Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Julkkiskartat / Vs: USAn presidentti Obama : 13.11.2008 20:02:45
Astroasioihin palatakseni, luin eilen blogikirjoituksen, jossa astrologi kertoi tutkineensa Jungin karttaa luentoaan varten , ja huomannut sen muistuttavan monessa suhteessa Obaman kartaa. Kumpikin on aurinkoleijona, jolla on vesimiesnousu. Kummallakin on aurinko 6. huoneessa, samoin kuin ravun puolella sijaitsevat venus ja merkurius. Kummallakin on voimakas uranus ja aurinko :aspect_squ:neptunus.

http://northnodeastrology.blogspot.com/2008/11/obamas-astrological-chart-jungs.html

Ja kyllähän kartat tosiaan samanlaisilta näyttävät, vaikkakin Astrotheme heittää Jungin auringon 7. huoneen puolelle:

http://www.astrotheme.com/portraits/c7RqKX4WkN2H.htm

Tietysti samalla nousulla on aurinko samassa huoneessa, jos käyttää tasahuoneita.

Ravun puolella sijaitsevat merkurius ja venus ovat myöskin aika todennäköisiä, koska ne ovat lähellä aurinkoa, niissä ei ole 12 vaihtoehtoa.

Ei nuo karta loppujen lopuksi muistuta paljonkaan toisiaan  Grin
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Atlantis, Egypit ja musta magia : 20.08.2008 00:26:08
Kyllä siellä Egyptissä on tuota mustaa magiaakin harjoitettu joidenkin toimesta...  Sad

Minkälainen käsitys sinulla on asiasta? Onko mielestäsi asialla atlantislaiset?
3  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.08.2008 16:25:51
Tietääkö kukaan mitä Elämänilolle kuuluu?  Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Atlantis, Egypit ja musta magia : 19.08.2008 16:19:43
Luin eilen tällaisen "tarinan". Minusta tuo on aikalailla mielikuvitusta?

Rituaalimagia on itsessään neutraalia toimintaa, jolla voidaan kutsua paikalle ja hallita eri ulottuvuuksien olentoja käyttämällä sanoja, sekä symboleita.

Magian toinen puoli, niin sanottu musta magia sai alkunsa neutraalista rituaalimagiasta, voisi sanoa sen olevan rituaalimagian perversio, joka nousi sen uumenista.

Muinaisen Atlantiksen papisto oli täynnä mustia maageja, korruptoituneita egonsa vallassa toimivia sieluja, jotka janosivat valtaa. Tuhottuaan Atlantiksen he jatkoivat matkaa muualle, heidän tarinansa ei päättynyt Atlantiksen tuhon mukana. Papisto tavoitteli edelleen valtaa, joka olisi yksin heidän. Saavuttakseen jakamattoman vallan papisto tiesi, että heidän tuli tuhota muilta mahdollisuus siihen tietoon, joka oli vallan avain. Tavoitteena oli säilyttää tieto yksinomaan Atlantiksen hallitsijoiden parissa.

Egypti oli mustalle papistolle luonnollinen kohde sillä se oli muinaisen maailman tiedon ja kauneuden keskus; Niili toi Egyptille elämää ja sen rannoille oli kasvanut suurkulttuuri. Papisto näki elämää täynnä olevassa Egyptissä jotain hallittavaa, alistettavaa ja tuhottavaa.

Saavuttuaan Egyptiin mustan magian vallassa oleva papisto alkoi järjestelmällisesti tuhota paikallisen papiston valtaa, sillä kaiken keskus koko Egyptissä oli papisto. Mitään ei tapahtunut ilman pappien hyväksyntää, ei edes Faarao omannut niin suurta valtaa minkä uskonnollinen ja riittien hurmaama kansa oli papistolle antanut. Faarao oli Jumalten sukua, mutta papisto tiesi Jumalten tahdon ja toteutti sitä.

Järjestelmällisesti Atlantiksen musta magia tuhosi Egyptin papiston vallan; haalien, alistaen ja kahmien kaiken itselleen. Vähitellen vallan lisääntyessä he lamannuttivat ennen niin voimakkaan kaupungin älyllisen elämän ja ahneet mustat maagit aloittivat suunnitelmansa seuraavan osan. Vallan ottaminen oli ollut vasta ensimmäinen askel.

Musta papisto aloitti asettamalla symbolit ja kuvat, jotka oli tarkoitettu vain keskittymisen avustamiseen, palvonnan kohteiksi. Salatun tiedon oppilailta riistettiin mahdollisuus saada tietoon niitä avaimia, johon esoteerinen initiaatio tähtäsi. Initiaation jälkeen ei seurannutkaan mitään, pelkästään hämmennystä ja epätietoutta.

Atlantiksen tuhoajat jatkoivat hämmentämällä ihmisten mieliä ja antamalla vääriä merkityksiä eri symboleille, tarinoille ja uskonkappaleille. Sille ytimelle, jolle kollektiivinen piilotajunta perustuu, ihmisyyden sielulle.

Lopulta musta papisto saavutti tavoitteensa ja se sai tuhottua avaimet muinaiseen ymmärrykseen, tämän seurauksena ihmiset vaipuivat epätiedossaan orjiksi ja massoja pystyttiin hallitsemaan mustalla magialla, vailla mitään vaaraa siitä, että joku voisi enää estää heitä. Kukaan ei saisi enää tietää sitä salattua tietoa, joka kuului ennen ihmiskunnalle.

Egyptin mustat maagit jatkoivat ihmiskunnan tuhoa ja orjuuttamista hallitsemalla myös sen jälkeen Egyptin ulkopoliittisia tehtäviä.


Täältä: http://okkultismi.com/?p=18
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Merkit iholla, jälkiä menneistä elämistä mahdollisesti? : 23.07.2008 22:29:29


Nyt kun tuosta läiskästä mainitsit niin hoksasin et minullakin on tuolla takaraivossa siinä kuopan kohdalla punainen läiskä... Mistähän se lie? Teloituksesta takaraivoon?? Hui kauhistus  Undecided

Ihan kaikilla ihmisillä on takaraivossa punainen läiskä.

Tunnen erään ihmisen, joka on ikänsä ajellut syöpäsairailta hiukset pois ja hän mainitsi, että kaikilla on siellä läiskä.

6  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kokemuksia Steinerpäiväkodista? : 23.05.2008 17:15:01

Syynä oli yhden luokalla olevan pojan uhkailut ja koulun vessassa seksuaaliset kokeilut (pakotti riisuutumaan ja kokeili tyttöjä/poikia sormilla "sinne").
Se selvisi terveydenhoitajan ihmetellessä onko koulussa hygienian puutetta kun niin paljon löytyy molluskoja alapäästä. Opettaja ja rehtori yritti painaa villasella - pahimmat lausunnot oli että koko luokan pitää tuota juippia ymmärtää ja rakastaa. Mustaanmaalaavat vanhemmat (jotka halusivat pois luokasta ja koko koulusta pois) katsottii roistoiksi - ei ne pahemmin niiden loukattujen lasten vanhempia silloin aatelleet.
En sitten miettinyt kauaa kun otin tyttöni siitä luokasta pois ettei juippi koske mun likkaani.... saman teki useat muut vanhemmat. Isukeilla oli jo tarkoitus tulla jo itse välitunteja valvomaan kun Stainerin opettajat ei näemmä siihen pystyneet. Myöhemmin kuulin että poika olisi pakotettu lastenlinnan terapeutille "täsmähoitoon" ja joutui toiseen kouluun. Kenties Stainer ymmärsi muuttaa kelkkansa suunnan vasta kun raha lähti ovesta ulos (me lukukausimaksuja maksaneet teimme kenties pienen loven kukkaroon).



Samantyylisiä kokemuksia minullakin, opettajat eivät puuttuneet ikinä koulukiusaamiseen, vetosivat "luonnon lakiin", jonka takia joitakin kiusataan ja sen takia siihen ei saa puuttua.

 Sad

 mars aspect_con pluto
7  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Blogi terveydestä ja ruokavaliosta : 22.05.2008 23:56:38
Christerin blogi on tosi hyvä.

Tykkään myös näistä. 

http://kemikaalicocktail.blogspot.com/

http://iskuryhma.blogspot.com/

Molemmissa on juttua mm. luomuruoasta ja luonnonmukaisista pesuaineista ja kosmetikaasta  chiron aspect_con pluto 
8  Astro special / Yleistä / Vs: Homous = Sairaus? : 22.05.2008 13:47:54

Vai, että oikein seksuualista väkivaltaa.
Varmasti olisinkin sellaisen suukon tömäyttänyt, että taju olisi lähtenyt  2funny

Tuon voi ajatella niinkin, että mitä, jos Ikiaika olisi nainen ja selittäisit tuollaisia, se laskettaisiin seksuaaliseksi ahdisteluksi.

Mielestäni on syrjintää laittaa vitsiksi se, kun mies ahdistelee miestä, ja sitten vasta asia otetaan vakavasti, jos mies ahdistelee naista. Samoin sitä, kun nainen ahdistelee seksuaalisesti miestä ei oteta vakavasti.

Minua nauratti aivan yhtä vähän sinun "suukottelut", jotka yrität piilottaa huumorin taakse niin kuin muutkin ahdistelijat ja kiusaajat yrittävät piilottaa juttunsa "hehe, se oli vain vitsi,kuin Ikiajan turpaanvetojutut.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Uudistuneet foorumin sivut - ulkonäkö - toimivuus tmv. : 21.05.2008 23:01:43
Uusi banneri on tosi hieno ja mainokset on toteutettu hyvällä maulla  Smiley

Ymmärrän kyllä miksi mainokset on laitettu, ne ovat hyvä tulonlähde tällaiselle sivustolla.

Foorumin ulkonäkö on hieman vanhanaikainen ja sivuston koodia olisi kannattanut hioa vielä vähän, jos miettii negatiivisia puolia.
10  Astro special / Yleistä / Vs: Homous = Sairaus? : 19.05.2008 19:47:28
Lainaus
...olla ja elää hyväksyttynä ei-heterona?....Homofobia tarkoittaa tosiasioihin perustumatonta pelkoa, inhoa, vastenmielisyyttä...

Mielestäni kaikkien ei tarvitse hyväksyä kaikkia ihmisiä ja on säälittävää leimata vaikka homofobia tai rasismi peloksi. Jokainen ihminen, joka haluaa väkisin saada muut hyväksymään itsensä, voisi miettiä miksi hän haluaa alistaa muut sillä tavalla ja mitä ongelmia hänellä on itsensä kanssa.


En hyväksy kuitenkaan mitään syrjintää perustuen vaikka homouteen, tai mihin vaan työpaikoilla tai muissa sellaisissa tilanteissa, mutta hyväksyn muiden mielipiteen, kyllä minäkin joudun sen hyväksymään etteivät kaikki ehkä pidä minusta, valinnoistani tai ominaisuuksistani, eikä se ole ongelma.

Vähän enemmän suvaitsevaisuutta toivoisin näiltä itseään suvaitsevaisina pitäviltä ihmisiltä. On ikävää huomata miten suvaitsemattomuus kukoistaa aina siellä missä suvaitsevaisuudesta eniten toitotetaan.

Itseäni ei kiinnosta kenenkään seksuaalinen suuntautuminen tai vaikka hiusten väri, eikä kyllä paljon muutkaan ominaisuudet.

  Smiley  askendentti aspect_con juno
11  Astro special / Yleistä / Vs: Tämän kevään mehiläishavainnot : 16.05.2008 13:03:04
Meillä on piha täynnä ampiaisia sun muita pörriäisiä samalla tavalla kuin ennenkin  Smiley
12  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.04.2008 23:20:48


Tuntuu käsittämättömältä ettei muka kukaan tiennyt.Lapsia syntyi ja miten selittää ruuan ja vaatteet ja,,, idiot2
Taas kerran ajattelen,että jos olisi minun mieheni,niin minä istuisin elinkautista.Niin se vain on.

Ehkä joskus asiat tapahtuvat niin pikkuhiljaa ettei sitä ymmärrä mitä on tapahtunut.

Surullinen asia joka tapauksessa  Cry
13  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 30.04.2008 22:24:21
Vaan Anna Hanski lisäsikin kirsikoita ja omenoita vielä viiniinsä ja teki sitä rakkaus rinnassaan. smitten

Nyt ei voi maistaa viiniä,ei kakkua,eikä edes kahvia!
Jostain iski kamalan paha olo alkuillasta.
Jokos nyt kannan ihmisten huomista krapulaa? Huh
Vappu aatto menee puolipökerryksissä telkun ääressä.

Katsoin uutisista tuota karmivaa Itävallan tapausta,jossa isä oli pitänyt tytärtään vuosia kellarissa ja tekaissut tämän kanssa lapsia.
Miten kummassa onnistuu piilotella tytärtä niin kauan,ettei kukaan ihmettele,missä on?
Ja eikö mitään merkkejä muusta perheestä missään?
Kuulin tästä aijemmin,mutta en koko tapauksesta tiedä kuin vähän.
Itävaltalaiset osoittivat suruaan monin tavoin tv uutisissa.
Karmiva tapaus! Cry

Itävallassa ei välitetä muiden asioista ja siellä on korruptoitunut poliisi, ehkä sen takia tällaista tapahtuu siellä.

Itävallan kulttuurista: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200804307585190_ul.shtml
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Rasismi : 08.04.2008 18:20:28

On erittäin yleinen ja lapsellinen harhaluulo, että rasismi johtuisi tietämättömyydestä.

On olemassa suomalainen tutkimuskin, jossa todettiin, että rasismi lisääntyi sitä mukaa mitä enemmän oli kokemuksia ulkomaalaisten kanssa.

Esim. helsinkiläisistä lähiöistä, joissa asuu paljon ulkomaalaisia löytyy eniten rasistisia asenteita, kun taas esim. eirasta tms. ei löydy niinkään paljon, koska he eivät ole siellä niin paljon tekemisissä maahanmuuttajien ja pakolaisten kanssa.
15  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen surullinen koska... : 07.04.2008 17:13:29


Minne teen rikosilmoituksen? Omalle poliisilleko?



Hei AthaMaarit, ikävä juttu. Tee mieluiten tutkintapyyntö (rikosilmoitus ja tutkintapyyntö ovat eri asioita) ja muista laittaa siihen, että vaadit rangaistusta. Sen voi muistaakseni tehdä netissäkin.

Sivuja: [1] 2 3