Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 640243 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #675 : 21.12.2009 15:58:51 »


Tämä itse asiassa ennustettiin raamatussa, vaikka monet ovat vääntäneet sitä merkitsemään jotain muuta. Seuraavan vuosituhannen suunta määritellään tämän viimeisen neljänneksen aikana, vuosina 2010, 2011 ja 2012.
 
Muutostyökaluja
 
On kaksi tärkeää käsitettä, joista puhumme yksi kerrallaan. Nämä ovat uskomattomia työkaluja käyttöönne tänä siirtymäkautena. Toisesta olemme puhuneet aiemmin, kutsuen sitä 12. ulottuvuudeksi. On 11 eri "sinua", joilla on 11 eri kokemusta ja yksi havaintopiste. Tämä havaintopiste on 12. ulottuvuutenne. Ette ole tiedostaneet sitä, että ihmisten on erittäin helppoa muuttaa tuota havaintopistettä. Muuttamalla tietoisesti havaintopistettänne voitte saada nyt monia eri näkökulmia samasta pisteestä, mitä ette ole koskaan ennen pystyneet näkemään.
 
Tämä antaa ihmisille toisen näkökulman - täysin eri havaintotason itsensä todelliseen näkemiseen. Haasteena on, että te ette ole tottuneet nousemaan tuolle seuraavalle tasolle, joten ensimmäiseksi työkaluksi annamme teille havaintotasonne nostamisen. Jos jossain kohtaa törmäätte tiiliseinään - eli menette johonkin suuntaan ja tiedätte sydämenne olevan siinä mukana, mutta ette näytä vain pystyvän etenemään tai teitä näytetään estävän - ensimmäinen asia on olla tuomitsematta sitä. Älkää sanoko sitä "hyväksi" tai "huonoksi", koska tuolla hetkellä, kun teette niin, se siirtyy alempaan värähtelyyn. Sillä hetkellä kun epäilette itseänne sanoen: "En varmaan ole tarpeeksi hyvä" tai "En varmaa ole riittävän henkinen saadakseni tätä tapahtumaan", värähtelynne alenee. Tuolla hetkellä epäilette periaatteessa jumalaa ja mitätöitte koko prosessin tuossa kohtaa.
 
Ensimmäiseksi siis pyydämme teitä olemaan tuomitsematta itseänne. Käsitämme, ettei se ole aina helppoa, mutta muistakaa, miten tärkeää se on, ja luottakaa itseenne ja prosessiin.
 
Toiseksi pyytäisimme, että menette korkeampaan itseenne ja sitten katsotte tilannetta tuosta näkökulmasta ja tuolta tietoisuustasolta. Katsokaa, mitä olette voineet saavuttaa tästä kokemuksesta tai mitä voi tapahtua tilanteen parantamiseksi tämän rajoituksen vuoksi. Miksi laitoitte rajoituksen siihen? Vain valitsemalla tietoisesti tarkastelevansa tilannetta korkeammasta näkökulmasta, se on ylipäätään mahdollista. Tämän tekemiseen ihmisiä ei ole kasvatettu ettekä ole tottuneet tekemään sitä. Se on melko yksinkertaista, mutta voitte kaikki auttaa toisianne valtavasti ottamalla askeleen taaksepäin ja reagoinnin sijasta vetää syvään henkeä. Siirtykää korkeampaan näkökulmaan ja nähkää suurempi kuva, edes hetken ajan. Tunnette eron.
 
Vaikka teillä ei edelleenkään ole kaikkia vastauksia tai ette tunne kaikkea energiaa sisällä, pysähtykää vain hetkeksi. Sitten kun jatkatte puhumista, sananne tulevat ulos eri tavalla. Tunnette olonne kevyemmäksi, kuten ympärillänne olevatkin tuntevat. Kanavanne on muuttunut, koska oma havaintonne näkee nyt korkeammasta näkökulmasta kuin aiemmin.
 
Nämä kolme vuotta voivat näyttää kuin lentokoneelta, joka lähestyy laskeutumista. Kaksi vuotta on kääntymistä linjaan kiitoradan kanssa ja yksi vuosi suoraa lähestymistä ja laskeutumista. On yksi muukin asia mietittäväksi, kun astutte tähän viimeiseen neljännekseen. Maapallon tämä neljännes ei enää tue vastuuttomuutta samalla tavalla kuin ennen. Myös sana "vastuu" alkaa saada täysin uuden merkityksen kaikilla ihmisillä.
 
Sana "vastuu" on ollut itse asiassa enimmäkseen negatiivinen teidän maailmassanne. Kaverit, kun kukin teistä ajattelee vastuuta, ette juurikaan innostu. Sen sijaan kuullessanne tai ajatellessanne sanaa "vastuu", usein kutistutte. Kerromme teille, että vastuu on voiman tasapainottaja. Olette jo luojia. Sen ymmärtäminen, miten voitte käyttää noita luomiskykyjä ja miten voitte tehdä sen fyysisessä kehossa niissä tilanteissa ja draamoissa, joita joskus on ympärillänne, on avain elämänkokemukseenne sieluna maaplaneetalla.
 
Kerromme teille myös, että vastuu muuttuu monin tavoin. Monet järjestönne - on kyse sitten liikeyrityksistä, uskonnoista, klubeista tai mistä tahansa mikä tuo ihmiset yhteen - alkavat nyt auttaa sen määrittelemisessä, mitä vastuu todellisuudessa on. Esim. jos teillä on liikeyritys ja tarvitsette apua, katsotte ympärille, haastattelette ihmisiä ja palkkaatte jonkun. Kerrotte, mitä maksatte hänelle tunnissa, viikossa, kuukaudessa tai vuodessa, koska uskotte, että sen arvoista tuo työ on. Tulevaisuudessa kerromme senkin muuttuvan. Ei tekemänne työ, vaan ottamanne vastuu yrityksessä määrää palkan tuosta työstä.
 
Tietoinen yritys keskittyy muuhunkin kuin rahaan, koska kaikenlaisten yksikköjen - kollektiivin tai yksilön - on ymmärrettävä, että se toimii nyt sydämestä, ei päästä. Monet yrityksenne ovat toimineet vain yhden asian vuoksi ja se on raha. Raha tulee aina olemaan motivoiva tekijä. Kuitenkin ymmärretään, että sekoittamalla se tietoisuuteen asiakkaista ja rakkauteen heitä kohtaan, saadaan enemmän toimintaa ja rahaa, kuin ajateltiin mahdolliseksi. Nämä havaintomuutokset alkavat muuttaa kaikkea.
 
Huomaatte, että vastuulla ja sanalla "vastuu" on uusia merkityksiä, mitkä voivat todella alkaa innostaa teitä, energiakenttänne kutistamisen sijasta. Huomaatte, että kaikki ihmiset työskentelevät eri alueella, joten katsokaa oman elämänne eri osia. Katsokaa suhteitanne, ystäviänne ja sitä, mitä teette elääksenne. Jos haluatte saada lisää voimaa jollakin alueella, niin kyse on vain lisävastuun ottamisesta tuolla alueella. Näin pystytte tekemään tilaa sen tapahtumiselle omassa elämässänne, mutta myös toisten jumalien elämässä, jotka myös teeskentelevät olevansa ihmisiä.
 
Ette enää ole erillään millään tavalla. Kerromme teille, että on monia ihmisiä, jotka opettavat, että on hyviä ihmisiä, jotka ylösnousevat, ja huonoja ihmisiä, jotka jäävät. Emme ole samaa mieltä tämän näkemyksen kanssa, rakkaat ystävät. Tällä kertaa menette kaikki tai kukaan ei mene, joten kyse on nyt jokaisen auttamisesta ja tietoisena olemisesta. Kyse on siitä, että käännytte ympäri ja näette tuon naapurin, joka tekee teidät hulluksi, ja etsitte tavan tervehtiä häntä lämpimästi ja aidosti.
 
Tämä merkitsee olemista vastuussa siitä, mitä olette ja mitä teette, mutta myös vastuun hyväksymistä omasta onnellisuudestanne. Mitä siitä sanotte, rakkaat ystävät? Ei, sekään ei aina näytä helpolta, mutta muistakaa, että kyse on havaintotavasta. Älkää antako vastuutanne jollekin toiselle. Vastuunanne olette ensin te itse. Vasta sitten voitte kääntyä ympäri jakamaan toisten ihmisten kanssa. Yleensä koette vastakkaisia tilanteita maaplaneetalla tällä hetkellä. Jos siis käännätte ympäri tämänhetkisen käytännön, jos kuullessanne sanan "vastuu" höristätte korvianne, niin energiakenttänne alkaa liikkua. Näette vastuun ja pystytte käyttämään sitä täysin eri näkökulmasta kuin ennen.
 
Luomisvoimat
 
Miksi se on niin tärkeää ja mistä voimassa on kyse? Monet teistä ovat vieneet sanamme voimasta/vallasta äärimmäisyyteen. Ensinnäkin, olette luojia, jokaisella teistä on luojan kyvyt sisällään. Useimmat teistä eivät tiedä tätä, koska teillä on verho, joka estää teitä muistamasta todellisen luonteenne ja todelliset kykynne. Mutta mitä luomistarve ylipäätään on? Miksi teidän täytyy luoda? Kerromme teille, ettei teidän tarvitse luoda. Mutta se on luontonne ja aina kun estätte luovan ilmaisunne jollain tavalla, estätte omaa jumalitseänne. Estätte omaa energiaanne - monta kertaa tämä ulos tuleva energiavoima peruutetaan ja energia alkaa liikkua sisäänpäin. Tämä tilanne aiheuttaa monet energia-allergiat, joista olemme puhuneet - monet fyysiset takaiskut, joita koetaan.
 
Teeskentelette olevanne ihminen tuossa rakenteessa. Kuitenkin olette mitä upein luoja ja mitä upein olento, joka pitämällä jotain ajatusta päässään vain seitsemän sekuntia voi saada sen ilmentymään. Ei, se ei ilmenny seitsemässä sekunnissa, mutta se luodaan seitsemässä sekunnissa. Jos ylläpidätte tuota energiaa ja värähtelyä, se ilmestyy energiakenttäänne ja ilmestyy esiin hyvin nopeasti.
 
Kerromme teille, että ajalla alkaa olla teille erilainen merkitys. Toivomme, että alatte leikkiä tällä ja työntää sellaisten asioiden rajoja, jolla on aina ollut hyvin selkeät rajat - aika on aikaa. Teillä on atomikelloja, jotka pysyvät tarkasti ajassa. Kuitenkin kaksi vuotta sitten teidän täytyi ujuttaa mukaan yksi sekunti saadaksenne homman toimimaan. Koko ajatus ajasta muuttuu, koska maapallon sisäosan pyöriminen muuttuu. Tämä ei ole mikään mystinen asia. Kyse on vain siitä, että maapallon ytimen pyöriminen muuttuu. Se pyörii eri tahtia kuin maapallon pinta. Tämä on myös luonut ajan harhan ja lisännyt sitä maaplaneetalla. Kun pyörimisvauhti alkaa muuttua, alatte nähdä verhon taakse vähän enemmän tässä ajan harhassa ja löydätte uusia tapoja käyttää sitä. Leikkikää sen kanssa. Juhlikaa sitä ja ennen kaikkea juhlikaa "lisäyksiänne". Juhlikaa niitä aikoja, joilla on erityismerkitys. Juhlikaa yhdessä.
 
Laukaisupäivät
 
Tällä vuosikymmenellä on 12 laukaisupäivää, joita olette jo alkaneet juhlia. Ne alkoivat 01/01/01, 02/02/02 jne. Kuljette tätä uskomatonta ylösnousemusmatkaa maaplaneetalla. Sitä ei suunniteltu, rakkaat ystävät. Luotte tätä polkua juuri jalkanne osuessa maahan ja meille on suuri kunnia katsella tätä suurinta show'ta, minkä voisimme koskaan nähdä. Olemme olleet kanssanne aikanne alusta, jolloin maapallonne päätti tulla vapaan valinnan peliksi maailmankaikkeudessa. Olemme katselleet jokaista kertaa, kun olette juosseet näihin tiiliseiniin. Olemme nähneet kaikki kerrat, jolloin olette olleet hyvin turhautuneita ja tunteneet yksinäisyyttä, joskus myös uskoen, että olitte tosiaan yksin.
 
Rakkaat ystävät, se ei ole mahdollista. Rakkaus mitä meillä on teitä kohtaan, ulottuu kaikkien odotusten tai aikarajoitusten yli. Jos käännytte ympäri ja tunnette tuon rakkauden, niin jakakaa se jonkun toisen tai joidenkin toisten kanssa. Kaikki aikaharhat alkavat hajota ja pystytte valitsemaan uuden työskentelytavan maaplaneetalla, uuden ajan kera.
 
Nauttikaa tästä viimeisestä neljänneksestä. Nauttikaa näiden viimeisten kolmen vuoden harhasta, sillä olette asettamassa sävyä uudelle vuosituhannelle - ette vain laske noita vuosia enää samalla tavalla.
 
Nauttikaa matkasta. Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne. Tietäkää, että tämä on kaunista peliä, ja pelatkaa hyvin yhteen.
 
Espavo.
 
Ryhmä
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
kurahaalari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #676 : 26.12.2009 17:31:18 »

Tuskinpa mitään suurta tapahtuu, mutta tiedemiesten ennustuksen/arvion mukaan ilmastonmuutos ja sen seurauksena sivilisaation tuho tapahtuu n. vuonna 2060 Ei siis ehkä kannata enää tehdä lapsia, koska ne eivät ehdi elää vanhaksi.
tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #677 : 26.12.2009 18:08:34 »

Tuskinpa mitään suurta tapahtuu, mutta tiedemiesten ennustuksen/arvion mukaan ilmastonmuutos ja sen seurauksena sivilisaation tuho tapahtuu n. vuonna 2060 Ei siis ehkä kannata enää tehdä lapsia, koska ne eivät ehdi elää vanhaksi.

Kuka haluaa elää vanhaksi? Smiley
En minä ainakaan.
tallennettu
rovatar
Astro-nauttija
****
Viestejä: 948


Keltainen Kosminen Aurinko


Profiili
« Vastaus #678 : 26.12.2009 21:50:12 »

Tuskinpa mitään suurta tapahtuu, mutta tiedemiesten ennustuksen/arvion mukaan ilmastonmuutos ja sen seurauksena sivilisaation tuho tapahtuu n. vuonna 2060 Ei siis ehkä kannata enää tehdä lapsia, koska ne eivät ehdi elää vanhaksi.

Kuka haluaa elää vanhaksi? Smiley
En minä ainakaan.
Mie haluan.

Mutta vain niin, että kykenen edes suht omatoimisesti toimimaan ja asioistani päättämään.

Jos vaihtoehtona on makaaminen vuodeosastolla syötettävänä ja pestävänä...ei kiitos.

Olen työn puolesta nähnyt tuonkin puolen elämästä...enkä halua...

Ja minut pitää tuhkata ja tuhkat ripotella sillalta veteen...omaiseni tietävät toiveeni ja aikovat sitä kunnioittaa.
tallennettu

Aurinko Kauris, AC Skorppari,
Kuu Kaksonen.
Merkurius Jousimies.
Venus Kauris.
Sideerinen Jousimies.
Keltainen Kosminen  Aurinko.
Asteria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Aalloillakin on kasvot


Profiili
« Vastaus #679 : 26.12.2009 22:05:05 »

Heh, meidän suvussa on tapana elää siinä satavuotiaaksi...  smitten
Jos jotakuta kiinnostaa, Gregg Bradenilla on mielenkiintoisia teorioita vuoden 2012 tapahtumista. Youtubesta löytyy hakusanoilla "Gregg Braden" melkoinen määrä videoita, mutta englantia niiden ymmärtämiseen tarvitaan. Hänen kirjojaan en ole nähnyt käännettynä suomeksi. Gregg on mm. kirjoittanut DNA:han piilotetusta Jumalakoodista ja maapalloa ympäröivästä energiakentästä, joka on älykästä energiaa ja reagoi tunteisiimme. Erinomaisen mielenkiintoista.
 Smiley
tallennettu

Mitä enemmän tutkin fysiikkaa, sitä enemmän tunnen vetoa metafysiikkaan. -Albert Einstein.
kurahaalari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #680 : 26.12.2009 23:14:07 »

Jos nyt syntyisi niin saattaisi elää vaan 40-vuotiaaksi.  Huh
Ehkä sekin toisaalta riittäisi.
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #681 : 27.12.2009 14:28:41 »

Heh, meidän suvussa on tapana elää siinä satavuotiaaksi...  smitten
Jos jotakuta kiinnostaa, Gregg Bradenilla on mielenkiintoisia teorioita vuoden 2012 tapahtumista. Youtubesta löytyy hakusanoilla "Gregg Braden" melkoinen määrä videoita, mutta englantia niiden ymmärtämiseen tarvitaan. Hänen kirjojaan en ole nähnyt käännettynä suomeksi. Gregg on mm. kirjoittanut DNA:han piilotetusta Jumalakoodista ja maapalloa ympäröivästä energiakentästä, joka on älykästä energiaa ja reagoi tunteisiimme. Erinomaisen mielenkiintoista.
 Smiley

Tuopas kuullostaa mielenkiintoiselta! Kiitos Asteria!  Wink
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #682 : 28.12.2009 22:54:00 »

Nyt täytyy vähän perua pahoja puheitani. Embarrassed

-- saattaahan ne näkymät olla vähän apokalyptisia jos isoja alueita asukkeineen tuhoutuu. Siinä on kuitenkin se hyvä puoli, sama kuin Vesivehmaan jenkassa, että siinä menee nuoret sekä vanhat samanlailla. Smiley

Katselin nimittäin juuri tsunamidokumentin. Ei se kyllä ihan niin aina mene että kaikki kuolisivat. Cry  Jos joku tämän lukenut oli paikalla tai jonkun läheinen kuoli tai sai vakavia vammoja/traumoja, niin pyydän anteeksi huonoa 'mustaa' huumoriani.

On niitä sellaisiakin tuhoja missä todella kaikki kuolee, mutta taitavat olla harvinaisempia. Tulee mieleen ainoastaan joku afrikkalainen kylä joka oli erityisen järven rannalla, ja yhtäkkiä kaikki järveen kerääntynyt hiilidioksidi vapautui ja tukehdutti kaikki ihmiset ja eläimet yhdellä kertaa. Varmasti esim. asteroidi-iskussakin (ellei ole todella suuri) jää sellainen inhottava reuna-alue missä ihmisiä jää kitumaan tai läheisensä menettäneinä ja loppuelämänsä kammottavaa näkyä muistellen.

Toisaalta luonnonvoimat on sellaisia ettei niille voi mitään (paitsi jonkin verran, esim. pysyttelemällä poissa rannikolta tai suunnittelemalla asteroidintuhoamissysteemin, siltikin saattaa tulla maanjäristys jolle ei voi taaskaan mitään). Voi jopa ajatella niin että kaikella on tarkoituksensa, mutta minulle se ainakin on pikkuisen vaikeaa käytännössä. Voihan se olla että Maapallo ihan oikeasti oireilee ihmisen negatiiviseen toimintaan, mutta ei voi tietää. Onhan ollut puhetta myös jostain Maan napojen vaihtumisesta, joka taas liittyisi jotenkin juurikin tähän vuoteen 2012. Jos sellainen todella tapahtuu, että magneettikenttä muuttaa suuntaansa niin on sillä varmasti vaikutusta. Esim. linnut ei osaisi enää muuttaa -> hyönteiset jäisivät jossain syömättä -> ... -> ekosysteemin raju epätasapainotila. Jotain tuollaista hidasta vaikutusta luulisin, ei ehkä niinkään mitään äkkinäisiä katastrofeja. Mutta taaskin pelkkää arvailua.

Edit: en vielä katsonut Asterian kertomia juttuja, täytyykin vilkaista.
« Viimeksi muokattu: 28.12.2009 22:56:38 kirjoittanut nousukuu » tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #683 : 29.12.2009 02:41:00 »

Voisi  Cheesy toivon ja uskon niin  smitten

Nimim. Yksi polyteisti  Kiss jolle Jeesus on rakkain  angel
Johtuen ehkä niistä ihanista uskonnon opettajista lapsuudessani - ja mummon lauluista  angel Kiss smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #684 : 29.12.2009 20:42:50 »

Vuosi 2012, ahh niin lähellä mutta NIIN kaukana  :Smiley

Sen sitten kokee ken näkee - tai toisinpäin.
Jokainen kuitenkin elää elämäänsä parhaansa mukaan, niin ei voi muuta kuin odottaa - tai edes sitä, elää vain  coolsmiley
 smitten Rakastaen lähimmäistä kuin itseään ja Jumalaa yli kaiken  smitten



tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Asteria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Aalloillakin on kasvot


Profiili
« Vastaus #685 : 29.12.2009 20:50:18 »

Oletteko vertailleet eri uskontoja? Miten muka juuri omani on ainut oikea? Kaikissa uskonnoissa on sama sanoma; pidä huolta läheisistäsi ja tiedä, että sisällät ja sisällyt suureen kokonaisuuteen, jota et voi aivoillasi ymmärtää  coolsmiley
Juu, ja niin pitkälle on ajattelussa päästy, että Jumala on kuin raidallinen rantapallo isolla hiekkarannalla. Me olemme niitä hiekanjyväsiä, jotka näemme pallosta eri värejä tai vastavalossa pallo on musta tai emme näe mitään, kun olemme liian kaukana. Ja sitten tuulenpuuska nostaa muutaman jyväsen ilmaan ja ne pääsevät näkemään enemmänkin pallon värejä! Ja sitten me yritämme kertoa toisillemme, että Jumala on sinivalkoinen ja tulee ihan varmana tietona vastaan, että eikun Jumala on punavalkoinen ja iso liuta huutaa vastaan, että ei Jumalaa olekaan! Ja kaikki ovat ihan oikeassa omasta näkökulmastaan!
 Smiley
tallennettu

Mitä enemmän tutkin fysiikkaa, sitä enemmän tunnen vetoa metafysiikkaan. -Albert Einstein.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #686 : 29.12.2009 23:35:52 »

Niiin,
mutta mitä tarina Jeesuksesta ja yleensä nuo uskonnolliset tarinat merkitsevät meille?  :Smiley Olin Jouluyönä kirkossa ja pappi luki niitä samoja korulauseita ja hokemia kuin ennenkin ja puhui, että ihminen pelastuu, jos ... ja niin edelleen. Eipä puhuttu, mitä sitten; mitä ihmisen pitää tehdä; siis oikeasti tehdä ja miten toimia. Oli ehtoollinen ja ihmiset hurskas hymy huulillaan kokivat pelastuvansa; mistä pelastuvansa ja mihin he kokivat menevänsä ?  smitten 


Voisiko vuosi 2012 olla oikea oivallus ihmisen merkityksestä; oikeasta merkityksestä toisillemme. Huh tätä nykyistä pintaliitoa ja riitaa omistamisesta; aina maiden omistamiseen asti. Vähät välitän vaikka vieressäni ihminen kuolee nälkään.

Oletteko vertailleet eri uskontoja? Miten muka juuri omani on ainut oikea? Kaikissa uskonnoissa on sama sanoma; pidä huolta läheisistäsi ja tiedä, että sisällät ja sisällyt suureen kokonaisuuteen, jota et voi aivoillasi ymmärtää.

Hyvinpä kirjoitit.   Wink smitten  smitten
tallennettu
Asteria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Aalloillakin on kasvot


Profiili
« Vastaus #687 : 30.12.2009 02:26:54 »

Kristinuskossa olen jo pikkupoikana ihmetellyt, että miten joku toinen voi kuolla toisten syntien edestä, ja se on edelleenkin täysi mysteeri uglystupid2, että eikö minulla olekaan oikeutta tehdä omia virheitä ja edes yrittää oppia niistä jotain?
Hieno ajatus, sanoo toinen kristitty. Olen miettinyt tätä samaa ja päätynyt tähän: vaikka meillä on vapaan tahdon kautta oikeus tehdä virheitä ja oppia tai olla oppimatta niistä - ja joskus tarvitaan tukiopetusta eli sama tilanne tulee eteen monta kertaa elämässä - olemme silti arvokkaita ja rakkaita. Yritimme kuitenkin parhaamme niissä olosuhteissa, joissa koulumme kävimme. Ihminen, meistä jokainen, ei ole kertakäyttöinen, vaan jatkamme kouluamme täällä tai jossain muussa maailmassa elämämme jälkeen. Minulle tuo lohtua tuo Jeesuksen lunastusajatus. Saan tehdä täällä virheitä, mutta minua ei hylätä niiden takia. Elämän kiertokulku jatkuu aina - saan aina uuden mahdollisuuden valita paremmin - joko täällä tai muualla. Minä olen ymmärtänyt Jeesuksen uhrin niin, että vaikka miten tompuroin tässä elämässäni, voin luottaa siihen, että olen meidän kaikkien Jumalalle rakas.
 smitten
Vuosi 2012 sitten. Sain siitä vuosia sitten kanavointeja, että maailma muuttuu. Minut johdatettiin Gregg Bradenin kirjoihin, Maya-kansan tietoihin ja muuhun. Päälle lätkäistiin käsillä parantamisen lahja ja kiikutettiin maasta toiseen ja pikkuhuvikseni muotoutui jättää kaikkiin paikkoihin yksi hius. Eikä mitään tietoa, mistä tuo hiusjuttukin tuli. Hius kantaa ihmisen DNA:ta ja tuolla tavalla varmaan jätin oman kehitykseni ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa. Huomasin aikaa myöten, että jos en jätä sitä hiusta auton parkkipaikalle tai ravintolan tuhkakuppiin, mikään ei liiku. Aivan hullu juttu, ja on tapahtunut ympäri maailmaa liikennevaloissa ja hisseissäkin. Nyt, jos menemme minne vaan, ja huomaan, että nyt vaan odotellaan, kauhon hiuksiani sen aikaa, että irtoaa se yksi hius ja jätän sen siihen. Sitten matka jatkuu heti.
Suomi on turvassa mannerlaattojenkin liikkuessa, sillä meremme on sisämeri. Jos mannerlaatat liikkuvat Atlantilla ja tänne tunkee jättiaalto, ehdimme siirtyä itää ja pohjoiseen ennen aallon tuloa, eli me pärjäämme näissä mannerlaattojen muutoksissa hyvin. Meidän laattamme on rauhallinen ja on ollut aina - vain Muhoksen kohdalla on vanha murros ja sekin hyvin lähellä rantaviivaa. En ole huolissani meidän selviämisestämme 2012 muutoksissa.
Me olemme vanhaa Kalewalan kansaa, jolla on ollut tehtävää Wanhassa Maassa, niin kuin on Uudessakin Maassa. Luotetaan siihen.
 smitten
tallennettu

Mitä enemmän tutkin fysiikkaa, sitä enemmän tunnen vetoa metafysiikkaan. -Albert Einstein.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #688 : 30.12.2009 11:18:57 »

pyritään elämään simppelisti, onnellisesti, mielenkiintoista elämää ja 4-5d maailmahan on pelkkää onnea ja autuutta ja menestystä..

kylläpä miehet käy kuumina jo aamulla.. heh.. tässä vaan paperiasioita hoitelen matkan jälkeen ja taas matkalle kohta.. Baltian spat on ihania. ja edullisia. löysin matkailuinfoa taas lisää kun piti etsiä yhtä omaa projektia lehdestä. henk koht ap kartalla siis 2011 2012 on varsin romanttisia.. ja työkeskeisiä..

vakavasti puhuen, on hyvä jos tietoisuus laajenee, mutta ennen kaikkea elämän oltava hauskaa+mielenkiintoista. kriisiä taitaa olla edelleen, esim matkalla huomasi miten elintaso vaihtelee ja keskelle ostaria tulikin evakuointi. jos kaikki saisivat elää tuossa "luo mielelläsi kaikki" niin ei olisi pulaa..  :Smiley  Cool  
coolsmiley

Ei ole mitään Jumalan fyysistä ominaisuutta. Jumalan osana oleminen ei ole selitettävissä 3D:ssä. Istun edessänne, mutta en ole "yksikkö" - olen teidän tapaanne osa Jumalakeittoa. Nimeni verhon toisella puolella ei ole Kryon. Tämä nimi on keksitty teitä varten. Olen kumppanini energiassa ryhmänä tämän kommunikoinnin aikana. Näen ne, jotka lukevat ja kuuntelevat tätä viestiä. Voitteko edes kuvitella sitä?

« Viimeksi muokattu: 30.12.2009 11:47:53 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #689 : 30.12.2009 15:51:56 »

Kristinuskossa olen jo pikkupoikana ihmetellyt, että miten joku toinen voi kuolla toisten syntien edestä, ja se on edelleenkin täysi mysteeri uglystupid2, että eikö minulla olekaan oikeutta tehdä omia virheitä ja edes yrittää oppia niistä jotain?
Hieno ajatus, sanoo toinen kristitty. Olen miettinyt tätä samaa ja päätynyt tähän: vaikka meillä on vapaan tahdon kautta oikeus tehdä virheitä ja oppia tai olla oppimatta niistä - ja joskus tarvitaan tukiopetusta eli sama tilanne tulee eteen monta kertaa elämässä - olemme silti arvokkaita ja rakkaita. Yritimme kuitenkin parhaamme niissä olosuhteissa, joissa koulumme kävimme. Ihminen, meistä jokainen, ei ole kertakäyttöinen, vaan jatkamme kouluamme täällä tai jossain muussa maailmassa elämämme jälkeen. Minulle tuo lohtua tuo Jeesuksen lunastusajatus. Saan tehdä täällä virheitä, mutta minua ei hylätä niiden takia. Elämän kiertokulku jatkuu aina - saan aina uuden mahdollisuuden valita paremmin - joko täällä tai muualla. Minä olen ymmärtänyt Jeesuksen uhrin niin, että vaikka miten tompuroin tässä elämässäni, voin luottaa siihen, että olen meidän kaikkien Jumalalle rakas.
 smitten
Vuosi 2012 sitten. Sain siitä vuosia sitten kanavointeja, että maailma muuttuu. Minut johdatettiin Gregg Bradenin kirjoihin, Maya-kansan tietoihin ja muuhun. Päälle lätkäistiin käsillä parantamisen lahja ja kiikutettiin maasta toiseen ja pikkuhuvikseni muotoutui jättää kaikkiin paikkoihin yksi hius. Eikä mitään tietoa, mistä tuo hiusjuttukin tuli. Hius kantaa ihmisen DNA:ta ja tuolla tavalla varmaan jätin oman kehitykseni ympäri Eurooppaa ja Amerikkaa. Huomasin aikaa myöten, että jos en jätä sitä hiusta auton parkkipaikalle tai ravintolan tuhkakuppiin, mikään ei liiku. Aivan hullu juttu, ja on tapahtunut ympäri maailmaa liikennevaloissa ja hisseissäkin. Nyt, jos menemme minne vaan, ja huomaan, että nyt vaan odotellaan, kauhon hiuksiani sen aikaa, että irtoaa se yksi hius ja jätän sen siihen. Sitten matka jatkuu heti.
Suomi on turvassa mannerlaattojenkin liikkuessa, sillä meremme on sisämeri. Jos mannerlaatat liikkuvat Atlantilla ja tänne tunkee jättiaalto, ehdimme siirtyä itää ja pohjoiseen ennen aallon tuloa, eli me pärjäämme näissä mannerlaattojen muutoksissa hyvin. Meidän laattamme on rauhallinen ja on ollut aina - vain Muhoksen kohdalla on vanha murros ja sekin hyvin lähellä rantaviivaa. En ole huolissani meidän selviämisestämme 2012 muutoksissa.
Me olemme vanhaa Kalewalan kansaa, jolla on ollut tehtävää Wanhassa Maassa, niin kuin on Uudessakin Maassa. Luotetaan siihen.
 smitten

Voi kun minua nauratti tuo hiusjuttusi, sehän on aivan ihana, syvästi symboloiva...jätit osaa itseäsi kuin käyntimerkiksi. Ja varmaan olemme sitä tehneet jokainen matkustaessamme. Vielä enemmän ehkä tavatessa ihmisiä!

Minun ystäväni, jonkinlainen selvännäkijä, uskoisin, hänkin, puhuu myös Kalevalan ja kalevalaisesta energioista paljon. Hän on nähnyt näyn, että Kuolan niemimaan juuresta Laatokan kautta Itämereen irtoaa Skandinavia tullen saareksi. Hän myhäileekin, että on se hyvä, että Lappiin on rakennettu paljon hotelleita, lisääkin tarvis, jotta voimme majoittaa pakolaisia ja auttaa. Hänen mukaansa Suomen kansalla on vielä suuri tehtävä ihmisten auttamisessa ja luonnon olosuhteisiin sopeuttamisessa. Siis ihan fyysistäkin auttamista, mutta myös henkistä.

Minun mielestäni olemme kaikki Jumalaa...kaikissa uskonnoissa...kaikissa ihmisten mielissä. Olkoon nimet mitä tahansa. Emme voi välttää ympäristö-ja kulttuurieroja. Siinä on aina yksi suuri haaste oppia itseämme ja jumaluutta toistemme erilaisuuksien kautta.  smitten smitten
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: