Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 18.08.2013 22:26:59
Ja sit vie siit ku oon nuori nii óma kulta pitäis olla just priima kunnos. Muuten kaveriporukais haukuttaisiin sitä  ihan pystyyn.
Mul on ihan sama et miltä se näyttää kunhan on hyvä luonne  Smiley

Mut voisko joku kertoilla, et miten saisi lisää rohkeutta. Haluisin jutella sille skypess joka ilta, mut en uskalla vaan. Ihan ku menisin ihan pakoon sitä.  Smiley
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: kompositiokartan tulkintaa : 17.08.2013 21:41:55
Hei! Olisin kiinnostunut täst aiheesta, mutta minä en tajua puoliakaan. Olen syntynyt 1.11.1995 eli oon skorppioni. Voisiko joku vähän tarkemmin selittää.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 17.08.2013 18:32:20
Jep olen häntä viis vuotta nuorempi.Ja se on totta et ajattelen siit paljon. En saa muita ajatuksia mieleen. En vaan ymmärrä miks mä jämähdän paikalle ku nään sen. Haluisin mennä sen viereen ja tujottaa niitä silmiä. Unessa näin sen silmät ja ne oli ihanat.

Ny näin siit yhen uuden unen. Et meil olisi ollut yhteinen lapsia, joka oli poika. Asuttiin hienossa talossa ja me molemmat olitiin onnellisia. Onko joku muu kokenut  tällästä??
Me molemmta tykätään lapsista, ruuan laitosta ja matkustelemisesta.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Sielunkumppani : 17.08.2013 18:12:16
Heissan!
Haluisin kerto teille ja kysyä yhtä asiaa: Mitä tää merkitsee??

2012 Maaliskuussa juttelin tavalliseen tapaan skypessä kaverin kanssa. Kaveri sano minulle, et hän lisäilee kavereita tähän keskusteluun. Okei se oli miulle ihan ok asia. No se lisäili kavereita sinne ja mä huomasin tai en tie miks valitsin siit laumasta yhden ihmisen. Ihan ku se olis vetänyt mua puoleensa. Se ihminen on syntynyt kreikassa, mutta on suomalainen. Hänen syntämävuosi on 1990 eli meil on viis vuotta ikä eroo. Hän asuu suomessa, mut toisessa paikkakunnassa. Mut joo me alotettiin kirjoittelemaan toisillemme ja sovittiin ensimmäinen tapaaminen kuukauden päästä siit kirjoittelusta. Meikäläisellä on rankat historiat ja on tapahtunut kaikkee pahaa mulle.Enkä sen takia luota ihmiseen helpolla. No meikäläinen meni ihan normaalisti penkille odottelemaan sitä ihmistä. Pikkasen jännitti. No yhtäkkiä tuli sellanen lämmön ja turvallinen olo. Niin meikäläiselle tuli päähän pistos, et se on mun takana. Nii se olikin.Mä en ees uskaltanut halata sitä tai saatika katsoo silmiin. Hän kertoi chatin välityksellä, et sekin on sit ujo. Nii se sano mulle viestillä et se ei oo ikinä ollut näin rauhallinen ku tavattiin. No se tapaaminen meni ihan ok:sti, mut olin enimmäkseen kännykän kimpussa. Enkä tie miks?

Noh me sit toisen kerran tavattiin ja enkä viekään uskaltanut katsoo sen silmiin tai saatika halata.  Nii ollaan kaksi kertaa tavattu livenä.  Mut  se ei lopu tähän.Me ruvettiin näkemään unia toisistamme.Hän kertoi mulle chatin kautta, että on nähnyt kolme kertaa musta unta. Ne unet ei katoo mielestä ollenkaan. Ihan ku ne olis kokemuksia. Noh mäkin näin tasan kolme kertaa saman tyylsiä unia. Enkätie miks?? ?? Mut nyt on uus oire,Minä nään siit kopioita joka puolella. Mitä sekin tarkoittaa? Meil on todella monta yhtenäistä asiaa ja vanhemmat on samanlaisia. Mut mä pelkään rakkautta tai toisen kosketusta. Mitäs vanhemmat ei hyväksyis. Mitä mä teen oikeesti? En haluis sitä tapailla, mut tunne haluaa. Miks mulla on tälläinen suhde kammo tai oikeestaan sitoumus kammo.
Sivuja: [1]