Sivuja: 1 ... 662 663 [664] 665 666 ... 1167
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tule kahvi ja teetupaan!  (Luettu 5618731 kertaa)
0 jäsentä ja 12 vierasta katselee tätä aihetta.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #9945 : 02.10.2009 14:39:15 »

Heissan  angel

Tiigris...  Cheesy Sama vika! Ei jaksa tehdä samaa kauaa, alkaa heti jotenkin vääntään ja kokeilee jotakin uutta  Wink

Sain muuten sen pirskatin esseen kasaan, hiukka happy  Cheesy
Nyt pistän taas pillit pussiin ja katsastan sen alku vk.sta. Kirjoitan pohdinnan ja itsearvion... sit saa miun puolesta olla. Katsoo sit, jos tulee bumerangina takaisin  buck2
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9946 : 03.10.2009 19:35:08 »

 Your Lovescope - Tomorrow, October 4, 2009
Today you may decide to take the plunge concerning a certain very important relationship. You may have erred on the side of caution for a while now, but equally fear that the whole thing will get nowhere. This is a great time to start talking about the future of your partnership, and a growing feeling of real companionship and togetherness.

Your Horoscope - Today, October 3, 2009
Something remains to be solved in the way you succeed or fail in sharing your thoughts and opinions, . For you, this is the key to your personal relationships. It may be that you no longer know what you really want, and today less than ever. Be careful not to dream too much about an extraordinary, romantic relationship just like in the movies. Remember that those scripts took a lot of work to make just right.  Your Lovescope - Tomorrow, October 4, 2009 The stars imply that you will listen to your inner teacher. This could be a guardian angel or spirit guide. They may communicate through dreams. Take note! This is vital now, as a new love affair could well be appearing on the scene. Follow your heart, for the heart is a channel to the soul.

**itselle ja eräälle (tuossahan sen näkee, kun ei tiedä mitä tahtoo, ei tee mitään).. no olipa typerä lastenleffa tuo G Force, sotaa lapsille, ei järkeä. ens kerralla katsotaan vähän mihin rahansa pistää. sen sijaan Wyskielin enkelikirja ja pari muuta teosta tuovat hyvää mieltä ja tunnetta turvallisesta kaikkeudesta, kai se on se 3d ja 5d + maailmojen ero. ai niin luin crazyn artikkelin ip lehdestä, nuoremmat miehet ja vanhemmat naiset.. miten joillain oli 14v ikäero ja oli naisen kanssa 2v. meille tuli 2v täyteen yhteydenpitoa ja jossain luki että kaksoisliekeillä tms on usein ^ 15v ikäero. lieneeköhän noin kaikilla jotka baareissa pokaa.. anyways esim ne 2-3 muuta joihin olen törmännyt, ei vaan kiehdo tai hieman (on ollut suoraa flirttiä ja tutustumisintoa miehiltä). eri asia sitten miksi saman entiteetin tyypit kiehtoo. tässä siitä Wink


SOURCE has created a system within itself that allows everything within itself to flow the same way all the cells inside the human system flow. Source observes and monitors everything within itself and lets its creation manifest. Its divine intelligence has a system of seeding each cosmic and universal time matrix.

A governing body overlooks each 15 dimension time matrix. Through source energies the governing body manifests the planets and all the beings for the time matrix. These are the GODseed (Elohim beings). They reside in the higher dimension 13-15, and overlook the well being of the time matrix system.

Our individual creator GOD seed also resides in Dimension 13-15. It is known as our Godseed Monad. Our Godseed Monad is huge. From its source energies it creates 12 oversouls (also known as oversoul monads). The oversouls reside in dimension 7-9. Each oversoul creates 12 souls. These souls reside in dimension 4-6. The souls create 12 incarnates. The incarnates reside in dimensions 1-3.

There are 1728 beings (12oversouls x 12souls x 12incarnates)  energized and created from each Godseed Monad. The energies of each Oversoul is its group of 144 beings and the energies each soul is its group of 12.


Where do we fit in all this? We are the incarnate. There are usually 2 incarnates sent to each time cycle one male and one female. These are our soul mates. The other 10 soul mates are in different time cycles.
« Viimeksi muokattu: 03.10.2009 19:57:54 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9947 : 04.10.2009 20:26:06 »

hmm.. no niin.. on ainakin ollut muutoksia elämässä tauotta.. soitin vihdoin ravulle, joka oli sukuloimassa.. mietin sitten onko jutulla oikeesti enää merkitystä, uskomukset kun on uskomuksia lopulta. sehän pulisi kaikenlaista ja kenties oli kiinnostunut jutusta mitä ehdotin.. siis idän filosofiaa.. se nyt voisi sen nähdä tai ei.  Cool rapu oli pikkulapsen seurassa!

siis tämä Amman juttu.. onhan se hyvä että jotkut elää jossain 5d tasolla.. samalla voi hyvin katsoa kiinnostaako  rapu enää yhtään, kun odottelen toista. periaatteessa olen halunnut pitää yhteyttä,  toisaalta juttu on jo katsottu.. sitä ennen puhuin erään partnerin kanssa tuosta pitkäjänteisyydestä.. että miten jaksaa toimia 1-2v jonkun projektin kimpussa. no hyvä.. toisaalta koko elämä on ollut erilaisia projekteja täysi eli miksei..

kaikessa elämässä tuntuu olevan kyse vain siitä miten asiat kokee, mitä päättää tavoitella jne kun ei kukaan ulkopuolinen lopulta päätä mihin uskomme, mitä tavoittelemme ja miten.. no, tulossa siis isoja tilaisuuksia pitkin loka marraskuuta ja huvitteluakin..
« Viimeksi muokattu: 04.10.2009 20:27:38 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #9948 : 05.10.2009 14:27:43 »

Maanantait sucks.

...

Aivan täysillä! Kokoajan aivan umpijäässä ja joku pirullinen flunssantynkä tahtoo tulla moikkaamaan  tickedoff En ala! En suostu!!
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #9949 : 05.10.2009 15:48:11 »

Maanantait sucks.

...

Aivan täysillä! Kokoajan aivan umpijäässä ja joku pirullinen flunssantynkä tahtoo tulla moikkaamaan  tickedoff En ala! En suostu!!
Ai onko joku muukin samoilla linjoilla?  Angry
24h kuumeessa takana... joku saamarin pöpö on kroppaan tunkenu. Ei mitään muuta oiretta -korkea kuume ja päänsärky  buck2

"nöf, nöf"?!?!?!?!
Ei tiedä...
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #9950 : 05.10.2009 19:14:16 »

Hellou tupaan! Smiley

Olin tänään kolmen tunnin koulutuksessa ja meinasin kuolla tylsyyteen ja perse oli aivan puutunut siitä istumisesta.. Grin
En siis tosiaankaan vois tehdä töitä jossa joutuu istumaan....
Mä ehdin töissä istumaan pienissä erissä ehkä 15min päivän mittaan (ilman taukoja siis)..
Useimmiten jos menee kansliaan kirjaan jotain kansiohin tai koneelle niin teen sen seisten koska en jaksa vetää tuolia alleni tai kaikki tuolit on varattuja... Grin

Liika istuminen kuulemma surkastuttaa pakaralihaksia ja sitähän mä en halua  Cheesy

Mullakin on ollut kipeekstuleva olo, mutta se saattaa olla myös että mun allergia on pahentunu..
Tai todennäkösesti se on sitä  Sad
Sillon tällön iltasin menee kaikki röörit ihan tukkoon (oikeestaan joka kolmas ilta ainakin) ja silmät on ärtyneet ja hyvä kun hengittää kykenee, niistän tunnissa jotain 5 litraa räkää ja aivastan about 100 kertaa parin tunnin sisään, mut sit kun nukahdan ja herään aamulla niin olo on ihan normaali eikä kipeydestä ole tietookaan.. idiot2 Paitsi sen oon huomannut että jos laitan yhtä voimakkaan hajusta päivävoidetta naamaani aamulla niin siitä lähtee taas heti nenä tukkoon ja *ätshiu* kertaa miljoona.....

Aamusin se menee omalla painollaan ohi ja helpottuu, mutta iltasin se olo on niin tukala että kiukuttelen ihan kamalan paljon skorpparille ja kiellän sitä tulemasta lähelle kun ahdistaa "muutenkin"  Cheesy Grin mut ei oo kyllä yhtään kivaa... Undecided kai mun olis aika hakee joku lääkitys.....
En vaan tykkää lääkkeistä..... tickedoff tickedoff
tallennettu
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #9951 : 05.10.2009 20:32:39 »

Vetäsin sitten 4n tunnin päikkärit ja vieläkin ihan  buck2 . Sarjatuli-aivastuksissa on se hyvä puoli, että 4-10 nostaa ruumiinlämmön kivaksi ja siitä ylöspäin rentouttaa. Tosin voimat menee kun on pärskäyttänyt päälle 30x  Huh Joskus vuosia sitten työkaverin hajuvesi/lakka combo oli takuu tekemään sarjatulen. Ennätys oli jotain päälle 60 tunnissa  crazy2 2funny
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #9952 : 05.10.2009 21:11:31 »

Se tosiaan vie kaikki voimat se sarjaan pärskiminen... Undecided

Ja totta myös että se nostaa lämpöä! Nyt kun eppana kirjoitit sen niin tajusin sen  Grin Tosin itse en tykkää siitä lämmöstä koska olen muutenkin hyvin kuumaverinen --> tulee vaan tukalan hothothothot!
Skorpparikin ihmettelee joskus koskiessaan muhun että ei hyvänen aika, ei ihminen voi olla näin tulessa kun sä.. Grin Se tulee aina lämmittään itsensä mussa jos sitä palelee... Ja mä mittaan lämpöä pari kertaa viikossa kun luulen olevani kuumeessa mutta en ole... uglystupid2 Onneksi kesä on ohi koska olin koko ajan ihan läkähtynyt enkä tykännyt läheisyydestä koska siinä tuli liian kuuma  2funny nyt alkaa oleen kivan kylmä, silleen että voi kotona käyttää vaatteitakin.. uglystupid2 2funny

tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9953 : 06.10.2009 09:00:03 »

olipas muuten rapu kaunis eilen.. kutsuin sen ex tempore Amman juttuun ja siellähän sitten oltiin puoliyöhön asti. muitakin tuttuja oli, mutta miehet ei nyt muut napanneet. mitä on vetovoima? rapu on nuori kaunis valo.. siis sexy, yksikin nainen bussissa sanoi että mistä noita voi tilata. (ja että energiat tuntuu teidän välillä??) oltiin 01.30 asti yhdessä.. sanoin sitä julmuriksi koska onhan se vähän levoton, kun aina lähtee omille teilleen, silti välitän siitä.. kuuntelin sen matkoja ja se minun, vaikka nyt tekee mieli olla kotona.

outoa huumoria meillä.. mutta olipa se kaunis ja ihan kuin voimakkaampi, kuin aiemmin. vei minut juna-asemalle yöllä "luota minuun" kun menimme, se oli asunut sielläpäin, no ei lähtenyt juna mutta yöbussi stopilta 7.  Grin Amman tapahtumassa olisi voinut saada itämaista astrotulkintaa, niin ja jouduin BBC:n haastatteluun samalla, se oli hassua. yhtaikaa  rapu oli kadonnut istumaan Amman lavalle, heh! on sekin tapaus. no nyt sitten pitäisi tietää mitä teen noille tunteille sen kanssa.. huh. siinä on kyllä valoenergiaa kuten itsessäni ja monissa, onkohan se se vetovoima.  smitten no selviän hengissä tästä.. se on yhden leon näköinen muuten. olinkin pyytänyt meidän enkeleiltä että tapaaminen sujuisi ja näkyi sujuvan. (eräs toinen otti ihan tylsästi yhteyttä, miksi järjestelisin jonkun tuntemattoman asioita??)

hauskaa pv jatkoa vaan kaikille..  Cheesy vai että fever, no ravulla pieni flunssa, sanoin että pukisi nyt hyvin vaan päälle. jo meinas alkaa sillä vitsailut taas mutta.. ehkä tulen vaan aina välittämään siitä vaikkei mitään tapahtuisi, - ja on meillä kyllä jotain menneessä yhteistä (tässäkin elämässä). mistäs luin että jokainen suhde on peilikuvaa sille mitä on sisällä, no niin levoton en ole vaikka matkailu ok, toivottavasti olen niin kaunis.. se oli siis kans  askendentti  vaaka - jos asiat tapahtuu rakkaudessa tms niin ei kai sitten ole vaaraa? mutta kaikilla oli ne samat vibat siellä, ykseyttä..

no ei tuo allaoleva ihan noin mee mut melkeen.. (ja en voi uskoa että ollaan vielä yhteydessä)


With the Full Moon on October 4 in your Fifth House of risk taking (and we don't mean a roller-coaster ride), it could be that risk has something to do with someone you're intimately involved with. Mars is in Leo on October 16, and you may suddenly feel the urge to take an even bigger chance. Make no mistake: you love taking risks, so you won't be holding your breath with fear. The New Moon in Libra in the house of love received on October 18 pays off big and you hit the love jackpot. The Sun moves into the behind the scenes Twelfth House on October 22, and you could sneak your sweetie off to a secluded place and seal the deal.

 Your Lovescope - Today, October 5, 2009
Your partner is all set to bewitch and bedazzle you this evening. You may have thought this was just another evening in, with a fish stick supper and cocoa before bedtime. But you couldn't be more wrong. Your sweetest honey pie has a cunning plan to lure you into their arms and give you a night that you are not likely to forget in a hurry.


« Viimeksi muokattu: 06.10.2009 12:06:38 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #9954 : 06.10.2009 10:22:02 »

miten niinkuin yleensä toimitaan suhteissa, kait ne pitää elää jos vetovoima ja huumori on tota tasoa? harvemmin mies on tuolla tavalla yhtaikaa kaunis kuin malli ja kuitenkin hassu, että ei olisi malli, ja se valo.. jos vertaan johonkin edellisiin tuttuihin.. niin tässä on henkeä selvästi enempi, ehkä se ei itse tunnista sitä vielä..  askendentti vaaka tuo samaa katsantoa. ja mikä siinä on se ero, jos muutama muu lyhyttukkainen urheilullinen kulkee ohi ja ei ala suhde??

että siis lakkaako se vetovoima joskus, jos meillä ollut jo 2v aina kun tavataan? (se oli melkein järkkyä, mutta jouskarin kanssa oli joskus samaa, että se tuntui niin vetävältä) molemmat tavattu muistaakseni  aurinko  aspect_con  venus aikaan, nyt menossa--  neptunus  kuu  5,  mars 8,  venus 12 no ei se eilen muiden kanssa tullut..  ja se on aidosti kiinnostunut elämästä, jopa taiteesta, filosofiasta ja kaupungeista, ei kaikki. eilen oli pari ihan komeaa miestä liikkeellä, mutta en halunnut lähestyä.. siis tämä vetovoiman mysteeri jatkukoon.  rapu  ei pääse kyllä kaikkiin elämäni puoliin mukaan - mutta se huumori on hervotonta..  Smiley

toki tuollaisessa tilaisuudessa vain se tunnelma on jo huippua ja kun juttelee tuttujen ja uusien kanssa..

sitten se, että mitä sieluyksikköä tässä ollaan, sitäkään ei pysty selvittämään kunnolla. siispä joimme yökahvilassa.,., tai hän, jotenkin muistuttaa itseäni nuorempana kun kaikki piti nähdä ja tehdä.. no niin.  Cool Cool
« Viimeksi muokattu: 06.10.2009 12:15:28 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #9955 : 06.10.2009 16:25:19 »

Jonain päivänä minä tapaan hänet.. Kenestä näen unia, kenen energian tunsin niin voimakkaasti ollessani vielä yksin..

 skorpioni ei ole hän. Minulla on ikävä jotakin. Sellaista, ketä en ole tavannut....


Onko sitten väärin olla jonkun kanssa, jos miettii tällaisia? Mielestäni kaikella on aikansa ja paikkansa, tälläkin. Mitä sitä suremaan etukäteen...

Olisi silti helpompaa ilman näitä aavistuksia.
tallennettu
Tiigris
Astroholisti
*****
Viestejä: 3615



Profiili
« Vastaus #9956 : 06.10.2009 20:52:00 »

Tiedän..



*huokaus joka kaikuu äärettömien merien yli osuen jokaiseen rantakallioon myös biljoonien aaltojen taakse*
tallennettu
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #9957 : 07.10.2009 15:57:10 »

Heissan tupahan  smitten
Tarjoaa kierroksen 50% lisäaineetonta tuhtia mustaviinimarjamehua runsaan hunajan kera... rommiakin saa tilkan jos tahtoo...?
 Cheesy
Sain esseeni valmiiksi ja huomenna lukaisen vielä läpi /pistän menemään arvosteltavaksi  Cheesy

Tuohon mistä turisette /turisitte...
Joskus on hyvä myös kohdentaa katse siihen mitä on. Sitä niin mielellään odottaa suuria ja kaikkea toiselta, vaikka täytyy muistaa että sillä toisella voi olla samankaltaisia fiiliksiä myös. Kohtaaminen aidosti (vaikka sillä riskillä, että saa itse siipiinsä myös) voi aukaista ovia uskomattomasti alueille, joita ei heti huomannut toisessa olevankaan angel Riitakin on mahdollisuus, ei huono juttu siis ollenkaan... ongelmista itää uutta, jos sille annetaan tilaa... jos vanha ei väisty, nje., nje., nje.  Lips Sealed
Sitten on se totuus, että täydellistä ihmistä ei taida olla... on kompromissi hyvistä ja huonoista puolista  Huh Jotkut hyvät puolet voivat sisällyttää jonkun todella inhan huonon hyväksyntää ja päinvastoin.
Karrikoiden -tiedän monta todella hurmaavaa, huomaavaista ja komeaa miestä, jotka pätkivät vaimojaan (tyttöystäviään) viinapäissään ja sitten latelevat samoja valheita "ei koskaan" kun selviävät piruistaan... joo, joo...
 crazy2
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #9958 : 07.10.2009 20:23:48 »

Onneksi olkoon *Kide*  Cheesy
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
*Kide*
Astroholisti
*****
Viestejä: 2401


oinas, asc jousimies


Profiili
« Vastaus #9959 : 09.10.2009 10:56:16 »

Huomenta päivää  Cheesy
 smitten
Kiitos Ippuska  angel
Nyt pieni tauko ja sitten uuden kimppuun  Cheesy Täytyy äkkiä lähettää pois tuotokset, kun alkaa epäillys hiipiin puseroon; "onko tää nyt sellainen, kun ne tahtoo ja edellyttää?"  2funny

Kuuntelen muuten tässä samalla tuota linkki HIN1 rokotteesta, joka löytyy tuolta muita kokemuksia osiosta... suosittelen  Huh
Pistää miettiin, oikeasti...

Mutta muutoinkin miettii, koira tiputtaa karvoja ja haisee...  samperi soikoon, täytyy kai sekin raahat lekuriin  Angry
tallennettu
Sivuja: 1 ... 662 663 [664] 665 666 ... 1167
  Tulostusversio  
 
Siirry: