opimme neljän pilarin menetelmän;  BaZin ja viiden elementin menetelmän; 9 Ki´n ja niiden käytön konsultointia tehtäessä. Energiapuhdistuksen opimme sekä asiakkaan luona tehtävänä rituaalina ja myös kaukotyönä. Koulutukseen sisältyy fengshui -konsultin henkilökohtaisen kehityksen osuus ja käytännön tietoa ja harjoituksia konsultoinnin tekemisestä.

Koulutus koostuu 28 opintopäivästä, etätehtävistä, käytännön harjoituksista ja tentistä. Koulutus kestää 1,5 vuotta ja tapahtuu noin kerran kuukaudessa viikonloppukursseina, lauantaina klo 10.00-17.00 ja sunnuntaina klo 9.00-16.00. Kurssipaikkana on Mandalatalon luentosali Jyväskylässä, Kansakoulukatu 7-9.

Hinta ja sitoutuminen

Kurssiviikonlopun hinta on 200 euroa/henkilö, sis. alv 22 %. Hintaan sisältyy opetus ja kurssimateriaali. Fengshui -kompassin ja kiinalaisen kalenterin hinnan täsmennämme myöhemmin. Kompassista riippuen hinta on n.70-240 e. Jokainen kustantaa ruokailut ja majoituksen itse, kahvitarjoilu sisältyy kurssiviikonlopun hintaan. Kurssimaksu maksetaan käteisellä kurssiviikonlopun aikana. Kurssilainen sitoutuu koko ohjelman suorittamiseen pitkäjänteisesti.

Konsulttitodistus


Koulutus antaa itsenäisen fengshui -konsultin työssä tarvittavat tiedot ja taidot sekä oikeuden käyttää fengshui -konsultti nimikettä. Todistus annetaan jokaiselle kaikki kurssin osiot ja kotitehtävät hyväksytysti suorittaneelle, tentin läpäisseelle henkilölle.

Kouluttajat

Vastuukouluttajina toimivat fengshui -konsultit Tuula Kangas ja Kirsi Niemelä. Kirsi Niemelä on toiminut konsulttina ja opettanut fengshui -kursseja eri kansalaisopistoissa vuodesta 2000 sekä BaZi-astrologian alkeita Mandalatalossa. Kirsin vahva intuitio ja energeettisiä rakenteita vahvistavat harjoitukset ohjaavat opiskelijoita koko kurssin ajan, tehden opiskelusta mielenkiintoisen henkilökohtaisen matkan. Tuula Kangas on opettanut fengshuin I ja II-kursseja Mandalatalossa sekä kirjoittaa kiinalaista horoskooppia nettisivuillaan. Tuulan vahva realismi ja konkreettinen businesosaaminen sopeutettuna energiatietoon antaa selkeän ja rehellisen kuvan konsultin tulevasta tehtävästä.
Hortonomi, fengshui -konsultti Sari Weckström opettaa puutarhafengshuin osuuden. Sari Weckströmillä on vuosien kokemus pihasuunnittelusta, opetuksesta ja neuvontatyöstä.
Olemme iloisia voidessamme avata vanhoja viisauksia ja syviä ikiaikaisia salaisuuksia Sinun ja kanssakulkijoittesi hyvinvoinnin edistämiseksi.
 
Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen viimeistään 23.7.2010.

Kysy lisää:
Tuula Kangas            
www.tuulakangas.net

Kirsi Niemelä
www.kirsiniemela.fi


                                       
 

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: