Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko kellään havaintoja?  (Luettu 2107 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Leinotar
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 10.01.2010 04:17:05 »

Useiden planeettojen yhtymä oli voimassa "noin" 12.1.1994. Onko kellään havaintoja, mitä tällöin syntyneelle nuorelle ihmiselle kuuluu? Millaista elämänpolkua taivaltaa? Erityislahjoja?
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 10.01.2010 12:23:35 »

Riippuu täysin koko muusta syntymäkartasta. Smiley Ei voi sanoa suoraan, mutta todennäköisesti jos on suuri planeetta keskittymä missä tahansa huoneessa, niin se merkitsee ihmisenkin kohdalla yleensä jyrkkää keskittyneisyyttä tiettyyn elämänsuuntaan tai asioihin. Mutta koko kartta pitää ottaa huomioon kaikkien erityislahjojen suhteen.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Norna
Vieras
« Vastaus #2 : 10.01.2010 13:05:32 »

 Tuolloin oli aurinko, Merkurius, Venus, Mars, Neptunus ja Uranus kaikki yhtymässä ja Merkuriusta lukuunottamatta Kauriissa, huoneita ei voi tietää tietenkään ilman tarkkaa syntymäaikaa. Kuun sijainti jää epäselväksi myös. Joten Kauris on hyvin edustettuna ainakin kartalla Smiley.
 On mahdotonta sanoa millaista elämänpolkua ihminen taivaltaa syntymähetken kartan mukaan, hänhän voi olla vaikka jo kuollut. Syntymäkartta piirtää jotain perusluonteesta eteen ja jakaa kortteja pöytään mutta meistä on kiinni miten niillä pelataan.

 Mielenkiintoinen hetki syntyä kyllä.

 
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: