Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Asko Kallonen  (Luettu 26667 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #15 : 09.02.2007 14:37:45 »

olisko  nousevaltaan leijona  idiot2


Tulin miettineeksi aivan samaa eli olisiko nousevana leijona?
tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
kooky
Vieras
« Vastaus #16 : 10.02.2007 16:58:09 »

Tuli tuosta Mayn kommentista tosiaan mieleen II maailmansodan valinnat ja minulle erityisesti natsi-Saksa. Asko Kallonen toi mieleeni pääteloittaja Adolf Eichmannin ja lääkäri Joseph Mengelen "kuolemanenkeli", molemmat kaloja. Taitaa kuitenkin olla aika kaukaa haettuja, mutta nämä tulivat mieleeni.   Sad

Tämän "Rauhaa rakastavan tuplasti venuksen hallitseman härän ja nousu vaa'an" (Hitler  :Smiley ) ympärillä pyöri tosiaankin lukuisia herkkiä ja empaattisia "kaloja"...noiden lisäksi vaikka varusteluministeri Speer tai yksityissihteeri Junge...

Kallosesta, jonkun naistenlehden kannessa näkyi juuri olevan lööppi jossa Kallosen vaimo kertoo:

"Ihastuin mieheni voimaan ja vakauteen" 

 Smiley
« Viimeksi muokattu: 10.02.2007 18:52:19 kirjoittanut sign9 » tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #17 : 22.02.2007 13:06:03 »

Uusimman Seiskan mukaan Nina Tapio olis syntynyt 24.2.1972. Pitäneekö paikkaansa?

Jos on, niin eipä ole helppo kartta! T-risti muuttuvissa sekä isoristi johtavissa merkeissä. Haasteita varmasti riittää elämän varrella.
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #18 : 22.02.2007 13:32:57 »

Ovatpa Asko ja Niina molemmat tunteellisia tyyppejä, Niinalla Aurinko Kaloissa ja Kuu vielä Ravussa. Itseasiassa, en ihmettelisi vaikka Askolla ja Niinalla saattaisi vähän jotain juttuakin olla keskenään, aika samoissa merkeissä pyörivät nuo planeetat. Wink Varmaan keskinäistä ymmärrystä löytyy...Ainoa vain, että Niinalla on Venus Oinaassa, mikä ehkä viittaisi viehätykseen vähän menevämpiä tyyppejä kohtaan...Toisaalta mars härässä viittaisi kenties kuitenkin sensuellimaisuuteen, turvallisuushakuisuuteenkin miehen suhteen....? Osaisiko joku sanoa tästä yhteispelistä jotain enemmän. Cheesy
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #19 : 24.02.2007 22:34:08 »

Katsokaa esimerkiksi vaikka Asko Kallosta, jos ette usko.  Tongue

Asko on edelleenkin ihana. Ja herkkä. Tästä tietysti herää kysymys, mikä on herkkää ja mikä musikaalista? Minulla on ole kartallani Kalaa, mutta Askon mielipiteet voin allekirjoittaa aika samalla tavalla.

- mistä vetoa niin Ari voittaa koko skaban?
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #20 : 24.02.2007 22:40:02 »

Tuohon Kaloihin vielä. Minulla on neljä ystävää, joilla on synttärit tällä viikolla. Aika paljon Kaloja ystävinä. Noista neljästä yksi on todella herkkä ja tunteella elävä, mutta hänellä ei olekaan kuin vettä kartallaan. Muilta löytyy myös tarvittavaa särmää ja tehokkuutta.  Smiley

Että ei se herkkyys yksistään... 
tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Harschi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 152


Profiili
« Vastaus #21 : 25.02.2007 09:23:14 »

Harchi, jos laitan sulle yvnä syntymätiedot niin katsotko karttaani?

Moi liisamaija, mä olen valitettavasti laittanut ainakin toistaiseksi sellaiset asetukset, etten ota yv-viestejä vastaan  Sad.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #22 : 25.02.2007 17:54:40 »

Joo, tulipa mieleen, että me kalat ollaan kait loogisia ja järkeviä sellaisissa tilanteissa missä tarvitaan kovasti herkkyyttä ja tunteella elämistä kuten ihmisten ollessa avuttomia ja sairaita.  Elämän kriisitilanteissa tai silloin kun tapahtuu jotain tunne-elämään liityvää niin kalamaisista ominaisuuksista on apua.

Kommentoinpa minäkin Kaloja...

Olen pohtinut heidän luonteensa eri puolia ennenkin ja ehkä sittenkin nostaisin minäkin tuon tunteellisuuden sijaan esille holhoavuuden, eli pyrkisivätkö Kalat sittenkin hallitsemaan toisia ihmisiä tuolla toisista huolehtimisellaan?

tallennettu

Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #23 : 25.02.2007 21:04:47 »

Entäs jos Kalat ei ole oikeasti mikään herkkä merkki lainkaan? Mistä se tulee se ajatus, että Kalat olisi herkkä?

Ajattelisin, että nykyastrologiassa se herkkyys-assosiaatio tulee myös Kalojen uudemmasta merkkihallitsijasta Neptunuksesta. Tosin tässäkin nyt ensimmäisenä herää se kysymys, että mitä itse kukin tuolla herkkyys-sanalla tarkoittaa? Itse miellän sen lähinnä siten, että henkilöllä on kyky tai ominaisuus eläytyä vahvasti ympäristöönsä ja toisten ihmisten käyttäytymiseen, niin, että se väkisinkin jollain tasolla vaikuttaa häneen. Neptunusmaisesti siis kyky sulautua toisiin. Yhdistän tuon Asko Kallosen ilmehdinnän siihen, että hän samaistuu tarkkailemaansa kohteeseen eli esiintyjään ja kokee tunteita hänen puolestaan (tai samoja tunteita kuin hän).

Lainaus
Näin ollen, jos yhdistämme Oinaan 1. huoneeseen, olisi paljon loogisempaa yhdistää seuraava merkki eli Härkä 12. huoneeseen. Kalat liittyy tällöin järkevän loogiseen 2. huoneeseen. Ja tuo älyllinen järkevyys on todellisuudessa Kalojen luonteenomainen piirre paljon useammin kuin uskoisikaan.

Puhut paljon loogisuudesta, itse en taas osaa lähestyä astrologiaa noin järkeillen. Smiley Etkös kuitenkin itsekin ollut aurinko-Kalat, jostain olen tällaisen mielikuvan saanut? Lähestymistapasi on kuitenkin paljon analysoivampi kuin minun, ehkä Jupiter-Jouskari-suurpiirteisyys kartallani on osasyynä asiaan. Itsekin Kalana kuitenkin sanoisin, että herkkyyttä minusta löytyy kyllä. Eri asia sitten on, miten missäkin tilanteessa olen sen herkkyyteni vietävissä. Sign kun viittasi tuohon Askon "voimaan ja vakauteen", niin en näe sitä mitenkään hänen (mahdollista) sisäistä herkkyyttään kumoavana asiana. Sehän kertoisi vain, että hän hallitsee herkkyyttään eikä herkkyys häntä. Smiley Minusta olla herkkä ei ainakaan missään nimessä tarkoita samaa kuin olla luuseri.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
kooky
Vieras
« Vastaus #24 : 25.02.2007 21:55:26 »

Totta, että ei herkkyys poissulje vahvuuden mahdollisuutta. No, se oli hänen vaimonsa kommentti, joten pitänee paikkansa.

Lainaus
Tosin tässäkin nyt ensimmäisenä herää se kysymys, että mitä itse kukin tuolla herkkyys-sanalla tarkoittaa? Itse miellän sen lähinnä siten, että henkilöllä on kyky tai ominaisuus eläytyä vahvasti ympäristöönsä ja toisten ihmisten käyttäytymiseen, niin, että se väkisinkin jollain tasolla vaikuttaa häneen. Neptunusmaisesti siis kyky sulautua toisiin. Yhdistän tuon Asko Kallosen ilmehdinnän siihen, että hän samaistuu tarkkailemaansa kohteeseen eli esiintyjään ja kokee tunteita hänen puolestaan (tai samoja tunteita kuin hän).

Olisin samaa mieltä tästä trooppisena kalana. Sideerisesti liitän sen vain ilma-elementtiin, jota vesimies on. Sideeriset vesimerkit, joita pidetään trooppisesti tulena, taas ovat itsessään tunteellisia, intohimoisia, expressiivisiä...eli siis enemmän henkilökohtaisia, kun taas vesimiehet (trop. kalat) esimerkiksi pystyvät juuri sen takia eläytymään toisten tunteisiin koska heidän oma, yksilöllinen emotionaalisuutensa ei ole tiellä.Pystyvät sysäämään itsensä syrjään, olemaan objektiivisia, tavallaan egottomia. Monesti trop-kalat todellakin sulautuvat toiseen, kuten Ajatus sanoi, mutta vielä useammin kenties toiset oikein janoavat sulautumista heihin...on aivan ihanaa, kun on joku joka suvaitsee kaiken, ei hierrä ja tuomitse, joku sellainen jonka voi ikäänkuin liittää osaksi itseään (toisen näkökulmasta suhteesta trop.kala-sid.vesimieheen).

Sitten tästä tunteellisuudesta. Olisin kuitenkin sitä mieltä että jokaisella merkistä huolimatta on tunne-elämää, ellei nyt satu olemaan vaikeasti psyykkisesti sairas/luonnehäiriöinen, ja sitä ei pysty merkeistä sanomaan suoraan. Eikä muutenkaan kannattaisi liian herkästi diagnosoida lähimmäisiään tai itseään...vaikuttaa siltä että se jos väitetään vähemmän tunteelliseksi herättäisi jopa jonkinlaista syyllisyyden sekaista pelkoa siitä että olisikin yhtä-äkkiä täysi psykopaatti. Sitähän se ei kuitenkaan tarkoita, pelkästään se jos sanoo että ei ole ensisijaisesti tunteella asennoituva, kuten sanoisin trop.kalasta-sid.vesimiehestä.

Tässäkin ketjussa jälleen esiin pulpahtanut Hitler varmaan aiheutti niin isoille massoille kollektiivisen syyllisyyden siitä ettei vain olisi sellainen kuin hän oli, jos ei ole tunteita. (kuka muuten on käynyt Hitlerin sisimmässä todistamassa että siellä ei olisi ollut tunteita... Wink kohta täältä bannataan hitlerin mainitsijat... Cheesy)...mutta ei se ole vaan minun keksintö, siitä on ihan paljon kirjoitettukin maailman sivu, miten sodat jätti myös yksilöiden psyykeisiin jäljet. Sodan aikaanhan ei saanut tunteilla, vaan kovat miehet sysäsi tunteet syrjään (itsekin kärsien, ihmisiähän sotilaatkin olivat...tuntevia sellaisia)  ja traumat siirtyi perheissä eteenpäin kun tunteista ei edes osattu puhua. Näin koen myös ihan henkilökohtaisesti, omassakin suvussa kantautuu yhden 2.maailmansota trauman kaiku. "Hampaat irvessä eteenpäin, itkeä ei saa, epäonnistumisen näyttö on häviö"...tälläistä tarvitaan sodassa kun ei ole kertakaikkiaan mahdollista tuntea, mutta kenties ei enää rauhan aikana.Mutta silti yhä moni vetää tälläistä linjaa pienessä mittakaavassa yksityiselämässään, vaikka sodassa oli ollut isoisä. Siitä on kirjoitettu että tunne-ilmapiiri kuitenkin saattaa kiiriä useitakin sukupolvia eteenpäin perheessä, jos sitä ei katkaista.

Tähän palaten kun Hitlerin yhteydessä oli esillä ne monet trooppiset kalat-sid vesimiehet hänen läheisyydestään. Ensinnäkin, jokainen trop.härkä-sid. oinas ei ole yhtä kuin potentiaalinen hitler, vaikka esimerkiksi juutalaisia puolustanut tehtailija Schindler oli myös trop.härkä-sid.Oinas, samoin kun eräs vastarintaliikkeen naispuolinen vetäjä...nimeä nyt en muista tähän hätään, hänestäkin on elokuva tehty.

tarkoitukseni vaan oli siis sanoa, että tämäkin on hyvä esimerkki, trop.härät-sid.Oinaat on niitä yksilöllisiä johtajahahmoja oli ne millä puolella tahansa. Kun taas Hitlerin ympärillä olevat runsaat trop.kalat-sid.vesimiehet...väitän että kala-vesimies sietää kaikista merkeistä parhaiten luonnevikaisia tai äärimmäisen itsepäisiä ja käskeviä tyyppejä, juuri sen oman läpäisevyytensä ja tietyn hahmottomuutensa takia, mikä sideerisesti katsottuna tulee ilma-elementistä ja trooppisesti vaikka sitten neptunuksesta kalojen hallitsijana.

Trop.Kalat-sid vesimiehet pystyvät kenties merkeistä parhaiten tulemaan toimeen narsististen ihmisten kanssa. Eihän tälläiset suhteet välttämättä aina ole terveitä, mutta löytyy niitä epäterveitä piirteitä kaikista merkeistä mutta eri tavoin. Enemmänkin luulen että on kyse erilaisista tyypeistä, ja tietyt täydentävät toisiaan. Kaksi tosi yksilöllistä komentelijaa tuskin tulisi pitkään toimeen keskenään...eri puolet täydentävät toisiaan. Trop.kalat-sid. vesimiehet saattavat kenties saada trop.härkä-sid.oinailta vastavuoroisesti tarvitsemaansa "potkua" ja lisää jotain selkeätä suuntaa muuten liian monipuoliseen ja hajanaiseen olemassaoloonsa...ja sen minkä voi taas nähdä liikana hajanaisuutena, voi taas toiselta kantilta katsottuna olla puolueettomuutta, vapaamielisyyttä ja suvaitsevaisuutta. Esim. Hitlerin bestis Speer (Trop. kalat-sid vesimies) ei ollut edes kiinnostunut rotu-aatteista, hänellä oli natsipuolueessa ollessaankin vielä juutalaisia ystäviä. Hän vain jotenkin onnistui ohittamaan koko jutun...liekö sitten sen varjopuoli kun ei ollut ensisijaisesti tunteella asennoituva :Smiley(no niin, nyt kylvän taas kauhua...vitsi)
Tosin sen ajan tiedonvälityskin oli ihan eri luokkaa, kotona ei ollut telkkareita, kuvamateriaalia ei tulvinut joka tuutista (paitsi tarkoin suunnitelllut propagandajulisteet), mahdollisuus olla tietämätön ja olla eläytymättä oli parempi. Nykyään tietoa ei edes pääse pakoon!

Jos meni liikaa ohi aiheen, modet varmaan hoitaa tän. Smiley Minusta vaan tuntui, että tuo hitler aihe on tullut esiin ikäänkuin kummitellen juuri tän "trooppinen vesielementti ja tunteellisuus" pohdinnan yhteydessä ja teki mieli jotenkin puhdistaa ilmaa.

Hitleristä itsestään: Hänelläkin oli omat traumansa julmasta isästä.
http://www.jenskleemann.de/wissen/bildung/media/4/41/alois_hitler.jpeg ...leppoisan oloinen tyyppi tuo pappa-hitler...
 Lisäksi hän oli varmasti hyvin karismaattinen ihminen. Olisin sitä mieltä että siinäkin tragediassa on hyvä muistaa, että Hitleristä ei olisi ikinä tullut diktaattori ellei olisi ollut ihmisiä jotka halusivat hänet siihen. On helppoa erottaa yksi ihminen kokonaisuudesta ja demonisoida hänet, mutta jättää huomiotta se että valta mahdollistuu vain silloin jos on niitä jotka luovuttavat vallan ja tottelevat mitä vallankäyttäjä käskee.Juutalaisvihakaan ei ollut hitlerin keksimä, sitä oli siihen aikaan "ilmassa", hänen täytyi vaan tarttua siihen.Mutta nyt menee jo taas liian kauas Kallosesta.



« Viimeksi muokattu: 26.02.2007 00:28:59 kirjoittanut sign9 » tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #25 : 26.02.2007 11:51:52 »

Jos meni liikaa ohi aiheen, modet varmaan hoitaa tän. Smiley Minusta vaan tuntui, että tuo hitler aihe on tullut esiin ikäänkuin kummitellen juuri tän "trooppinen vesielementti ja tunteellisuus" pohdinnan yhteydessä ja teki mieli jotenkin puhdistaa ilmaa.

Minusta kommenttisi olivat ihan ajattelemisen arvoisia (on aina ilo lukea pohdintojasi, kuten myös Harschin Smiley), joten ainakin omasta puolestani olkoon, vaikka hieman sivuraiteilla liikutaankin. Wink Olen myöskin sitä mieltä, ettei mikään astrologinen tekijä (varsinkaan pelkkä aurinkomerkki) ole yleistettävissä pelkästään negatiivisten esimerkkien kautta, vaan karttahan kertoo vain teemat ja yksilö päättää miten niitä teemoja elämässään toteuttaa. Ehkä tässäkin myös pätee vanha viisaus, ettei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin: esim. juutalaisvainot toisaalta tuottivat monia sosiaalipsykologian uranuurtajia, joita omat ja läheisten kokemukset motivoivat tutkimaan ihmisen käyttäytymistä ryhmissä. Esimerkiksi sosiaalisen identiteetin teorian kehittäjä Henri Tajfel (http://fi.wikipedia.org/wiki/Henri_Tajfel) joka on tutkinut mm. ennakkoluuloja on yksi näistä. Ehkä me ihmiskuntana tässä suhteessa vielä kehitymme, pikkuhiljaa...isot oppiläksyt kun on maksettu.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
kooky
Vieras
« Vastaus #26 : 26.02.2007 13:08:34 »

olen huomannut ihan samaa että natsi-saksa todellakin tuotti psykologian kehitystä...ehkä tuollainen vaihe sitten täytyi olla, että ihminen laitettiin miettimään käyttäytymistään, ja etenkin ryhmissä...Taisi muuten tuohon aikaan olla maailmankuva sellainen, missä perheessä oli auktoriteettinen isä, mikä ei sekään välttämättä huono juttu ole, mutta se taisi olla niin korostunut piirre että ihmiset etsivät sellaisia "kansan isiä"...samaan aikaanhan venäjällä vaikutti stalin :Smiley Muutenhan psykologiassa sitten käytettiin paljon sitä mitä toinen itävaltalainen trop.härkä-sid.oinas Freud kehitteli...trop.härät-sid.oinaat taitaa olla niitä joista tulee helposti minkä tahansa keulakuvia. Se mikä mulle on tullut mieleen on myös se, että historia on täynnään mitä hirveimpiä hirmuhallitsijoita ja lahtaajia, mutta holokausti tapahtui modernina aikana niin siihen kiinnitettiin huomiota eri tavoin.Kai se siis sen kertoi, että ihminen kykenee yhä samaan... Sad ja vielä se, että se tapahtui länsimaissa, jopa sivistyneessä Euroopassa...kuinka paljon meitä kiinnostaa vastaavat jutut jossain kehitysmaissa... :Smiley

Katsoin tuon mainitsemasi sosiaalipsykologin kartan. Harschi jossain toisessa ketjussa sanoi trop.rapuja älyllisiksi ja viileiksi jos nyt oikein muistan...no ainakin tällä tutkijalla on iso stelliumi trop.ravussa-sid.kaksosessa...aurinko, pluto, merkurius, jupiter Smiley


voi vitsi, mitähän keksisin Kallosesta... Huh mulla ei taida olla hänestä oikein mitään mielipidettä, kun en ole katsonut idolssejakaan pitkään aikaan.

no wiki sanoo...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Asko_Kallonen
 
"Hän on seitsenkertainen vuoden tuotantopäällikkö -palkinnon voittaja Musiikki&Media-tapahtumassa. Hän vastaa Helsinki Music Companyssä artistikiinnitysten kehittämisestä."

hmm, ainakin kallonen on urallaan menestynyt.

sideerisesti katsoisin, että siitä kertoo mars ja venus kunnianhimoisessa ja pitkäjännitteisessä Kauriissa. Kauris on johtava merkki, ja motivaatiot mars ja ihmissuhdekäyttäytyminen venus edustavat organisoivaa ja johtavaa tyyliä. Kaurishan on se klassinen yrityspomo...Kuu omassa merkissään Ravussa tekee hänestä suositun ja pidetyn hahmon. Käsittääkseni vedisessä astrologiassa Kuu liitetään "massojen suosioon" ja julkisuuteenkin.Kuun merkitys kartalla korostuu koska se on omassa merkissään, eli todella vahvalla paikalla. Aurinko yhtymä merkurius Vesimiehessä, no antaa varmaan terävää pop-vainua, liittäisin sideerisen vesimiehen kaikkeen populaarikulttuuriin ja kun aurinko on merkuriukseen yhtymässä, se antaa "nerokkuutta"...jossain sanottiin näin, vaikka muutenhan on kai olemassa käsite, että planeetta joka tulee liian lähelle aurinkoa "kärventyy" ja siitä tulee "combust"...en mene pidemmälle siihen kun en oikein tiedä enempää.Jupiter omassa merkissään Jousimiehessä viittaa yleensä siihen, että yksilö pääsee yhteisössään vaikuttavaan asemaan.

hih, myös hitlerillä ja monella muulla johtajalla oli jupiter sideerisessä jousimiehessä.

Kyllähän Kallonen selkeästi on omalla alallaan pääKallopaikalla Grin
« Viimeksi muokattu: 26.02.2007 17:43:46 kirjoittanut sign9 » tallennettu
kooky
Vieras
« Vastaus #27 : 26.02.2007 20:25:38 »

miten tuo flegmaattisuus tulisi käsittää?

trooppisia vesi ihmisiä ovat esimerkiksi suomalaiset tanssijat Aira Samulin (trop Kalat) ja Jorma Uotinen (trop Rapu)...maailman historian kuulut balettitanssijat Nijinski, Nurejev ja Sylvie Guillem (trop kaloja).Tanssiminen on ehkä vähiten flegmaattisinta hommaa mitä voi kuvitella. Entäs Antti Tuisku (trop. Kalat) joka myöskin vatkaa lannettaan aika ansiokkaasti teinityttöjen sydämiin. Nää ei vaikuta kovin flegmaattisilta, ellen sitten käsitä asiaa väärin.

voisi lisätä vielä vaikka menevät seurapiirityypit Kata Kärkkäinen (aurinko trop.skorpioni - kuu trop.skorpioni) ja Linda Lampenius (aurinko trop.kalat - kuu trop.skorpioni)...puhumattakaan vauhdikkaasta Nykäsen Matista (trop. rapu) Smiley
« Viimeksi muokattu: 26.02.2007 21:40:35 kirjoittanut sign9 » tallennettu
Yulunga
Vieras
« Vastaus #28 : 26.02.2007 22:20:57 »


Vai että Asko Kallonen "herkkis"? Ei mun mielestä, mun mielestä se vaikuttaa hirveen ehdottomalta ihmiseltä, oon lukenu sen mielipiteitä joskus jostain lehdestä, muulta ku musiikin alueelta. Mies jota en voi sietää. Eikä vetoa pätkääkään munhun ulkonäkönsäkään puolesta.

hehe, tapasin Askon kerran eräässä ryhmässä, joka on hyvinkin pitkälle edennyt buddhalaisuutta harjoittava ryhmä. mies oli kaikkea muuta kuin se, minä hän telkkarissa esiintyy  Grin
tallennettu
kooky
Vieras
« Vastaus #29 : 26.02.2007 22:57:42 »

tuo oli aika mielenkiintoista. minusta budhhalaisuus ja muut vastaavat on tyypillistä trop.vesi-sid.ilma elementtiä.

Ja kukapa olisi viihdealalla, ja varsinkin tv:ssä esiintyessään ihan oma itsensä...niissä kuvioissa voisi kuvitella että työrooli on todellakin vielä enemmän rooli kuin jossain muussa työssä  Wink

trooppiseen kalaanhan liittyy neptunus, illuusiot ja viihde-ala.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3
  Tulostusversio  
 
Siirry: