Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: IDOLS finalistit  (Luettu 37794 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kettuemo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« : 13.03.2007 22:43:25 »

Musta tuntuuuuuuu.... että tänä vuonna idolsissa on jotenkin valovoimaisempaa menoa kuin edellisinä vuosina.

Ja voi pojat...varsinkin tuo Ari  Cheesy Mieletön persoona ja talentti!! Onko kellään osunut silmään jostain (typerästä) iltapäivälehdestä tms. hänen syntymäaikaansa? Olis mahtista nähdä kartta!  Smiley

Ps. En edes pidä enää hevistä mitenkään erityisesti, mutta Arin ääni.. Shocked
tallennettu
kaiko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118


Profiili
« Vastaus #1 : 14.03.2007 10:10:44 »

En tiedä Arista, mutta Kristian saa minun sydämen sykkeen kiihtymään ja se ääni nostaa minut taivaaseen smitten
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #2 : 14.03.2007 12:07:00 »

Onpas tullut tällä kertaa näitäkin kisoja telkusta töllättyä, kun kakspuolvee tytär on niistä niin innostunut Grin Tietää jo päivänkin, milloin tulee ja ilmoittaa minulle, että "tänään tulee Idols finaali" :Smiley

Ari oli aikaisemmin oma ykkössuosikkini. Oikeastaan jo ihan sieltä alkukarsinnoista lähtien häneen tykästyin. Se oli niin makee se kontrasti, kun tuomariston eteen kävelee hevikundi, joka näyttää ja (puheääneltään kuulostaakin!) ihan 15- vuotiaalta teinitytöltä, mutta vetää jotain Kirkan biisiä niin upeasti ja koskettavasti että...Kisan edetessä on osoittautunut myös aika vallattoman vekkuliksi luonteeltaan ja kaikki esitykset ovat menneet varmasti ja taidokkaasti.

Silti täytyy sanoa, että viime aikoina, oikeastaan näistä finaaleista lähtien, olen alkanut kallistumaan Kristianin puolelle. Hän on kehittynyt valtavasti kisan aikana ja puhjennut vähän ujosta miehestä valovoimaiseksi ja karismaattiseksi esiintyjäksi! Hänellä on myös upea ja persoonallinen ääni, jossa, pakko myöntää, on enemmän syvyyttä kuin Arin äänessä. Tykkään kuitenkin ennen kaikkea siitä, että häneltä olemme saaneet kuulla aika monentyyppisiä esityksiä ja hän on osoittanut pystyvänsä loistamaan monessa eri tyylilajissa tuoden jokaiseen esitykseen myös jotain ihan omaansa. Vastaavasti Ari taasen on pysynyt vähän turhankin uskollisena omalle genrelleen (mitä siis sinänsä arvostan ihmisissä, mutta tällaisen viihdenohjelman puitteissa se on hiukan tylsää ja yllätyksetöntä, eikä myöskään ole omiaan todistamaan, että miehestä on muuhunkin, kuin hevi/metalliviisuja rallattelemaan). Harmi, sillä se alkukarsintaesitys Kirka-tulkintoineen antoi viitteitä siitä, että ääni riittäisi muuhunkin ja tulisi jopa paremmin esille vähän toisen tyyppisissä kappalevalinnoissa. Metalli- ja heavymusiikki kun on enimmäkseen tuollaista koko bändin revittelyä, jossa kitarasoolot yms vievät tilaa lauluosuuksilta.

Krsitanin versio Loirin kappaleesta oli todella koskettava, eikä tuo Lenny vetäisykään huono ollut. Ainakin show oli siinä hieno ja laulutaitonsahan hän oli meille edellisellä viikolla jo todistanut. Nyt kun Kristian on tullut vähän ulos kuorestaan hänestä on kehkeytynyt suorastaan hurmaava persoona. Ne silmätkin oikein tuikkii sillain ihanasti ja hänestä tuntuu löytyvän sekä vakavampi- että humoristisempi puolensa.

Omista mieltymyksistäni huolimatta toivoisin kuitenkin, että koko kisan voittajaksi nousisi se Anna vai Anne? Abreu. Hänelläkin on upea ääni, eikä söpöydestäkään ole tingitty. Hän sopisi mielestäni paremmin koko kansan Idoliksi ja teinityttöjen suosikiksi kuin poijjaat, joista olisi menestymään musamaailmassa muidenkin kanavien kautta. Eiköhän heillekin levytyssopparit joltakin lafkalta ole jo tilauksessa ja onpa menneisyys osoittanut, että loppujen lopuksi niistä, jotka eivät ihan voittopallille tämänkaltaisissa kisoissa yltäneet, tulikin ehkä sitä voittajaa menestyneempiä ja vakavammin otettuja muusikkoja. Miettikääpä vaikka muinoisen Popstarsin Gimmeliä, joka jäi mielestäni melkoiseksi yhden yön tähdenlennoksi, kun taas PMMP tekee musaa ja myy levyjä yhä edelleen ja keikatkin taitavat mukavasti vetää väkeä. Ja entäs edellisen Idolsin flopiksikin haukuttu voittaja, jonka nimeä en edes päähäni saa. Taisi Katrin levyt myydä paremmin, vaikka en kyllä hänestäkään henkilökohtaisesti piittannut. Hanna Pakarisen ja Antti Tuiskunkin suosio oli mielestäni pitkään aika tasoissa, ehkä jopa hiukan Antin piikkiin enempi, mutta Hanna tietty nyt viime aikoina taas enempi ollut medioissa uuden levynsä ja tuon euroviisuhässäkän myötä.

Olisi kiva tietää noiden kaikkien finalistien syntymäajat, koska ovat oikeastaan kaikki olleet aika mielenkiintoisia persoonia, sitä lällyä Panua ja mitätöntä Kristiinaa lukuunottamatta. En oikeasti tajua, mitä se kyllläkin suloinen, mutta laulajan lahjoiltaan ja persoonaltaa mielestäni täysin sytyttämätön teinienkeli tekee noiden muiden joukossa?! No Asko nyt on ihan sen kultakutrien lumoissa, mutta muutkin tuomarit tuntuu vähän paijaavan sitä ja suojelevat mielestäni suotta ja käsittelevät silkkihansikkain. Yleisön motiivitkin mulle vähän hämärät, kun aina vaan jatkoon pääsee. Vaikka nuori onkin, niin kilpailu on kilpailu ja kaikkia kilpailijoita tulisi arvoida samojen kriteerien mukaan.
tallennettu
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #3 : 14.03.2007 12:09:56 »

Piti vielä lisäämäni, että Kristian muuten näyttää ulkoisesti aikalailla Skorpionilta...voiskohan olla? Pitääpä käydä syynäämässä, jos edes nuo aurinkomerkit jostain selville saisi.
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 14.03.2007 12:18:38 »

Idolsien syntymäajat löytyvät MTV3:n Idols-sivujen finalistien profiileista.

Panu 10.8.1982, Kristiina 2.6.1990, Kristian 6.11.1979, Ari 7.6.1984 ja Anna 7.2.1990.

Oikeassa siis KatjaQ olit Kristianin suhteen, Skorpionihan hän tosiaankin on.  Smiley
tallennettu

Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 14.03.2007 18:02:41 »

Panu  aurinko leijona kuu oinas merkurius neitsyt venus rapu mars skorpioni
Kristiina  aurinko kaksoset kuu vaaka merkurius venus harka mars oinas
Kristian  aurinko skorpioni kuu kaksoset merkurius venus jousimies mars leijona
Ari  aurinko  kaksoset kuu neitsyt  merkurius harka venus kaksoset mars skorpioni
Anna  aurinko vesimies kuu rapu merkurius venus mars kauris

Siitä vain sitten päättelemään kuka on voittaja! Aika paljon kaksosta näyttää olevan. Ei ihme että Kristian ja Ari tulevat toimeen, molemmilla Kaksosta, toisella Kuu, toisella Aurinko. Panun Venus-Rapu tuli viimeksi ainakin todella paljon esiin herkistelybiisissä. Anna oikeastaan minusta erottuu edukseen tässä joukossa, hänellä on tahdonvoimaa aivan varmasti tuon kauriin ansiosta paljon, myös kenties ikäistään vanhempi ja kypsempi, tuo kuu-rapu tuo tunteellisuutta mitä varmasti mielellään ilmentää laulamalla, vesimies taas omassa erikoisuudessaan varmasti antaa omaa charmia ja säväystään tyttöön. Oikeastaan aika mielenkiintoinen yhdistelmä ja vähän erilainen tuo Kristianin Skorppari-Kaksonen. Jotenkin niin erilaisia merkkejä, että vaikea kuvitella yhteen helposti...
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #6 : 14.03.2007 18:05:48 »

Oikeassa siis KatjaQ olit Kristianin suhteen, Skorpionihan hän tosiaankin on.  Smiley

No kappas! Toisaalta ajattelin, että oliskohan vähän liian ilmiselvää. Mun kokemuksen mukaan aurinkomerkki ei aina nimittäin välttämättä ole just se syntymäkartan elementti, joka parhaiten päälle päin näkyy. Vaikka sitten kyllä aina aika ajoin kävelee vastaa näitä ihan esimerkkitapauksiakin Smiley . Erityisesti monet aurinko-jouskarit ovat mielestäni jostain syystä aika helposti tunnistettavissa...

Ton mainitsemasi päivämäärän mukaisesti Kuu olisi ilmeisesti Kaksosissa. Varmaan tuo ihan kaivattua ilmavuutta ja keveyttä persoonaan ainakin näin tämän tyyppistä kisaa ajatellen. Skorpionien vetovoima ja karisma kun usein on muuten ehkä vähän sellaista hitaammin avautuvaa (muistelkaapa vaikka ensimmäisen Suomen BB:n Perttua, joka oltiin koko ohjelman alkupuoliskon äänestämässä pihalle ja joka lopulta kuitenkin korjasi koko potin). Ja oisko tää sitten se elementti, joka justiinsa tuo sen kivan pilkkeen sinne Kristianin silmäkulmaan :Smiley

BTW: Voiko noita erikoiskuvio tulkintoja katsoa, vaikka ei tiedä tarkkaa kellonaikaa? Tai siis, pitävätkö paikkaansa, vaikka kartta olisi tehty keskipäivän oletusarvolla? Varmaan riippuu kuviostakin vai? Tai ainakin sen sisältämistä planeetoista...Arin kartalla ainakin näyttäisi olevan Jumalan sormi, joka muodostuu noista vähän hitaammin liikkuvista planeetoista, eli Nepparista ja Plutosta, kärjessä Merkurius.
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #7 : 14.03.2007 19:23:10 »

BTW: Voiko noita erikoiskuvio tulkintoja katsoa, vaikka ei tiedä tarkkaa kellonaikaa? Tai siis, pitävätkö paikkaansa, vaikka kartta olisi tehty keskipäivän oletusarvolla? Varmaan riippuu kuviostakin vai? Tai ainakin sen sisältämistä planeetoista...Arin kartalla ainakin näyttäisi olevan Jumalan sormi, joka muodostuu noista vähän hitaammin liikkuvista planeetoista, eli Nepparista ja Plutosta, kärjessä Merkurius.

Kellonaikahan vaikuttaa akseleihin (Asc, Desc, Mc ja IC) sekä Kuuhun. Eli jos erikoiskuvioissa on jokin noista mukana, niin en menisi luottamaan. Mutta jos löytyy kuvio, jossa noita siis ei ole mukana, niin sittenhän ne pätee kellonajasta huolimatta (paitsi jos tulkinnassa puhutaan jotain huonesijainneista, joita ei siis voi tietää ilman kellonaikaa).
tallennettu

Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #8 : 14.03.2007 21:04:23 »

Kristian  aurinko skorpioni kuu kaksoset merkurius venus jousimies mars leijona

Heh, ei ole totta - taas kun löydän uuden suosikki-mieslaulajan (joskin vain Idols-ehdokkaiden joukosta), niin eikö hänkin ole Skorppari ja kuu Kaksosissa! Grin Kristianin Lapin kesä -esitys sai minultakin kymmenen pistettä ja papukaijamerkin (tai ehkä pääkallomerkin tässä tapauksessa...).

Pitäisikö kohta ryhtyä kuuntelemaan ainoastaan kuu-Kaksos-Skorpparien tulkitsemaa musaa... Cool ...kuu-Kaksos-Skorppari-mieheni seurassa. Tongue

Pauli Hanhiniemellä muuten tuon saman asetelman lisäksi myös Mars Leijonassa kuten Kristianilla.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2007 23:37:46 kirjoittanut Ajatus » tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #9 : 15.03.2007 21:15:04 »

Yritin etsiä tietoa Mian syntymäpäivästä tuolta Idols sivuilta, mutta en löytänyt. Onko jollain tietoa?
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Rohana
Astro-nauttija
****
Viestejä: 790



Profiili
« Vastaus #10 : 15.03.2007 23:20:38 »

No olihan sillä Kridellä jotain Kaksostakin kartallaan, eleet on meinaan ihan sitä ja hiukan levoton olemus ja pälyilevä katse.
Nimim.  kaksoset itsekin...
tallennettu

-Lähden, jotta tulisin, Menen kauas, jotta lähellä olisin.-
Nils-Aslak Valkeapää
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 15.03.2007 23:24:04 »

Iih, tippa silmissä katselin tuota nuorta energiaa... Cry

Hehän ovat kaikki aivan upeita!!!! Uskomattomia!

tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
limoviikuna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 137


Profiili
« Vastaus #12 : 16.03.2007 14:44:36 »

En muista aikoihin minkään esityksen vaikuttaneen näin voimakkaasti kuin tämä Kristianin Lapin kesä:

http://www.youtube.com/watch?v=AVx8HFdj4BQ

Kas, ihastun aina skorpparin karismaan (vaikken ottais enää omakseni t.nimim. kokemusta on). Tässäkin nuoressa miehessä on jotain sellaista joka saa mun alkukantaiset tunteeni kuumenemaan.

muoks* tuli kirjvirh kun kuuntelin samalla ko biisiä 4:ttä kertaa putkeen

Huh huh, mikä uskomaton energia tuossa biisissä  smitten smitten
Tippa linssiin tulee, vaikka kuunnellut ainaski 6 kertaa putkeen  Cry.
Vai on se skorppari...hmmm...ilmanko siinä on sitä jotain  Wink itse olen härkä...ex/nykyinen on kans skorppari ja joku kumma voima meitä yhdessä pitää, vaik erottu ollaan jo viime syksynä  Cheesy
tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #13 : 16.03.2007 21:57:47 »

Kristianista. Viikko sitten ajattelin että hän jos joku voisi laulaa Queeniä, ja nythän hän sitten lauloi! Harmi kun ei mennyt ihan putkeen.

Mutta liputan edelleen Arin puolesta. Uskomaton kaveri. Olis kiva tietää Arin nousumerkki! Kartalla on  aurinko aspect_con venus Kaksosissa oppositiossa Uranukseen. Valovoimainen kaveri, jolla saattaa naiset vaihtua tiuhaan tahtiin...
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #14 : 22.03.2007 21:43:22 »

No niin, nythän se Kristian sitten saikin feedbackiä tuosta harhailevasta katseesta ja "on - off" -tyyppisyydestä, mikä on hyyvin tyypillistä varmasti tuolle kaksoskuulle.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: