Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
91  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 26.10.2012 22:42:09
En tiedä mistä johtuu, mutta otsa chakrat ovat jostain syystä villiintyneet Shocked ... aluksi luulin että tämä yksi ja sama chakra huitelee paikasta toiseen, mutta nähtävästi näitä on muitakin kun se kulmakarvojen välissä oleva, keskellä otsaa on yksi jossa tuntuu painetta aika laajalla alueella ja hiusrajassa  tapahtuu jotakin, tuntuu kun siellä olisi "patti" tai kaksi ja tämä/nämä tuntuu hyvin selvästi, jopa kipua, samalla ihoa polttaa kuumottaa ja pistelee, pahimmillaan koko naaman alueella ... ja tämä ei tunnu ollenkaan hyvältä, hyvin tuskanen olo. Silloin kun oireet oli kovimmillaan niin ei silloin minnekkään ihmisten ilmoille voinut mennä .. tällä hetkellä on jo helpottanut, mutta voihan prosessi tulla uudestaan.
Nämä chakra jutut on minulla jäänyt vähän toispuolen asemaan ... mutta tämän jälkeen varmasti saa huomiota

Googlella saanut selville että se "kolmas silmä" onkin keskellä otsaa eikä sen alapuolella oleva, mutta toi hiusrajassa oleva on mysteeri ... jokin "taivaansilmä" kuulema  Shocked
92  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Raghu / laghu : 21.10.2012 16:38:34
Kyllä näin on ..  Eros pohjainen rakastuminen kestää vähän pitempää, mutta sekin lakastuu 42 ikävuoden jälkeen, jolloin he todennäköisesti eroaa  coolsmiley
93  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Närästys, ruuansulatus jne.. : 13.10.2012 00:04:40
Huono ruuansulatus on yleismaailmallinen juttu, siitä kärsitään kaikkialla, ei siis ainoastaan täällä meillä. Ihan kun se tuntuisi joltain negatiiviselta luonnonvoimalta ihmisessä.

On sanottu, "fyysinen ruumis on ihmisen suurin opettaja" ... siis mitä se meille yrittää kertoa ?  Esoteerikkojen mukaan kyseessä on tappamisen karmasta johtuva ongelma ... voi olla ettei siitä ennen niin kärsitty (aikana kun eläimistä ahmittiin lihan sijaan sisälmykset), mutta nykyaikana kyllä, koska se on kaiku menneiltä ajoilta.

Ihminen voi kyllä olla vatsansa kanssa sinut, kunhan on vaan linjassa fyysis-eteerisen kehonsa kanssa, eikä se, tämän asian kanssa poikittain oleva, erittäin miellyttävän ja ihanan näköinen  :Smiley  olento meitä hallitse.

Tämä voisi tarkoittaa suomeksi ? Me vaikka voitaisiin syödä ainoastaan silloin kun on nälkä ja sen verran vain että nälkä on tyydytetty, lisäksi meidän tulee huomata (ei siis järkeillä) ettei meidän tarvitse vuodattaa verta pysyäksemme hengissä.

Jaa, onkohan tässä nyt jonkinlainen paradoksi, karppaajat sanoo "syö enempi lihaa, niin vatsasi toimii paremmin"  Huh
94  Astro special / Yleistä / Vs: Kanavoitua musiikkia : 09.10.2012 18:31:54
Kanavoidusta musiikista mtään tiedä ... mutta joskus on hauska soittaa mielessä jokin kappale, ihan samalla tapaa niinkuin se soi radiossa (tai mistä sen on sitten kuullutkin)  vaikka tämä Nocturne ... ei muuta kun silmät kiinni ja antaa mennä, ja sehän soi yhtä hienosti ... tiedä sitten mitä mieltä Teosto on tästä   :Smiley
95  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Anette Olzon eroaa Nightwishistä : 06.10.2012 11:16:26
Ei kait tossa sen kummempaa, ei vaan riittänyt energia ... mutta nyt on sellainen amatsoni että tehoa pitäisi löytyä, pituuttakin taitaa olla 181 cm, ja korkkarit jalassa sitten vähän enempi  Cheesy.

Ei noilla hemmoilla ole kovinkaa isoa egoa, jos verrataan mitä ego tolla alalla yleensä on ... ennemminkin Nightwish on kuin juna.

ero miehellä ja naisella
96  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sähköyliherkkyys? : 30.09.2012 00:44:53
Ajatelin aluksi olla vastaamatta tähän, mutta jos tästä on jollekkin jotakin apua niin kirjoitin sittenkin

Ei ole tuttavapiirissä, mutta minulla oli sähköallergia, ja aika paha olikin, tästä on aikaa noin 15 vuotta jolloin se puhkesi, tietokoneen ääressä tuli vietetty pitkiä aikoja, koodari kun olen ... ja  nyt olen parantunut lähes täysin, ei haittaa elämää millään tavalla enään.  crazy2

Ratkaisu oli amalgaamien poisto hampaista,  itse järkeilin että ne täytyy olla syypää tähän, sinänsä en kärsinyt kun muutaman kuukauden tästä, mutta sinä aikana yleiskunto romahti niin että hyvä jos postilaatikolla jaksoin käydä jonne oli matkaa 15 metriä, kivut oli aika pahoja, lopulta sitten syljessä oli verta. Tässä vaiheessa marssin hammaslekurille, joka vähän ihmetteli mutta suostui poistamaan kaikki paikat yhdellä kertaa ja muovit tilalle,  menin vielä operaation jälkeen, noin tunnin päästä töihin .... muistan vieläkin kuinka upea olo oli silloin  Smiley  
Ja tästä alkoi paraneminen, viikko pari niin olin taas koodaamassa ... kunhan vain piti taukoja välillä.

Olen kyllä sitä mieltä että sähköyliherkyyden taustalla täytyy olla metallimyrkytys, raskasmetallit kuten elohopea jota on amalgaamissa ja sitten kun nykyään elämme jatkuvassa "sähköverkossa" .. niin ei ole mikään ihme että ihmisen ekosysteemi menee sekaisin.

97  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Elävä kämppä?? : 19.09.2012 17:21:17
Natisevasta kämpästä on paljonkin kokemusta, mutta silti ne ovat olleet ihan vaan oman mielen tuotetta ... ihminen kyllä oppii tunnistamaan mikä on todellinen ääni ja mikä mielen keksimä, vaikka äänet on hyvin todentuntuisia, niin silti niissä on se pieni ero oikeisiin ääniin, kannattaa paneutua tähän asiaan ja löytää se ero .. lopulta niistä ei juurikaan välitä vaan kääntää kylkeä koko asialle.
 
98  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kumma tärinä : 19.09.2012 17:00:41
Tärinää voi myös esiintyä selkouneen siirryttäessä ... ei sinänsä niin harvinaista
99  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: SILMÄILLÄÄN ;) : 11.09.2012 23:56:47
Kannattaa ottaa kuva silmistä silloin kun intuitio esiintyy ....  aivan ihmeellistä syvyyttä silmissä ... luulis että jotain saadaan tallennettua myös kuvaan.
100  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miksi? : 04.09.2012 20:41:07
Nähtävästi kyseessä on n.s.  atavistinen selvänäkö, niillehän on tyypillistä että se vaan tapahtuu näkijälle, ilman että hän hallitsee sitä.
Artikkelissa sanottiin että "se on periytyvää" .... aivan, mutta kehitys on kulkenut kokoajan pois tästä, aikoja sitten me jokainen oltiin selvänäkijöitä, nykyään tämä (synnynnäinen selvänäkö) on jo aika harvinaista ... mutta näin on myös tarkoitus tapahtua, vanhasta pitää luopua jotta uutta voi tulla.
101  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Asiat ovat hullusti : 03.09.2012 11:14:10
Eikö toi kerro enempi meistä ihmisistä  Huh Ihmisiä ympäröi sen tason asiat millä tasolla hän itse on ... henkinen kasvu olisi oltava perustana eikä n.s. meditatiiviset (vai mitä ne nyt on) kyvyt ... ilman henkistä kasvua Smiley
102  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Menneisyyden kaipuu : 28.08.2012 20:54:15
Kun olin nuori, niin kaksi isoa pulipäätä sanoi minulle ettei ajassa voi matkustaa ... tarkoittivat vissiin ettei sellaista konetta voi tehdä  crazy2
103  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 27.08.2012 13:23:05
Tuoli kaatui siis meillä keskellä yötä selkänojalleen keittiössä ja muutamia kaapin ovia, jotka pääsääntöisesti on kiinni (koska niissä on kaikenlaista turhaa romua), oli auki. Ja heräsin tuohon kolinaan siis siinä kahden aikoihin, muistaakseni, ja menin katsomaan, eipä ollut keittiössä ketään ja kaikki muut, paitsi minä olivat sikeässä unessa, mutta silti oli kaapit auki ja tuoli kaatuneena maassa. Säikähdin paljon ja koetin nukkumaan, en uskaltanut jäädä sinne keittiöön tekemään mitään. Sitten aamulla heräsin uudelleen neljän kieppeillä ja menin katsomaan. Kaapin ovet oli kiinni ja tuoli nostettu ylös. Oli muuten jännä, enkä oikeen tiedä miksi jäi mieleen erikoisemmin, kun täällä on muutakin tuollaista pientä välillä tapahtunut.

Minusta toi vaikuttaa ihan selkounelta, todellisuus selkounessa voi tuntua jopa todellisemmalta kun itse valvetilassa ... ja tätä on vaikea ymmärtää, koska ihmiset odottaa että unet on aina jotenkin "hämäriä"  

Nimimerkki kokemusta on Cheesy
104  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yllättäen ilmaantuvat tuoksut : 22.08.2012 13:57:49
On kyllä sellainen käsitys että "laajentuneet" aistit on tämän takana ... jos silmät näkee jotain sellaista mitä tavallisillä fyysisillä silmillä ei nähdä, samoin tekee kuulo ja maku, miksei myös hajuaisti voi kokea samoin... ihmettelen vaan miksi  nämä tuoksut on olleet aina miellyttäviä. Huh
ne ei taida olla täysin fyysisiä.
 
105  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Menneisyyden kaipuu : 22.08.2012 13:37:41
Ehkä joskus luet vielä akasha-kronikkaa  Smiley
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8