Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 21.12.2012  (Luettu 10377 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #15 : 24.01.2012 17:17:45 »

Lainaus
Niin, onko tuollaista keskusvallan sortumista sitten nähty vielä tilanteessa jossa kansa on ollut valmiiksi "sivistynyt" ja tasa-arvon kannalla.

Määrittele 'sivistynyt.'  Grin

On pakko huomauttaa tähän väliin, että tasa-arvo on tässä ikään kuin sivujuonne. Ei vahva keskusvalta tarkoita tietenkään sivistystä ja tasa-arvoa automaattisesti, mutta vahvan keskusvallan puute sen sijaan tarkoittaa automaattisesti sukuvallan paluuta. Ja uskaltaisitko päästää alaikäisen tyttäresi ulos vailla miespuolista saattajaa maailmassa, jossa ei ole lainkaan polisia ja oikeuslaitosta, vaan vahvimman oikeus vallitsee ja verikoston pelko on ainoa pelote? (Eikä siinä vaiheessa barbariaa tietenkään ole enää myöskään ehkäisyä, abortteja tai muutakaan lääketiedettä) Kyse on pikemminkin käytännön sanelemasta jutusta niissä olosuhteissa, mitä sitten selitellään ehkä kyllä muilla syillä kuten vaikka Jumalan käskyllä.

Lainaus
Enkä edes ymmärrä, että miksi esim öljyn loppuminen tarkottaisi sitä, että me ikuisiksi ajoiksi vajottaisiin sellaiseen tilanteeseen missä meillä ei ole muuta kun sukumme turvana?

Rautalangasta ja ratakiskosta siis vielä uudelleen, hypoteettinen tapahtumakulku:
1) Öljy loppuu
2) öljyn loppuminen aiheuttaa nälänhätiä, kaaosta ja kansainvaelluksia
3) Nälänhätä, kaaos ja kansainvaellukset heikentävät keskusvaltaa tai hävittävät sen kokonaan
4) Kun keskusvaltaa ei ole niin silloin sen tilalle tulee automaattisesti sukuvalta

Huomaatko? Sanat 'Öljyn loppuminen' voi korvata millä tahansa tapahtumalla, joka heikentää keskusvaltaa tai tuhoaa sen. Jos nyt ilkeät alienit ulkoavaruudesta poistaisivat ihmeenomaisesti maailman valtioista keskusvallan, niin silloinkin seuraisi sukuvalta. Pointti on se, että keskusvallan heikkeneminen aiheuttaa sukuvallan paluun, sillä ei ole väliä mikä sitä keskusvaltaa heikensi.

Lainaus
Ja luulen että siinä vaiheessa kun maapallo ei enään kestä kun ihmiset sitä tuhoaa, ei naisten oikeudet ole se tärkein asia.

Minun mielestäni naisten oikeudet ovat kaikkein tärkein asia planeetan kannalta, sillä naisen oikeudet päättää avioitumisestaan ja lisääntymisterveydestään, eli ehkäisystä ja lapsiluvusta, ovat tärkein väestönkasvuun vaikuttava tekijä. Ja väestöräjähdys on se planeettamme suurin ongelma.

Lainaus
Olen ihmetellyt usein sitä, että esim, kun vaaleissa ihmistet äänestää aina sitä ehdokasta, joka ajaa parhaiten äänestäjän omia etuja, maajussit äänestää sitä kuka aikoo jakaa tukia niille, saamelaiset sitä kuka aikoo ratifioida ILO sopimuksen, opiskelijat sitä kuka aikoo lisää tukia opiskelijoille jne jne jne. Eikö kellään kiinnosta koko maan yhetinen paras, vaan se kuka saa milloinki mitäki tukia ja etuja.. huooh.

Okei, kuka ehdokas on ikinä luvannut vain ja ainoastaan edistää yhteistä parasta, eikä mitään muuta?
Ja kuka on ikinä tullut valituksi mihinkään, lupaamalla edistää vain yhteistä parasta?
En minä ainakaan ole koskaan missään vaaleissa nähnyt moista ehdokasta.

Suora demokratia olisi ratkaisu tähänkin, pois ne valheellisia vaalilupauksia antava jäpittäjät kansalaisten  ja päätösten väliltä! Jos sveitsiläiset pystyvät siihen, niin miksi emme mekin pystyisi? (Ainakin kunnallishallinnon tasolla.)

Lainaus
Anteeksi nyt, mutta vielä näistä kanavoinneista, (en haluaisi jankuttaa) mutta kuka sanoo nuo kanavointien "säännöt" ja mistä tiedetään onko ne säännöt totta,

Ohjeet oikean ja väärän kanavan tunnistamisesta on..... (tadaaa) kanavoitu!  Cheesy
Ne on kanavoinut useampikin kanava, ainakin Kryon ja Crimson Circle kanavat. Kryonilta ne tulivat heti Kryon-kanavien alkuvaiheessa, sillä Kryonilta oli nimenomaan kysytty ketä oikein kuunnella, kun kanavia on monia ja vaikka osa tuntuu antavan samaa sanomaa, toisilta tulee sitten ihan vastakkaista. Ja vielä yksi ohje muuten unohtui, ehkä tärkein: Intuition ja sydämen kuunteleminen, kun miettii uskoako jotain kanavaa vai ei.

Lainaus
en ymmärrä miksi esim. kanavoinnin pitäisi olla yhtä sokerihuurteista rakkauden sanomaa, kun pahojakin asioita tapahtuu, se on fakta.

En minä ainakaan kuuntele sellaisia kanavointeja, jotka ovat jotain ihmeen uutiskatsauksia. En tiedä onko sellaisia ollenkaan.
Kun kanavoinnin aiheet eivät yleensä ole mallia päivän uutiskatsaus, niin miksi niissä luetteloitaisiinkaan mitään uutisia, niin hyviä kuin pahojakaan?

Kryon -kanavoinneissa on usein ns. energeettisiä tiedotteita esim. siitä miksi valotyöläisillä on voinut olla vaikka jotain fyysisiä tuntemuksia jonain aikoina, tai mitä kannattaisi tehdä jos on joku terveyshuoli jne. Viimeksi kuuntelemassani satsissa Kryonia viime vuodelta oli mm. asiaa siitä mitä vaihtoehtoisia energiamuotoja kannattaisi kehittää, arabikeväästä ja tulevasta nuoren polven noususta vähän muuallakin ja sosiaalisen median merkityksestä maailman muuttumisessa, merten uudistumisesta napajäiden sulamisen ansiosta, siitä miten voi vaikuttaa terveyteensä juttelemalla omalle kropalleen ja DNA:lleen. Ja sitten oli vielä ihan erikseen tieto siitä, että tuomiopäiväprofeettoja ei kannata uskoa, sillä ei ihmiskunnan eteen olisi nähty näin paljon vaivaa vain sen vuoksi että joku asteroidi tms. sen sitten pyyhkäisisi pois tässä vaiheessa, kun energeettisessä muutoksessakin ollaan jo ns. voiton puolella.

Kanavoinnit tulevat loppupeleissä Jumalalta. Miksi minä haluaisin itselleni muun, kuin suorastaan sokerinhuuruisen rakkaudellisen Jumalan?

Esimerkki uutisoinnin vaikutuksista ihmisiin vajaan vuosikymmenen takaa:
USAssa eräänä vuonna väkivaltarikollisuus väheni 20%, mutta siitä uutisointi lisääntyi 300%. Lopputulos: Ihmisille syntyi se illuusio että väkivaltarikollisuus oli lisääntynyt kauheasti, kaikki olivat peloissaan ja aseita hankittiin yhä lisää.  Maailmassa tapahtuu koko ajan yhä enemmän hyvää ja asiat liikkuvat koko ajan parempaan suuntaan. Hyvät uutiset eivät kuitenkaan myy, syynä tähän on aivojemme kivikautinen viritys: Ne luulevat, että omaa hengissäselviämistä edistää kun saa tietää millä tavoin toisille kävi huonosti. Heimoyhteisössä asia onkin niin, mutta kivikautiset aivomme luulevat kaiken koko planeetan uutismateriaalin olevan yhtä tärkeää ja tarpeellista tietoa. Aivomme tarttuvat erityisen hanakasti kaikkeen negatiiviseen ja pyörittelevät sitä pohtien omia mahdollisuuksia asian  suhteen. Tämä taipumus aiheuttaa helposti ahdistusta, mutta toisaalta lisää mahdollisuutta selvitä hengissä ja siirtää geenit eteenpäin. Ihmisen tulisi olla tietoinen tästä taipumuksestaan ja siitä, että ei se sisäinen ahdistus aina vastaa reaalimaailman tilaa. Nyt kun raha määrää kaiken, painetaan eniten niitä uutisia jotka myyvät eniten, eli huonoja uutisia. Se EI kerro totuutta maailman tilasta! Englannissa on jo perustettu lehti, joka julkaisee vain hyviä uutisia, noinniinkuin vastapainoksi ja todellisuudentajun palauttamiseksi.

Lainaus
Enkä tajua sitäkään, että ihmiset sanoo että ei saa toivoa lamaa,ja öljyn loppumista kun sitten toivoo ihmisten kuolemaa, ja sitten kuitenkin samalla kuolema ei ole paha asia kun sn jäkeen on tiedossa pekkää rakkauden juhlasanomaa. Sekin vielä että jos ihmiset on jonkun kanavoinnin mukaan luvanneet tulla äkkiä pois ja delata katastroofin takia, niin sehän on sitten jo suunniteltu etukäteen, eikä siinä olis mitään ihmeellistä tai väärää että paljon ihmisiä kuolisi, nehän on itse valinneet sen etukäteen??

Kyllä minä voin olla yhtä aikaa tietoinen siitä, että väkiluvun tulisi vähetä ja silti toivoa, ettei tulisi lamaa sillä tiedän että lamaa toivomalla toivon samalla kärsimyksiä kaikkein köyhimmille. Enkä ole missään kohtaa sanonut ettei SAA toivoa lamaa, olen vain todennut että en itse toivo. Minun uskoni ensimmäinen pykälä on 'Näpit irti toisten vapaasta tahdosta.' Eli toivokaa ihan mitä lystäätte, minä vain hölisen omiani.

Itse olen tehnyt osani väestöräjähdyksen torjumisessa olemalla VELA, eli vapaaehtoisesti lapseton.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5936



Profiili
« Vastaus #16 : 24.01.2012 18:23:14 »

Jaa. Tuommonen taantuma olis just sitä, mitä tarvitaan. Sekä tämä pallo, että sen eläjät. Mun päiväunissa se tapahtuu jotenkin muuten kun hirveen ja kamalan kautta, mutta ehkä on niin että semmoinen hirveä ja kamala olisi välttämätöntä  Undecided

Ei maailman olisi pakko mennä aivan hulluksi. Koskaan ei voi tietää. Ehkä me mennään jo tarpeeksi korkeissa energioissa, tai ehkä jotain muuta.
Jotain kuitenkin täytys tapahtua, tämä pallo on mätä.

tallennettu
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #17 : 24.01.2012 18:37:07 »

Lainaus
Niin, onko tuollaista keskusvallan sortumista sitten nähty vielä tilanteessa jossa kansa on ollut valmiiksi "sivistynyt" ja tasa-arvon kannalla.


Lainaus
Enkä edes ymmärrä, että miksi esim öljyn loppuminen tarkottaisi sitä, että me ikuisiksi ajoiksi vajottaisiin sellaiseen tilanteeseen missä meillä ei ole muuta kun sukumme turvana?

Rautalangasta ja ratakiskosta siis vielä uudelleen, hypoteettinen tapahtumakulku:
1) Öljy loppuu
2) öljyn loppuminen aiheuttaa nälänhätiä, kaaosta ja kansainvaelluksia
3) Nälänhätä, kaaos ja kansainvaellukset heikentävät keskusvaltaa tai hävittävät sen kokonaan
4) Kun keskusvaltaa ei ole niin silloin sen tilalle tulee automaattisesti sukuvalta

Huomaatko? Sanat 'Öljyn loppuminen' voi korvata millä tahansa tapahtumalla, joka heikentää keskusvaltaa tai tuhoaa sen. Jos nyt ilkeät alienit ulkoavaruudesta poistaisivat ihmeenomaisesti maailman valtioista keskusvallan, niin silloinkin seuraisi sukuvalta. Pointti on se, että keskusvallan heikkeneminen aiheuttaa sukuvallan paluun, sillä ei ole väliä mikä sitä keskusvaltaa heikensi.


Rautalangasta sinullekkin, kuten näät, tuolla ylhällä lukee että ikuisiksi ajoiksi??,Uskotko tosiaan että jonku katastroofin seurauksena me ei enään ikikuunapäivänä saatais minkäänlaista virallista hallintoa ja hallitusta??? Cheesy Esim öljyn loppumisen jälkeen, meillä olisi jäljellä vielä useita muita energian lähteitä jotka olisivat paljon ekologismpia.

Tietenkin me taannuttais väliaikaisesti sukuvaltaan, mutta ei se olisi mikään lopullinen maailma sekään.


Ja sekin on täysin tosiasia, että maapallo on jo tällä hetkellä ylikuormitettu eikä kestä, ei auta vaikka ihmisoikeuksia ajettaisiin ja kaikilla naisilla ois yhtäläiset oikeudet, me ollaan jo myöhässä. Sitäpaitsi jäljlle jää paljon muitakin ongelmia, kuten jätteet, ydinsaasteet, sun muut saasteet, (jotka vähenis jos ois ihmisiä vähemmät, mutta sun taktiikalla aaaaaaivan liian hitaasti) joo ajatuksena tosi hienoa että ihmiset vähenee pikkuhiljaa luonnollisesti niin että kaikilla on kivaa, mutta ei kovin realistinen. Siitä että maailmassa joka paikassa naisilla ja miehillä on tasa-arvoinen kohtelu, ollaan niiiiiiiin kaukana, ja tuskin löytyy sellaisia voimia maan päältä jotka saisivat tämän asan muuksi muuttumaan ihan sormen napautuksella, tai edes kymmenessä vuodessa.
tallennettu
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #18 : 24.01.2012 18:43:23 »


Kyllä minä voin olla yhtä aikaa tietoinen siitä, että väkiluvun tulisi vähetä ja silti toivoa, ettei tulisi lamaa sillä tiedän että lamaa toivomalla toivon samalla kärsimyksiä kaikkein köyhimmille. Enkä ole missään kohtaa sanonut ettei SAA toivoa lamaa, olen vain todennut että en itse toivo. Minun uskoni ensimmäinen pykälä on 'Näpit irti toisten vapaasta tahdosta.' Eli toivokaa ihan mitä lystäätte, minä vain hölisen omiani.


No enhän minäkään sitä kärsimystä köyhille toivo, nälkä ja taudit ja kylmä tappaisi ihmisiä, oli ne sitte rikkaita tai köyhiä. Ehkä köyhät joutuisi siitä kärsimään, en tiedä. Mutta mitä ne rikkaatkaan rahalla jos rahan merkitys laskisi. Mä ainakin hakisin omat sapuskani metsästä ja pellosta, ei ois ikävä prisman banskuja ja appelsiineja. kuitenkin, ihmisarvo köyhillä ja rikkailla on ihan sama, mitä väliä olisiko kuolijat köyhiä vai ei? eihän sitä voi mitata millään että kenen elämä on tärkeämpää kun toisen.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: