Sivuja: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 655950 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1350 : 09.03.2007 16:02:20 »



Matkalle lähdössä,

ovatkohan enkelit mukana sielläkin?


 smitten    maarita         smitten

Toivottavasti en vastaa liian myöhään... Sinulle tuli kortti:

HARMONIA

Ristiriita/selkkaus on päättynyt/ratkaistu tilanteessa joka huolestutti ja vaivasi sinua. Tiedä, että ansaitset tämän rauhan ja onnen, ja hyväksy se suosiolla.

Rakastettu Jumalan lapsi, sinä olet rauhan rakastaja sydämeltäsi. Tämä kortti tulee sinulle merkkinä uudesta harmoniasta, joka valkenee sinulle. Päästä irti tilanteen näkemisestä mutkikkaana, ja näe itsesi ja toiset suojelusenkeliesi silmien läpi. Tällä tavalla, katsot ohi pinnan ja näet kauneuden ja valon joka ikuisesti loistaa kaikissa.

Muuttamalla katsantokantaasi enkelimäiseen perspektiiviin, sinusta tulee maallinen "enkeli". Ylläpitämällä ylevää, kohonnutta katsantokantaa, "kipinöivät" kaikki ihmissuhteesi parempaan suuntaan ihmeellisesti. Ristiriidat, selkkaukset putoavat pois, paljastaen puhtaan ja uuden totuuden kaikista ja kaikesta.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1351 : 09.03.2007 16:04:36 »

Hyvä Rakkauden Valo,

Elämä sekaisin... mitä enkeleillä on tähän sanottavana?

Kiitos Smiley

Hemmi, sinulle tuli kortti:

SIELUNKUMPPANI

Rukouksesi sielunkumppanin löytämiseksi on kuultu. Seuraa johdatusta jota saat, jotta voisit nauttia tästä Jumalallisesta rakkaudesta.

Sydämesi kaipaa suurta rakkautta. Kun olet henkisellä polulla, kaipaat kumppania jolla on samanlainen elämänfilosofia ja samat kiinnostuksen kohteet. Voitko saada suurta intohimoa ja henkistä kumppanuutta samalta ihmiseltä? Tämä kortti vakuuttaa, että vastaus on: Kyllä! Tämän kortin valikoitumisella, enkelisi pyytävät sinua luottamaan ja seuraamaan heidän johdatustaan.

Enkelisi ovat kuulleet rukouksesi suuren rakkauden löytämiseksi, ja opastavat sinua ottamaan askeleita eteenpäin tehdäksesi toteen tämän haaveen. Jos olet parhaillaan parisuhteessa, enkelisi pyytävät sinua vapauttamaan tämän suhteen heidän hoidettavakseen. Siten he voivat auttaa sinua kohottamaan suhdettasi sielunkumppanuuden tasolle, tai auttaa sinua hellästi lopettamaan suhde, jotta uusi rakkaus voisi ilmestyä. Miten päin tahansa, he läheisesti avustavat sinua ja antavat sinulle selkeät askelmat mitä pitkin kulkea.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1352 : 09.03.2007 16:10:12 »

smitten Onkohan ne Neptunus/Saturnus-energiat kun nyt jyllää kun tällaista oloa minulla ei ole ollut varmaan 10 vuoteen! Kaikki ympärillä häiritsee, hätkyilen ja sätkyilen olemattomia, hermostuttaa, suututtaa, ärsyynnyttää.  Angry Koko ajan on kauhean levoton mieli, pessimistinen enkä tiedä miksi. Uudesta en uskalla innostua kun pelkään sen menevän myttyyn kuitenkin. Sad
En jaksa kuunnella edes mitä muut puhuvat kun oma keskittymiskyky kääntyy aina sisäänpäin huokailemaan omaa omituista oloa.
Eilen olin henkisesti jotenkin aivan pihalla, äärettömän väsynyt. Samaa sanoi miehenikin itsestään. Eikä ole edes flunssaa ollut eikä olo vaivaa fyysisen jaksamisen kannalta ollenkaan...MITÄ TÄMÄ ON?Huh  uglystupid2

Aamunkoitto, sinulle tuli kortti:

KESKITTÄMINEN

Ajattele mitä haluat, älä sitä mitä et halua. Vartioi ajatuksiasi huolella, koska ne luovat kokemuksesi.

Joskus tuntuu siltä, että ajatuksemme valitsee meidät, mutta se ei ole ikinä niin. Me aina itse valitsemme ajatuksemme, joka hetki. Ajatuksillamme on aina vaikutuksensa, eikä ole neutraaleja ajatuksia. Sekunnin murto-osassa kun ajattelet jotain, päätät myös ajatella niin. Joten harjoittelulla, voit opetella tarkkailemaan (ikäänkuin etukäteen) ja muuttamaan ajatuksiasi. Tämä vastaa täysin samaa, kuin laittaisit kätesi elämäsi "rattiin".

Voit luulla, että keskittymiskykysi on huono. Kuitenkin erehtymätön Jumalan mieli on omassa mielessäsi. Voit kokea uskomatonta keskittymiskykyä vakuuttamalla: "Olen kyvykäs keskittämään mieleni tahdon voimalla". Pidän kiinni vain rakastavista ajatuksista ja enkelini toimivat portin vartijoina saavuttaakseni vakaan rakkaudellisten ajatusten virran.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1353 : 09.03.2007 16:13:37 »

Hei!
Kuulisin mielelläni enkelin viestiä  angel

Kiitos etukäteen!

Karttu, sinulle tuli kortti:

HENKINEN KASVU

Olet käymässä läpi nopeata henkistä kehitystä. Nauti prosessista!

Tänä aikana saatat tuntea monenlaista tunteiden sekoitusta: hämmennystä, innostusta, pelkoa, ja ihmetystä. Rakastat sinun uudistunutta yhteyttä Jumalallisuuteen ja toivot, että voisit lukea, opiskella, oppia ja meditoida päätoimisesti ja jatkuvasti! Samanaikaisesti saatat kuitenkin huolehtia mitä vaikutuksia henkisellä opiskelullasi on muuhun elämääsi. Mitä vaikutuksia sinun uusilla henkisillä pyrkimyksilläsi on työhösi, avioliittoosi tai ystävyyssuhteisiisi jne.? Nämä murheet luovat pelon joka saattaa syövyttää nautintoa jota henkiset asiat/opinnot tuovat sinulle.

Rakas, luovu näistä peloista, anna ne Jumalalle! Luota, että sinua tuetaan, rakastetaan ja ohjataan joka hetki. Älä huolehdi miten sinun tulevaisuutesi "sekoittuu" henkisen kasvusi kanssa! Luota, että sama voima joka toi sinut henkiselle polullesi, huolehtii myös kaikesta muustakin. Loppuen lopuksi, koska tämä voima tukee taivaan kaikkia planeettoja. Toki se silloin tukee myös sinua täydellisesti.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1354 : 09.03.2007 16:17:55 »


 smitten

Voisitko nostaa minullekin enkelikortin?
Juuri nyt olisi hienoa saada viesti enkeleiltä, neuvoa tarvitsen!

Kiitos Sinulle!



Adele, sinulle tuli kortti:

LAAJENTUMINEN

Sinun todellinen itsesi, säteilevä, voimakas, menestyvä ja älykäs, loistaa nyt pinnan läpi. Anna todellisen itsesi tulla näkyväksi muille, koska sinä "nostat heidät ylös" ja inspiroit heitä.

Olet upea niin monella tavalla ja olet alkamassa luottamaan siihen ja paljastamaan todellista itseäsi yhä helpommin. Joskus olet ehkä uskonut, että sinun täytyy piilottaa tunteesi toisilta (tai jopa itseltäsi!) Nyt jokatapauksessa, ymmärrät kuinka elintärkeää, puoleensavetävää ja viehättävää sinun aidon itsesi ilmentäminen on.

Sinun enkelisi ohjaavat sinua kunnioittamaan todellisia tunteitasi, ilmaisemalla niitä itsellesi ja muille. Enkelit auttavat sinua puhumaan rakkaudellisesti tunteistasi, jotta väärinkäsityksiä ei syntyisi ystävien ja läheisten välillä. Enkelisi eivät ikinä ohjaa sinua tekemään tai sanomaan mitään joka voisi loukata sinua tai ketään muuta! He myös vakuuttavat, että elämäsi laajenee uuteen sisäisen rauhan tilaan, kun annat todellisen itsesi tulla ulos "leikkimään".


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1355 : 09.03.2007 16:21:17 »

Olen itseäni kuunnellut ja kuunnellut...mutta niin hiljaista on...voisivatkohan nuo enkulit auttaa? angel kiitos. smitten

Höyhen, sinulle tuli kortti:

ROMANSSI

Enkelit osoittavat sinulle ja auttavat sinua romanssin tarpeissasi. Pyydä ja hyväksy enkelten apu rakkauselämässäsi.

Tämä kortti osoittaa, että enkelisi ovat kuulleet sinun romanssin pyyntösi. He ilmoittavat huomioineensa sinun sydämesi rakkauden kaipuun. He ovat vastaanottaneet ja vastaavat pyyntöösi.

Nyt siis työskentelet yhteydessä enkelten kanssa tuodaksesi esiin romanssin jota etsit. Enkelit ohjaavat sinua erityisin tavoin varmistaakseen, että he toteuttavat toiveesi. Esimerkiksi, saatat saada voimakkaan tarpeen/tuntemuksen ajaaksesi johonkin tiettyyn paikkaan, ja saatat tavata ihanan kumppanin kun saavut määränpäähän. Enkeleiden ohjaus saattaa pyytää sinua liittymään/osallistumaan johonkin itsesi kehittämisen toimintaan, liittyen liikuntaan, ravitsemukseen, tai itseapu seminaareihin yms. Seuraa tätä johdatusta ja löydät romanssin jota etsit.



 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1356 : 09.03.2007 16:23:53 »

Hei,

olen tänne paljon kirjoitellut menneinä aikoina kokemuksistani.. olen kokenut mitä ihmeellisimpiä ihmisten tekoja.. jopa itse viranomaisten.. jotka ovat tuossa pelissä nykyisin jo mukana.. ei yksin se tänne kertomani psykopaatti.. tai mikä hän sitten lieneekin ollut.. vaan nykyisin myös muut..

Jopa sellaista on tapahtunut.. että kun laitoin verokortin eräälle toimeksiantajalleni.. niin sepä ei kelvannutkaan vaan se tuli takaisin seuraavassa kirjeessä.. lisäksi viranomaisilta on tullut mitä ihmeellisimpiä kirjeitä.. asioista jotka kaikki eivät ole edes minun tekemiä.. selviä uhkauksia.. mitä tällainen yhteiskunta on.. jopa työvoimatoimisto, kela.. oma terveyskeskus.. ja ammattiliitot.. siis mistä on kyse.. eihän niitä jaksa pikkujärkinenkään ymmärtää.. että ensin koet itseltäsi verenvuodot.. monet autokolarit.. mieheni aivoinfarktin ja sitten epilepsiakohtauksen.. perään parin koiran kuolema.. nyt ei ole kauaa kun jalastani juoksi mätää.. kukaan ei auttanut.. terveyskeskus ajoi ulos.. kun yritin hakea apua..

Osaako enkelit auttaa minua.. onko olemassa tahoa.. joka minua auttaisi ja kuuntelisi.. sitä pyydän.. en mitään muuta..

Pirre, sinulle tuli kortti:

TOTUUS & REHELLISYYS

Sinua ohjataan olemaan erittäin rehellinen itsellesi, olemaan tosi kaikissa toiminnoissa ja teoissa.

Enkelit sanovat sinulle: "Päästä irti kaikesta epäaidosta, ja kaikista toiminnoista jotka eivät heijasta korkeinta aikomusta itsellesi". Jos jokin elämässäsi ei toimi, luovuta se vapaaehtoisesti Jumalalle ja enkeleille.

Kun "levitämme kätemme" ja vapautamme kaikki epäterveelliset tilanteet/asiat, Jumalallinen valo voi astua sisään. Ihmeet aina seuraavat, kun "antaudumme" huolta aiheuttaville tilanteille. Huomaat, että työ, ihmissuhde, terveys, tai mikä tahansa tilanne paranee pikaisesti tavoilla joita et ikinä olisi voinut kuvitellakaan. Kaiken aikaa, enkelit ohjaavat sinua täydellisesti tekoihin jotka auttavat sinua korvaamaan tilanteen jollain paremmalla, tai parantamaan sen kokonaan. Odota ihmettä kun päätät olla "oikea itsesi"


 smitten angel
tallennettu
trini
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67



Profiili
« Vastaus #1357 : 09.03.2007 21:45:54 »



  haluaisin kuulla jotakin lohduttavaa,tässä tilanteessa.
  lämmin kiitos sinulle.
tallennettu

sininen itsevallitseva kotka
"älä pyydä tänään rauhaa,vaan ole itse
rauhan lähettiläs"
pirre
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


Profiili
« Vastaus #1358 : 09.03.2007 21:48:11 »

Hei,

olisin vielä kysynyt.. onko rakkautta näkyvissä.. tuleeko ystävyyttä.. lämpöä ihmisten kesken.. välittämistä.. toisesta huolta pitämistä.. eli ns. lähimmäisenrakkautta.. mitä enkelit tähän sanovat.. onko tällaista..

t. pirre

 smitten             angel             smitten
tallennettu
siipirikko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17


Rakkaus on ikuinen


Profiili
« Vastaus #1359 : 10.03.2007 22:49:38 »

Hei valon enkeli!

Löytyykö minulle mitään toivoa tähän onnettomaan olooni?]
tallennettu

Härkä
Nouseva Leijona
Punainen Itsevallitseva Käärme
Kukko
Irish
Vieras
« Vastaus #1360 : 11.03.2007 15:45:30 »

Minäkin nyt kysyn tarkoitusta tälle kahdelle viikolle, jonka vietän nyt aivan omissa oloissani.
Kiitän.  Smiley
tallennettu
kaapokisu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119



Profiili
« Vastaus #1361 : 12.03.2007 01:15:57 »

Minäkin kysyisin neuvoa enkeleiltä.. smitten
tallennettu

Aurinko vaaka
Nouseva skorpioni
Kuu vaaka
maarita
Astroholisti
*****
Viestejä: 1080



Profiili
« Vastaus #1362 : 12.03.2007 18:43:03 »



Matkalle lähdössä,

ovatkohan enkelit mukana sielläkin?


 smitten    maarita         smitten



HARMONIA

Ristiriita/selkkaus on päättynyt/ratkaistu tilanteessa joka huolestutti ja vaivasi sinua. Tiedä, että ansaitset tämän rauhan ja onnen, ja hyväksy se suosiolla.

Rakastettu Jumalan lapsi, sinä olet rauhan rakastaja sydämeltäsi. Tämä kortti tulee sinulle merkkinä uudesta harmoniasta, joka valkenee sinulle. Päästä irti tilanteen näkemisestä mutkikkaana, ja näe itsesi ja toiset suojelusenkeliesi silmien läpi. Tällä tavalla, katsot ohi pinnan ja näet kauneuden ja valon joka ikuisesti loistaa kaikissa.

Muuttamalla katsantokantaasi enkelimäiseen perspektiiviin, sinusta tulee maallinen "enkeli". Ylläpitämällä ylevää, kohonnutta katsantokantaa, "kipinöivät" kaikki ihmissuhteesi parempaan suuntaan ihmeellisesti. Ristiriidat, selkkaukset putoavat pois, paljastaen puhtaan ja uuden totuuden kaikista ja kaikesta.


 smitten angel

Rakkauden valo
kiitän enkelinviestistä, vaikka se oli tullut jo ollessani matkalla.

Matkani todella oli enkelien viitoittama rauhan ja onnen täyteinen.
Näin kauneuden ja valon kohtaamissani ihmisissä.

 smitten    maarita          smitten
tallennettu

*Aurinko, Venus ja Neptunus Neitsyt
*Nouseva Vaaka
*Kuu, Saturnus ja Uranus Härkä
*Merkurius, Pluto ja Ceres Leijona
*Mars Kauris
*Jupiter Oinas
*Chiron Rapu

*Maya, Sininen Magneettinen Kotka
*Kiinalainen Jänis
höyhen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 87


Järki tietää, sydän tuntee


Profiili
« Vastaus #1363 : 13.03.2007 10:43:56 »

höyhen kiittää  smitten
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #1364 : 13.03.2007 14:59:52 »

Tulen tänä iltana vastailemaan...  coolsmiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: