Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lamput syttyvät  (Luettu 2554 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sarru81
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76


Runous syntyy kun kaksi sanaa kohtaa toisensa


Profiili
« : 05.10.2011 23:38:42 »

Heip, meillä on kotona ollut ihmeellisiä valojen syttymisiä. Tilanne on se, että asuin exäni kanssa ihanassa ja onnellisessa kodissa kaksi vuotta. Erosimme kuitenkin elokuussa ja hän muutti elokuun vikana päivänä pois. Kun teimme eroa, muistan että kerran kävi niin, että kun tulin kotiin, eteisessä oli valo palamassa, jota ei päälle jätetty.

Syyskuusta alkaen, minulla on ollut uusi kämppis ja itse olen pääsääntöisesti viikot pois, ja tulen loppuviikosta takaisin kotiin. Kämppikseltäni on kuollut n. kk sitten rakas sukulaisnainen + kokenut muitakin suuria menetyksiä elämässään.
Kämppikseni on kertonut että ainakin 3-4 kertaa on käynyt niin, kun hän on tullut kotiin, meillä on palanut lamppu. Ei aina samassa huoneessa, vaan vaihdellen. Mun ollessa sitä ei ole tapahtunut. Juuri viime viikonloppuna ystäväni oli tulossa meille yöksi, meistä kumpikaan ei oltu kotona koko viikonloppuna, mutta keittiössäpä oli palanut valo.

Mua asia ei häiritse. Talo on vanha ja siellä varmasti liikuskelee vaikka ja ketä. Mutta kämppikseni on vähän hermona, joten voimmeko tehdä jotain, ja mistäpä tämä mahtaa johtua?

tallennettu

Nouseva : leijona
aurinko oinas
kuu: leijona
merkurius: oinas
venus: oinas
mars: oinas
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 06.10.2011 01:17:09 »

Jotain viestiähän sieltä yritetään nyt antaa. Onko kämppiksesi kovinkin ikävissään ja suruissaan läheisen poismenosta? Jos on, todennäköisesti lamppujen sytyttelijä voisi nyt olla tämä sukulainen, joka haluaa ilmaista, että "relax, kaikki hyvin!"

Jos haluatte, voitte tehdä asuntoon puhdistuksen. Joitakin ohjeita löytyy täältä.
Vieraille voi aina sanoa, että "kiitos, mutta ei kiitos" ja pyytää heitä siirtymään valoon.

Ihmisen omat energiat vaikuttavat ympäristöön, joten kämppiksesi surukausi voi osaltaan vaikuttaa näihin ilmiöihin. Uskoisin kuitenkin, että nämä ovat hyvän tahdon tsemppimerkkejä teille - ensimmäinenhän tuli eroprosessisi aikaan.

Jos ette halua, että sähköä kuluu ilmoittakaa ystävällisesti, että huomioitu on joo ja jos nyt voisi loppua tämä homma niin hyvä. Pyytäkää merkeiksi vaikka valkoisia sulkia/höyheniä, jos henkimaailma haluaa vielä tsempata ja jutustella - ja jos te ennen kaikkea tahdotte sitä Smiley

Tärkeintä on, että sinulle ei tule tästä paha fiilis. Ikävät vieraat aistii kyllä. Kämppiksen on siis minun mielestäni aivan turha hermoilla. Hän voi nyt keskittyä ihan rauhassa huolehtimaan vain itsestään, ei murehtimaan henkimaailmasta - auttaa huomattavasti enemmän! coolsmiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: