Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709418 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #135 : 03.07.2007 20:39:06 »

Ja sitten palataan taas normaaliin järjestykseen. Sitä ennen kiitän kuitenkin saamastani palautteesta! Se on erittäin kannustavaa ja auttavaa ^_________^

Muistattehan, että jos nostamani kortti, riimu tai sivu tuntuu epäsopivalta, jättäkää se sitten omaan arvoonsa ja kuunnelkaa sisintänne. Se tietää kuitenkin vastaukset kaikkiin kysymyksiinne. On myös mahdollista, että kortti, riimu tai sivu on oikein, mutta olen tulkannut sen väärin tai sitten se ei vaikuta ihan vielä vaan vasta myöhemmin tulevaisuudessa.

Yleensä tällaiset ennustukset joita minä teen, ovat suurimmaksi osaksi neuvoja ja vinkkejä jokaisen omalle tielle ja tiellä ilmenneisiin haasteisiin.

Abyatur, tässäpä tulee sinulle riimua.

KANO
Avainsanat: Avautuminen, Tuli, Soihtu

Tämä on avautumisen, uudelleen saavutetun selkeyden riimu; pimeys, joka on verhonnut jotain osaa elämästäsi kaikkoaa Olet nyt vapaa ottamaan vastaan ja kokemaan riippumattoman antamisen ilon.
Kano on aamun toiminnan riimu, vakavuuden, selkeyden, keskittymisen, ominaisuuksien jotka ovat olennaisen tärkeitä työtä aloitettaessa. Kanon tarjoama suoja on tämä: mitä enemmän valoa, sitä paremmin näet sen mikä n toimintavoissasi urautunutta ja turhanaikaista.
Ihmissuhteissa voi nyt tapahtua molemminpuolista avautumista. Sinä voit toimia laukaisijana tajutessasi selkeästi, että ymmärryksen valo on jälleen teidän kummankin ulottuvilla.
Muista, että vaikka toisaalta olet rajallinen ja riippuvainen olento, sinä toisaalta olet keskuksessa, missä universumin harmoniset ja hyvää tekevät voimat sulautuvat toisiinsa ja säteilevät kaikkialle. Sinä olet se keskus.
Yksinkertaisesti sanottuna, jos olet operoinut pimeässä, valoa on nyt tarpeeksi nähdäksesi, että operointipöydällä makaat potilaana sinä itse.

Näkisin, että riimun mahdollinen sanoma on se, että pysy rauhallisena ja voimakkaana. Sairastunut läheisesi on kovin ahdistunut ja stressaantunut kokemastaan haasteesta, eikä kaipaa enempää stressiä elämäänsä. Autat parhaiten pysymällä vahvana ja selkeänä ja valamalla valoa läheisellesi. Visualisoi hänen ympärilleen valkoista valoa ja/tai pyydä parantamisen arkkienkeli Rafaelia auttamaan häntä kärsimyksissään. Sydämestä lähtenyt pyyntö ei mene koskaan hukkaan. vaan se toimitetaan aina perille, sitten kun henkilö, jonka puolesta on näin rukoiltu, on valmis ottamaan tuon avun vastaan.
Säteile tätä harmonista energiaa ja helpotat sillä läheisesi koettelemuksia. Älä ole huolissasi tai epätietoinen. Sairastuttuamme meillä on aina tapana vetäytyä omaan rauhaan, miehillä varsinkin. Kukaan ei jaksa olla mukava ja seurallinen, kun kroppaan sattuu ja olo on kamala. Silloin tekee mieli vaan hautautua kauas muista ja levätä. Näinhän sairastuneet eläimetkin tekevät.
Jos sinulla on tapana lähteä potemaan mukana toisen kipuja ja sairauksia, älä tee enää niin, sillä se vain lisää toisen kipuja. Pysy sen sijaan selkeänä ja voimakkaana sekä mahdollisimman valoisana, jotta voisit osaltasi auttaa läheisesi kipujen kantamisessa. Empatia on hieno ja tärkeä asia, muttei tarkoita sitä, että jos joku sairastuu täytyy itsensäkin sairastua voidakseen olla avuksi.

« Viimeksi muokattu: 03.07.2007 21:02:45 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #136 : 03.07.2007 21:01:32 »

Atomi, avasin sinulle Sai Babaa tuohon ”sekoamiseen” Cheesy

 23. kesäkuuta
Minä olen luonut maailman ja kosmiset lainalaisuudet. Minun tahdostani ovat syntyneet niin maan vetovoima, vuorovesi-ilmiö kuin metallien ja mineraalien sulamispisteetkin.
Minä olen tämän kaiken luoja ja sen tähden olisin myös voinut tehdä kaiken toisin. Asian ratkaisi se, että minun pyrkimyksenäni oli täydellisyys. Kaiken on täsmättävä niin, että sekä yksittäiset osat että kokonaisuus ovat täydellisiä.
Näin on tapahtunut. Miksi minun sitten olisi muutettavan lakejani? Voiko täydellistä parantaa? Ei tietenkään.
Siitä huolimatta voin puuttua luonnonlakien toimintaan, esimerkiksi kun haluan auttaa uskovaa ihmistä tai jopa pelastaa hänet. Tällöin muutan kaiken niin, että se toimii hänen parhaakseen. Useimmiten asia pysyy omasta toivomuksestani salassa muilta kuin avun saajalta itseltään – ja joskus häneltäkin. 
Isän olemukseen ei kuulu julkistaa sitä, mitä hän tekee lastensa hyväksi. Hänen lapsillaan on oikeus hänen huolenpitoonsa. Miksi siitä pitäisi tehdä numeroa?
Niin on myös Jumalan ja uskovien laita: Jumala antaa ja uskova kokee sen armona.
Mutta ei-uskova ei jää osattomaksi, sillä Jumalan teoissa hän näkee vain puhdasta sattumaa eikä ajattele asiaa sen enempää.

Eli näyttäisi siltä, että se vanha laki pätee näissäkin kokemuksissasi – kaikki tapahtuu ajallaan ja juuri oikealla tavalla. Älä siis sekoa suotta, sillä henkistyt kyllä jokaisesta kokemuksesta, kun tiedostat tapahtumat etkä pidä niitä vain sattumina, joihin ei kannata kiinnittää enempää huomiota. Mitä kovempi koitos sen varmemmin ollaan taas askel lähempänä sitä kaikkein suurinta päämäärää ja ollaan taas jalostuttu paremmiksi sieluiksi! ^___________^

Työkysymykseesi nostin puolestaan riimun.

LAGUZ
Avainsanat: Virtaaminen, Vesi, Se mikä ohjaa

Näkymättömät voimat ovat toiminnassa, luovat ja hedelmälliset luonnon voimat. Tätä riimua kuvaavat vesi, virtaaminen, vuoroveden ja tunteiden vuoksi ja luode, uran ja ihmissuhteiden nousut ja laskut. Laguz tyydyttää tarpeemme antautua erittelemättä ja kyselemättä elämän kokemiseen. Se puhuu nautinnon ja mukavuuden halusta ja emotionaalisten tarpeiden tyydyttämisestä, se vetoaa luonteemme kuupuoleen. Sillä kun aurinko pyrkii erittelemään, kuu vetää meitä kohti ykseyttä ja kaikkeuteen antautumista.
Tämä riimu merkitsee usein puhdistumisen aikaa: uudelleen arvioimisen, uudelleen järjestämisen, uudelleen liittoutumisen aikaa. Laguz on syvällisen tietämisen riimu ja se voi kehottaa sinua tutkimaan henkisiä ulottuvuuksia valmiina sisäiseen muuttumiseen. Menestyminen edellyttää intuitiosi kuuntelemista, sopusointua omien sisäisten rytmiesi kanssa. Laguz on itsen ja Itsen sopusointuisen suhteen riimu, se edustaa sitä mitä alkemistit nimittivät conjunctioniksi, pyhäksi liitoksi. Saduissa se on loppu, jossa sankari ja sankaritar elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Eli siltä nyt vähän näyttäisi, että jos intuitio sanoo, että uusiin töihin niin sitten on lähdettävä uusiin töihin. Elämän virtaa voi toki vastustaa, mutta paljon paremmin pääset eteenpäin antautumalla sen vietäväksi. Laguz kertoo siitä, että haluaisit varmaankin vain heittäytyä uusiin töihin miettimättä, että mitä siitä seuraa ja miten se vaikuttaa nykyiseen tilanteeseen. Jos se on toiveesi, anna mennä. Elämä on tehty koettavaksi.
tallennettu
*yildirim*
Astroholisti
*****
Viestejä: 1922



Profiili WWW
« Vastaus #137 : 03.07.2007 21:09:00 »

saisinko sinulta athamaarit vastausta erääseen työprojektiin koska aloittaa asia ja kuinka se alkaisi mahdollisesti sujua?

saat valita vastaus tavan ihan omalla intuitiolla...
tallennettu

Tulikukka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 250



Profiili
« Vastaus #138 : 03.07.2007 22:03:43 »

Hei Athamaarit! Unohditko minut? Laitoin sinulle yv:tä ja kuvani, josko menneestä elämästäni nousisi jotain?  :Smiley

-Hätähousu-  Grin
tallennettu

We have got two gifts,that we should use as much as possible:
the sense of humore and the imagination.
The imagination replaces that what we are not and the sense of humor
helps us to accept that what we are.
Starja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7



Profiili
« Vastaus #139 : 03.07.2007 23:34:48 »

Kiitos AthaMaarit oikein kovasti vastauksestasi!! Tein päätökseni tänä aamuna ja päätin ottaa sen työpaikan vastaan. Oli sellainen olo, että nyt täytyy uskaltaa "hypätä" tuntemattomaan. Että näin ei voi jatkua. vastauksellasi valoit minuun voimaa ja uskoa, että tein oikean ratkaisun. Lähden "uuteen elämään" iloisin ja odottavaisin mielin, ja katson mitä elämä tuo tullessaan. Suhteeni laatukin selviää varmasti ajan kanssa. Ehkä on helpompi selvittää myös omat tunteet,kun saa vähän etäisyyttä asioihin.



tallennettu

Aurinko leijona,nousu skorpioni, kuu jousimies
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #140 : 04.07.2007 00:35:14 »

Tulikukka, malttia malttia! Katselen entisiä elämiä silloin, kun intuitio sanoo, että nyt olisi sen paikka. Kortin, riimun tai sivun voi aina nostaa, kun on aikaa, mutta menneisiin elämiin täytyy paneutua voimakkaammin Wink

ja jatketaan eli Sussu, sinulle tulee nyt sekä enkelikorttia että riimua. Työtä kutsui riimu eli se ensin.

ALGIZ
Avainsanat: Suojelus, Saraikko tai kaislikko, Hirvi

Tunnetulojen hallintaan on syytä kiinnittää huomiota. Ylimenokausina, aikoina jolloin elämässämme tapahtuu muutoksia tai meissä itsessämme on meneillään kiihkeä muuttumisprosessi, on tärkeää varoa antautumasta liiaksi tunnetilojen valtaan – sen paremmin hurmioon kuin masennukseenkaan. Uudet mahdollisuudet ja haasteet ovat tyypillisiä tälle riimulle. Ja ne tuovat mukanaan myös ylitsekäymisiä ja ei-toivottuja vaikutuksia.
Algiz toimii peilinä hengen soturille, hänen joka käy taistelunsa aina itsensä kanssa. Soturin suoja on kuin kaislikon varoittava kahina tai kuin hirven ulospäin kaartuvat sarvet, sillä molemmat auttavat pitämään tilan avoimena ympärilläsi. Pidä mielessäsi että oikein ajoitettu toiminta ja korrekti käytös ovat ainoa todellinen suoja.
Jos tunnet kipua, niin tunnet kipua, pane se merkille ja tarkkaile sitä. Älä yritä vetää verhoja eteen ja paeta elämää kieltämättä se mitä tapahtuu. Sinä etenet kyllä; tieto siitä on sinun suojasi.

Jos siis työrintamalla nousee tunteet suuntaan tai toiseen, älä kiellä niitä tai antaudu niiden riepoteltavaksi. Vaivasipa sinua sitten ikävä työilmapiiri, hirveä kiire tai työttömyys. Etenemistä tapahtuu koko ajan. Meidän on vain tarkkailtava tiedostaen ympäristöämme ja pysyttävä kärsivällisenä. Muutosvoimat ovat työssään.

Rakkauteen nostin enkelikortin

Itsensä arvostaminen
Itsensä arvostaminen merkitsee sitä, että luottaa itseensä, odottaa menestyvänsä ja kykenee rakastamaan.
Avaa itsellesi selkeät rajat ja kieltäydy päättäväisesti antamasta muiden ylittää ne tai manipuloida sinua. Saat silloin kunnioitusta osaksesi.
Kun arvostat itseäsi, muutut avoimeksi ja ystävälliseksi, et loukkaannu herkästi mutta annat helposti anteeksi.
Muistuta itseäsi siitä, että olet mukava ja rakastettava. Älä anna muiden käydä hermoillesi. Ole suoraselkäinen ja luottavainen.
Kun oman arvon tunteesi on kunnossa, aurasi säteilee kultaista väriä, joka syleilee muita ja saa heidätkin tuntemaan olonsa mukavaksi. Pyydä enkeliäsi astumaan auraasi ja opastamaan sinua.
VOIMALAUSE – Luotan itseeni ja arvostan itseäni.

Rakkaus tulee elämäämme täydellisenä, kun osaamme rakastaa itseämme, sillä miten voimme antaa maailmalle sitä, mitä meillä ei itsellämme ole? Kaikki lähtee sisimmästä – et voi olla maailmalle rehellinen, jos et ole rehellinen itsellesi, joten et voi myöskään rakastaa ja arvostaa muita jos et rakasta ja arvosta itseäsi.
Pysy siis luottavaisin mielin! Olet ihana, rakastettava ja voimakas ja ansaitset kyllä kumppanin ajallasi. Älä antaudu muiden manipulointiin, toisin sanoen siihen, että muut pommittavat sinua parisuhdekysymyksillä tai vaativat sinulle tietynlaista kumppania. Ja jos viihdyt sinkkuna niin sitten viihdyt sinkkuna!


« Viimeksi muokattu: 06.07.2007 19:23:12 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #141 : 04.07.2007 01:03:55 »

Golfer, nostelen sinulle riimua.

TEIWAZ
Avainsanat: Soturin energia, Tiw-Jumala

Tämä on hengen soturin riimu. Hengen soturi käy taistelunsa aina itsensä kanssa Hän käyttää tahdonvoimaansa ja tomiii, kuitenkin riippumattomana toiminnan tuloksista, sillä hän muistaa että loppujen lopuksi enempää ei voi tehdä kuin pysytellä itse poissa itsensä tieltä ja antaa taivaallisen energian virrata lävitseen – näin toimii hengen soturi. Tähän riimuun sisältyy kyky sivaltaa kuin miekalla pois vanha, kuollut, epäolennainen. Teiwaz ilmoittaa, että universumi tekee aina ensimmäisen siirron. Kärsivällisyys on tämän riimun hyve; se muistuttaa mieleemme Augustinuksen sanat ”Kärsivällisyyden palkka on kärsivällisyys”. Luonteen muovaamisesta on kysymys, kun saat tämän riimun.
Sinua kehotetaan katsomaan sisimpääsi, kaivautumaan elämäsi perustoihin. Vain niin tehden voit toivoa tavoittavasi syvimmät tarpeesi ja pääseväsi perimmäisten voimavarojesi lähteille. Aurinko, maskuliininen energia, aktiivisuus, liittyvät tähän riimuun. Valloittamisen tarve on vahvasti esillä, erityisesti itsen valloittaminen, mikä on elämänpituinen tehtävä ja vaatii tietoisuutta, vilpittömyyttä ja halukkuutta elää kaikki elämän vaiheet pelotta ja luottavaisena.
Kun Teiwaz nousee vastauksena kysymykseen, joka koskee rakkautta, se ilmaisee, että suhde on suotuisa, aika on otollinen. Sovitte hyvin yhteen, sinä ja kumppanisi, teillä on yhteinen työmaa edessänne.
Jos kysymyksessä on antautuminen jollekin asialle, idealle, toiminnalle, soturin riimu neuvoo peräänantamattomuutta, vaikkakin joskus peräänantamattomuus on yhtä kuin kärsivällisyys. Mikä on asioitten tärkeysjärjestys? Miten käytät energiaasi? Teiwaz on rohkeuden ja jollekin asialle omistautumisen riimu. Muinaisina aikoina soturit maalasivat kilpiinsä ennen taistelua juuri tämän merkin. Nyt, kun energiamuodot ovat hienostuneempia, sama symboli vahvistaa päättäväisyyttäsi Itsen ja itsen välisessä kamppailussa.

Meneillään oleva eroprosessi, olipa se nyt lain puitteissa tai jo sen jälkeen, täytyy saattaa loppuun. Se mikä on lopputulos riippuu myös sinusta. Pysy voimakkaana ja keskity olennaiseen. Pidäthän huolen siitä, ettet itse omalla toiminnallasi ja käytökselläsi edesauta ex-puolisoa pitämään lapsia pelinappuloina. Ilmaise suorasukaisesti mutta provosoimatta, hengen soturin päättäväisyydellä, ettet aio suostua moiseen lasten pompotteluun äläkä anna ex-puolisolle minkäänlaista syytä pompottaa lapsia. Muistathan kuitenkin, että et ryhdy itse pelaamaan yhtä ala-arvoista peliä tai käyttämään hengen voimaasi väärin. Tätä sanomaa sinulle muistuttaa riimun kehotus kärsivällisyyteen ja kamppailuun Itse itsensä kanssa. Kun toinen aiheuttaa meille vain pahaa mieltä yleisin vastaus on antaa samalla mitalla takaisin. Se ei kuitenkaan edesauta tätä tilannetta. Omistaudu täysin sille, että saatte eron aikaiseksi siivosti provosoitumatta mistään, mikä ympäristö tai ex-puoliso keksikään. Pysy vahvana lasten puolella ja muista kuunnella myös heitä.
En nostanut enää erikseen vastausta kysymykseesi uudesta puolisostasi, sillä riimu vastaa siihenkin.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #142 : 04.07.2007 01:25:19 »

Enkeli, nostin kysymykseesi henkilöstä tarotin ja työhön riimun

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Kortin mukaan näyttäisi siis siltä, että tästä olisi parisuhde tulossa. Se tuo mukanaan tasapainoa ja pysyvyyttä (Kauris) sekä onnea ja laajentumista (Jupiter). Kortin Ying ja Yang symbolit ovat yleisesti tunnettuja myös maskuliinisuuden ja feminiinisyyden merkkeinä. Koska ne ovat tässä kortissa yhdistyneitä, näkisin sen kuvaavan ihan kirjaimellisesti miehen ja naisen yhdistymistä.
Kortti antaa kuitenkin sellaisen varoituksen, että jättäisit pilvilinnat maalaamatta ja sen sijaan pitäisi jalkasi maassa. Ainoa asia on väliaikaisuus ja ainoa varmuus on epävarmuus. Jos suhde alkaa se kestää oman aikansa. Se, miten kauan tuo aika kestää, on toisarvoista.


Ja sitten työlle riimua

ALGIZ – käänteisenä
Avaisanat: Suojellus, Saraikko tai Kaislikko, Hirvi


Käänteinen
Pidä huolta terveydestäsi, solmi harkiten uusia ihmissuhteita äläkä lisää muiden taakkoja Jos joudut tekemisiin ihmisten kanssa jotka ”käyttävät hyväkseen” sinua, pysyttele koko ajan tilanteen tasalla ja ota vastuu omasta asemastasi, jolloin tilanne koituu hyödyksesi. Kukoistaapa yrityksesi tai on koetuksella älä ole huolissasi: ehket voita, mutta et menetäkään, sillä opit aina kaikesta mitä tapahtuu. Kohtuullisuus ja kohteliaisuus edesauttavat tämän riimun suojelevia voimia.

Mitään suuria muutoksia ei näyttäisi olevan tulossa ja vaikka tulisikin, älä ole huolissasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #143 : 04.07.2007 01:52:42 »

die Niina, sinulle nostin molempiin kysymyksiisi tarotin. Ensimmäinen vastaus koskee työtä ja toinen suhdetta.

MALJOJEN YHDEKSIKKÖ – ONNELLISUUS
Avainsanat: Jupiter Kaloissa, onni, ylitsevuotava rakkaus, syvä ilo, siunaus

Maalauksen yhdeksän maljaa ovat symmetrisessä järjestyksessä. kaikki on tasapainoista ja harmonista. Jokaisen maljan ylle on taipunut aukinainen lootuksenkukka, joka antaa energiansa tulvia maljaan. Maljojen täyteys ja ylitsevuotavuus symboloi moninaisia lahjoja.
Jupiter Kalojen merkissä merkitsee enemmän kuin pelkkää sympatian tunnetta. Kokonaisvaltaisesti koetusta ilosta syntyy valtava onnellisuuden tunne. Tämän ilon laatu osoittaa, että se nousee syvältä. Se ei ole seurausta pinnallisesta nautinnosta, Se kertoo onnesta, joka saa voimansa levollisen sielun syvimmistä syövereistä.
Päätelmät: Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa, Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta!
Kysymys:Mitä etsit ja mistä voit löytää todellisen onnesi?
Ehdotukset: Hengitä ja tunne! Jos olet yksin, nauti yksinäisyydestäsi. Jos olet yhdessä muiden kanssa, nauti heidän läsnäolostaan. Jos teet työtä, omistaudu sille hiljaisen tyytyväisenä.
Vahvistus Onnellisuus on luonnollinen olotilani.

Koetko onnettomuutta työttömyytesi takia? Ajatteletko, että et voi olla hyvä ihminen saatikka onnellinen ilman työtä?
Ensiksikin onnellisuus tulee sisältä. Toisekseen missä sanotaan, että ollakseen onnellinen ihmisen on tehtävä työtä ja omistettava työpaikka? Työ ei siis ole onnen edellytys, joskin se osaltaan helpottaa elämistä materiaalisessa maailmassa.
Kortti voisi minusta kehottaa etsimään työtä, josta nautit todella ja joka tekisi sinut onnelliseksi niin, että voisit jakaa tuota iloa muillekin, vaikka työaika olisikin lyhyt. Kun tavoittelemme jotain mistä nautimme täysin siemauksin, tuo asia tulee todeksi elämäämme.
Koska kortissa mainitaan sana empatia olisiko niin, että nauttisit työstä, jossa voisit olla muille avuksi? Kortin mainitsemat moninaiset lahjat voisivat kertoa myös siitä, että sinulla on lahjoja monelle eri alalle, eikä mikään siis vaadi tekemään vain tietyn alan työtä.
Tämän tarkemmin en valitettavasti osaa vastata kysymykseesi siitä, milloin töitä mahdollisesti olisi tulossa. Tunne kortista on kuitenkin hyvä eli eiköhän töitäkin pukkaa, kun aika on oikea!


TÄHTI
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolla ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden.. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Kortista tulee minulle sellainen tunne, että suhteen on erittäin hyvä ja tukee teidän molempien kasvua, kunhan muistatte pitää itsenne puhtaina. Tämä tarkoitata sitä, että ette sido toisianne ettekä muuta tunteitanne esteiksi vaan voimavaroiksi. Rakkaus ei saa muuttua mustasukkaisuudeksi, omistushaluksi eikä toista saa rajoittaa tai pyrkiä muuttamaan häntä mieleisekseen. Itsekkyys tuhoaa suhteen.
Keskusteleminen on avain siihen, että tunteet tullaan varmasti käytyä läpi kieltämättä niitä. Kerro siis rohkeasti kaikista tunteistasi ääneen kumppanillesi ja pyydä kumppaniasikin tekemään niin.
Näkisin, että tämä suhde kasvattaa teitä molempia henkisesti erittäin paljon antaen teille ihan uusia näkemyksiä ja mahdollisuuden vapautua menneistä sidoksista. Kärsitkö esimerkiksi mustasukkaisuudesta? Nyt sinulle on annettu mahdollisuus päästä siitä eroon! Kortin perusteella sanoisin, että kumppanisi auttaa sinua kasvattaamaan itsellesi siipiä, jotta voisit lentää korkeammalle.

tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #144 : 04.07.2007 08:20:31 »

Hei,

Kunhan kerkeät niin voisitko katsoa minulle vastausta kysymykseeni?
Työpaikallani on tummahiuksinen mies, jota kohtaan minulla on kumma yhteenkuuluvaisuuden tunne. Kehittyykö välillemme jossain vaiheessa jotain työtoveruutta syvempää (vai onko hän vain tuttu entisestä elämästä)?

Kiitos!
tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #145 : 04.07.2007 08:35:30 »

Keltaruusu, nostin sinulle tarotin. Vastauksena oli

Maljojen Kymppi – Täyttymys
Avainsanat: Mars Kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat Oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäiseen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamansa kauneuden. Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Täyttymyksen saavuttanut ihminen yksinkertaisesta vain säteilee näitä ominaisuuksia. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa. Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.


Kuten sanoin käyttäjälle Tui, joka sai parisuhdekysymykseensä tämän samaisen kortin, hyvälle näyttää. Mies on tällä hetkellä Se Oikea ainakin minun saamani tiedon mukaan. Se milloin parisuhde alkaa tai milloin se päättyy, ei sinänsä ole tärkeää. Kaikelle on aikansa ja nyt on täyttymyksen aika. Jos se ei tulekaan parisuhteen muodossa, se tulee muulla tavoin esiin välillänne.
Kortin kertoma päättäväisyys sisäisten tunteiden palosta voisi kertoa sinusta itsestäsi. Olisiko siis aika vihjaista miehelle mitä tunnet sisimmässäsi, kuintenkaan liikoja draamalematta? Wink
Muistathan kunnioittaa myös miehen luonnetta ja sanaa tässä asiassa. Jos hänen  mielestään pitäisi edetä hitaasti, älä painosta suotta äläkä vaivu surullisuuteen. Jos taas itse haluat ottaa hitaita ensiaskeleita, älä turhaan lähde hätiköimään. Jos taas haluatte sujahtaa suhteeseen, niin sujahtakaa toki!
Kortti ei missään nimessä takaa sitä, että suhde kestäisi koko loppuelämän. Se kestää juuri sen ajan, mitä sen pitääkin kestää, eikä sitä pidä miettiä etukäteen, vaan elää hetkessä.


Suuret kiitokset AthaMaarit.Kuvaa juuri minun elämääni tällä hetkellä.Ja mieskin sattuu olemaan horoskoopis oinas.Oikein hyvää kesän jatkoa sinulle smitten
tallennettu
golfer
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #146 : 04.07.2007 08:44:57 »

AthaMaaritille suuret kiitokset. Riimu antoi kyllä oivalliset vastukset. Erosta on jo jonkin verran aikaa ja nyt kun minulla on uusi suhde on peli alkanut. Yritän olla vahva ja suoraselkäinen.

Aurinkoista kesää sinulle.
tallennettu
Charity
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 71



Profiili
« Vastaus #147 : 04.07.2007 10:46:23 »

 

   AthaMaarit smitten


   Kiitos, kiitos, kiitos!

   Oikeaan osuit. Etsijä olen, Totuuden etsijä Smiley

   Tarotkorttikin kuvasi elämäntilannettani hyvin!
   
   Olkoon Rauha kanssasi,

         kiitollisena Charity angel
tallennettu

"Elämän matkalla usko on ravintoa, hyveelliset teot suoja, viisaus on valo päivällä ja oikeamielisyys turva yöllä. Jos ihminen elää puhtaan elämän, mikään ei voi tuhota häntä, ja jos hän on voittanut ahneuden, mikään ei voi rajoittaa hänen vapauttaan." - Buddha-
Tulikukka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 250



Profiili
« Vastaus #148 : 04.07.2007 12:34:26 »

Ok. Hätäinen mikä hätäinen...  :Smiley
tallennettu

We have got two gifts,that we should use as much as possible:
the sense of humore and the imagination.
The imagination replaces that what we are not and the sense of humor
helps us to accept that what we are.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #149 : 04.07.2007 13:33:29 »

Muuten Atha, minulla on poikkeuksellisen hankala juttu menossa erään kanssa missä kaikki vääristelevät asiaa paitsi viralliset tahot. Onko tähän jotain napakkaa kommenttia korteilta? Kiitos!  angel
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: