Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: murhaajat  (Luettu 32096 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #30 : 30.09.2008 08:47:26 »

"Matti oli henkiseltä olemukseltaan tunnetason auttaja ja parantaja, joka suoritti tehtävänsä tällä tavalla."

*Ehkä minua kiinnosti hetken se, miksi SINÄ jatkat ja jatkat tätä? Keskustelua? Vaikka topic sinänsä ei olisi minulle.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136



Profiili
« Vastaus #31 : 30.09.2008 11:14:55 »

Kiitos Seppo, astroblogin juttu Saaresta oli hieno.

Nyt näen asiat ihan uudella tavalla. Rakkaus on maailman tärkein asia. Kysin itseltäni mitä Kauhajoki tarkoittaa, nyt tiedän.
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #32 : 30.09.2008 15:45:43 »

kiitos tuosta tieteellisestä pläjäyksestä, sosiaalipsykologia on kiinnostavaa, ehkä joskus opin sitä ymmärtämään vaikken osaakaan itse vielä ajatella tieteellisesti. Mutta myös omakohtaisilla näkemyksillä lienee tilauksensa, siinä missä tieteellisilläkin...jos halutaan todella monimuotoista keskustelua.

Sorry, jos kuulosti liian tieteelliseltä, se ei ollut tarkoitus - pikemminkin päin vastoin. Eipä tuo tieteellinen ajattelu ole mitään erityistaitoja vaativaa ja monimutkaista, tietoisesti kriittisempää ja analyyttisempää vain kuin ns. tavallinen ajattelu. Minusta esim. monet sinun näkemyksistäsi ovat juuri niitä, mistä olen käsittänyt että tieteissäkin ollaan kiinnostuneita, siksi kommentoinkin. Smiley Ja omakohtaisestihan täällä itsekin kommentoin, kun olen vielä hyyyyyyvin kaukana mistään tieteellisestä asiantuntijuudesta. :Smiley

Joku voi ehkä ajatella, että miksi jauhaa (enää) tällaisesta aiheesta. Minusta näissä keskusteluissa tulee kuitenkin aina esiin mielenkiintoisia pointteja ihmisyydestä ja siitä "what makes people tick", niin kuin nuo englanninkieliset sanovat. Se kiinnostaa kovasti ainakin minua.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #33 : 30.09.2008 17:27:08 »

johtuu siitä että kaiken läpi eräs YB haluaa olla pinnallinen ja hilpeä. voisin olla toisaalta tuomiopäivän pasuuna muttei aina jaksa.

elämä on Kuitenkin pohjimmiltaan luotu hauskuutukseksi, vaikka tällaiset tragediat ei tietysti naurata.. mutta kaiken alla on joku muu symbolinen juttu, hyvä jos joku jaksaa sitä pohtia.

kannatan dawnchild-ketjua, YB ketjua ja Athamaarit ketjua, puhumattakaan Ajatus/K-energia ja muista tuhansista ketjuista..  Grin

http://www.tarkiainen.fi/page.php?s=2_1

elämme kyllä jännittäviä aikoja, siis jos naapurimaa hyökkäilee, pankit kaatuu ja jonkun hallituksen pitää heittää 700 miljardia kehiin, suomalaiset lapset on sekaisin, lopun ajat ja uudet ajat ja kaikkea vielä.
  angel
« Viimeksi muokattu: 30.09.2008 17:32:30 kirjoittanut **Yax-Balam** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
mc82
Astro-nauttija
****
Viestejä: 872


Lunar Leo - GROARRR!!!


Profiili
« Vastaus #34 : 30.09.2008 19:58:00 »

Virginia Techin tapaukseen liittyen, esim. Marsin ja Pluton väliset aspektit, joiden väkivaltapotentiaali on suurin, tapaavat olla erityisen pitkäaikaisia, joten tiettyinä vuosina syntyneillä (esim. -82) sellainen voi kärjistäen olla melkein koko ikäluokalla. Kuitenkin vain murto-osa ilmentää sitä pahimmillaan; muut aspektin omaavat ovat potentiaalisia uhreja, harrastavat tavallisempaa väkivaltaa joka ei suuremmin herätä uutiskynnystä, tai käyttävät sitä rakentavasti.

 Shocked

Tässä rupeaa väkisin analysoimaan itseäni, koska mulla on synt. kartalla se kuuluisa  pluto aspect_squ mars , joka muuten ajoittain nostaa draivin sellaisiin lukemiin, että huh.. Suuttuessani osaan olla oikeasti sellainen, että kannattaa varoa, raivokohtaukset ovat rajuja, sitten, kun käpy palaa kokonaan.. Muuten kiukku rajoittuu yleensä mököttämiseen, jos satun menettämään malttini, muttei sitten muuhun, mutta sitten kun kunnolla suuttuu..

Ja kyllä, olen juurikin vuoden -82 lapsia..

Sitten, kun kartalta löytyy vielä rajoittava  saturnus aspect_squ mars , niin se aiheuttaa kyllä katkeruutta, kylmyyttä jne., jos loukkaannun. Pluton raivo ja Sattarin kylmyys ei kuulosta oikein hyvältä ja tämän topiikin myötä aloin todella miettimään omaa itseäni ja aloin oikeasti pelkäämään oman itseni ja muiden puolesta, kun aspektit eivät näytä kovin suotuisilta..  Undecided

Tosin olen huomannut, että välttääkseni katkeroitumisen, "kylmettymisen" ja järjen vievät raivokohtaukset, mun täytyy pysyä liikkeellä koko ajan, käyttää energia johonkin, josta tulee itselle ja muille hyvä mieli, välttää vain pysähtymästä paikoilleen, jolloin ajatukset pysyvät kaukana synkistelystä..
tallennettu

Aurinko 10-Merkurius 11-Venus 11-Uranus 10-Neptunus 11-Pallas 10-Ceres 11 Jousimies
Kuu 7 Leijona
Mars 1-Juno 1-Lilith 1 Kauris
Jupiter 9-Saturnus 8 Skorpioni
Pluto 8 Vaaka
Chiron 3 Härkä
Vesta 1 Vesimies
Vertex 7-PF 7 Neitsyt
Noususolmu 6 Rapu
AC Kauris (DC Rapu)
MC Jousimies (IC Kaksonen
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #35 : 02.10.2008 09:18:24 »

Seppo tuossa etusivulla väittää ettei muka löytänyt mitään väkivaltaista Saaren kartalta. Eikös kaverin pitänyt olla ammattilainen? Kyllähän minäkin huomasin ne "herkät puolet" sieltä kartalta myös, mutta ei niillä mitään joukkosurmia toteuteta. Sellainen vaatii kylmäpäisyyttä ja missioille omistautuneisuutta. Pelkällä herkkyydellä Saari olisi mennyt nurkkaan vollottamaan ja kantti olisi siellä skolella kyllä pettänyt viimeistään ensimmäisen laukauksen jälkeen.

tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #36 : 02.10.2008 18:41:50 »

Minä olin itseasiassa myös vähän yllättynyt Sepon tulkinnasta. Toki kartalla on paljon herkkyyttä, mutta mielestäni myös selviä viitteitä siihen, että väkivaltaisuuttakin voi olla, turhautunutta energiaa etc. Myös Neptunuksen herkät energiat voivat kääntyä tällaisiin väkivaltatekoihin, joissa takana on paljon idealismia, tiettyä unelmointia ja uskoa omiin ajatuksiinsa, kuinka radikaaleja tahansa ne ovatkin.

Esimerkkinä kartalla erittäin hankalista pisteistä

 aurinko aspect_opp saturnus
 venus aspect_opp neptunus saturnus

Kartalla saattaa olla myös ajasta riippuen esim.

 kuu aspect_squ mars
tai
 kuu aspect_squ venus
tai
 kuu aspect_squ neptunus

Sekä kaksi vahvaa T-ristiä (joissa osallisina Kuu, Uranus, Venus, Jupiter).
« Viimeksi muokattu: 02.10.2008 18:43:29 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #37 : 03.10.2008 09:10:31 »

Pluton raivo ja Sattarin kylmyys ei kuulosta oikein hyvältä ja tämän topiikin myötä aloin todella miettimään omaa itseäni ja aloin oikeasti pelkäämään oman itseni ja muiden puolesta, kun aspektit eivät näytä kovin suotuisilta..  Undecided

Sinuna en olisi huolissani, koska olen ymmärtänyt, että ne, jotka tiedostavat omat "heikkoutensa" tai "pimeät puolensa" (miksi niitä haluaakaan kutsua) ovat juuri niitä, jotka osaavat hallita näitä puoliaan. Smiley Jos ominaisuuksia ei tiedosta, on enemmänkin niiden armoilla.

Tuo Saaren kartankin tulkinta on enemmän tai vähemmän spekulointia, kun tarkka syntymäaika ei ole tiedossa. En siksi menisi ottamaan hirveän vakavasti kenenkään tulkintaa siitä. Kirjoittihan se Seppokin tuossa heti alkuun, että "Syntymäkartalta ei ainakaan ilman kellonaikaa löydy ensimmäistäkään selvästi aggressiivista tekijää."
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #38 : 03.10.2008 17:29:54 »

Kirjoittihan se Seppokin tuossa heti alkuun, että "Syntymäkartalta ei ainakaan ilman kellonaikaa löydy ensimmäistäkään selvästi aggressiivista tekijää."

Spekulointiahan Saaren tapaus on, ja varsinkin orbin laajuudesta riippuen, mutta ammattiastrologejakaan ei kannata pitää minään jumalankaltaisina ylimpinä auktoriteetteina jotka eivät koskaan voi olla väärässä.

Sepon tulkinnassa mennään myös siihen valitettavaan suuntaan, mikä Saaresta puhuttaessa on ollut tyypillistä, eli rikollisten hyysäämisosastolle, tyyliin voi voi ressukkaa kun se oli herkkä uhri, jne.

Kuitenkaan lokaa niskaansa saavat herkkikset eivät jostain syystä kauhean usein harjoita massateurastuksia.



« Viimeksi muokattu: 03.10.2008 17:33:01 kirjoittanut Kato Vega » tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #39 : 03.10.2008 20:21:39 »

 Varmaan riippuu siitäkin mitä herkkyydellä tarkoittaa, onko herkkyys sitä että ei uskalla pistää vastaan/sortuu väkemän maailman alle vai olisiko sitä ehkä Heikkous? Minusta herkkyys ja heikkous eivät ole millään tavoin synonyymejä, herkkä aistii asiat syvemmällä tasolla ja ne siten vaikuttavat myös syvemmällä tasolla. Itkeminen ei tarkoita heikkoutta, herkkyyttä kylläkin. Mutta herkkyydestä voi nousta sisu, soturikin voi olla herkkä -ei tosin heikko. Kyynelten seasta on usein maailmassa vannottu kostoa ja niin myös tehty, mustasukkaisuusdraamat ja muut. Kun sattuu tarpeeksi, tahtoo kostaa. Maailmalle/puolisolle/naapurille.
 Herkkä voi olla samalla voimakas. Minusta herkät ihmiset nimenomaan kokevat asiat syvemmällä tasolla ja voivat tuntea maailmantuskaa ja siten myös tehdä itsestään marttyyrin. Miksi "kova" tai vahva välittäisi mitään siitä tapahtuu maailmalla tai siitä vaikka joku vähän murjaisisi sydäntä ohimennen?
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #40 : 04.10.2008 16:16:57 »

Miksi "kova" tai vahva välittäisi mitään siitä tapahtuu maailmalla tai siitä vaikka joku vähän murjaisisi sydäntä ohimennen?

Jengiä on montaa sorttia. Laajan skaalan asioista nyt voi olla kuka tahansa kiinnostunut, ja ihmisten tunne-elämästä taas ei ota erkkikään selvää.

Jos joku suunnittelee ja toteuttaa joukkosurman, joka on sangen väkivaltainen ja brutaali tapahtuma, tulkinnassa mennään kuitenkin aika harakoille jos aletaan tuijottamaan aspekteihin joilla ei ole ko. toiminnan luonteen kanssa mitään tekemistä. Kuun neliöt my ass.



tallennettu
Norna
Vieras
« Vastaus #41 : 04.10.2008 16:36:00 »

 Sellainen juttu tähän väliin, etten itse ole katsonut ko. henkilön karttaa eikä se sinänsä kiinnosta minua. Yleiseltä kannalla herkkyydestä keskustelin, vaikka yleistäminen on vaikeata sekä turhaakin.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #42 : 05.10.2008 00:50:21 »

dawnchild on hyvin kuvannut noita tuntoja, joita minä näin kartalta,
sen että ihminen kasvaa ja kehittyy vain ollessaan vuorovaikutuksessa toisiin,
kaikki eristäytyminen on enemmän tai vähemmän vaarallista,
ja että kun ihmisen arvomaailma sitten synnyttyään tuppaa olemaan pysyvä,
niin jos se on melkeinpä fanaattisen ehdoton,siitä ei varmaankaan luovuta

kriittisiä asteita,"ei jaksais enää tätä samaa"?
 kuunsolmu 29  oinas puolisekstiili  aurinko 29  harka ja puolisekstiili  :venus:28  kaksoset, tästä syntyy yod maapisteelle 29  skorpioni,
"maasta olet sinä tullut,maaksi olet sinä jälleen tuleva" ( harka/ skorpioni luopuminen vielä,vetää ristin henkensä päälle,kun oma arvomaailma  venus ja elämän päämäärä  kuunsolmu ei toteudukaan,vai näinkö se just toteutuikin?)
ja miksikö just tuolloin? yod sisältää  aspect_kvi:n ja tapahtumahetkellä oli tr  pluto aspect_kvi aurinko,
toinen arvomaailmaan liittyvä tr oli tuolloin taivahalla  venus aspect_sex pluto,
kuin myös auringon kvinkunssi vaa an alusta kuunsolmullensa,
kvinkunssissakin on sitä ehdottomuutta,perfektionismia,pinnanalaista agressiota,
kun ei energioita pysty sovittamaan yhteen

aatteiden ja ideologian ehdottomuutta,ehkä vihaan saakka,
 plutoskorpioni aspect_sex :neptunus:5  kauris,
tähän keskelle  saturnus rx 6  jousimies,
Mannisen mukaan  :saturnus:rx on "outsider",jousimiehessä sisäänpäin kääntynyt psyyke eristäytyneenä muista,oma ideologia,näkemys,
tälle on ollut tr Pholus  aspect_con saturnus,
ja Pholushan brings you to your limits,äkillinen käännekohta elämässä,
ja miksikö Pholuksella olisi merkitystä?
syntymäkartalla on jälleen kvinkunssi, :juno:11  jousimies :aspect_kvi:Pholus  11 harka ja tuo  juno kuvaa just halua kuulua joukkoon,liittyä samanhenkisiin,
ja jossain vaiheessa elämää tässä on sitten tapahtunut muutos,
aatteen ja materian/konkreettisen kosketuksen yhteensovittamattomuus?
tai se koulukiusaaminen?
transiittina ollut  juno aspect_con :uranus:rx  jousimies,
puhdistusoperaatio ryhmän sisällä,ero ( rx /karmaa?)
puolisekstiiliketju (kasvava reaktio?) alkaen  ceresneitsyt(äiti,veren mysteerit eli naisen kyky kantaa uutta elämää,kateus tätä kohtaan??tai yksinhuoltajuus,ceres on mielenkiintoinen miesten kartoilla,vaikea tulkittava)
 kuu alkuasteilla  vaaka??, pluto, saturnus ja  neptunus,
sitten tuota energianpurkausta, uranus jousimies puolisekstiili  mars kauris
 vertex? lyijynraskas räjähdys koulumaailmassa muistetaan?
 pallas syntyi isänsä päästä,onko hän siis "äiditön"?
 pallasleijona itse itsensä käskynhaltija? maalaa ihan oman maiseman kun kaikki on mahdollista 0 asteella?
Nessusta ei tule pahemmin tulkittua kartalla,
sehän ennen hengenlähtöään kerkesi kostaa,
Nessus 22  leijona ja taas kvinkunssi  mars kauris ( vertex? asteet riippuuvat  askendentti.sta)
 chiron kaksoset lapsuuden haavat,jotka käsitellään kaksosten kättä pitemmällä,
se muuten oppositiossa tuohon junoon,eli tässä paremminkin tuo koulukiusaaminen,
opettajan taholta tullut epäoikeudenmukaisuuskaan ei liene poissuljettu?

ehkä turhaakin kapea-alaista kartan tulkintaa tapahtumien valossa,
olisikohan elämä voinut mennä toisinkin?
eväät vaan loppuivat?


tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #43 : 06.10.2008 09:57:16 »

Spekulointiahan Saaren tapaus on, ja varsinkin orbin laajuudesta riippuen, mutta ammattiastrologejakaan ei kannata pitää minään jumalankaltaisina ylimpinä auktoriteetteina jotka eivät koskaan voi olla väärässä.

En usko, että kukaan astrologiaan syvemmin tutustunut pitääkään, mutta ainahan tuosta on hyvä muistuttaa.

En ota kantaa Sepon juttuun sen enempää, minusta kukin kirjoittakoon omasta näkökulmastaan. Kun puhutaan tällaisista aiheista, löytyy aina vahvoja mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. Jos korostaa herkkyyttä, on jonkun mielestä hyysääjä...jos kovuutta, on jonkun mielestä itse julma ihminen kun ei ymmärrä...jos keskittyy konkreettisiin asioihin, ei näe asioiden "todellista syytä"...jos taas henkisiin asioihin, on jonkun mielestä pilvissä leijuja. Tämmöistä tämä on. :Smiley

Kannatan tuota dawnchildin mainitsemaa buddhalaista viisautta. Ja sitä, että mielenterveyttä alettaisiin pitää samassa arvossa kuin kehonkin terveyttä.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Athene
Astro-nauttija
****
Viestejä: 937



Profiili
« Vastaus #44 : 27.10.2008 00:51:59 »

Raivostuttavaa.Katsoin eilen ykköseltä tätä politikkojen vaaliväittelyä aiheesta mielenterveyspalvelut . Matti Vanhanen sanoi suoraan,että hänen mielestään Suomessa pitäisi panostaa ennaltaehkäiseviin mielenterveyspalveluihin enemmän kuin korjaaviin.Minulle tuli sellainen kuva,että häntä kiinnostaa enemmän tämä pankkikriisi(ei sillä etteikö se olisi suuri asia myös Suomelle) kuin tuhannet mielenterveysongelmista kärsivät ihmiset! tickedoff
Miksi ei voi panostaa sekä korjaaviin että ennaltaehkäiseviin palveluihin?En tajua.
No nyt ainakin tiedän,että ketä en äänestä seuraavissa vaaleissa.Luulin,että Matti Vanhanen on fiksu tyyppi,mutta taisin erehtyä.Tänään kun kävin äänestämässä mieleni teki repiä koko äänestyslippu!Intoni käyttää äänioikeuttani oli pohjamudissa.Näin käy,kun kyynisyys nostaa päätään.

Tuo Sepon analyysi Kauhajoenampujan kartasta oli kauniisti kirjoitettu,mutta olisin mieluummin lukenut siitä vasta sitten, kun aikaa tapahtumista olisi kulunut tarpeeksi kauan.Olin itsekin niin shokissa tuon tapauksen johdosta,että en halunnut lukea mitään aihetta käsittelevää.
« Viimeksi muokattu: 27.10.2008 00:54:42 kirjoittanut Athene » tallennettu

Aurinko vesimies
nousu/kuu kaksonen
Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: