Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Nostaisiko joku korttia:)?  (Luettu 3556 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« : 19.10.2014 13:56:42 »

Nostaisiko joku korttia, itselleen on niin vaikea katsoa.

Sellainen tilanne, että mies vuoden takaa on yrittämässä takaisin elämääni. Hänellä on vaikea ihmissuhdetilanne takana tai jopa vielä vähän päällä. Miltä yhteinen tulevaisuus näyttää? Kannattaako antaa hänelle mahdollisuus?
tallennettu
valonkukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #1 : 19.10.2014 23:23:48 »

Hei Sydänpuu  Smiley! Nostin sinulle kolme tarot-korttia. Ensimmäisenä tuli sauvojen 5. Se kertoo taistelusta. Energia ei virtaa vapaasti ja se on alkanut lamaantua. Sinä olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain. Kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen ja asteittain.

Toinen kortti on miekkojen 4. Sinulla on tarpeeksi sisäistä selkeyttä toteuttaa suunnitelmasi, sinun pitää tehdä asioita, jotka tuntuvat sinusta hyvältä. Tämä kortti varoittaa, että pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta rauhaa pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita.

Kolmas kortti on sauvojen 2. Sinun pitää kiinnittää huomiota oman keskuksesi löytämiseen. Luota omaan energiaasi, äläkä tee mitään vääriä kompromisseja.

Minun mielestä sinun pitäisi olla varovainen eikä ainakaan suin päin syöksyä suhteeseen. Miehen kuviot eivät taida olla vielä ihan selvillä vesillä.

Kortit eivät nyt suostuneet kertomaan tämän enempää, päätös on siis sinun itsesi tehtävissä. Kuuntele sydäntäsi.  smitten
tallennettu
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« Vastaus #2 : 20.10.2014 09:13:31 »

Kiitos paljon valonkukka! Vietissäsi osui ensimmäisenä silmään itseasiassa minulle merkityksellistä asia eli kellonaika, jona se on lähetty Cheesy Olen alkanut näkemään viime aikoina numeroa 23 tiiviiseen tahtiin. Kai vahvistukseksi muuttuvan elämäntilanteen alla. Ja sinun viestisi on lähettetty 23:23 Cheesy Haha, mikä sattuma Wink

Kortit myös tukevat sitä minkä tiedän järjellä; hiljaa hyvä tulee. Nyt vain etsimään rohkeutta olla avoin ja rehellinen omista tunteistaan mutta levollinen Smiley Kiitos  smitten
tallennettu
valonkukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33



Profiili
« Vastaus #3 : 20.10.2014 11:14:19 »

Olipa hassu "sattuma" sitten tuo kellonaika. No näköjään kaikella on tarkoituksensa, myöskin kellonajoilla.  Smiley

Joskus nämä tarot-korttini tosiaan ovat salaperäisiä ja heittelevät itsestään selviä asioita ilmaan.  Cheesy Eivät suostu siis ennustamaan, no siinä olisikin vain yksi mahdollinen vaihtoehto, joka ei välttämättä toteudu. Valinnat ovat kuitenkin aina meistä itsestä kiinni ja pitää tehdä sen mukaan miltä tuntuu.

Onnea matkaan joka tapauksessa!  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: