Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709476 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #675 : 24.10.2007 22:25:45 »

Maisa71. Tarotit kehottavat kiinnittämään huomiota nyt seuraavaan:


LANTTIEN KUNINGATAR
Käänteisenä
Avainsanat: Maan vesielementti, hedelmällisyys, ruumiin ravinto, hedelmättömän ja karun menneisyyden voittaminen

Lanttien kuningatar on taivaltanut pitkän, raskaan matkan läpi autiomaan. Nyt hän on saapunut vihreämmälle, hedelmällisemmälle maaperälle. Kuningatar lepää valtavankokoisen ananaksen päällä nauttien virvoittavasta keitaasta ja katselee rauhallisesti taakseen jäänyttä pitkää ja vaikeaa taivalta.
Kuningattaren kristallipäinen sauva ja hänen päässään olevat kierteiset sarvet symboloivat hänen laajentunutta havaintokykyään. Kuningattaren matelijannahkaiset vaatteet ja hänen käsivarrellaan oleva pallo kuvaavat maan uusiutumista ja hedelmällisyyttä.
Kuningattaren edessä oleva pukki kuvaa lisääntymiskykyä, uuden elämän syntymisen edellytystä. Se voidaan nähdä myös Kauriina: kovana, hellittömättömänä, riippumattomana. Lanttien Kuningatar huolehtii hyvin kehostaan. Hän tietää tarkalleen, mitä keho tarvitsee heijastaakseen oivallisesti sielun temppelinä hänen sisäistä kauneuttaan. Tämä tarkoittaa yhtä hyvin fyysisestä kunnosta huolehtimista ja kauneudenhoitoa kuin hyvää ruokavaliota ja terveydenhoitoakin.
Päätelmät: Olet kulkenut matkasi hedelmättömän taipaleen läpi ja olet nyt saapunut hedelmällisempään ympäristöön. Nyt voit levätä ja kiinnittää huomiota itseesi ja siihen, mitä kehosi tarvitsee.
Kysymykset: Millä tavoin olet kieltänyt kehosi, ulkoisen olemuksesi? Kohteletko itseäsi lempeästi?
Ehdotus: Kiinnitä entistä enemmän huomiotasi terveyteesi ja ulkoiseen kauneuteesi.
Vahvistus: Annan keholleni lahjaksi rakastavaa huomiota. Vastalahjaksi saan elämäniloa, voimaa ja terveyttä.

Matka ei ole vielä lopussa, keidas saa yhä odottaa. Kiinnitä huomiota omaan hyvinvointiisi, sillä se on tainnut jädä viime aikoina vähän taka-alalle. Vastaavasti jos taas tarkkailet esimerkiksi painoasi ja syömisiäsi erittäin pikkutarkasti, Kuningatar kehottaa sinua hellittämään. Kroppa ei ole rääkkäämistä eikä laiminlyöntiä varten, kuten ei mielikään.
Uskoisn kortin haluavan sanoa myös, että vaikka taival ei ole ohitse, sen toisessa päässä odottaa tuollainen Kuningattaren keitaan kaltainen paikka, jossa uusi voi syntyä ja voit pysähtyä lepäämään taputtaen itseäsi selkään perille pääsystä. Älä siis lannistu!
tallennettu
Minna
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107



Profiili
« Vastaus #676 : 31.10.2007 00:31:34 »

Hei Atha,

Jos jaksat/kerkeät vastata niin olisin kovin kiitollinen. Mitä minulle näkyisi seuraaviin elämänalueisiin: asuntokaupat (ostaminen mielessä), rakkaus ja työ?

Mukavaa syksyä ja kynttilän loistetta!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #677 : 31.10.2007 03:25:26 »

Minulla on tässä nyt niin kamala kiire, etten ehdi vastaamaan näihin enkä YV:n puolelle tulleisiin kysymyksiin vielä aikoihin. Vastaamiseen voi mennä päiviä tai viikkoja. Pyydän kärsivällisyyttä ja malttia. Edelleen hirvittävässä hädässä - pakko tietää vastaus NYT tai elämä on pilalla - voi minua lähestyä YV:llä.

Kiitos!
tallennettu
Atomi
Vieras
« Vastaus #678 : 02.11.2007 17:20:17 »

Jotenkin minulle tulee tästä riimusta mieleen kysymys "Mistä päättelet, että yhdistys haluaisi ulkoistaa sinut? Mitä se merkitsisi sinulle?". Riimun sanoma on, ettävaikka onnetar jakaisi meille lahjojaan ja olisimme materialisella tasolla kylläisiä, oma onnemme ei kuitenkaan saa olla riippuvainen siitä, mitä meillä on. Loppujen lopuksihan meillä ei ole mitään muuta kuin sielumme. Kaikki muu omaisuus on vain ohimenevää. Älä siis suotta huolehdi ulkoistamisestasi. Se tulee jos on tullakseen ja Fehun hyvän sanoman mukaan siitä ei ainakaan ole sinulle haittaa.
Noh ehkäpä kyse on siitä, että olisin mielelläni kerennyt ekana irtisanoutumaan ennen kuin minut ulkoistetaan. Jotenkin se tuntuu nolommalta kuin jos itse sanoutuu irti. Ei tässä todellakaan ole rahasta kyse millään tavalla. Tuloihin tämä yhdistys ei vaikuta kuin korkeintaan pieninä kuluina, kun bensaa menee matkoihin. Mitään statustakaan en tästä ansaitse, mutta kieltämättä jotkut muut luulevat saavansa tästä hommasta jotain kunniaa. Sen takia minut kai halutaankin pois, että gloriaa ohjautuisi enemmän muille toimijoille. Vaan ei mitään hätää - jään odottelemaan kuinka ämmän käy tässä suossa - tukka näkyy vielä....    Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #679 : 08.11.2007 19:13:44 »

Ah, ehdin ottaa ainakin yhden kortin tähän väliin joten Posnu tässä kortti uniisi. En tiedä vaivaavatko ne yhä, mutta kuitenkin:

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Koska unet ovat aina yhteydessä valve-elämäämme vainoavat, sekavat unet voisivat kertoa, että elämäsi on nyt sekaisin - tai on ainakin ollut unien näön aikaan. Et tiedä minne mennä, mitä tehdä ja kaikki ratkaisut ovat hämäränpeitossa. Olet huolien ja murheiden samentama ja ymmärtämättömyytesi turhauttaa sinua.
Uni kehottaa sinua kiinnittämään huomiota omiin ajatuksiisi ja rajoituksiisi, joita syötät itsellesi: en voi, en osaa, en pysty, ei onnistu, ei kannata, en uskalla, en raaski jne. Nuo ajatukset on nyt luudittava pois ja korvattava positiivisilla. Lueskele eteenkin kortin päätelmää, kysymystä ja vahvistusta ajatuksen kanssa ja sisäistä niiden sanoma.
Ei hätää, todellisuudessa kaikki on oikein hyvin. Ongelmat ovat ongelmia ja niihin on yleensä aina hyvin simppeli ratkaisu - me itse vaan teemme tilanteesta ja sen ratkaisusta vaikeamman mitä se todellisuudessa on.
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #680 : 09.11.2007 13:54:14 »

Hei AthaMaarit.

Kysyisin opiskelustani. Miten tämä menee minulla?
Entä rakkaus, onko uutta tulossa?

t. Angelic
tallennettu
Naskapi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« Vastaus #681 : 09.11.2007 16:24:19 »

Hei Athamaarit,

En ole pitkään aikaan käynyt omalla astrosivuillani. Mutta nyt alkoi taas uudestaan kiinnostamaan mitä tuleman pitää, kun uskaltauduin katkaista lähes 18 vuoden työsuhteeni. Eli siis marraskuun viimeinen päivä kuluvaa kuuta olen viimeistä päivää töissä ja muista töistä ei ole tietoa. Lähinnä tiedustelisin mitä tarotit sanovat yleensäkin tästä elämäntilanteestani ja tulevaisuudestani
tallennettu
miramari
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #682 : 10.11.2007 11:49:10 »

Hei!
Kysymykseni liittyy rakkauteen ja työhön/opiskeluun. Mitä näkyy?
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #683 : 15.11.2007 03:23:35 »

Spin, tässä sinun kortti!

LANTTIEN VIITONEN – HUOLI
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Härässä, huolet, asioiden hautominen, pessimismi, selviytymisen pelko, ongelmallinen kanssakäyminen

Viisisakarainen tähti on kadottanut tasapainonsa – yksi sen sakara osoittaa suoraan alaspäin. Jokin tilanne on juuttunut paikoilleen tai siihen on kasautunut paljon jännitystä. Kanssakäymisen selkiinnyttäminen näyttää mahdottomalta. Niinpä kaikki näyttää vieläkin synkemmältä, vieläkin toivottomammalta. Ihmissuhteet uhkaavat rikkoontua ja kaikki, mihin kosket, hajoaa. On aivan kuin sinut olisi tuomittu tarkkailemaan, kun kaikki ympärilläsi hajoaa. Lanteissa olevat viisi symbolia voidaan selittää seuraavalla tavalla:
- Punainen Kolmio: oma energiasi on estynyt
- Keltainen Kolmio: ajatuksesi kiertävät ratkaisun löytymisen, ulospääsyn, läpimurron ympärillä.
- Vaaleansininen Kasvava Kuu: tilanne koskettaa alitajuntasi syvimpiä syövereitä. Se menee suoraan lävitsesi.
- Musta Soikio: musta aukko, ei ulospääsyä, toivottomuutta.
- Sininen Ympyrä: sisäinen viisautesi kehottaa sinua tekemään jotain.
Tilanteessa on ongelmallista se, että et tee mitään, mutta samalla kuitenkin kidutat itseäsi sekavilla ajatuksillasi.
Päätelmät: Kun olet nostanut tämän kortin, olet valmis katsomaan elämäntilannettasi sellaisena kuin se on. Sinulla on nyt tilaisuus vapautua aloittamalla tarvittava keskustelu joko kumppanisi tai itsesi kanssa. Van selkeä ja avoin kanssakäyminen helpottaa edistystä.
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla et ole tarpeeksi selkeä ja päättäväinen? Kaiden kanssa sinun tarvitsee selvittää asioita?
Ehdotus: Nosta uusi kortti nähdäksesi, mikä muuttuu, kun puhut avoimesti asioista tai kun annat itsellesi luvan katsoa rohkeasti tilanteen todellisuutta.
Vahvistus: Elän todellisemmin ja rehellisemmin.

Erikoista, että tämä tuli käänteisenä, sillä se olisi ymmärrettävä tilanteeseen nähden myös oikeinpäin luettuna.
Noh, olet kuitenkin huolissasi varmastikin tästä kaikesta, mitä nyt on meneillään, kun esitit minulle kysymyksen. Siksi tulkitsisinkin tämän kortin käänteisenä niin, ettei huoleen tosiasiassa ole syytä. Jos kahden ihmisen on tarkoitus tavata ja aloittaa suhde, siinä ei paljoa katsota, onko jo varattu, perheellinen, eronnut tai mitään muutakaan. Sellaiset ovat niitä hetkiä, jolloin Korkeimman tahto astuu elämäämme emmekä me voi muuta kuin seurata, vaikka järki (ja ympäristökin) yrittää keksiä syitä sille, miksi tämä on sulaa hulluutta ja typeryyttä. Siksi elämän virran noudattaminen tuntuu joskus raskaalle ja käsittämättömälle.
Näkisin, että teidän kuuluukin tavata ja olla yhdessä, eteenkään, jos sinua ei päästetä millään eteenpäin vaan suhde tiivistyy tiivistymistään. Lanttien Huolen yksi oikeinpäin oleva merkitys on vanhan tuhoutuminen, jolloin näkisin - kun kortti tuli sille, mitä tehdä eteen tulleelle pakottavalle ihmissuhteelle - että on aika yhdistyä. Ei hajota.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #684 : 15.11.2007 03:29:10 »

Posnu! Intuitiivisesti ilman korttia minulle tulee olo unestasi, että kuolema siinä ei ole kirjaimellinen, mutta se liittyy kuitenkin valve-elämään, kuten unet aina. Mieti, mikä on sinun suhteesi ja asenteesi kuolevaa kohtaan ja mikä on hänen suhteensa ja asenteensa sinuun. Mitä välillänne on tai on olematta. Millainen tilanne teillä/Sinulla/Hänellä on valve-elämässä. Saat vastauksen sieltä. Voit käydä myös uni-osiossamme katselemassa, mitä kuoleminen unessa merkitsee. Sen tulkinnan pitäisi löytyä ainakin pysyvästä "Unisymboleiden pieni ABC"-ketjusta, mutta myös Haku-toiminnolla löydät kuolemaunia.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #685 : 16.11.2007 08:52:31 »

Tässä Gwenille vastauksia! Järjestys on asuntokaupat, rakkaus ja työ.

MIEKKOJEN KAKKONEN – RAUHA
Avainsanat: Kuu Vaa´assa sisäinen rauha, voima tehdä päätöksiä henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset.

Rauhaa symboloivat kaksi miekkaa ovat ristissä ja lävistävät keskellä olevan sinivalkoisen kukan. Tämä symboloi valmiutta rakkauteen ja oivallukseen taistelun sijaan. Keltaisen värin symboloima syvä henkinen rauha yhdistyy vihreän kuvaamaan uudelleenjärjestäytymisen voimaan. Tällaisissa olosuhteissa tilanteet voidaan selvittää ja päätökset tehdä intuitiivisesti. Nyt esille pulpahtaviin ideoihin ja inspiraatioon kannattaa kiinnittää huomiota. Muista ne, jotta pysyisit selvillä omasta tilanteestasi silloinkin, kun epäilys ja hämmennys valtaa mielesi.
Kukasta lähtevät siivekkeenmuotoiset kuviot liittyvät kortin ilma-elementtiin. Ne osoittavat, että todellinen rauha sisältää myös uusia asioita ja liikettä.
Päätelmät: Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta ala koskaan yritä takertua siihen.
Kysymys: Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Voit nyt kaikessa rauhassa tehdä tarvittavat päätökset.
Ehdotukset: Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.
Vahvistus: Syvä rauha täyttää sydämeni.

Hyvin selkeä ja rauhoitava viesti. Asuntokaupoille ei näyttäisi olevan mitään estettä. Mene intuitiosi perusteella eteenpäin ja pidä mieli levollisena. Asunto pomppaa kyllä eteesi ja jos mietit nykyisen myymistä (jos sinulla on jo omistusasunto) älä huolehdi siitäkään.
Uudet muutokset tuovat mukanaan myös stressiä ja huolia, joten kortin sanoma kehottaa olemaan tarkertumatta rauhaan tarkoittaa sitä, että et mene shokkiin, vaikka kaikki ei soljuisikaan mielesi mukaan. Sinä vain pysyt rauhallisena kaaottisissakin tilanteissa. Rauha ei tule ulkopuolelta eikä sinun siksi tarvitse takertua siihen - se tulee sisältäsi.


SAUVOJEN PRINSSI
Käänteinen
Avainsanat: Tulen ilmaelementti, kiihkeys, kukoistava rakkaus, intuitiivinen luovuus, pois pimeydestä, valoon

Prinssi istuu levällään liekehtivissä vaunuissa, jotka vierivät nopeasti eteenpäin. Taustalla näkyvät muutamat tummat pilkut viittaavat taakse jäävään pimeyteen. Hän antaa itsestään päättäväisen, avoimen ja vapaan vaikutelman. Prinssi on alasti, mikä tarkoittaa, ettei hänen tarvitse kätkeä tai suojella itseään. Hänen oikeassa kädessään on Feeniksin valtikka, joka symboloi valtaa ja energiaa. Pioneerin tavoin hän valloittaa uusia elämänalueita. Tätä symboloivat hänen jalkansa, joiden asento muistuttaa numeroa 4. Hänen sydämensä avautuu ja hän näkee maailman uusin silmin.
Sauvojen Prinssissä henkilöityy intuitiivisen luovuuden hallitsija, mitä symboloi liekeissä näkyvä vihreä väri.  Kaikki aistit ovat virittäytyneet niin, että niitä voidaan käyttää luovuuteen. Hän luottaa omaan intuitioonsa ja yllättää toiset omaperäisillä ajatuksilla ja ratkaisuilla. Mikään ei voi estää tai rajoittaa Prinssin luovuuden virtausta. Vaunuissa loimuava tuli pitää hänet liikkeellä.
Antautumalla rakkaudelle Prinssi nousee itsensä yläpuolelle. Tätä symboloi hänen rintansa päällä oleva lootuksenkukka. Feeniks-linnun höyhenistä tehdyt siivet nostavat häntä ja antavat hänelle mahdollisuuden katsoa maailmaa korkeammalta. Sauvojen Prinssin on kiehtovan nuoruuden, ylitsevuotavan energian ja elämänilon kuvaus. Hänen ajatuksensa ovat rohkeita ja uskaliaita, täynnä luovaa voimaa. Tätä kuvaa hänen yläpuolellaan oleva siivekäs leijona. Hänen luottamuksensa omiin havaintoihinsa vapauttaa hänet liikkumaan ajatuksissaan ja teoissaan aikaisempien rajoitusten tuolle puolen.
Prinssi on täysin valmis kohtaamaan elämän koetukset ja haasteet. Prinssin suurin oppiläksy on kuitenkin se, että hänen luja tahtonsa voi auttaa häntä saavuttamaan päämäärän ainoastaan silloin, kun se on yhdenmukainen Kaikkeuden tahdon kanssa.
Päätelmät: Sinulla on kaikki, mitä tarvitset! Älä anna minkään pidätellä itseäsi! Älä anna vauhtisi hidastua! Elämä on valmis ottamaan sinut vastaan! Luota omiin rajattomiin luoviin kykyihisi!
Kysymys: Mitä haasteita elämässäsi on tällä hetkellä?
Ehdotus: Levitä käsivartesi ja hengitä syvään sydämeesi.
Vahvistus: Rakastan elämää ja elämä rakastaa minua.

Rakkauden saralla on kitkaa ja ongelmia tämän kortin mukaan. Oma luvouutesi on tukossa ja yhteytesi todelliseen rakkauteen eli olemassaoloon on häveyksissä. Nyt tarvitaan omaa rohkeutta, päättäväisyyttä, luovuutta ja ennen kaikkea nöyryyttä. Kun antaudumme rakkaudelle epäitsekäästi saamme paljon enemmän kuin vaatimalla rakkautta itsellemme tai rakastamalla egopohjaisesti, jolloin rakkaus on täynnä rajoituksia ja vaatimuksia ennen kuin se voi tehdä meidät onnelliseksi.
Luottamusta intuitioon kaivataan! Ole oma itsesi myös rakkauden saralla äläkä anna vanhan vainota sinua!


LANTTIEN KAKKONEN – MUUTOS
Avainsanat: Jupiter Kauriissa, muutos, transformaatio

Kortissa on kuvattuna valtava käärme, uudistumisen symboli. Käärme on muodostanut kahdeksikon, mikä kuvaa äärettömyyttä. Se kuvaa myös alituista muutosta. Käärmeen muodostaman kahdeksikon sisällä on kaksi lanttia, kiinalaiset Ying Yang- symbolit, tasapainon ja harmonian symbolit. Näiden sisällä olevat kolmiot ovat ikivanhoja alkemian symboleita. Ne on maalattu kaikkien neljän elementin värein: punainen on tulta, sininen vettä, harmaa maata ja keltainen ilmaa. Transformaatio koskee kaikkia olemuksen osa-alueita.
Onnea ja laajentumista symboloivat Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat Kauriin merkin ominaispiirteitä.
Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa.  Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi heräillä oloa.
Soturin väri, violetti, osoittaa, että transformaatiosta saadaan uutta voimaa. Ainoa pysyvä asia on väliaikaisuus. Ainoa varma asia on epävarmuus.
Päätelmä: Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!
Kysymykset: Millaisia sisäisiä tai ulkoisia muutoksia elämässäsi tapahtuu tällä hetkellä? Mihin olet vielä takertunut?
Ehdotus: Mietiskele seuraavaa; ”Ainoa pysyvä asia on muutos.”
Vahvistus: Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

Ihan eka ajatus tästä kortista oli, että oletko kenties kokemassa muutoksia mahdollisen asunnon opston ja sitä myötä tapahtuvan muuton myötä? Jos se huolettaa sinua, ole huoleti. Muutos on hyväksi. Jos taas et ole muuttamassa paikkakunnalta toiselle, mutta työelämässä on muuta mullistuksia tai mietteitä, uusi suunta on sinulle se kaikkein paras vaihtoehto. Jos taas nautit nykyisestä työstäsi - tiedät, ettet halua muualle vaan olet löytänyt paikkasi - mutta tunnet olevasi kuitenkin jotenkin riittämätön, muutos tässä yhteydessä tarkoittaa tietoista Itsen muutosta: ajattelen positiivisesti, asennoiden positiivisesti ja toiveikkaasti työhöni, uskon Itseeni. Lueskele erityisesti kortin vahvistusta ja ymmärrä muutos enemmänkin upeana uutena mahdollisuutena kuin esteenä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #686 : 16.11.2007 15:04:01 »

Angelis. Sinullekin tulee korttia. Vastaukset menevät järjestyksessä opiskelu ja rakkaus. Opiskeluun nousi yhtä aikaa kaksi korttia, joten kirjoitan ne tähän perätysten ja koetan kiskaista niistä yhteisen, toisiaan tukevan tulkinnan.

HALLITSIJA
Avainsanat: Oinas, tienraivaaja, keksijä, johtaja, aloitteentekijä, luova viisaus, huomattavat johtajan ominaisuudet, palava halu toimia, seikkailumieli, uusi alku, isyys, auktoriteetti

Hallitsija kuvataan kruunupäisenä, majesteetilliseen kaapuun pukeutuneena. Hänen kädessään oleva maapallo, jossa on Maltan risti – hallitsijan arvovallan symboli – kuvaa viisauden ja maallisen herruuden yhdentymistä.
Hallitsijan valtaistuin säihkyy Marsille ja Auringolle ominaisia tulen värejä. Se on koristeltu Himalajan oinaitten päillä. Myös hänen valtikassaan ovat nämä vallan ja seikkailumielen vertauskuvat. Makuulla olevaa rauhanlippua pitelevä lammas edustaa oinaan toista puolta. Todellisen johtajuuden ominaispiirteisiin kuuluu yhtä hyvin nöyryys ja alistuminen maailmankaikkeuden lainalaisuuksiin kuin voimakas eteenpäin meneminen ja voimakin.
Kaikkeuden tahdon syvää ymmärtämistä ja jatkuvaa huomioimista tarvitaan myös. Hallitsija, jolla on nämä ominaisuudet, tuntee suunnatonta myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan. Sen vuoksi hän kykenee uhrautumaan kaikkeuden hyväksi.
Kaksi kotkaa symboloivat Auringon luovan energian aikaansaamaa sisäistä ja ulkoista muutosta. Ne myös kertovat Hallitsijan luovasta energiasta. Hän julistaa rohkeaan yritykseen ryhtymisestä tai uuden elämänvaiheen alkamisesta.  Tämä uusi alku voi merkitä joko jonkin hallitsemasi alueen laajenemista tai aivan uusien alueiden valtaamista. Tätä symboloivat myöskin Hallitsijan ristissä olevat jalat, jotka muistuttavat numero neljää.  Materiaalisella tasolla uusi alku voi tarkoittaa jonkin uuden projektin aloittamista, työpaikan vaihdosta, matkaa tai isäksi tulemista. Henkisellä tasolla ihminen voi oivaltaa jotain aivan uutta ja ennenkokematonta – tätä symboloivat kortissa oikealla ja vasemmalla olevat kilvet, joissa kummassakin on kuvattuna räjähtävä tähti.  On myös mahdollista, että ihminen dramaattisella tavalla tiedostaa, löytää itsestään jotain uutta ja ennenkokematonta.
Niin kauan kuin Hallisija käyttää valtaansa sisäiseen muutokseen ja uusien asioiden löytymisen edistämiseksi, tämä valta on hyväksi. Mutta on parempi varoa käyttämästä valtaa nykyisen tilanteen ennallaan säilyttämiseksi. Mikäli valtaa käytetään tällaiseen, Hallitsijan valtakunta kangistuu kaavoihinsa. Hallitsijan ylpeä, päättäväinen ilme muuttuu jäätäväksi. Hänen kerran viisauteen pohjautunut avovaltansa muuttuu auktoritääriseksi ylivallaksi. Jos Hallitsija elää muutoksen pelossa, hän yrittää tukahduttaa alkuunsa kaikki kapinalliset yritykset. Silloin hänet on tuhoon tuomittu. Se, että hän vastustaa Taoa ja sen virtaa, ennemmin tai myöhemmin syöksee hänet vallasta.
Päätelmät: Nyt on suotuisa hetki elämänmuutokselle tai uudelle alulle. Luota omaan energiaasi ja seuraa sitä.
Kysymykset: Millaisia piristysruiskeita elämäsi kaipaa? Haluaisitko tehdä jotain sen eteen?
Ehdotus: Katso itseäsi kriittisesti – erityisesti suhdettasi alaisiin ja esimiehiin
Vahvistus: Luotan voimaani. Hallitsen palvelemalla ja palvelen hallitsemalla

LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi (kuu) nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taaempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa, jotka ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomionottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestymisen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät varovaisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkkaile kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermotuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ihanat yllätykset, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta.
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmille tunteillesi, kykenet täysin nauttiman menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotain näistä syvyyksistä..
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä.  Ideat on ilmaistavat niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävät voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksesi avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuva siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestykseen.

Kortit tulivat tuossa järjestyksessä, joten Hallitsijan edustamien ominaisuuksien käyttöönotto ja kunnioittaminen tuottaa tulokseksi Lanttien Menestyksen sisältämät ominaisuudet. Silmiini pisti erityisesti Hallitsijan kortin lausahdus, jossa sanottiin, miten Hallitsija on yhtä aikaa viisas että maalliseen keskittynyt. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Hallitisija tasapainoilee täydellisesti hengen ja materian välillä. Hänellä on sisäistä viisautta, jota käyttämällä hän hallitsee materiaalisen maailmansa. Jokaisella on tuo samainen sisäinen viisaus ja se tunnetaan nimellä intuitio. Hallitsija kuuntelee intuitiotaan ja toimii maallisesti sen mukaan. Siksi hänen hankkeensa onnistuvat, varsinkin kun hän on innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja omaa seikkailumieltä - mikään ei siis ole kuolemanvakavaa vaan enemmänkin positiivisesti jännittävää.
Jos olet haaveillut jonkinlaisista muutoksista opiskelujesi saralla nyt on hyvä aika sille. Toimi kuin Hallitsija ja aloittaessasi matkasi kohti uutta saat lopputulokseksi Lanttien Menestyksen. Samaista korttia lukemalla näet, miten menestykseen päästään helpoiten. Menestyminen tässä kohtaa vaatii kahden eri polaariteetin yhdistämistä: henkinen yhdistyy materiaan, päättäväisyys ohjailtavuuteen, itsekkyys nöyryyteen jne. Tiedä mitä haluat, toimi sen eteen, mutta jos maailmankaikkeus ei tue toimiasi älä masennus tai luovuta, vaan anna ajan kulua ja jatka yrittämistä myöhemmin uudestaan. Kaikki tapahtuu juuri oikeaan aikaan.


SAUVOJEN KYMPPI – TORJUNTA
Avainsanat: Saturnus Jousimiehessä, torjutut tunteet, pidätelty energia, eroaminen, eristäytyminen, aggressiivisuus

Kaksi etualalla olevaa vahvaa sauvaa tukahduttaa taustalla olevien kahdeksan sauvan elinvoimaisen energian. Tämän kortin taustalla olevat kahdeksan sauvaa ovat yhdessä ja tukevat toisiaan. Edessä olevat kaksi sauvaa taas ovat erillään, vaikkakin vierekkäin muodostaen vahvan esteen. Saturnus estää Jousimiehelle ominaisen kommunikointivalmiuden. Tämä aiheuttaa suurta pelkoa. Jos pelkäät hylkäämistä, paheksuntaa tai rangaistusta, alat torjua omia mielijohteistasi. Et voi ilmaista vahvuuttasi, elinvoimaa ja elämänenergiaasi. Torjuttuna nämä energiat muuttuvat ärsytykseksi, raivoksi ja väkivallaksi. Jos tälle aggressioille ei synny ulkoista purkautumistietä, se voi kääntyä sinua Itseäsi vastaan. Se voi ilmetä itsensä aliarvostamisena tai millaisena masennuksena tahansa – myös sairastumisena.
Tämä kortti on kutsu. Huomaa kuinka tukahdutat omaa elämänenergiaasi – lopeta tuo tukahduttaminen. Se on askel kohti itsestäsi vastuun ottamista ja itsesi vapauttamista perusteettomista moraalisäännöistä ja –rajoituksista.
Päätelmät: Tukahdutatpa itseäsi sitten tietoisesti tai et, huomaa, että on olemassa paljon enemmän, mitä haluaisit ilmaista, kokea, juhlia ja mistä haluaisit nauttia. Uskalla tehdä niin!
Kysymys: On asioita, jotka olet aina halunnut sanoa tietyille ihmisille. Mitä ne asiat ovat ja keitä nuo ihmiset ovat? Voit juuri tällä hetkellä sanoa itsellesi nuo asiat!
Ehdotus: Nosta toinen kortti kysyäksesi ”Millaista elämäni tulee olemaan, kun olen valmis vapauttamaan itseni?”
Vahvistus: Minulla on oikeus kuunnella tunteitani ja sitä, mihin elämä minua kuljettaa.

Ehkäpä rakkautta olisikin tuloillaan elämääsi, mutta mahdatko torjua sen mahdollisuuden menneiden epäonnistumisien, oman itsesi aliarvostamisen, epäluulon tai jonkun muun negatiivisen tunteen takia? Tämä kortti on kehotus katsoa itseään peiliin ja todeta itse rakennetut muurit, jotka erotttavat sinut haluamastasi asiasta. Sinä olet muurit rakentanut, sinulla on myös voima ja valta purkaa ne - ihan milloin haluat. Se vaatii vain päätöksen ja päätöksessä elämisen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #687 : 16.11.2007 15:08:52 »

Naskapi. Sinun lähitulevaisuudelle ja elämäntilanteelle työstä eroamisen jälkeen sanotaan seuraavaa:

LANTTIEN RITARI
Avainsanat: Maan tulielementti, lääkäri, parantaja, rahasijoitukset, sadonkorjuu, työ ja raadanta

Lanttien Ritari hallitsee terveyttä ja materialistista yltäkylläisyyttä. Hän osaa määritellä taidokkaasti materiaan – kehoon, rahaan, sijoituksiin, pääomaan – liittyviä asioita. Terveyteen liittyvissä asioissa hän on kallisarvoinen lääkärinä ja parantajana. Raha-asioissa hänen antamiaan neuvoja kannattaa kuunnella.
Kortissa on kuvattu sadonkorjuun aika. Etualalla oleva vilja on kypsää. Ritarilla on kädessään varsta - hän aloittaa sadonkorjuun. Sodankorjuu merkitsee niin raadantaa kuin yltäkylläisyyttäkin. Pienikokoisella, huomaamattomalla Ritarilla on ahdasta tiukassa haarniskassaan. Hevonen näyttää uupuneelta aivan kuin pitkän, raskaan ratsastuksen jälkeen. Kuinka vaikeaa onkaan ilmentää sisäistä hyvinvointia ulkoisesti ja korjata ponnistustensa hedelmät!
Työ on kuitenkin vaivansa arvoista, mikäli se tehdään oman kasvun vuoksi. Ritarin kilven ympärillä on auringonkehriä, jotka muuttavat taustalla olevien kukkuloiden ruskean värin vihreäksi, uudistuneen luovuuden väriseksi. Hirven pää ja ylösnostettu silmikko korostavat Ritarin laajentunutta havaintokykyä. Henkiset voimat ovat läheisesti sidoksissa maahan ja palvelevat sitä.  Tätä symboloi Ritarin punaruskea viitta, joka yhdistää hänen päänsä ja maan toisiinsa. Maa antaa henkisille voimille muodon ja rakenteen, joita tarvitaan käytettäessä näitä voimia maallisessa todellisuudessa. Riippumattomuutta ja vapautta kaipaava sielu saattaa kuitenkin kokea aivan liian usein tuon rakenteen sitovana ja rajoittavana.
Sielun etsimä vapaus ei kuitenkaan löydy, jos pakenemme ympärillämme olevan maailman aineellisen todellisuuden meille asettamia vaatimuksia. Vapaus syntyy, kun rakkaudella ja palvellen antaudumme maallisen elämän kaikille ulottuvuuksille.
Päätelmät: Nyt sinun on aika käyttää kykyjäsi jollain tavalla. Edessäsi olevat tehtävät ovat suuria ja vaativat kaikkien voimiesi käyttämistä. Jos ponnistelet, palkkiona saat runsaan sadon.
Kysymys: Onko elämässäsi joitain tehtäviä, joita haluaisit vältellä?
Ehdotus: Aina kun asiat tuntuvat käyvän liian hankaliksi, keskity niihin myönteisiin seurauksiin, joita tehtäväsi suorittamisesta koituu itsellesi ja muille. Sisäinen kasvu ja oppiminen ovat tärkein seuraus. Se on tärkeämpää kuin se, mitä muuten saavutat teoillasi.
Vahvistus: Jokainen eteeni tuleva tehtävä tuo mukanaan myös tuon tehtävän suorittamiseen tarvitsemani voiman.

Minun tunne kortista on, että tekemäsi valinta töiden lopettamisen suhteen on ollut oikea ja nyt on eräänlainen sadonkorjuun aika. Samalla, kun korjaat satoa, joudut tekemään työtä sekä huolehtimaan siitä, että maaperä on hedelmälliseksi muokattu seuraavaa kasvukautta varten. Näinhän se menee luonnossakin. Uutta kasvukautta odottaa sadonkorjuun jälkeen aina levon aika eli älä huolestu, jos mitään ei tunnu tapahtuvan vähään aikaan. Keskity silloin nautiskelemaan olostasi ja anna aikaa itsellesi, sillä koskaan ei tiedä, milloin seuraava kasvukausi spurttaa käyntiin!
Sinuna en olisi huolissani materiaan kuten rahaan, työhön ja asumiseen liittyvistä asioista tämän kortin jälkeen. Materian saaminen elämään voi vaatia työtä, mutta sato on runsas. Kysytään vain omaa viitseliäisyyttä ja palvelumieltä.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #688 : 16.11.2007 15:16:50 »

Airaliini. Sinun vuorosi. Kortit tulevat järjestyksessä rakkaus ja työ/opiskelu.

LANTTIEN KYMPPI – RIKKAUS
Avainsanat: Merkurius Neitsyessä, sisäinen ja ulkoinen rikkaus, kyky saada yltäkylläisyys näkyviin ja jakaa sitä muiden kanssa

Kortissa on keltavihreitä lantteja, joihin jokaiseen on kaiverrettu jokin Merkuriuksen symboli. Toimelias Merkurius yhdistyneenä maan elementtiä edustavaan Neitsyeeseen luo hyvät edellytykset käyttää säkenöivää kommunikaatiokykyä. Kaikenlaisen rikkauden lähde on ihmisen tietoisuudessa,. Jos tämän lähteen annetaan pulputa ulos maailmaan, ilmenee rikkaus myös aineellisella tasolla.
Kortin kymmenen lanttia ovat järjestäytyneet elämän puun muotoon Se tarkoittaa, että todellisen rikkauden on kosketettava kaikkia elämän osa-alueita. Merkurius Neitsyessä kuvaa ylitsevuotavuutta niin henkisellä, fyysisellä kuin tunnetasollakin. Nämä rikkaudet on jaettava, niistä on kerrottava, jos niiden arvon haluaa säilyvän. Jos niitä ei jaeta, niiden voima lakka virtaamasta. Takertuminen ja kiinnipitäminen syntyvät joko tietoisesta tai tiedostamattomasta vajavaisuuden pelosta ja ilmentävät henkistä köyhyyttä. Suurinkin aarre menettää arvoonsa, jos sitä ei käytetä rakkauden palvelukseen. Tätä symboloivat taustalla olevat violetit lantit. Minkä tahansa sellaisen energian pidätteleminen, joka voisi olla yltäkylläisyyden ilmaus, saa tuon energian menettämään voimansa. Lanteista katoaa hohto.
Päätelmät: Olet vetänyt puoleesi kaikki ne ihmiset, jotka ovat osa elämääsi. Olet siis luonut elämäsi jokaisen tilanteen ja luot itse myös oman todellisuutesi. Sinulla olevalla yltäkylläisyydellä voit tehdä, mitä itse haluat. Vastuu on sinun. Hyvinvoinnillasi ei ole loppua!
Kysymykset: Tiedätkö sisälläsi olevista rikkauksista? Jaatko niitä anteliaasta?
Ehdotus: Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joista sisäinen rikkautesi koostuu.
Vahvistus: Olen sisäisesti ja ulkoisesti rikas ja vapaa. Nautin kaikesta kiitollisena ja antaumuksella.

Jos rakkauselämä tökkii tai sellaista ei ole, kortti kehottaa sinua silti ilmentämään rakkautta, sillä energia kasvaa sitä mukaa, kun sitä tuhlaa. Mitä enemmän rakastat aidosti, sitä enemmän saat aitoa rakkautta takaisin.
Jos olet parisuhteessa ja suhde sujuu hyvin, ei mitään huolta. Suhde on rikas ja antoisa. Kortti muistuttaa kuitenkin siitä, ettemme takertuisi rikkauksiin, jollaiseksi myös parisuhde ja kumppani voidaan lukea, vaan antaisimme tuon rikkauden virrata elämäämme vapaasti. Silloin rikkaudet pysyvät sädehtivinä eivätkä menetä voimaansa.


MIEKKOJEN NELONEN – ASELEPO
Avainsanat: Jupiter Vaa´assa, tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistuminen, yhdentyminen, laajeneminen.

Neljän yhtä vahvan miekan kärjet kohtaavat täydellä kukassa olevan ruusun keskipisteen. Huolet on voitettu. Miekkojen Ässän selkeys on saavutettu uudelleen ja sininen väri pääsee jälleen esiin. Keltavihreä henkinen luovuuden väri hallitsee kuvaa.
Tällaisessa ilmapiirissä tietoisuuden kukan on hyvä kasvaa ja kehittyä. Jupiter edustaa iloa ja laajentumista. Vaikka tilanne olisikin tähän asti tuntunut toivottamalta, se tosiasiassa sisältää jo itsessään kaiken, mitä tarvitaan onnellisen, suotuisen lopputuloksen saavuttamiseen.
Taustalla oleva vihreä risti merkitsee täydellistä sisäistä yhdentymistä: kaikkien neljän olemuksemme osan – sielun, mielen, tunteiden ja kehon – yhdentymistä.
Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain käsin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottava voiman.
Päätelmät: Sinulla on tarpeeksi selkeyttä, jotta voit onnistuneesti toteuttaa suunnitelmasi. Varmista, että se, mitä tapahtuu, tuntuu sinusta aina hyvältä.
Kysymys: Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?
Ehdotus: Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttä ja omassa keskuksessasi pysymistä.
Vahvistus: Minulla on rauha itseni kanssa.

Haha, voi ei! Huomasin, että olet aiemmin kysyessäsi töistä saanut tämän IHAN saman kortin! Ilmeisesti se vaikuttaa yhä ja/tai et ole vielä sisäistänyt kortin sanomaa niin vahvasti, että ilmentäisit sitä tosielämässä.
Käypä lukaisemassa edellinen tämän kortin tulkintani ketjun sivulta 42.
tallennettu
angelic
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 63


Profiili
« Vastaus #689 : 16.11.2007 16:03:16 »

Kiitos paljon Atha Maarit pitkästä vastauksesta. Opiskelun osalta olenkin myönteinen ja olen valmis uusiin haasteisiin ja olen asiasta hyvällä mielellä. Uskon valoisaan tulevaisuuteen tältä osin.

Rakkausasioissa olen miettinyt miksi asiat tuntuvat menevän vikaan aina vaan. Ehkä ratkaisu on tosiaan minussa itsessäni ja peloissa. Se etten ole osannut olla vapaasti oma itseni ja nauttia elämästä on aiheuttanut agressioita suhteissani. En oikein itsekään ole ymmärtänyt mistä on kysymys. Tätä asiaa minun pitää pohtia tarkemmin.

Hyvää Viikonloppua!
t. Angelic
tallennettu
Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: