Sivuja: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 655841 kertaa)
0 jäsentä ja 5 vierasta katselee tätä aihetta.
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #1365 : 13.03.2007 17:41:29 »

Hei! Viimeeksi korttisi näyttivät minulle "uutta rakkautta" ja niinhän siinä kävikin! smitten Suhde oli lyhyt, mutta antoisa ja opettava.
Kiitoksia todella paljon Smiley Sinulla on todellinen yhteys kortteihisi!

Tuota, ujosti voisin pyytää taas uutta korttia.  :Smiley mutta pistä ihmeessä etusijalle ne, jotka sellaista eivät ole vielä kertaakaan saaneet.
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
inkivääri
Vieras
« Vastaus #1366 : 13.03.2007 21:49:39 »

Mahtuuko joukon jatkoksi...
Kysyn, mitä viestiä minulle yritetään tuoda? Kun eivät väännä rautalangasta, vain häivähdyksiä näkyy, kokee...


 smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1367 : 13.03.2007 22:10:54 »



  haluaisin kuulla jotakin lohduttavaa,tässä tilanteessa.
  lämmin kiitos sinulle.

Trini sinulle tuli kortti:

KUUNTELEMINEN

Olet kommunikaatiossa enkeleidesi kanssa, ja viestit joita saat ovat erittäin tosia/todellisia. Luota niihin.

Tämä kortti on vahvistus sinun enkeleiltäsi, että todella kuulet heitä. Olet saanut toistuvia viestejä tunteidesi, uniesi, visioittesi, sisäisen äänesi, tai tietämisesi kautta. Kuunteletko, ja uskotko/luotatko näihin viesteihin? Toimitko niiden mukaan?

Jos sinulle tulee tunne, että pitäisi soittaa jollekin, mennä jonnekin, tai lukea jotakin, on tärkeää että seuraat tätä johdatusta ja toimit sen mukaan. Tämän kortin valikoitumisella, enkelisi pyytävät sinua antamaan kaikki epäilysi ja huolesi Jumalallisesta ohjauksesta/opastuksesta heille. Tiedä, että todella kommunikoit "taivaan" kanssa, ja nauti keskusteluista!



 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1368 : 13.03.2007 22:14:04 »

Hei,

olisin vielä kysynyt.. onko rakkautta näkyvissä.. tuleeko ystävyyttä.. lämpöä ihmisten kesken.. välittämistä.. toisesta huolta pitämistä.. eli ns. lähimmäisenrakkautta.. mitä enkelit tähän sanovat.. onko tällaista..

t. pirre

 smitten             angel             smitten

Pirre, sinulle tuli kortti:

JUMALLALLINEN AJOITUS

Kiinnitä huomiota "oviin", jotka ovat avautumassa ja sulkeutumassa sinulle juuri nyt. Kävele ovista jotka aukenevat, ja opi ovista jotka sulkeutuvat.

Sinun rukouksiisi vastataan; Siitä ei ole epäilystäkään. Kuitenkin, kaikki toimii Jumalallisen ajoituksen universaalien lakien mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjen "palapelin palasten" täytyy osua kohdalleen jotta toiset osat voisivat tulla toteutettavaksi/täytettäväksi. Jos yrität hypätä tai kiirehtiä tiettyjen palasten yli, koko suunnitelmasta puuttuu tukeva/luotettava perusta.

Älä yritä pakottaa mitään ovia aukenemaan, jotka ovat sinulta suljetut. Sen sijaan, pyydä enkeltesi opastusta nähdäksesi onko ovi suljettu/sulkeutunut negatiivisten odotusten takia, vaiko vain yksinkertaisesti Jumalallisen ajoituksen vuoksi. Etsi muita ovia jotka aukenevat ja kulje niistä uskolla ja kiitollisuudella.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1369 : 13.03.2007 22:16:46 »

Hei valon enkeli!

Löytyykö minulle mitään toivoa tähän onnettomaan olooni?]

Sulisoilikki, sinulle tuli kortti:

YKSINÄISYYTEEN VETÄYTYMINEN

Vietä jonkin aikaa yksin hiljaisin ajatuksin. Selkiytä/puhdista mielesi, ja keskity sinun totuuteesi ja tärkeisiin asioihin.

Vaaditko itseltäsi liikaa, Jumalan rakastettu lapsi? Enkelit muistuttavat meitä, että lepo on luonnollinen asia elämän kiertokulussa kaikelle elävälle. Ajattele mahtavaa tammea joka kasvaa pyrähdyksinä ja sitten lepää. Se vetää ravintonsa syvältä maan uumenista, ja se ottaa aikansa ennenkuin kasvaa taas ylöspäin. Aivan kuten tammi ravitsee itseään, on sinunkin tärkeää ravita itseäsi hengen ja mielen "ruoalla".

Kun lepäät, ota aikaa heijastaaksesi sydämesi todellisia tuntoja ja haluja. Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet ja kunnioitat tunteitasi, kävelet käsi kädessä Jumalan ja enkelten kanssa. Tulet tietämään, että se on todellista Jumalallista ohjausta, eikä vain mielikuvitustasi tai toiveajattelua, jos se puhuu halustasi/intohimostasi muuttaa maailmaa.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1370 : 13.03.2007 22:21:03 »

Olisikohan enkeleillä jotain kerrottavaa miulle?  idiot2

Jinx


Jinx, sinulle tuli kortti:

PARANTAMINEN:

Tilanne joka on aiheuttanut sinulle huolta/päänvaivaa on paranemaan päin.
Olet luontainen parantaja, ja sinun parantavat ajatuksesi ovat nyt saaneet muodon.

Joskus tilanne ei voi parantua, ennenkuin vapautat "päästät irti" jostain haasteesta/vaikeudesta täydellisesti, jotta parantava valo voi astua siihen. Sinun murheesi ovat pian ohi, koska tämä kortti todistaa, että parantuminen on tapatunut. Huomataksesi/tajutaksesi tämän parantumisen, sinun täytyy ensin lopettaa keskittyminen siihen mikä on "väärin" tai "pielessä" ja sen sijaan vakuuttua että: Kaikki on Jumalallista ja täydellisessä järjestyksessä juuri nyt.

Sinulla on luontainen parantamisen lahja/kyky, ja tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala työskentelee kauttasi, voit tehdä työtä maallisena parantavana "enkelinä". Kohdista rakkauden ajatuksia mihin tahansa asiaan joka tarvitsee parantamista/parantumista. Kuvittele, visualisoi tilanne/asia jo parantuneena. Sitten, kiitä Jumalaa tästä parantumisesta, ja anna/vapauta asia enkelten hoidettavaksi. Parantamisen lahjasi ja työsi koskettavat ja vaikuttavat monen elämään.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1371 : 13.03.2007 22:22:46 »

Minäkin nyt kysyn tarkoitusta tälle kahdelle viikolle, jonka vietän nyt aivan omissa oloissani.
Kiitän.  Smiley


Sparkle in The Distance, sinulle tuli kortti:

UUSI ALKU

Puhdas "sivu" esiintuodaan sinulle, kun nyt kohtaat tuoreita mahdollisuuksia ja uusia kokemuksia.

Syleile, hyväksy uusi elämääsi. Mukaanlukien uudet mahdollisuudet, ihmiset ja projektit. Enkelit tietävät, että muutos voi olla pelottavaa, joten he ympäröivät sinut rakkauden energialla. Kutsu heitä milloin tahansa pelkäät kohdata uusia tilanteita. He vahvistavat luottamustasi ja energiaa, jotta voit nauttia uusista aluistasi.

Joskus pidämme kiinni rutiineista, vain koska ne ovat tuttuja ja turvallisia. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua olemaan avoin uusille asioille ja niiden lähestymiselle elämääsi. Ehkä nämä tilanteet opettavat sinulle uuden katsantokannan asioihin. Tai ehkä, ne kannustavat sinua oppimaan uusia taitoja/asioita. Mitä tahansa uusi alku onkaan sinulle, anna itsesi olla joustava tuoreille olosuhteille. Me opimme itsestämme uusien kokemusten kautta.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1372 : 13.03.2007 22:26:32 »

Minäkin kysyisin neuvoa enkeleiltä.. smitten

Kaapokisu, sinulle tuli kortti:

TAIKAVOIMA

Valloita takaisin sinun lapsenkaltainen ihmetys, vaisto ja kunnioitus. Tarkastele maailmaa taianomaisena paikkana.

Muistatko kun olit lapsi, kuinka taianomaiselta maailma vaikutti? Taianomaisuus ja sen aistiminen on sisäisen lapsemme henki. Jossain vaiheessa matkaa, kadotitko tuon ihmettelyn kyvyn?

Enkelit pyytävät sinua valloittamaan takaisin taianomaisen vaistosi muistamalla, että ihmeiden voima ympäröi sinua. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä auttamaan sinua minkä tahansa asian kanssa- pienen tai ison. Älä huolehdi - sinä et ole siirtämässä enkeleitä "enemmän tärkeistä" tehtävistä, kun pyydät heidän apuaan arkisissa asioissa. He todella haluavat tukea sinua, jotta olisit vapaa murheista. Murehtimalla poissuljet lastenkaltaisen ilon ja ihmetyksen, jotka luottavat että heistä huolehditaan. Kun olet iloinen/riemuitset, sinun Jumalallinen valosi inspiroi kaikkia jotka näkevät sinut.



 smitten angel
tallennettu
Irish
Vieras
« Vastaus #1373 : 13.03.2007 22:28:39 »

Kiitos Rakkauden valo... Se oli tosi osuva!  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1374 : 13.03.2007 22:29:59 »

Hei! Viimeeksi korttisi näyttivät minulle "uutta rakkautta" ja niinhän siinä kävikin! smitten Suhde oli lyhyt, mutta antoisa ja opettava.
Kiitoksia todella paljon Smiley Sinulla on todellinen yhteys kortteihisi!

Tuota, ujosti voisin pyytää taas uutta korttia.  :Smiley mutta pistä ihmeessä etusijalle ne, jotka sellaista eivät ole vielä kertaakaan saaneet.

Cheva,sinulle tuli kortti:

VAPAUS

Enkelit ohjaavat sinua rakkaudella vapaasti ilmaisemaan todellisia ajatuksiasi ja tunteitasi.

Voit tuntea tämän hetkisessä elämäntilanteessasi olevasi ikäänkuin "ansassa". Tämän kortin saadessasi, enkelit pyytävät sinua oivaltamaan, että sinä olet ainoa vankilan pitäjä/johtaja omassa elämässäsi. Milloin tahansa huomaat, että sinulla on voima/valta olla vapaa, vapaus seuraa ja vapaudut. Kaikki mitä teet elämässäsi on valintaasi, ja sinä olet aina vapaa valitsemaan uudelleen, erilailla. Jopa vangit ovat vapaita valitsemaan ajatuksensa, jotta he tuntisivat rauhaa ja iloa missä tahansa olosuhteissa.

Ensi kerralla kun aloitat lauseen sanoilla: "Minun pitää, tai minun täytyy", pyydämme, että lopetat. Pyydä Jumalaa ja enkeleitä näyttämään sinulle joitain muita vaihtoehtoja. He joko auttavat sinua suorittamaan asiasi, tehtäväsi rakkaudellisessa tilassa, jotta et tuntisi olevasi "ansassa". Tai sitten he ohjaavat sinua tekemään jotain muuta, mitä todella rakastat.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1375 : 13.03.2007 22:37:27 »

Mahtuuko joukon jatkoksi...
Kysyn, mitä viestiä minulle yritetään tuoda? Kun eivät väännä rautalangasta, vain häivähdyksiä näkyy, kokee...


 smitten

Pakko kommentoida... Nimittäin aika osuvasti sattui, sillä voisinpa itse kysyä aivan samaa kysymystä korteilta.  Grin :Smiley angel

Heh ja aivan kuin meille molemmille vastaten, tipahti pakasta kaksi korttia:

VASTAUS RUKOUKSIIN

Älä pelkää, rakastettu! Sinun rukouksesi on kuultu ja niihin on vastattu.

Kaikkiin rukouksiisi vastataan aina. Joskus sinusta ei ehkä tunnu siltä, koska vastaus tulee odottamattomin tavoin. Ehkä saat intuitiivisen tuntemuksen, tai uusi mahdollisuus ilmestyy, tai ehkä jokin kirja putoaa hyllystä tms. Enkelit vastaavat rukouksiimme hyvin usein antamalla meille jonkin idean tai informaation jollakin ihan arkipäiväisellä tavalla.

Tämän kortin valikoitumisella, enkelit kehoittavat sinua olemaan erityisen tarkkaavainen. Huomioi kaikki mitä kuulet, sanot, ajattelet ja tunnet. Ole erityisen tarkkana avulle joka tulee luoksesi, ja varmista, että todella hyväksyt tämän avun. Sinä ANSAITSET tämän avustuksen, ja monesti Jumala "pestaa" ihmisiä toimimaan maallisina "enkeleinä", jotka tuovat vastauksen rukouksiisi.

MERKIT

Kiinnitä erityistä huomiota viesteihin joita enkelit antavat sinulle nyt. Olet pyytänyt merkkiä, ja he antavat sinulle sen. Huomaa ja luota näihin merkkeihin.

Olet pyytänyt taivasta auttamaan. Nyt on sinun vuorosi kiinnittää huomiosi todisteisiin heidän avustaan. Tämä kortti tähdentää, että sinun enkelisi yrittävät saada huomiosi merkkeihin. He saattavat pyytää perhosta tai lintua lentämään lähellesi. Tai he saattavat vaikuttaa niin, että kuulet jonkin sopivan kappaleen useita kertoja. He saattavat laittaa jonkin esineen polullesi niin, että sinä varmasti huomaat sen. Tämän kortin valikoituminen on myös merkki enkeleiltäsi. He yrittävät "päästä läpi",- pyydän huomioi!


 smitten angel
tallennettu
kaapokisu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119



Profiili
« Vastaus #1376 : 13.03.2007 22:39:10 »

Kiitos rakkauden valo smitten
tallennettu

Aurinko vaaka
Nouseva skorpioni
Kuu vaaka
pirre
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


Profiili
« Vastaus #1377 : 14.03.2007 01:21:39 »

Hei,

olisin vielä kysynyt.. onko rakkautta näkyvissä.. tuleeko ystävyyttä.. lämpöä ihmisten kesken.. välittämistä.. toisesta huolta pitämistä.. eli ns. lähimmäisenrakkautta.. mitä enkelit tähän sanovat.. onko tällaista..

t. pirre

 smitten             angel             smitten

Pirre, sinulle tuli kortti:

JUMALLALLINEN AJOITUS

Kiinnitä huomiota "oviin", jotka ovat avautumassa ja sulkeutumassa sinulle juuri nyt. Kävele ovista jotka aukenevat, ja opi ovista jotka sulkeutuvat.

Sinun rukouksiisi vastataan; Siitä ei ole epäilystäkään. Kuitenkin, kaikki toimii Jumalallisen ajoituksen universaalien lakien mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjen "palapelin palasten" täytyy osua kohdalleen jotta toiset osat voisivat tulla toteutettavaksi/täytettäväksi. Jos yrität hypätä tai kiirehtiä tiettyjen palasten yli, koko suunnitelmasta puuttuu tukeva/luotettava perusta.

Älä yritä pakottaa mitään ovia aukenemaan, jotka ovat sinulta suljetut. Sen sijaan, pyydä enkeltesi opastusta nähdäksesi onko ovi suljettu/sulkeutunut negatiivisten odotusten takia, vaiko vain yksinkertaisesti Jumalallisen ajoituksen vuoksi. Etsi muita ovia jotka aukenevat ja kulje niistä uskolla ja kiitollisuudella.


 smitten angel

Hei,

en kyllä ymmärrä nyt.. suomalaisessa yhteiskunnassa on kuitenkin tietyt lait ja asetukset.. ne kuuluu kaikille.. ja kaikkien pitää niitä noudattaa.. toinen ihminen voi ihan hyvin soittaa toiselle ihmiselle ja kysyä toisen ihmisen mielipidettä johonkin asiaan.. ja jos jokin asia askarruttaa.. tai johonkin haluaa saada selvyyden.. silloin on otettava luuri käteen ja soitettava.. molemmin puolin.. minä olen ehkä hieman erilainen kuin nämä kaikki ennustukset.. minä rakastan ihmisiä.. välitän heistä.. minusta on menneen vähän yli kolmen vuoden kokemusten seurauksena.. kasvanut ihan erilainen ihminen.. minä rakastan ja haluan vasta rakkautta etenkin sitä lähimmäisenrakkautta.. välittämistä.. huolenpitoa.. normaalia elämää..
tallennettu
inkivääri
Vieras
« Vastaus #1378 : 14.03.2007 09:34:14 »

Kiitos Rakkauden Valo  angel
 
Pitää sitten virittää antennit paremmin ja putsata korvansa vaikusta...
Ehkä pitää sulkea silmänsä ja avata se kolmas?

Kiitos


 smitten
tallennettu
Rakkaudenliekki
Vieras
« Vastaus #1379 : 14.03.2007 09:58:05 »

Tervehdys sinulle Rakkauden valo angel....ja kiitos olet reilun vuoden sisällä nostannut minulle kaksi kertaa "sanomaa enkeleiltä" molemmilla kerroilla saman sanoman ELI PARANTAMINEN... angel
Asetun tässä "jonoon odottamaan vuoroani  Smiley" saadakseni uutta sanomaa - nyt kun niin vahvasti ovat nämä muutosenergiat ilmassa ja kokemuksissa...olet kertonut ettei tarvitse kertoa tarkemmin...laitan kuitenkin tuon viitteen mukaan... smitten
Astropäiväkirjasta...
...Samanaikainen yhtymä deskendentille kuvaa jonkun kokonaan uuden vaiheen aloittamista parisuhteen tai ihmissuhteiden alueella. Myös tällä sektorilla olet luopumassa joistakin vanhoista tavoista ja tottumuksista uudistuvan persoonallisuutesi hyväksi. Luopuminen on vaikeaa, koska läheisesi ovat jo tottuneet heitä palvelevaan ja kuuntelevaan käyttäytymiseesi, eivätkä tule vapaaehtoisesti luopumaan saavuttamistaan eduista...
tallennettu
Sivuja: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: