Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709554 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #150 : 04.07.2007 17:40:34 »

Miimuli, nostin sinulle tarotin koskien kysymystäsi.

MALJOJEN PRINSSI
Avainsanat: Veden elementti, halut, toiveet, intohimo, transformaation mahdollisuus

Maljojen Prinssin keskeisin tehtävä on hallita täydellisesti tunne-elämänsä tarpeita. Ilman elementtiin yhdistyneenä – aivan kuten Skorpioni astrologisesti – symboloi suurta intohimoa. Prinssin simpukkaa muistuttavia vaunuja vetää kotka, skorpionin symboli. Tämä voidaan ymmärtää viittaukseksi mahdolliseen transformaatioon. Vaunut vierivät tunteiden meren yli, mutteivät kosketa sitä.
Toiveet ja halut täytyy huomata ja tiedostaa. Ne ovat peruvoimia, jotka ajavat meitä eteenpän elämässä. Niitä on mahdollista hallita ja käyttää vain, jos olet hereillä ja valpas. Sen sijaan, että tukahduttaisit toiveesi ja halusi, voit käyttää niitä tullaksesi yhä tietoisemmaksi. Tällä tavoin katsottuna toiveista ja haluista voi tulla välikappale, joka auttaa meitä menemään sisäiseen maailmaamme.
Käärme, muutoksen ja viisauden symboli, herää ja nousee ylös. Prinssin kypärässä oleva kotka viittaa hengellisen vapautuksen mahdollisuuteen. Nämä mahdollisuudet on tiedostettava – tämä tehtävä Prinssilä on vielä edessään. Koska Prinssi on aivan liian keskittynyt katsomaan käärmettä, hän unohtaa rakkauden. Tätä symboloi hänen kädessään alaspäin roikkuva lootuksenkukka. Kun Prinssi oppii yhdistämään eteenpäin vievien halujen voiman, lootus voi taas kasvaa suoraan.
Päätelmät: Hyväksy seksuaaliset tarpeesi ja intohimosi ja elä ne tietoisesti. Saat paljon tehdessäsi niin. Antaudu täysin kokemuksille ja tarkkaile itseäsi tehdessäsi niin.
Kysymys Mitä salaisia toiveita et halua hyväksyä?
Ehdotus: Vietä joka päivä vähän aikaa luomalla mielikuvia haluistasi kadottamatta itseäsi niihin.
Vahvistus: Uskallan nyt toteuttaa seksuaaliset haluni ja toiveeni. Se tekee minusta elinvoimaisemman ja tyytyväisemmän.

Suurin seksuaalisuutemme ilmaisu on vanhempana olo, näin minun mielestäni. Silloin jokainen on erittäin voimakkaasti joko äiti eli nainen tai isä eli mies. Omaa sukupuoltaan ei pysty kieltämään lapsen edessä.
Onko lapsi saanut alkunsa intohimoisen harkitsemattoman seksuaalisen kanssakäymisen myötä? Jos näin on, älä anna sen tukahduttaa omaa seksuaalisuuttasi tai halujasi.
Kortti kertoo vahvasti transformaation mahdollisuudesta eli toisin sanoen sinulle tarjotaan nyt mahdollisuutta muuttua naisesta äidiksi. Tämä herättää paljon tunteita, sekä myönteisiä että kielteisiä, mutta kuten Maljojen Prinssi, matkusta vaunuillasi tunteiden yli tarkkaillen niitä hukkumatta niihin kokonaan. Aallokko ei saa sinua valtaansa.
Kortin Prinssi on keskittynyt katsomaan vain käärmettä, joka siis symboloi viisauden lisäksi muutosta, niin hirveän voimakkaasti, että hän on unohtanut rakkauden. Rakkaus tässä yhteydessä ei tarkoita ainoastaan maallista rakkautta vaan universaalia olemisen tilaa, jossa vallitsee harmonia ja tyytyväisyys.
Mitä itse haluaisit kaikkein eniten tehdä tässä tilanteessa? Se on vastaus sinun pohdiskeluihisi siitä, kumpi olisi paras ratkaisu. Jokaisessa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta nyt on tärkeintä tyynnyttää myrskyävät tunteet ja kääntyä sisään päin. On sinun itsesi käsissä otatko tämän mahdollisuuden transformaatioon vastaan vai et ja vastauksen sinä jo tiedät. Jätä pois järkeily, jossittelu ja mutkuttelu. Seuraa ainoastaan omia toiveitasi ja halujasi ja tee päätös niihin pohjautuen.

tallennettu
lillian
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #151 : 04.07.2007 19:39:31 »

Kovasti kiitoksia AthaMaarit vastauksesta! smitten
paljon on totta siinä..täytyy oikein ajatuksen kanssa lukea ja yrittää ottaa opiksi :Smiley
tallennettu
Terhi35
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 130


Minä ja koiruus


Profiili WWW
« Vastaus #152 : 04.07.2007 19:44:12 »

Kysyisin: mitä on elämääni tulossa? angel
ja miten ihmissuhdeasiani menevät? smitten
tallennettu

Elämme tässä hetkessä,
Muistelemme menneitä,
haaveilemme tulevasta!

Elämä on lahjaksi saatu!

Seikkaileppa issikkasivuillani:
http://www.issikkakamut.suntuubi.com/
sekä rajatiedon(kesken vielä):
http://www.paranormaalia.suntuubi.com/
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #153 : 04.07.2007 19:57:00 »

Atervani, tässä sinulle neuvoa riimulta

LAGUZ – käänteisenä
Avainsanat: Virtaaminen, Vesi, Se mikä ohjaa

Käänteinen
Riimu varoittaa liiallisesta ponnistelusta, saavuttamattoman tavoittelusta; se neuvoo tarkkailemaan omia voimavaroja ja toimimaan niiden rajoissa.
Käänteisenä Laguz viittaa usein epäonnistumiseen vaistonvaraisen viisauden hyödyntämisessä. Sen seurauksena intuitiivinen puolesi on saattanut heikentyä, mikä aiheuttaa tasapainottomuutta olemuksessasi. Sinulta vaaditaan nyt kääntymistä sisäänpäin, soturin luontosi vastaan ottavan puolen kunnioitusta.

Syökö odottaminen omia voimavarojasi vaikka ehkä järkevintä olisikin odottaa vastausta? Siinä tapauksessa näkisin tämän riimun pohjalta niin, että on aika siirtyä uusiin toimiin. Sisäinen näkökykysi on nyt sekaisin tästä kaikesta hullunmyllystä ja saatat (ja mitä todennäköisimminkin) koet ahdistusta, mutta älä huoli. Vetäydy sisimpääsi ja tutki, mitä oikeasti haluat. Se on sinun tiesi.
Ensimmäinen lause koko riimun merkityksessä on minusta kaikkein huomionarvoisin sinulle juuri nyt. Pohdiskele siis sitä.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #154 : 04.07.2007 19:57:25 »


Jadeania, sinulle nostin tarotin.

MIEKKOJEN PRINSESSA
Avainsanat: Ilman elementti, pilvistä selkeyteen, mielialojen hallinta, kapina

Miekkojen Prinsessa edustaa uutta älyllistä selkeyttä, joka ravistelee kaikkea. Hän on juuri hävittänyt vanhan alttarin, joka räjähtäen nostaa ilmaan savua, kiviä ja tuhkaa. Kun älyllinen ja hengellinen (joita ominaisuuksia ilman elementti kuvaa) uudistuminen kohtaavat maan elementin, vanhojen ihanteiden alttarit tuhoutuvat. Savun laskeuduttua tulee tilaa selkeydelle.
Jokainen kokemasi muutos, jokainen kokemasi sisäinen ristiriita lennättää ilmaan savua ja tuhkaa (tunteita ja mielialoja). Miekkojen Prinsessa ei kuitenkaan anna vanhan ja hyödyttömän tuhoamisen nostattaman pölyn varjostaa näkemyksensä selkeyttä! Hän käyttää miekkaansa pyyhkäistäkseen pois pintaan nousevat mielialat ja hajottavat ajatukset. Prinsessa on päättäväinen ja hyökkäävä. Hän on myös käytännöllinen, eteenkin ristiriitatilanteissa tai paradoksaalisissa tilanteissa.
Miekkojen Prinsessa edustaa äärimmäisen kapinallista ihmistä, jota ei pelotella sen enempää lailla kuin pyhillä arvoillakaan. Prinsessa kapinoi totuuden, avoimuuden ja selkeyden nimissä. Siksi hän on valmis tuhoamaan kaiken, mikä on tukahduttavaa ja estää kokemasta elämää täydellisesti. Tähän kuuluvat myös moraalisäännöt. Prinsessan tukahduttamiselle sanoma ”ei” nousee siitä, että hän todella sanoo ”kyllä” itselleen ja olemassaololleen. Voimme verrata hänen toimiaan siihen, kun Jeesus heitti rahanlainaajat pois temppelistä.
Päätelmät: Ajatuksesi ja näkemyksesi saattavat ajoittain tuhota ”pyhiä alttareita”. Älä anna itsesi hautautua ilmassa lentäviin jätöksiin. Älä anna mielialojesi saada valtaa itsestäsi. Ole uskollinen todellisille ihanteillesi.
Kysymykset: Millaisia vanhoja ”alttareita” elämässäsi ja ympäristössäsi on tällä hetkellä? Onko sinulla rohkeutta tuhota niitä?
Ehdotus: Katso sisällesi. Nouseeko kapinasi rakkaudesta?
Vahvistus: Kapina on positiivista, rakentavaa ja luovaa.

Kortin sanoma on aika haasteellinen minulle tulkattavaksi koskien kysymystäsi, mutta sanoisin, että projektista tulee haasteellinen ja koetteleva. Saatat omata hyviä ideoita ja näkemyksiä, joita tuot rohkeasti esiin, mutta saatkin muut tyrmistymään ja kieltämään ideasi vedoten siihen, että ”näin me ollaan aina tehty” tai ”näin se kuuluu tehdä”. Tämä saattaa napata sinua sisäisesti todella lujaa, mutta älä anna sille periksi. Esitä uudistavat ajatuksesi ponnekkaasti mutta rakkaudentäytteisesti niin, että niistä tulee projektin rakennuspalikoita silkan hävittämisen sijaan. On myös mahdollista, että muut ihmiset saattavat saada sappesi kiehumaan projektin aikana omalla toiminnallaan, mutta anna sisäisen myrskysi pauhata vapaasti.
Tarkkaa ajankohtaa projektin alkamiseen en valitettavasti osaa sanoa, joskin veikkaan intuitiivisesti, että projekti alkaa kyllä tässä kesän aikana, ei kovinkaan pitkän ajan päästä (tyyliin ennen elokuuta, elokuun alussa).
tallennettu
Abyatur
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 68


Profiili
« Vastaus #155 : 04.07.2007 20:11:11 »

Kiitos ja kumarrus AthaMaarit,

kun kirjoitin sinulle sen jälkimmäisen viestin, niin seuraavana yönä näin unta, jossa sain kirjallisen viestin ystävältäni. Tuossa viestissään myös hän kehotti pysymään rauhallisena.

Tuota neuvoasi valon lähettämisestä olenkin jo toteuttanut, ja jo se pelkästään saa olon paremmaksi.

Intuitiosi toimii loistavasti, ja siksi sinulle nyt varmasti näitä viestejä ja kysymyksiä satelee jokasuunnalta. Ja se kyllä huomaa, että jokaiseen vastaukseesi olet paneutunut todella.

Kiitos vielä kerran,

Valoa ja Iloa sinulle AthaMaarit,

Abyatur  smitten
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #156 : 04.07.2007 20:30:43 »

kiitos athamaarit sinulle...noissa sanoissasi tunnistan paljonkin järkeä...
tallennettu

Ave^^
Vieras
« Vastaus #157 : 04.07.2007 20:55:42 »

voi miten hienoa, että joku jaksaa tehdä tätä  Smiley

sitten kun on aikaa, voisitko katsoa mitä minulle on tässä lähiaikoina tulossa? että olenko menossa oikeaan suuntaan, tai oikeastaan, mikä olisi se oikea suunta?  Smiley
kiitos.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #158 : 05.07.2007 00:01:28 »

Eijar, olet näköjään todellakin jäänyt välistä! Otankin sinut tähän heti ensimmäiseksi. Oikein hyvä juttu, että huhuilette kysymystenne perään, jos ne ovat jääneet minulta ohitse tässä tohinassa!

Sinua kutsuivat jostain syystä riimut, joten nostan kysymyksiisi sellaiset. Ensimmäinen on tulevaisuudelle, toinen rakkaudelle ja kolmas matkalle. Käytän riimuja tässä intuition tukena, sillä minähän olen pelkkä viestin viejä, en muuta. ^________^

TYHJÄ RIIMU
Avainsanat: Se mitä ei voi tietää, Odin-jumala

Tyhjä on loppu, tyhjä alku. Tämä n täydellisen luottamuksen riimu, joka näyttää sinulle yhden elähdyttävän hetken ajan kohtalosi hyvin läheltä, kohtalosi, joka yhä uudelleen nousee kuin feeniks-lintu menneen tuhkasta.
Tyhjä riimu voi ennustaa kuolemaa. Mutta se kuolema on yleensä symbolinen ja voi viitata mihin tahansa tämänhetkistä elämääsi. Minän kontrollin hellittäminen on äärimmäinen haaste hengen soturille. Tässä Se mitä ei voi tietää ilmoittaa sinulle, että se toimii sinun elämässäsi. Tyhjyydessä ovat kaikki mahdollisuuden vähentymättöminä. Samalla kertaa raskaana ja tyhjänä se käsittää kaiken olevan, kaiken mikä voi tulla olevaksi.
Tyhjän riimun nostaminen tuo pintaan sisimmät pelkomme. Epäonnistunko? Tulenko hylätyksi? Otetaanko kaikki pois? Ja kuitenkin tuo tyhjyys pitää sisällään meidän korkeimman hyvämme, parhaimmat mahdollisuutemme ja hedelmälliset unelmamme.
Tämä riimu vaatii valmiutta ja sallivuutta, sillä kuinka voit kontrolloida sitä mikä ei ole ottanut vielä muotoa? Tämä riimu vaatii usein hurjaa rohkeutta, lähestulkoon hyppyä tyhjin käsin tuntemattomaan. Sen nostaminen on uskosi selvin testi.
Jossain mielessä tyhjä riimu edustaa karman polkua – kaiken tekemäsi summaa ja tämänhetkisen ja tulevan minäsi rajoja. Samalla tämä riimu opettaa, että vanhat karman velat muuttuvat ja kehittyvät sinun muuttuessasi ja kehittyessäsi. Mikään ei ole ennalta määrättyä, mikään ei ole väistämätöntä. Jos todellakin on ”asioita, joita jumalat pitävät salassa”, sinun tulee vain muistaa, että se mikä merkitsee on tuntemattoman luova voima.
Tyhjän riimun nostaja, rohkeutta: tyhjyydestä nousevat elämäsi muutoksen voimat.

Oletko niitä ihmisiä, jotka ryntäävät ajatuksissaan kohti tulevaa ja kaikkia mahdollisia sen mukanaan tuomia huolia jo ennen kuin mitään on ehtinyt edes tapahtua? Tyyliin jännität uutta työpaikkaa, työtovereita ja stressaat töistä, vaikka et vielä edes tiedä pääsetkö ollenkaan tuohon työpaikkaan. Usein me nimittäin toimimme juuri noin ja täysin tiedostamattamme.
Riimun sanoma on, että nyt ei pidä murehtia tulevaa, koska meneillään on vasta tällainen kasvukausi. Se, mihin suuntaan ja millaisena tämä kasvu tulee ilmenemään elämässäsi on vielä epävarmaa, koska kasvaminen on vielä niin pahasti kesken. Sama, jos saisit täysin tuntemattoman siemenen, jonka istuttaisit multaan ja se alkaisi itää. Mietit jo kasvin kasvatusta, hoitamista ja kestävyyttä, vaikka kasvi on vasta niin pieni itu, että se perusteella on täysin mahdotonta sanoa kasvaako siitä upea lilja vai haiseva lihansyöjäkasvi.
Mitä tahansa eteesi tulevaisuudessa pomppaakaan kasvukauden loputtua, se voi vaatia sinulta hurjaa rohkeutta tarttua härkää sarvista tai hypätä tyhjyyteen. Tee se luottavaisin mielin pelkäämättä. Maailmankaikkeus tukee sinua.
Omasta kokemuksestani voin sanoa, että minulle tyhjä riimu on aina ollut hyvä riimu ja se nousee minulle oikeastaan aina silloin, kun stressaan jo jotain sellaista, jota elämässäni ei vielä edes ole.


LAGUZ – käänteisenä
Avainsanat: Virtaaminen, Vesi, Se mikä ohjaa

Käänteinen
Riimu varoittaa liiallisesta ponnistelusta, saavuttamattoman tavoittelusta; se neuvoo tarkkailemaan omia voimavaroja ja toimimaan niiden rajoissa.
Käänteisenä Laguz viittaa usein epäonnistumiseen vaistonvaraisen viisauden hyödyntämisessä. Sen seurauksena intuitiivinen puolesi on saattanut heikentyä, mikä aiheuttaa tasapainottomuutta olemuksessasi. Sinulta vaaditaan nyt kääntymistä sisäänpäin, soturin luontosi vastaan ottavan puolen kunnioitusta.

Hmmm… Olisikohan nyt aika viettää hetki yksinäisyydessä? Jos olet suhteessa ja mietit, mitä tästä tulee, voi sanoma olla, että nyt pitäisi hankkia omaa aikaa tai jos suhde on erittäin takkuisa jatkaa matkaa eteenpäin sinkkuna. Jos taas olet sinkkuna kehotta riimu sinua käyttämään tuon ajan itsetutkiskeluun, sillä juuri nyt ei ole aika parisuhteelle. Sinulla on vielä jotain, jonka voit oppia parhaiten olemalla yksin kuin parisuhteessa.
Jos elelet suhteessa, joka tökkii tökkimistään, riimu varoittaa sinua siitä, ettet ponnistelisi liikaa turhien haaveiden eteen kuluttaen omia voimiasi ihan loppuun. Tyyliin ”Kyllä mies vielä muuttuu, suhteesta tulee parempi jne.”


OTHILA - käänteisenä
Avainsanat: Ero, Perääntyminen, Perintö

Käänteinen
Varo toimimasta mekaanisesti. vanhat ehdot, vanhat auktoriteetit on aika hylätä. Kysele itseltäsi, mikä on sinulle hyväksi ja anna elämässäsi nyt loistavan valon ohjata sinua. Koska voit joutua täysin luopumaan vanhoista tavoistasi, sinun on oltava ehdottoman rehellinen itsellesi ja muille. Ellet suostu katsomaan asioita suoraan sellaisina kuin ne ovat, voit aiheuttaa hankaluuksia niin muille kuin myös itsellesi.
Anna virran viedä äläkä haraa vastaan. Universumi toimii. Kun nostat tämän riimun muista: me toimimme pidättäytymällä toiminnasta ja kaikki tulee tehdyksi.

 Tästä nousee minulle mieleen kaksi mahdollista vaihtoehtoa. Vaihtoehto yksi olisi se, että haaveilet matkasta johon sinulla ei kuitenkaan ole varaa tai mahdollisuutta. Riimu voisi sanoa, että joudut luopumaan matkastasi, koska sinun on aivan rehellisesti myönnettävä, että juuri nyt minulla ei ole varaa tai aikaa matkaan, vaikka matkalle kovasti haluaisinkin.
Jos sinulle on taas tarjottu matkaa tai matka ei ole kiinni varallisuudesta, riimu kehottaa odottelemaan universumin tahtoa. Mene virran mukana äläkä haraa vastaan. Jos matka peruuntuu, hyvä, jos matka onnistuu, hyvä. Matkan peruuntuminen ei tarkoita muuta kuin sitä, että ajankohta matkalle ei ole juuri sopiva.
Jos taas pohdiskelet olisiko sinulla mahdollisuutta lähteä matkalle ja mieltäsi kalvavat kaikenlaisen järkeilyt siitä, miten se ei olisi sopivaa (esim. äiti haluaisi yksin matkalle, muttei uskalla jättää lapsiaan, vaikka tietäisikin näiden olevan hyvässä hoidossa) riimu kehottaa luopumaan noista huolista ja hyppäämään matkaan.
Siinä erilaisia vaihtoehtoja, koska kysymys matkasta ei ollut tuon tarkemmin. Tiedät kyllä itse, mikä noista tarjoamista vaihtoehdoista on se oikea ^________^

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #159 : 05.07.2007 00:03:24 »

Gwen, kysymykseesi nousi tarotkortti

VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, peluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista e saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Kortissa puhutaan Kohtalonpyörästä. Me tapaamme kaikki henkilöt aina jotakin tarkoitusta varten, emme sattumalta, vaan suunnitellusti. Jokainen henkilö, joka herättää meissä voimakkaita tunteita puolesta tai vastaan, on yleensä tuttavamme menneistä elämistä.
Näkisin kortin kertovan, että suhde jossain muodossa tämän miehen kanssa on todellinen. Se ei välttämättä tarkoita parisuhdetta, kyseessä voi olla erittäin hyvä ja lämmin ystävyyssuhdekin, mutta sen kummempaa vastausta en tuohon uskalla mennä sanomaan. Suhde kuitenkin kehkeytyy välillenne.
On tärkeää muistaa, ettei kiirehdi hätäisesti kohti haluttuja päämääriä vaan mietiskelee, pohtii ja harkitsee asioita tarkkaan, jotta oikea aloitusajankohta voitaisiin määrittää oikein. Olisi ikävää, jos vaunujen ajaja vouhkaisi matkaan niin innolla, että joutuisikin hirveän raekuuron kouriin tai kuumuuden paahtamaksi kesken matkaa, kun pienellä odottelulla, harkinnalla ja mietiskelyllä hän olisi osannut lähteä matkaan juuri parhaaseen mahdolliseen aikaan.
Uskoisin, että mies antaa elämääsi aimo annoksen innostusta, iloa, inspiraatiota ja luovuutta!

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #160 : 05.07.2007 00:04:39 »

Lilja 82, en valitettavasti osaa katsoa sielun ikää. Pahoittelen. Voin kuitenkin hankkia sinulle vinkkejä siitä, kuinka saat sielunikä kanavointisi, jos vain omistat luottokortin ja lähettää sinulle sen YV:llä.

Ja Keltaruusu, pakko huomauttaa tähän väliin, että kun kirjoitin sinulle tarotkorttia minulle tuli mieleen, että mies, josta kysyt on Oinas, mutten uskaltanut kirjoittaa sitä ääneen! Olipa siis tosi hauskaa kuulla, että Oinas-ukkelihan se siellä! Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #161 : 05.07.2007 00:04:59 »

SA, sinulle tulee myös tarotia.

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit.. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Kanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella,

Kortin sanoma näyttäisi olevan oman vastuun muistaminen hankalissa tilanteissa, toisin sanoen rehellinen peiliin katsominen sekä kommunikointitaidot. Pyri tiedostamaan kuinka itse vaikutat tilanteeseen sekä myönteisesti että kielteisesti.
Muutapa sanottavaa minulla ei oikeastaan ole, sillä uskon, että osaat tulkita kortin sanomaa itse oikein hyvin ^_______^

« Viimeksi muokattu: 05.07.2007 01:05:56 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #162 : 05.07.2007 00:05:19 »

Terhi, sinulle nousevat myös tarotit. Ensimmäinen on tulevaisuuteen ja toinen ihmissuhteisiin.

SAUVOJEN VIITONEN – TAISTELU
Avainsanat: Saturnus Leijonassa, rajoittaminen, täyttymätön halu, katkeruus, pelko, turha ponnistelu

Kortin keskellä olevasta sauvasta on tullut lyijynraskas. Siivekkäässä lantissa, joka tavallisesti kuvaa vapaata lentoa ylös korkeuksiin, on nyt alaspäin roikkuva tähti. Tähden keskustassa on viisi osittain päällekkäistä lanttia. Horuksen silmä on menettänyt selkeän näkökykynsä. Uudelleensyntymää kuvaavat käärmeet näyttävät laiskoilta ja unisilta ja Feeniks-linnun päät ovat kääntyneet pois toisistaan aivan kuin toisiaan vältellen.
Tämä kortti kuvaa tilannetta, jossa Leijonan luova voima on estynyt (Saturnus). Koska energia ei virta vapaasti, se on alkanut lamaantua. Tämä keskittynyt energialataus ponnistelee turhaan löytääkseen mahdollisuuden ilmaista itseään. Elämästä tulee taakka. Sauvan alapäässä olevat pienet siivet jatkavat taistelua yrittäen nostaa lyijyistä taakkaa.
Päätelmät: Tällaisessa tilanteessa alistumisen vaara on suuri. Saturnus muistuttaa meitä siitä, että kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitelen, asteittain. Älä anna itsesi murtua.  Katso aina uudestaan sauvan takana oleviin liekkeihin, jotka palavat esteistä huolimatta. Tämän kortin nostaminen merkitsee, että olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain.
Kysymykset: Millaisia ylitsepääsemättömiä esteitä näyttää olevan sinun itsesi ja päämääriesi saavuttamisen välillä? Miltä edessäsi oleva velvollisuuksien ja tehtävien suma näyttää juuri nyt?
Ehdotus: Etene vähitellen! Ota kaikki vähän rennommin. Nosta tälle kortti (Tarvittaessa voin nostaa kortin – AthaMaarit huom-)
Vahvistus: Osaan nyt entistä paremmin ilmaista tunteitani ja luovuuttani työssäni.

Tulevaisuus näyttäisi tuovan mukaan suuren haasteen, jonka kanssa sinun on taisteltava. On mahdollista, että tuo haaste on jo astunut elämääsi, tehnyt itseään tietoiseksi jollain lailla ja se tulee haastamaan sinut puun ja kuoren väliin.
Älä kuitenkaan lannistu, sillä sinulla on tarvittavaa sisäistä voimaa ja välineistöä tuon haasteen läpikäymiseksi ja voittamiseksi! Muista edetä hitaasti, masentumatta, liikoja ahnehtimatta. Ota rennommin aina kuin voit, kaiken ei tarvitse olla niin kuoleman vakavaa edes hankalimpien haasteidenkaan aikaan. Ilmaise itseäsi ja kerro tunteistasi.


LANTIIEN PRINSESSA
Avainsanat: Maan elementti, raskaus, Maaäiti, syntymä, uudistuminen, tasapaino

Lanttien Prinsessan pyöristynyt vatsa on merkki siitä, että hän on raskaana. Tämä on yksi näiden tarotkorttien kolmesta äitiyden kortista. Laajemmin ajatellen Prinsessan voidaan sanoa olevan jonkin uuden identiteetin, ajatuksen tai käsitteen äiti.
Prinsessa pitelee vasemmassa kädessään kilpeä, jonka keskustassa on täydellisen tasapainon Ying Yang-symboli. Tästä äärimmäisen tasapainon keskuksesta kukkii Isis, hedelmällisyyden Suuren Äidin ruusu. Tasapainossa ollessaan Ying ja Yang, maskuliinisuus ja feminiinisyys, luovat ympäristön, jossa kaikki elämämme osa-alueet voivat kehittyä uudelleen tasapainoisella tavalla.
Prinsessan oikeassa kädessä oleva sauva ulottuu maalauksen reunan yli taivaisiin. Sauvan toisessa päässä on valoa säteilevä kristalli tai timantti, joka kuvaa kirkkaimman olemassa olevan valon syntyä. Tämän valon kantaja on luotu maasta, kaikkein tummimmasta elementistä. Nyt se pystyy säteilemään valoa takaisin maahan.
Lanttien Prinsessalla on päässään oinaan sarvet. Ne ovat merkki astumisesta johonkin uuteen. Hänen hiuksensa on solmittu kahdelle paksulle palmikolle, joiden latvat kuitenkin laskeutuvat yhä vapaina. Palmikko symboloi kolmen ihmisen – isän, äidin ja lapsen – yhteen kietoutumista. Tämä keskinäinen suhde tuo mukanaan velvollisuuksia ja sitoumuksia, mutta se ei silti ole itsetarkoitus. Nuo kolme ovat sitoutuneet toisiinsa tarvittavan ajan. Sen jälkeen he voivat olla vapaita – aivan kuin Prinsessan hiusten latvat.
Prinsessan valtaistuin on pyhien pyiden muodostamassa metsikössä pyhien vuorten juurella. Maa, johon puut ovat juurtuneet, hohtaa Prinsessan sauvan taivaasta maahan johtamaa keltaista valoa. Puut kuvaavat hengen ja materian yhdistymistä. Kun uusi on synnytetty, valo tulee maan päälle. Maailmankaikkeuden energia tulee näkyväksi ihmisten ja heidän tekojensa kautta. Tuo energia täyttää kaiken jumaluudellaan. Se, mikä luotiin pimeydessä ja hiljaisuudessa, tulee näkyväksi ja levittää ympärilleen jumaluutta ja valoa ja jakaa sitä jälleen äidille, joka sen synnytti.
Päätelmä: Jotain uutta on tulossa elämääsi. Valmistaudu siihen!
Kysymys: Mitä sinun täytyy tehdä, että olisit valmis tähän?
Ehdotus: Mietiskele hetki Prinsessan kuvan edessä. Hengitä kevyesti ja anna silmiesi levätä Ying Yang – symbolissa. Sulje sitten silmäsi ja tunne kuinka jotain uuta tulee elämääsi.
Vahvistus: Olen nyt valmis elämäni uudelle kauneudelle.

Koska ihmissuhdekysymyksessäsi ei mainittu, onko kyseessä kysymys siihen, miten nykyinen suhde tulee etenemään vai miten mahdollinen edessä oleva suhde tulee etenemään vaiko se, jatkuuko sinkkuus vai tuleeko suhde, minun on vaikea sanoa ihan varmaksi, mitä tämä kortti haluaa sinulle kertoa. Varmaa kuitenkin on, että se tuo mukanaan jotain uutta.
Jos elät suhteessa ja olette siinä onnellisia se voi tarkoittaa, että suhteenne syvenee ja täyttyy ehkäpä lapsella.
Jos elät suhteessa, joka on onneton, kortti voi kertoa, että on aika siirtyä kohti uutta, olipa tuo uusi sitten uusi suhde tai sinkkuaikakausi tai koko suhteen perustan uusiminen (toisin sanoen aloitatte puhtaalta pöydältä).
Jos taas olet sinkkuna, jotain uutta ihmissuhderintamalla tulee elämääsi. Tapaat ehkä kiinnostavan ihmisen, saat uusia ystäviä, suhteen mahdollisuus pomppaa pintaan.
Varmaa kuitenkin on, että jotain on tapahtumassa ja minulle tulee olo, että tuo taistelun kortti liittyisi tähän jotenkin omalta osaltaan.

tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #163 : 05.07.2007 08:12:59 »

Kiitos AthaMaarit!

Tarot kortissa ja tulkinnassasi on enemmän perää kuin arvaatkaan. Se kuvaa hyvin tämänhetkistä elämääni ja uutta alkua (avioero, muutto eri paikkakunnalle). Mitä kysymääni mieheen tulee, niin toivon etten jo pilannut asioita hänen kanssaan hätäilemällä. Yritän käyttää jatkossa parempaa harkintaa ja keskittyä käsittelemään ensin menneet painolastit harteiltani. Kaikenkaikkiaan hyvin ajatuksia herättävä kortti. Kiitän ja kumarran  Smiley
tallennettu
enkeli
Vieras
« Vastaus #164 : 05.07.2007 10:45:43 »


HEI

Kiitos sinulle AthaMaarit! smitten smitten

Ehken nyt kovin korkeita pilvilinnoja ala rakentelemaan kun tuo elämä on hieman opettanut jo, mutta toiveikkaana kuitenkin katson eteenpäin mitä tuleman pitää.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: