Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 92
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy neuvoa Riimuilta  (Luettu 507482 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
enska
Vieras
« Vastaus #75 : 24.09.2006 10:19:46 »

Aurinkoista sunnuntai-aamua Täysikuu  Smiley

Riimujonoon ilmoittaudun
muuatta työjuttua kyselemään..

kiitos vastauksestasi etukäteen.. angel
tallennettu
Risama
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 217



Profiili
« Vastaus #76 : 24.09.2006 10:51:07 »

Kiitos kaunis Täysikuu! smitten

Olipas yllättävä riimun viesti, mutta tyytyväinen toki olen! angel
tallennettu

Anna minulle rohkeutta muuttaa ne asiat, jotka voi ja täytyy muuttaa; anna minulle voimaa myöntää ne asiat, joita ei voi muuttaa; ja anna minulle viisautta erottaakseni, mikä kumpaankin on.
- Franciscus Assislainen -
VE!
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 312


Profiili
« Vastaus #77 : 24.09.2006 12:05:20 »


Nostin sinulle riimuksi Pysähdys, Se mikä estää, Jää eli Isa-riimun.

Sehän tässä on meneillään... outo henkinen pysähtynyt talvi, kun ei oikein tiedä että missä haluaa olla ja mihin kuuluu...

Oikein osuva riimu joka tapauksessa.

Kiitos  smitten!
tallennettu
Sister of Night
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 385



Profiili
« Vastaus #78 : 24.09.2006 13:46:02 »

Josko vielä viitsit nostella Täysikuu, niin miekin olisin kiitollinen riimusta. smitten
tallennettu

- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Mitä?
- Muistuta mua, että mä etsisin valoa.
- Okei.
  Tauko
- Muista etsiä valoa.
- Ei vielä, tollo.
- Millos sitten?
- Sitten kun mä olen unohtanut sen.
- Okei.
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #79 : 24.09.2006 17:19:08 »


Junolle

Sait riimuksesi Initiaatio, Kätkössä oleva, Salaisuus eli Perth-riimu.
Perth tarkoittaa;
Tämä on mysteeririimu, joka viittaa siihen mihin meidän vähäiset vaikutusmahdollisuutemme eivät yllä. Tämä riimu on Taivaan, Tuntemattoman puolellaja se assosioituu feeniksiin, tuohon salaperäiseenlintuun, joka tuhoutuu tulessa noustakseen sitten jälleen omasta tuhkasta. Sen tiet ovat salaiset ja kätketyt. Muutosvoimat toimivat syvällä ihmisen sisimmässä. Se mitä ne saavat aikaanei helposti heti näy. Eheytymisprosessi tapahtuu piilossa ja valepuvut ovat käytössä. Loppujen lopuksi eheytyminen, tapa jolla se tapahtuu, on täysi mysteeri.Maailmallisella puolella saattaa olla odotettavissa yllätyksiä; odottamattomat ansiot eivät ole poissa laskuista.
Ihmisluonnon osalta tätä riimua symboloi kotkan lento. Korkealle kohoava kahlitsematon lento, nousu loputtomana toistuvien arjen kuvioiden yläpuolelle, mistä aukenevat laajemmat näköalat - tämä näkyy tässä riimussa. Se on etsijän riimu.
Yhtenä uudistumissarjan riimuista Perth viittaa voimakkaasti initaatioon, aloitukseen, jollekkin asialle vihkiytymiseen. Millään ulkoisella ei ole merkitystä muutoin kuin sisäisen heijastajana.
Tämä riimu liittyy olemisen syvimpään kerrokseen, siihen kalliopohjaan, jolle kohtalosi rakentuu. Joillekuille Perth voi merkitä, että jotain heidän sisällään kuolee. Jos niin on oltava, anna mennä, älä takerru. Hengen uusiutuminen on kysymyksessä, ja se on iloinen asia.

Haleja smitten
tallennettu
metsätonttu
Vieras
« Vastaus #80 : 24.09.2006 17:25:51 »

Monta rautaa tulessa!

Mitähän riimu noista osoittaisi tärkeimmäksi?
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #81 : 24.09.2006 17:32:40 »

Hei nikki

Sinulle nousi riimuksi tänään Puolustautuminen, Torjuntavoimat, Marjakuusi eli Eihwaz-riimu. Eihwaz tarkoittaa;
Kun meitä koetellaan me valjastamme voimamme esteiden voittamiseen ja tappion torjuntaan. Samalla me kehitämme itsessämme kykyä torjua käyttäytymistä, joka luo elämäämme liian stressaavia tilanteita. Tielläsi näyttää olevan este, mutta ehkäpä viivytys onkin hyväksi. Älä pyri liian innokkaasti jatkamaan eteenpäin. Nyt ei ole oikea ajankohta eikä sopiva tilanne sinun puuttuaasioihin. Eihwaz tarjoaa neuvoksi kärsivällisyyttä. Malttia, malttia, ei pidäpyrkiä liian ahnaasti toivottuun päämäärään.
Tämä riimu puhuu vaikeuksista, jotka ilmaantuvat uuden elämän alussa. Usein se merkitsee odottamista: odotetaan kevään sateita, odotetaan että hedelmät kypsyvät oksilla. Sitkeys jakaukonäköisyys ovat tarpeen. Viisas ihminen pystyy arvioimaan seuraukset ennen kuin toimii. Torju ennakoitavissa olevat vaikeudet oikealla toiminnalla. Enemmän kuin tekijöitäme olemme päättäjiä. Kun päätöksemme kerran on selvä, teko sujuu ponnistuksetta, sillä silloin universumi tukee toimintaamme.
Eihwaz-riimun nouseminen kehottaa sinua muistamaan, että kasvu edistyy hankaluuksien kautta. Tämä saattaa olla koettelevaa aikaa; merkityksellistä se totisesti ainakin on. Pidä kotisi kunnossa, hoida työsi, ajattele selkeästi ja odota Taivaan tahtoa.

Haleja sullekkii smitten
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #82 : 24.09.2006 17:36:35 »


Hei hannuli

Sinulle nousi riimu Hedelmällisyys, Uusi alku, Ing, Sankari-Jumala eli Inguz. Riimun tulkinnan löydät sivulta kaksi angel

Halit hannulille smitten
tallennettu
Jasca
Vieras
« Vastaus #83 : 24.09.2006 17:37:22 »

Riimuksesi nousi Rikkaudet, Ravinto, Karja eli Fehu. Fehu oli käänteisenä ja tarkoittaa:
Jos tämä riimu nousee käänteisenä, voit kohdata monenlaista turhautumista elämässäsi, menetyksiä arkipäiväisimmästä vakavaan: et yllä siihen mihin pyrit, jokin menee juuri ratkaisevassa kohdassa vikaan, nouset väärään junaan. Saatat joutua avuttomana katselemaan vierestä kun se mitä olet saavuttanut alkaa vähetä. Tarkkaile mitä tapahtuu. Suhtaudu negatiivissiin tapahtumiin avoimesti ja kysy: " Mikä läksy minun on tästä opittava?"
Jos onkin syytä iloon, älä riehaannu ylenpalttisesti. Känteisenä Fehu viittaa siihen, että epäilyttäviä tilanteita tulee riittämiin ja ne saattavat olla hämäävän uuden- ja oudonlaisiakin.Joudut kosketuksiin omaisuuden varjopuolen kanssa. Tämä kaikki on kuitenkin sitä mikä tulee ja menee, eikä sitä mikä pysyy.
Fehun varjopuoli tarjoaa sinulle tilaisuuden tunnistaa mikä sinua viime kädessä todella ravitsee. angel

Halaukset sinne smitten

Kiitos täysikuu tästä vahvistuksesta. Olenkin miettinyt miksi kaikki menee jatkuvasti päin mäntyä ja saavutuksetkin lakaistaan maton alle. Ehkäpä se sitten on ´story of my life´ opetella tällainen läksy, että sopeutuminen ja alistuminen ovat ainoat vaihtoehdot. Voin siis lopettaa pään hakkaamisen seinään ja ryhtyä elämään kuin taivaanrannan maalarit. Upeeta! Loppuelämästä tuleekin helppoa!!
(http://einfach-claudia.designblog.de/images/kunde/smilies/haengematte.gif)
tallennettu
Totsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 291


Profiili
« Vastaus #84 : 24.09.2006 17:46:58 »

Hei Täysikuu!

Minäkin liityn riimun pyytäjien joukkoon  Smiley

Kiitos!

tallennettu

Kultaisin kulmin Päivätär hiipivi vuorien taa,
Vaan utusilmin Uinuva Yötär jo sijahan saa... -Bögh
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #85 : 24.09.2006 17:47:26 »

Hei Chandra

Sinun riimusi tänään on Suojelus, Saraikko tai kaislikko, Hirvi eli Algiz.
Algiz kertoo sinulle:
Tunnetilojen hallintaan on syytä kiinnittää huomiota. Ylimenokausina, aikoina jolloin elämässämme tapahtuu muutoksiatai meissä itsessämme on menneillään kiihkeä muuttumisprosessi, on tärkeää varoa antautumasta liiaksi tunnetilojen valtaan - sen paremmin hurmion kuin masennuksenkaan. Uudet mahdollisuudet jahaasteet ovat tyypillisiä tälle riimulle. Ja ne tuovat mukanaan myös ylitsekäymisiä ja ei-toivottuja vaikutuksia.
Algiz toimii peilinä hengen soturille, hänelle joka käy taistelunsa aina itsensä kanssa. Soturin suoja on kuin kaislikon varoittava kahina,tai kuin hirven ulospäin kaartuvat sarvet, sillä molemmat auttavat pitämään tilan avoimena ympärilläsi. Pidä mielessäsi että oikein ajoitettu toiminta ja korrekti käytös ovat ainoa todellinen suoja. Jos tunnet kipua, niin tunnet kipua, pane se merkille ja tarkkaile sitä. Älä yritävetää verhoa eteen ja paeta elämää kieltämällä se mitä tapahtuu. Sinä etenet kyllä;  tieto siitä on sinun suojasi. angel

Halauksia smitten
tallennettu
ametist
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 144



Profiili
« Vastaus #86 : 24.09.2006 18:01:59 »

Voisitko minullekin nostaa riimun, ja katsoa miten rakkaus-asiat sujuvat  Grin  Kiitos kaunis Täysikuu  Kiss
tallennettu
Laura
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36



Profiili
« Vastaus #87 : 24.09.2006 18:20:27 »


Junolle

Sait riimuksesi Initiaatio, Kätkössä oleva, Salaisuus eli Perth-riimu.


Kiitos tuhannesti täysikuu  Smiley
Osui kyllä todellakin oikeaan tuo riimu, koska nimenomaan sisäinen uudistuminen on ollut menossa tässä jo vähän aikaa.
tallennettu

Ken tietä käy, se tien on vanki...

aurinkoleijona 7.huone
kuuskorpioni 8.huone
askendentti kauris
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #88 : 24.09.2006 18:21:14 »

Hei Holly Fruit Cake

Riimuksi nousi sinulle Kokonaisuus, Elämänvoimat, Auringon energia eli Sowelu-riimu. Sowelu tarkoittaa;
Tämä riimu edustaa kokonaisuutta, sitä mitä luontomme tavoittelee. Se ilmentää itsensä toteuttamisen pyrkimystä ja osoittaa tien jota sinun tulee seurata, ei mistään ulkokohtaisista motiiveista vaan sydämesi halusta. Kokonaisuuteen, ehjäksi tulemiseen hengen soturi juuri alati pyrkii. Ja kuitenkin se miksi pyrit tulemaan on itse asiassa samaa mitä pohjimmiltasi jo olet.Sinun on tultava tietoiseksi todellisesta olemuksestasi ja annettava sille muoto, ilmasitava se luovalla tavalla.
Sowelu on hyvin voimallinen riimu, se antaa elämän voiman käyttöösi, se osoittaa että latautumisen ja uudelleen syntymisen aika, solutasolle saakka yltävä. Saatat todella kokea miten voima kohahtaa sinuun, sillä energiavirtaukset voivat olla dramaattisia. Vaikka tällä riimulla ei ole käänteistä asentoa, syytä varovaisuuteenkin on. Saatat jopa katsoa sopivaksi perääntyä jostain paineisesta tilanteesta, varsinkin jos tapahtumat tai  ihmiset vaativat että sinun on "tuhlattava" energiasi heti. Pidä mielessä että sellainen perääntyminen on perääntymistä voimassa, ja että se voi merkitä matkaa sisäänpäin keskittämisen, tasapainon hyväksi. Oikein ajoitettu perääntyminen kuuluu hengen soturin taitoihin.
Samaan aikaan tämä riimu voi joille kuille neuvoa avautumista, valon päästämistä sellaiseen osaan elämää, joka on ollut salassa,suljettuna.Tämän onnistuminen voi vaatia syvälle meneviä tunnustuksia, jonkin pitkään kieltämäsi asian myöntämistä itsellesi. Gayatrinnimellä tunnettu rukous ilmentää Sowelun henkeä.
Puhuttele aurinkoa seuraavin sanoin:

               Sinä, joka olet kaiken voiman lähde,
                  jonka säteet valaisevat koko maailman,
                  valaise myös minun sydämeni,
                  niin että sekin voi tehdä sinun työtäsi.


Lausuessasi tätä rukousta kuvittele kuinka auringon säteet paistavat koko maailman ylle, paistavat sydämeesi, ja sitten paistavat sydämestäsi mailmaan.
Tämä on voimallinen ja elämää vahvistava rukous.
Muista jälleen ettet tärkeile. Runsaan energiankin aikoina on päästettävä oikea teko virtaamaan lävitsesi, et saa kieltäytyä. Ravitse tätä kykyä, sillä se on todellinen tehtäväsi. Harjoita taitoa toimia toimimatta: aseta päämäärä oikein ja pidä sitten päämääräsi ilman manipulointia. Muista että omin voimin me emme tee mitään; rakastaessammekin Rakkaus rakastaa kauttamme. Näin kun ajattelemme ja elämme meidän lävitsemme virtaa koko ajan uutta energiaa joka tekee meidät kokonaisiksi. Niin me toteutamme sisimmän olemuksemme - mikä onhengen soturin päämäärä. angel

Oli hauska yhteensattuma, että juuri tätä riimua ennen laitoin soimaan meren ja delfiinien musaa.
Halauksia ja iloa elämään smitten
  
tallennettu
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #89 : 24.09.2006 18:23:09 »


Hei Blanka

Nostin sinulle Se mitä ei voi tietää, Odin-jumala eli Tyhjä riimu.
Käy lukemassa se eka sivulta  angel

Halit sinne smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 92
  Tulostusversio  
 
Siirry: