Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 15.01.2021 14:38:05
Uudempaa suomalaista meditaatiomusaa:
https://www.youtube.com/channel/UC3u-zo6FnMv4ghXAf3Ek-gg
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Banaania.fi horoskooppi : 13.07.2019 14:36:08
Tätä (parodia)horoskooppia ei tule ottaa liian vakavasti...  Grin

https://banaania.fi/horoskooppi/
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ovatko ennustukset toteutuneet? : 04.03.2017 23:26:51
Itse olen kysynyt usein samantyyppisiä kysymyksiä eri näkijöiltä (myös tällä foorumilla), vain saadakseni näihin toisistaan poikkeavia vastauksia...

Eräs "näkijä" myös antoi samaan kysymykseen kaksi täysin eri vastausta, näiden kyselykertojen välissä oli aikaa vain pari kuukautta.

Pari tarkempaa näkijää on tullut vastaan mutta jos kaksi näkijää 20:stä näkee oikein, on osumatarkkuus samaa luokkaa kuin arvata lotossa yksi numero oikein.

Mutta mikäs siinä jos saadaan rahat pois hätää kärsivien taskuista.

Tästä oppineena olen tukeutunut lähinnä itselleni unissa tuleviin viesteihin. Monen vuoden empiirisen tutkimuksen perusteella nämä univiestit ja -näyt ovat olleet ainoa tarkka tapa ennustaa. Ja varsinaisesta ennustamisesta en voi edes puhua sillä nämä viestit tulevat jostain muualta kuin omasta perverssistä tajunnastani.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Synastria uudelle parisuhteelle : 20.10.2016 23:28:37

Mjoo,

Pika-analyysini on se että nuo sisäiset mies- ja naismallit sekä kommunikaatio eivät tässä aivan kohtaa mutta toisaalta tuolla on Auringot ja kuut toistensa kimpassa ja vieläpä maa/kolmiomerkeissä.

Eli sinänsä luonteenlaadut ja alitajuiset kuviot matchaa toisiinsa paremmin kuin hyvin... Täydentävät toisiaan.

Näitä karttoja voi tosin availla vaikka kuinka paljon. Riippuu ihan siitä mitä näistä haluaa etsiä!  Wink
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Uusi tyyppi, elämässään aina vähän hukassa kaipaa tulkintaa kartastaan : 20.10.2016 23:12:59

apache tiivisti pääasiat hyvin!

Uran kannalta näkisin ehdottomasti tärkeinpinä nuo apachenkin mainitsemat 10. huoneen jutut ja koska kyse on vaa'asta, voisi menestys lähteä myös jonkinlaisesta auttajan, sovittelijan, ehkä tiedottajankin tehtävästä. Kommunikaatiota kuitenkin saattaa sumentaa tuo Auringon ja Merkuriuksen yhtymä kaloissa. Kommunikointi on sinulle melko luontaista mutta voipi olla joskus melkoista tajunnanvirtaa.


Itselläni on osittain samoja piirteitä omalla kartallani ja näkisin että tässä sinunkin kartassasi on mahdollisuus taiteellisuuteen ja luovuuteenkin! Pluton yhtymä Kuulle skorpparissa tuo paljon voimakkaita ja mystisiä tunteita alitajunnasta. Tärkeässä kulmahuoneessa tuo korostuu ja muutenkin tämä alitajuisuuden ja räväkkyyden yhdistelmä leimannee sinua ihmisenä.


Ellen täysin nyt erehdy, ovat Jupiter ja Venus toki vastapuolilla mutta tämä ei ehkä ole se ammatillisesti haastavin kuvio. Tällä kuviolla nimenomaan rakkauselämä ja oma arvomaailma ovat tulilinjalla. Varsinaisia urahaasteita on tällä kartalla aika vähän. MUTTA menestys on tässäkin tulosta oman arvomaailman kunnioittamisesta.


Vielä kun kampittaa tuon Mars ravussa-haasteen eli uskaltaa lähteä tekemään käytännössäkin uusia asioita eikä jämähdä vanhoihin, turvallisiin kaavoihin, ollaan jo puoliksi perillä. Sinänsä hassu kartta ettei MC:lle tule minkäänlaista kulmaa mistään. Ei helppoa eikä haasteellista. Karmallisesti vaikuttavia tekijöitä uravalinnalle lienee siis hyvin vähän. Kuulostanee kliseiseltä mutta kun uskaltaa uskaltaa, sujuu loppu hyvin. Varsinaiset haasteet ovat hiukka muualla kuin ammatillisessa elämässä.


Mutta nämä asiat taisit jo mainitakin avausviestissä?  Wink
6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Aatun poika? : 02.08.2016 21:18:16
Noh, näytän minäki Heikki Kinnuselta ku 20 kiloa tiputan.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onko tässä jotain vai pelkkää omaa kuvittelua? : 27.07.2016 22:08:32
Eikös tuo raspberrryn mainitsema ongelma ole teillä naisilla ikuisuusongelma?  Grin Ne miehet keillä on mojoa kiinnostaa kyllä siinä mielessä mutta henkinen yhteys voi olla vaikeampi saavuttaa. Kun taas nämä "ollaan ystäviä"-tapaukset ei kiinnosta siinä mielessä vaikka muuten onkin hyvä yhteys.


shine.n tapaukseen ja kysymyksiin voisin sanoa alueen asiantuntijana että sielunyhteyksiä on monenkirjavia!

Syvin yhteys on kaksoisliekki (sielusi toinen puoli), sitten on sielunkumppaneita (esim. rakastetut) ja sitten muita sielunyhteyksiä kuten ystävyydet ja karmalliset suhteet. Oli suhteesi tähän henkilöön mikä tahansa, liekö sattumaa että muutospaineet iskevät juuri samaan ajankohtaan.... Tosin tähän tiedät vastauksen vain sisimmässäsi.



Netistä saat kyllä lukea paljon tarinoita näistä ja voisin sanoa että vaikka siellä on paljon erilaisia kaavioita esitettynä, ei kannata uskoa mitään kiveen hakattuna faktana. Sielunkumppanuuksissa voi olla hankaluuksia, on erilaisia sielutarinoita ja sielujen kohtaamisia, ihmiset voivat ottaa monenlaisia hahmoja!
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen ilmapiiri : 14.07.2016 17:31:10
Sekä Eklektikko että Ginger86 heittivät oikein loistavaa jatketta!

En ole koskaan tullutkaan ajatelleeksi että esim. ulkoisen paineen sanelemana yritän peitellä omaa feminiinistä puoltani, etenkin itseltäni. Ulkopuolisen on tosin helppo nähdä että "nyt tuo ei ole oma itsensä".

Olen myös samaa mieltä että miehillä on kaikilla erikokoiset meisselit.
Höhöhö.
 
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen ilmapiiri : 13.07.2016 23:13:15
Mainittava toki sekin että itse olen kova myös analysoimaan neutraalisti omia tunteitani, sen sijaan että olisin joka hetki niiden vietävänä. Joskus on toki annettava höyryjenkin tulla pihalle.

Toki tämä voi olla myös pitkällisen meditaation tulosta jolloin kosketus omiin tunteisiin on muutenkin parempi.

Tästä olisikin hauska kuulla lisää miesten kokemuksia.

Vaikuttaa myös siltä että varsinkin henkisten naisten päätöksenteko perustuu argumenttiin "se tuntui siltä". Henkisillä miehillä on taas ilmeisesti tapana käydä asiat useammalta kantilta läpi ja tehdä kompromissiratkaisuja. Toki tämä tulee useimmilla miehillä myös ns. elämän tuomana viisautena. Kykynä pystyä katsomaan asioiden isompi kuva. Naiset eivät vain anna tälle toimintatavalle juurikaan arvostusta vaan kompromissit nähdään heikkouden merkkinä.

Toisaalta, joku Erkki 50v voisi käyttää tuota tunteiden tason argumentointia. Kun hän saapuu kapakasta klo 3 enemmän tai vähemmän hutikassa ja vaimo on kaulimen kanssa ovella, voisi hän perustella reissuaan: "Rakas, se vain tuntui siltä"  Grin Grin Grin
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkinen ilmapiiri : 13.07.2016 21:58:51
"Siinä missä naiset manipuloi niin miehet yrittävät pelata valtapeliä"

Särähti jotenkin korvaan näin miehelle  Smiley

Enpä tiedä, ehkä se voi vaikuttaa naisille valtapeliltä koska naiset päättelevät miehen käytöksestä ja puheista muutenkin kaikkea liiallista  Grin

Miehistä suuri osa on keskenään hyvää pataa ja tovereita, se toisiaan vastaan kilpaileva osuus on paljon pienempi kuin kuvitellaan. Miesten keskinäinen kommunikaatio on useimmiten suoraa, avointa ja toverillista.

Miesten valtapelit toki voivat korostua (kauniiden) naisten läsnäollessa ja monilla miehillä on tiedostamaton tarve pitää puoliso valtapelinsä alla. Korostunut valtapelin tarve on suoraan yhteydessä myös huonon itsetunnon peittelyyn.

Muuten näen miesten valtapelin olevan lähinnä myytti. Naisten kesken näkee valtapeliä ja piilov*ttuilua 10 kertaa enemmän.
11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kaksoisliekki kirja: 111 : 12.07.2016 22:30:05

Eivät ole mihinkään hävinneet vaan ihan olemassa ovat edelleen  Grin

Tapahtumarikas tarina on jatkunut.  Smiley

Vaikea sanoa palaavatko näille foorumeille tahi miten heidän nettitarinointinsa jatkuu. Sen he tietävät ainoastaan itse.



12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Sielunparien yhteiset kohtalot? : 09.06.2016 00:10:26

Bjoooooop.

Tuskin tässä mitään kiveen hakattuja sääntöjä on.

Ollaan vapaan valinnan ulottuvuudessa ja joidenkin mukaan sielut sopivat ennen elämää tiettyjä asioita ja tapahtumia keskenään. Tästä tuleekin jännä sekoitus alitajuista ohjausta ja vapaan tahdon mukaisia tapahtumia.

Mutta mitä harmonisempi ja läheisempi sieluparista tulee, sitä todennäköisempää lienee että nämä lähtevät elämästä yhdessä.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: YLE: Ennustajat huiputtavat mummoja : 05.06.2016 22:24:03

Olen itse kokeillut joitakin (3-4 kpl) kaupallisia näkijöitä ja jokainen heistä näki samaan kysymykseen eri vastauksen. Kaikki näistä vastauksista osoittautuivat vääriksi. Mutta, voihan olla niinkin ettei kysymys itsessään ollut kovin relevantti.

Yksi heistä kuvaili minua muuten aika hyvin, tosin ehkäpä se varsinainen pähkinä jäi tästäkin puusta löytämättä.

Lopulta jätin nämäkin palvelut sikseen kun oma selvänäkökyky alkoi harjaantua. Mutta en minäkään pysty väkipakolla näkemään vaan lähinnä unissa on tullut eteen täysin satunnaisia tapahtumia jotka osoittautuvat myöhemmin todeksi.

Eräs ystäväni oli selvänäkijäkurssilla ja siellä hänelle mm. opetettiin että "keksikää päästänne jossette muuten osaa opastaa".

Ainoa mihin voi luottaa on oma intuitio.
14  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: [stock market] Mars & Pluto - crash or rally? : 04.06.2016 23:41:57

Jos jätetään astrologia sikseen ja käytetään historiallista dataa;


Pitkällä aikavälillä romahdukset ja taantumat toistuvat tietyillä intervalleilla ja viime talven korjausliike on joko uuden taantuman alku tai sitten pelkkä korjausliike. Reaalitalouden näkymät pitkin maailmaa ovat kuulemma kunnossa, tosin tätä argumenttia on käytetty aina ennen suuria taantumia. Kesällä suurin yksittäinen ennalta arvattava tapahtuma lienee Brexit mutta jos yhtään vanhat merkit pitävät paikkansa, tapahtuu rytinä nimenomaan syksyllä. Tosin saatte tulla nokkimaan ja tökkimään mikäli ennusteeni menee mönkään.


Saattaapi käydä sama kuin vuosina 2007-2008. Pörssikurssien kehitys lopsahti jo kuukausia ennen varsinaista alamäkeä. Jokin yksittäinen tekijä aloittanee taas dominoefektin ja sitten tätä yksittäistä syytä pidetään kaiken pahan alkuna. Sama kuin mädän talon romahdus johtuisi nimenomaan siitä yksittäisestä laudasta jonka irrottua loputkin talosta kaatuu. Vuonna 2008 tämä mätä lauta oli pankkien myöntämät vakuudelliset roskalainat. Nykyisessä tilanteessa ei tarvita kuin tämä yksi mätä lauta, vaikkapa pelkkä kärpänen sotkemaan pörssin valotaulua ja paniikki on valmis. Kun luottamus järjestelmään kaatuu, silloin itse järjestelmäkin kaatuu.


Suurimmat riskit liittyvät juuri rahamarkkinoihin mutta toisaalta tätä korttitaloa pitää pystyssä melko asiantuntevat instituutiot. Pitihän dollarinkin olla tuhoon tuomittu vuoden 2008 jälkimainingeissa mutta kappas vaan, nätisti on porskuttanut jo vuositolkulla kun parhaat mahdolliset aivot laitettiin pumppaamaan ilmaa vuotavaan ilmapalloon. Ja vaikka jokin valuutta osoittautuisi lopulta samanarvoiseksi kuin se paperi johon se on painettu, vahvistaa se muita valuuttoja. Reaalitaloutta taas ohjaa ihan oma lakinsa eli tuotantotekijät. Rahamarkkinoiden kaaoksen vaikutus näihin olisi enemmän tai vähemmän hetkellinen.


Trendien ennustamisen osalta suosittelen vilkaisemaan Martin Armstrongin luomia malleja. Monen vaihtoehtoisen talousteoreetikon horinoiden sijaan Armstrongin julkaisemat arviot ovat monesti osoittautuneet paikkansa pitäviksi. Sen verran vakavasti otettava kaveri on kyseessä että New York Cityn viranomaiset toimittivat hänet pariksi vuodeksi eristysselliin, enemmän tai vähemmän hatusta vedetyin syyttein.

Disclaimer:
Rahoitusalalla työskentelevänä haluan painottaa että ylläoleva kirjoitukseni on täysin henkilökohtainen mielipiteeni eikä vastaa alalla vallitsevaa yleistä konsensusta.  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / YLE: Ennustajat huiputtavat mummoja : 30.05.2016 17:15:48
http://yle.fi/uutiset/sanna_ukkola_ennustajat_huiputtavat_mummoja_tv-kanavien_luvalla/8916221

Tässä syy miksi meikäläinenkin on jättänyt vaihtoehtopiirit.

Loistava artikkeli.

Avointa ja rehellistä keskustelua herättääkseni.
Sivuja: [1] 2 3 ... 25