Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709551 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #105 : 02.07.2007 19:29:56 »

Jinx, nostin sinulle toiveestasi riimun.

JERA
Avainsanat: Sadonkorjuu, Hedelmällinen jakso, Yksi vuosi

Jera on suotuisten tulosten riimu ja se pätee kaikkeen toimintaan ja kaikkiin pyrkimyksiin, joihin ryhdyt. Tämän riimun nostaminen rohkaisee sinua pysymään hyvällä mielellä. Muista kuitenkin että mitään nopeita tuloksia ei ole odotettavissa. Kaikki vaatii aikansa; tätä kuvaavat avainsanat ”yksi vuosi”: kylvämisestä sadonkorjuuseen, hedelmöityksestä syntymään kuluu oma aikansa.
Olet muokannut maan ja istuttanut taimet. Nyt sinun on hoidettava niitä huolella. Niille, joiden työ vaatii pitkän kypsymiskauden, Jera tarjoaa rohkaisua menestystä lupaamalla. Muista, että tulokseen pääseminen vaatii kaukokatseisuutta ja kestävyyttä.
Oletko kuullut tarinan viljelijästä, joka oli niin innokas auttamaan kylvöksiään, että kävi yöllä nykimässä vasta maasta työntyneitä versoja? Jokea et voi työntää, jotta se virtaisi nopeammin, etkä myöskään kiirehtiä satoa. Anna myös kärsivällisesti aikaa omalle prosessillesi, jotta se aikanaan johtaisi itse sadonkorjuuseen.

Tämä ei vissiin mitään tulkkaamista tarvitse, sanoma on selvä ^________^
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #106 : 02.07.2007 19:38:43 »

Kultainen sulka. Päädyin sinun kohdallasi taroteihin. Kysyin noin yleisesti, kuinka voisit saavuttaa kaipaamasi tasapainon elämässä tai mikä ainakin edesauttaisi sen syntymistä (tällä hetkellä).

Vastaukseksi nousi

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitouttaminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voida jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloi kortissa oleva kristallipyramidi. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasta hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämätön vakautuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esille nousevat epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken

Kortin sanoma on siis simppelisti se, että saavuttaakseen tasapainon ihminen on elettävä koko energiallaan – sekä ruumiin, mielen että hengen energialla syrjäyttämättä tai unohtamatta niistä yhtäkään. Tee itsellesi päämäärä, josta pidät kiinni niin, että voit yhdistää siihen koko olemuksesi energiat ja pidä siitä luottavaisin mielin kiinni.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #107 : 02.07.2007 19:57:55 »

Ardith, skroppari oli haasteellinen kysymys! Piti miettiä hetken aikaa, mikä osaisi vastata parhaiten, joten jos menee nyt ihan ohi, niin sitten olen vain valinnut väärän välineen Cheesy

Päädyin sitten tarotiin hetken mietinnän jälkeen

LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Mukavalta siis näyttäisi tämän kortin perusteella. Skroppari ravistelee ainakin jotain vanhaa sinusta pois ja tällainen ravistelu on vain hyväksi. Ainoa varma asia on epävarmuus, se kannattaa muistaa myös. Nauttia hetkestä ja uusista tuulista hukkumatta niihin totaalisesti, näin mie sanoisin ^_______^
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #108 : 02.07.2007 20:09:38 »

Artemis, kysyit menneistä elämistä. En nyt näin äkkiä ulkoa muista, oletko laittanut minulle valokuvan jo tulemaan mailiin tai YV:llä, mutta jos olet, katsastan sitä myöhemmin!

Intuitiivisesti ja minun tietojeni perusteella sanoisin kuitenkin, että mies elämässäsi on tuttu menneestä elämästä - yleensähän ne ihmiset nimittäin OVAT tuttuja menneistä elämistä! Cheesy Mitä enemmän heilahtaa tunteet suuntaan tai toiseen, sitä varmemmin ollaan oltu joko tosi läheisiä tai erittäin kaukaisia toisillemme.

Katsotaanpas seuraavaksi ratkaisua tilanteeseen. Itse sanoisin, että mietiskely, menneiden elämien selvittäminen, auttaisi asiaa. Ainakin omalla kohdallani se on auttanut. Sieltä saa todella hyvin selvyyden siihen, miksi asiat ovat näin.

Katselen sinulle kuitenkin vielä juttusia ihan noilla ”ennustusvälineillä”.

Avasi sitten Sai Babaa, tosin mietiskelin hetken aikaa, olisiko se sopiva, mutta siltä nyt vain tuntui.

12. Maaliskuuta
Päämääräsi tulisi olla, että voit elää dharmassa, oikeudenmukaisuudessa, sathyassa, totuudessa, premassa, rakkaudessa, shantissa, rahassa ja ahimsassa, väkivallattomuudessa.
Toimi oikeudenmukaisesti, puhu totta, le rakastava toista kohtaa, vaali rauhaa ajatuksissasi ja noudata kaikkiin elollisiin olentoihin nähden väkivallattomuuden periaatetta, niin olemassaolosi on onnen täytteistä.
Näiden viiden päähyveen täytyy olla toimintasi syvimpiä vaikuttimia.
Pidä se virkeästi mielessäsi, pyri siihen määrätietoisesti, vaikket aina heti pystyisikään noudattamaan niitä rikkeettömästi.
Mutta miksi et muka kykenisi siihen? Miksi et usko pystyväsi noudattamaan näitä hyveitä täysin johdonmukaisesti?
Älä vähättele itseäsi. Itsensä vähättely vihjaa saamattomuudesta. Ja ennen pitkää ihminen harmistuu omaan saamattomuuteensa. Ja harmistuneena ei voi olla onnellinen.
Tavoittele täydellistä onnea. Tunnista valtavat voimavarasi.
Usko minua, kun minä sanon sinulle, että sinussa on voimaa, sillä tuo voima on lähtöisin minusta.

Minulta itseltäni menee vähän ohi se, miten tämä liittyisi kysymykseesi, mutta toisaalta ei ole minun tehtäväni arvioida olenko oikeassa vai väärässä Cheesy Ilmeisesti teksti haluaa sanoa, että noudata myös tässä tilanteessa oikeudenmukaisuutta, totuutta, rakkautta, rauhaa ja väkivallattomuutta riehaantumatta täysin tunteistasi tai vajoamatta masentuneisuuden syövereihin. Jos haluat esim. keskustella miehen kanssa enemmän, tee se niin, sillä jos jätät sen tekemättä (toisin sanoen et saa sitä aikaiseksi, olet saamaton sen asian suhteen), asia jää kaivelemaan ja harmittamaan sinua.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #109 : 02.07.2007 20:17:10 »

Asera, ammatinvalintaan nappasin sinulle riimua.

KANO
Avainsanat: Avautuminen, Tuli, Soihtu

Tämä on avautumisen, uudelleen saavutetun selkeyden riimu; pimeys, joka on verhonnut jotain osaa elämästäsi kaikkoaa Olet nyt vapaa ottamaan vastaan ja kokemaan riippumattoman antamisen ilon.
Kano on aamun toiminnan riimu, vakavuuden, selkeyden, keskittymisen, ominaisuuksien jotka ovat olennaisen tärkeitä työtä aloitettaessa. Kanon tarjoama suoja on tämä: mitä enemmän valoa, sitä paremmin näet sen mikä n toimintavoissasi urautunutta ja turhanaikaista.
Ihmissuhteissa voi nyt tapahtua molemminpuolista avautumista. Sinä voit toimia laukaisijana tajutessasi selkeästi, että ymmärryksen valo on jälleen teidän kummankin ulottuvilla.
Muista, että vaikka toisaalta olet rajallinen ja riippuvainen olento, sinä toisaalta olet keskuksessa, missä universumin harmoniset ja hyvää tekevät voimat sulautuvat toisiinsa ja säteilevät kaikkialle. Sinä olet se keskus.
Yksinkertaisesti sanottuna, jos olet operoinut pimeässä, valoa on nyt tarpeeksi nähdäksesi, että operointipöydällä makaat potilaana sinä itse.

Riimun sanoma tuntuu vahvasti olevan se, että ammattia pohtiessasi sinun täytyy keskittyä asiaan ja selkeyttää mielesi. Mene kohti valoa, toisin sanoen pyri kohti ammattia, joka tekee sinut iloiseksi ja valaisee sinua. Ammatti, jonka avulla voit valaista myös muita. Jos tiedät, että tämä on se ammatti, tähän minä haluan, pidä siitä kiinni ja anna valon loistaa sitä kohden. Sinä olet universumin keskus.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #110 : 02.07.2007 20:25:12 »

Taivaan vaeltaja, sinua kysymyksessäsi kutsuivat enkelikortit, joten tässä tulee vinkkiä suuriin muutoksiin.

Arkkienkeli Zadkiel
Arrkkienkeli Zadkiel auttaa sinua keittämään suvaitsevaisuuttasi ja kykyäsi antaa anteeksi.
Hän työskentelee puhdistamisen ja muutoksen violetin säteen alaisena auttaen meitä vapautumaan karkeimmista värähtelyistä ja elämään eheämpää, korkeavärähteisempää elämää.
Enkelit ehdottavat, että kuvittelet itsesi violettiin liekkiin ja pyydät Zadkieli avuksesi.
Aseta pulma ja hankalat ihmissuhteesi liekkiin, jotta kaikki kielteisyys katoaisi.
Sinut on tänään siunattu saadessasi tämän kortin, sillä se ilmaisee, että olet valmis kulkemaan valon polkua.
VOIMALAUSE – Puhdistun violetissa liekissä.

Muutoksiin tulee suhtautua tyynesti. Kaikki negaatiot, joita muutokset nostavat pintaan, on annettava tulla ulos ja puhdistettava Zadkielin avulla, ettet jämähdä kiinni niihin, jolloin ongelmat jäävät vatvomaan ympärillesi aiheuttaen sinulle yhä enenevissä määrin pahaa oloa. Sekä fyysistä, mielellistä että henkistä.
Ota muutoksien tuomat haasteet vastaan, sillä sinä selviät niistä. Älä murehdi niinkään muutoksista vaan pidä huolta itsestäsi, omasta jaksamisestasi ja ennen kaikkea omasta asenteestasi – ajatukset tuovat elämääsi ajatuksesi kohteet.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #111 : 02.07.2007 20:35:46 »

Täysikuu, sinulle avasin sivun Dyerin kirjasta. Se tuntui nyt kaikkein sopivammalta Sinulle.

Laula Hänen nimeään
silmät rakkaudesta loistaen,
niin kaikki sisäiset arvoitukset ratkeavat.
Jokainen lintu ja kasvi
paljastuu bramiiniksi
Vedain tieto ilmestyy kaikkialla.
Ystäväni, toistele Jumalan nimeä,
kun istut, kun seisot,
kun liikut maailmassa.
Älä koskaan unohda häntä.
Saata mielesi ykseyteen Itsen kanssa.

Hän selitti, että näissä Jumalan nimissä on tietty yhdistelmä voimallisia tavuja, joita toistamalla saamme esiin sisimmän kokemuksemme Jumalasta. Muinaiset tietäjät lausuivat meditoidessaan äänteitä, joiden värähtely vastasi kehon eri energiakeskusten värähtelyä. Näiden äänteiden tuottamine saattaa meidät kenties ensimmäisen kerran yhteyteen sisäisen jumalvoimamme kanssa.
Yli kaksituhatta vuotta sitten Patanjali loi kuuluivat joogasutransa, joiden tarkoituksena oli opastaa totuudenetsijät tietoisuuden korkeimmalle tasolla – siddhi-tietoisuuteen. Miljoonat joogasutriin perehtyneet ihmiset pitävät Patanjalia sisäisen maailman suurimpana koskaan eläneenä tiedemiehenä.
Patanmjali opasti korkeimman tietoisuudentilan voimaa tavoittelevia oppilaitaan sanoen ”Toistelkaa ja meditoikaa sanaa aum”. Aum on universaali luomisen soinnun vertauskuva. Patanjali selitti, että kun ruumiillinen keho jätetään, mieli kaikkoaa ja tällöin kuullaan ainoastaan aum. Tämän tavun toistaminen  haihduttaa esteet ja havahduttaa uuden, korkeamman tietoisuuden, joka on luovaa energiaa. Harjoituksen aikana muunnumme oikeastaan itsessämme universaaliksi soinnuksi. Tapahtuu tarkkailijan ja tarkkailun kohteen yhdistyminen (yoga).
Tietoisuuden mestarit neuvovat niitä, jotka tahtovat osallistua luomistapahtumaan ja ilmentämiseen, toistamaan lakkaamatta Jumalan nimeä. Aaa(h) on Jumalan sointu. Toista sitä moneen kertaa, niin koet välittömästi ilon ja elpymisen tunteen. Tee Jumalan nimen toistamisesta jokapäiväinen meditaatioharjoitus, niin muunnat itsesi sananmukaisesti universaaliksi luomisen soinnuksi. Sinusta tulee yhtä sen soinnin kanssa, joka toimii välittäjänä aineen maailman ja hengen maailman korkeimpien taajuuksien välillä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #112 : 02.07.2007 20:47:01 »

Osamankaami, tässä tulee sinulle vastaus tarotilla.

SAUVOJEN SEITSIKKO – ROHKEUS
Avainsanat: Mars Leijonassa, rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja

Miehinen, sotaisa Marsin energia yhdistyneenä Leijonan rohkeuteen tuottaa uskomattoman vaikutuksen ja voiman. Taistelu viedään moitteettomasti päätökseen. Taustan violetti on tummentunut ja kuvaa nyt soturia, joka iskee horjumatta. Tämä soturi on tyytyväinen vasta kiistattomaan voittoon.
Taustalla olevissa kuudessa sauvassa on tiibetiläiset energian symbolit. Kuusi ohuempaa sauvaa palvelevat keskellä olevaa vahvaa sauvaa. Niiden voima on nyt yhdistynyt ja suuntautunut kohti päämäärää.
Kahdessa aikaisemmassa kortissa kuvatut olosuhteet tulevat voimakkaimmiksi Sauvojen Seitsikossa. Tässä kortissa kuvattu rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvystäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin.
Kompromissit eivät nyt tule kysymykseen – ne vaatisivat oman sisäisen todellisuutesi kieltämisen. Sinun on aika seistä juuri siinä, missä olet ja pysyä ehdoitta uskollisena omalle voimallesi!
Päätelmät: Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaat valtavaa vastustusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.
Kysymys: Oletko valmis hyväksymään kaikki seuraukset? Tiedosta kaikki ne pelot, jotka ovat tähän asti estäneet sinua puolustamasta itseäsi.
Ehdotus: Tutki Don Juanin kuvausta moitteettomasta soturista Carlos Castanedan kirjasta ”Matkalla Ixtlaniin”.
Vahvistus: Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

Jos rakkauselämääsi on vaivannut alistuminen, itsen uhraaminen ja itsen kieltäminen, nyt on aika panna sille stoppi kertalaakista. Sinulla on siihen rahkeet ja voimat. Olipa kyseessä minkälainen taistelu tai voimaa vaativa tapahtuma edessä, se on ehdottomasti käytävä tämän kortin mukaan lävitse. On aika nousta omille jaloille puolustamaan Itseäsi. Voit ajatella vaikka niin, että jos ystäväsi olisi pinteessä, etkö ryntäisikin heti auttamaan häntä ja taistelisi hänen puolestaan? Miksi et siis taistelisi Itsesi puolesta, Itsen, joka on kaikki se, mitä sinä olet?
Kuten korttikin sanoo, kompromissit täytyy unohtaa. Nyt on pidettävä jopa terveen röyhkeästi oma pää.

tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #113 : 02.07.2007 20:48:54 »

Hei AthaMaarit. Voisitko antaa vinkkiä sekoanko vai henkistynkö minä tässä meneillään olevassa prosessissa. Ois kiva tietää myös olisiko aika alkaa vilkuilla muita töitä. Välineet varmaan osaat parhaiten valita itse. Kiitos jo etukäteen!   smitten
tallennettu
Angellina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32


Profiili
« Vastaus #114 : 02.07.2007 20:50:40 »

Tui, sinulle tulee nyt tarotia. Kysymykseesi nousi

Maljojen Kymppi – Täyttymys
Avainsanat: Mars Kaloissa, tyydytys, täyttymys, säteily

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Puun latvassa oleva suuri lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille. Jokainen, joka on valmis vastaanottamaan sen, voi olla osallisena tästä Rakkauden virrasta.
Maljojen kahvoina ovat Oinaan sarvet. Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka nyt voi yhdistyä Marsin energiaan. Mars henkisessä Kalojen merkeissä ei ilmaise itseään olemalla karkea, vahingollinen tai niskoitteleva. Mars Kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäiseen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamansa kauneuden. Tämä ei vaadi dramaattisia tunteenilmaisuja. Täyttymyksen saavuttanut ihminen yksinkertaisesta vain säteilee näitä ominaisuuksia. Hedelmistään puu tunnetaan.
Päätelmät: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.
Kysymys: Mitä ”täyttymys” merkitsee sinulle tässä tilanteessa?
Ehdotus: Rentoudu ja sulje silmäsi hengittäen syvään ja rauhallisesti. Anna silmiesi eteen nousta kuva itsestäsi täydellisessä tyytyväisyyden tilassa. Toista tätä harjoitusta usein ja yhdistä tämä tunne yhä useammin todellisuuteesi.
Vahvistus: Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

Eli hyvältä näyttäisi tämän mukaan! Kumppani on varmasti sinulle tällä hetkellä Se Oikea. Pysyttele kuitenkin vielä kärsivällisenä a rauhallisena loukkaantumatta. Sen sijaan tavoittele tyytyväisyyttä – tyytyväisyyden tunnetta siitä, että olet saanut kohdata tällaisen ihmisen.
Parisuhteessa tai sellaista aloittaessa ei voi mennä vain omaa tahtiaan omien mielihalujen ja toiveiden mukaan, vaan toinen osapuoli luonteensa kanssa on otettava huomioon. Tämä sinä kuitenkin varmasti jo tiesit! Grin
Mietin tuota hiljaisesti ilmenevää suurta täyttymystä niin, että joko tämä suhde ei vaadi mitään dramaattista tai sitten kumppani on luonteeltaan sellainen, että hän mieluummin säteilee hiljaa onnesta kuin tekee mitään tosi romanttista tempausta todistaakseen sisäisen onnensa.
Muistathan kuitenkin, ettet tee päätöksiä jonkun toisen sanoman perusteella vaan omaa sisintäsi kuunnellen Smiley



Kiitos ja kumarrus! Et tiedä miten tämä on niin totta, vastauksesi sai aikaan voimakkaita tunteita sisälläni...Odottavan aika on pitkä, ei riitä että vain minä tiedän mikä olisi meille hyväksi. Kärsivällisyyttä minun tulee nyt harjoitella ja kyllähän minun tulee huomioida hänen toisenlainen luonteensa ja tämän hetken esteet. Se Oikea!! - tämän olemmme molemmat toisissamme tunnistaneet ja saimme sitä hetken jo maistaa,mutta hänellä esteitä jotka vaikuttavat lopputulokseen.Hän kykenee kyllä romantiikkaan ja kaikkeen!!, mutta ei ole tällä hetkellä omassa tilanteessaan onnellinen! Kykenisimpä nyt rauhoittumaan ja uskomaan, että hän on tekemässä työtä ratkaisun eteen ja tulemme ansaitsemaan toisemme.Ikävään ja epätietoisuuteen ei vain ole lääkettä...
t. Tui
tallennettu
kultainen sulka
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 570



Profiili
« Vastaus #115 : 02.07.2007 21:03:03 »


Kiitos AthaMaarit Smiley

Aloitinkin taas tänään uuden projektin töissä, olen oikeasti raatanut selkä märkänä koko päivän ja olen siinä täysillä mukana. Ja epävarmuuden pilvet hyökkäsivätkin heti ajan puutteen muodossa kimppuun  tickedoff Olisin jäänyt ylitöihin mutta pomo kielsi Angry No huomenna jatketaan siitä
ja jään miettimään muuta tekstiä  :Smiley :Smiley

Halit  smitten

tallennettu

ASC Vaaka
Aurinko &  Merkurius Skorpionissa
Kuu Vaa * assa
Venus & Mars Jousimiehessä
             ***
* Sininen lunaarinen yö  *
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #116 : 02.07.2007 21:11:10 »

Summer, anteeksi, että olet saanut odottaa. Olet varmasti kovin kuumeinen ja epätietoinen siellä päässä. Yritän antaa nyt jotain vinkkiä sinulle tarotin avulla. Se tuntui vetävän sinua eniten puoleensa.

MAAILMANKAIKKEUS
Avainsanat: Saturnus, täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen

Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkoi Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu – paluu alkuperäiseen kosmiseen yhteyteen.
Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä. Kaikki vaatteet ja naamiot ovat käyneet tarpeettomiksi, koska olet yhtä todellisen olemuksesi kanssa. Pyörähtelet maailmankaikkeuden ikuisen tanssin mukaansa tempaamana. Pienen ”minäsi” rajat häviävät maailmankaikkeuden kanssa kokemaasi orgastiseen yhteyteen.
Alaston nainen tanssii vapautuksen tanssia. Horuksen silmän läpi hän on nähnyt, millaisia rajoitukset pohjimmiltaan ovat. Syvän ymmärryksen turvin hän repii satimen verkon. Tätä symboloi naisen kädessään pitämä sirppi. Transformaatiota kuvaavalla jättiläismäisellä käärmeelläkään ei ole enää tehtävää. Energia on muuttunut ja kaikki on uutta. Käärmettä ei enää tarvita – jäljellä ei ole enää mitään, mitä sen myrkyllinen purema voisi tuhota.
Kortin kumissa olevat neljä kerubia puhaltavat kaikkialle ulottuvan hengen jokaiseen neljään ilmansuuntaan. ”Katsokaa, kaikki on uutta!”
Päätelmä: Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle ja jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.
Kysymykset: Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen?
Ehdotukset: Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuun saamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
Vahvistus: Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa

Minun näkemykseni mukaan kortti sanoo vahvasti, että karmaan perustuva suhteenne on täyttänyt tehtävänsä ja on aika jatkaa eteenpäin - teidän molempien. Uskon myös, että tiedät tämän intuitiivisesti sydämessäsi, mutta et uskalla päästää irti. Älä ole peloissasi. Kortti kertoo, että tapahtumat parisuhderintamalla ovat sopusoinnussa universumin ja näin ollen myös elämänpolkujenne kanssa, eikä syytä huoleen ole. Uusi parempi seikkailu odottaa. Karma on maksettu, eikä ”käärmettä enää tarvita”. On aika vapautua rajoituksista ja esteistä. Sinä pystyt siihen!

tallennettu
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #117 : 02.07.2007 21:24:02 »

Jäin varmaankin välistä Sad
tallennettu
suvi69
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 27


Profiili
« Vastaus #118 : 02.07.2007 21:29:14 »

Hei!haluaisin sinun katsovan myös minulle joko enkelikorteilla tai riimuilla.Työ ja rakkauselämä on lähinnä mielessä.kiitos kirjoituksistasi joita olen mielenkiinnolla lukenut  Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #119 : 02.07.2007 23:55:40 »

Oho!

Niinpä olöen Keltaruusu unohtanut sinut tuosta välistä! Aivan kuten myös Starjan, Charityn ja Lillianin.  Lips Sealed Anteeksi kamalasti, minun moka! Teille tulee seuraavaksi vastaukset, viimeistään tiistaina. En usko, että jaksan enää näin maanantai yönä nostaa mitään.
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: