Sivuja: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 706427 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1215 : 20.04.2008 09:00:45 »

Hei Atha ja aurinkoista aamua (viimeinen lause olennainen tiivistys)

nyt kysyisin (1), miksi sivubisneksissä piti tulla niin paljon takapakkia viime viikolla, pitkän ajan työ valui hukkaan ellen saa nopeasti korjattua asiaa (motiivi lopahti, vaikka ensin kaikki tuntui tarkoitetulta).  Firmassa ei edelleen ole eettisesti mitään vikaa. Selvittelin asioita Atlantin saarille asti! Eräs tuttuni tarjoaa toista mahdollisuutta, tuottaisiko se nopeammin, kun toinen vaatisi 5 v töitä samaan tulokseen! Kannattaako mikään riskinotto tällä hetkellä?   jousimies

(2) Ammatillinen työ menee ok, sain lisää inspiraatiotakin; toisaalta olen oikeasti kaivannut muutoksia kauan > liikaa vaihtoehtoja mielessä (tutkimus, kirjoitus, tekn. kehitys, innovaatio, pr, henkisyys)..  ja tuleekohan kauan odotetusta sapattivuodesta mitään.. (tarvitsisin paperin pomolta; minä jos kuka tiedän että raha on vain numeroita, joita järjestellään meille).  Cool  vaaka

(3) Kysyisin oppailtani sielukumppanuuteni tarkoitusta, kun  rapu herra katsoo olevansa kanssani mutta..- paljon yhteydenpitoa, kun kummallakaan ei toista ja olisi paljon jaettavaa. Viimeksi olisi onnistunut viinan voimalla (ja sitten taas huppelissa vappuna, vaikka soitti vielä kotiovella ollessani)..  Arvostaako hän tätä kohdalle tullutta mahdollisuutta?  Kerran neuvoit exän kanssa ja tilanne oikeni. Taas kuulin jotain mikä vahvisti sielunsukulaisuutta (sama tunne 7kk).. Pitääkö juttu siirtää ens vuodelle koettavaksi? Aistii varmaan saman vetovoiman, pelottaako? Itse asiassa jotain outoa on menossa, salaako jotain? Pitäisi puhua- Näkyy olevan "kaikkeudelle" vaikea toimittaa valmiita paketteja  Huh 

Meditaatio-openi luuli että suhteemme kiinnostaa yogaa enemmän, mutta mies on lukossa henkisyyden ja seks. kanssa, (hän etsii psyykkisiä kokemuksia+sport)?

Kiitos!  laugh Ulkomailla toki näin muitakin mahiksia, mutta suhde on kesken.  Matkalla halusin vain rynnätä kertomaan hänelle uutisia ja miltä tuntui (ilo, vaikka nyt vakava), että ollaan tunnettu aiemmissa elämissä läpi historian jne jne. Mutten ole vielä puhunut. Olisi helpompaa auttaa muitakin jos välillämme olisi esteet pois. Työn rahan ja suhteen voisi yksinkertaistaa jotenkin.  :Smiley
« Viimeksi muokattu: 09.05.2008 19:16:11 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Aretha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118



Profiili
« Vastaus #1216 : 21.04.2008 18:15:53 »

Älä sano että tiedäthän jo itsekkin.. Mutta olit kommentoinut tuolla 'minäkö näkijä' keskustelussa.. Katsoit minulle kortit tässä vähän aikaa sitten.. Kun luin vastauksesi en tarvinnut apuja sen enempää.. Tiesin jo.. Mutta nyt pyydänkin sinulta apua tähän uuteen ja hämmentävään tilanteeseen.. Voitko katsoa?? Odotan jännityksellä. Ja voimia kesään!
tallennettu

Nousumerkki NEITSYT, Aurinko VAA'ASSA, Kuu HÄRÄSSÄ, Merkurius SKORPIONISSA, Mars SKORPIONISSA...
sahame
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« Vastaus #1217 : 21.04.2008 22:48:11 »

Hei! Katsoisitko minulle jälleen korttia? Miesasiassa mietityttää, jääkö sittenkin ystävyystasolle? Ihana ja hyvä mies todellakin, mutta itse kaipaisin sitä kipinää enemmän omalta osaltani. Tiedän toki, että minulla menossa kasvuprosessi miehiin liittyen...joten laitanko liikoja odotuksia toiselle...Miksi sitä haikailee muuta ja sellaista, mikä ei itselle tosiaankaan hyväksi...
Asuntoasia kiinnostaisi myös. Tekisi mieli hakea vähän suurempaa asuntoa. Toisaalta tekisi mieli muuttaa vaikka muuallekin, mutta
lasten takia se varmaan ei järkevää. Eli olisikohan suotuisa aika uuteen kotiin? Kiitos!
tallennettu
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #1218 : 22.04.2008 05:25:04 »

Hei
 
Katsoisitko onko rakkauselämässäni odotettavissa mitään. Tuleeko tästä uudesta tuttavuudesta jotakin, vai jääkö se kuten kaikki muutkin  Sad.

Kiitos.....
tallennettu
anuliini
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 3



Profiili
« Vastaus #1219 : 22.04.2008 07:54:11 »

Hei
Eilen tuli hakuun erittäin haastava työpaikka,olen epävarma haukkaanko
liian suuren palan jos haen sitä?
Parisuhdekkin mietityttää,turvallista mutta intohimo puuttuu.

En tiedä mistä vaihtoehdoistasi olisi hyvä katsoa.

Kiitos etukäteen vaivannäöstä

anuliini
tallennettu
PieniEnkula
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38

"I'll always believe in angels"


Profiili
« Vastaus #1220 : 22.04.2008 15:41:09 »

Miltä kesä näyttää? Smiley Onko paikkakunnan vaihdos edessä? Miten mun opiskeluiden käy? Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1221 : 24.04.2008 17:59:18 »

Marutska. Tällaisia kortteja:

MALJOJEN SEITSIKKO - IRSTAUS
Avainsanat: Venus Skorpionissa, yliaktiivisuus, ikävystyminen, kyllästyminen, inho

Se, mikä hetki sitten oli hekuman ja nautinnon lähde, on nyt menettänyt viehätyksensä. Kukinnot ovat kuihtuneet ja niiden tuoksu on ummehtunut. Tunteet ovat jälleen epätasapainossa. Tämä viittaa siihen, että jotain syvää pettymystä ei ole vielä selvitetty.
Olet yrittänyt peittää vanhat haavat, mutta itsesi harhauttaminen ei ole onnistunut. Jokaisten juominkien jälkeen, jokaisen pakoyrityksesi jälkeen vanhat ongelmasi nousevat eteesi aivan liian selvinä. Tämä antaa kokemuksillesi entistä synkemmän ja alakuloisemman sävyn.
Päätelmät: Sinun on aika avata silmäsi ja katsoa - kenties tuskalliseenkin - todellisuuteen. Vapaudut vain siten, että ymmärrät ja tiedostat oman sisäisen todellisuutesi. Jokainen yrityksesi välttää sen tiedostaminen vain lisää tunne-elämäsi pysähtyneisyyttä.
Kysymykset: Onko elämässäsi jokin pettymys, jota ei ole vielä selvittänyt itsellesi? Oletko kokenut jotain, mikä oli aivan liian hyvää? Oletko rasittanut itseäsi liikaa tai tehnyt jollain tavalla liikaa asioiden eteen?
Ehdotus: Nosta uusi kortti ja kysy “Kuinka voin muuttaa nykyistä tilannettani?”
Vahvistus: Kun tiedostan ja hyväksyn varjoni, ne menettävät voimansa.

Miehessä itsessään on tuskin mitään hälyttävää tai vaarallista, mutta jotenkin sinulle selittämättömästä syystä hän saa nostettua sinusta esiin negatiiviset puolet. Ne ovat kortin kuvaamia varjoja, jotka täytyy tiedostaa ja hyväksyä, jotte ne katoaisivat. Itsen puhdistumista ja kehittämistä siis, sillä kun pääsemme totaaliseen tasapainoon Itsemme kanssa, mikään tai kukaan ei hetkauta meitä.
Tavallaan siis tämä työkaveri tekee sinulle palvelusta näyttämällä sinulle ne puolet sinusta, jotka kaipaavat vielä hiomista kasvaakseen timantiksi.


LANTTIEN KUUTONEN – MENESTYS
Käänteinen
Avainsanat: Kuu Härässä, sisäisen ulkoinen ilmentäminen, menestys, transformaatio

Tämä on hyvä mietiskelykortti kaikenlaisia yrityksiä ja hankkeita varten! Syvältä alitajunnastasi nousee pakottava tarve ilmaista se, mitä sisälläsi on. Kortin keskellä olevat risti ja lootuksenkukka symboloivat tätä prosessia. Taempana oleva risti kuvaa sitä, mikä on sisäistä. Se ilmenee ja kukkii näkyvästi.
Sisäistä prosessia kuvaavat kuusi planeettaa ovat harmonisesti ympyrän muodossa luvaten näin onnea ja menestystä. Kukin planeetta viittaa johonkin tärkeään asiaan. Näiden asioiden huomioonottaminen takaa minkä tahansa hankkeen menestyksen.
Saturnus: Ne, jotka etenevät vaistonvaraisesti, vähitellen, menestyvät. Tutki ja tarkastele kaikkea huolella. Ennen kaikkea jokaisen hankkeen alku ja loppu on suunniteltava tarkasti ja harkittava viimeistä piirtoa myöten.
Jupiter: On aivan liian hermostuttavaa ja ikävystyttävää edetä jokaisessa vaiheessa vähitellen. Ole valmis ennakkoluulottomasti ottamaan myös riskejä. Ota avoimesti vastaan ne ihanat yllätyksen, äkilliset muutokset tai laajentavat kokemukset. Uusien, odottamattomien tapahtumien kohtaaminen vaatii joustavuutta ja avoimuutta
Venus: Myös voimakkaat tunteet kuuluvat menestykseen. Vain jos olet avoin syvimmillesi tunteillesi, kykenet täysin nauttimaan menestyksen tuomasta onnesta.
Kuu: Menestyksen on kummuttava syvältä sisimmästäsi ja sen on tuotava esille jotakin näistä syvyyksistä.
Merkurius: Menestys vaatii tehokasta kanssakäymistä. Ideat on ilmaistava niin, että ne koskettavat ja inspiroivat ihmisiä.
Mars: Menestykseen tarvitaan yritystä, elinvoimaa, päämääräsuuntautuneisuutta ja kestävyyttä. Vaikeuksia vastaan on taisteltava ja ne on käännettävä voitoksi.
Päätelmät: Ota menestyksen avoimesti vastaan. Se ei ole enempää eikä vähempää kuin lahja, jonka voit ottaa vastaan kiitollisena ja nöyränä. Todellinen menestys tulee sitten, kun olet oppinut palvelemaan. Tällainen menestys rikastuttaa olemuksesi kaikkia puolia.
Kysymys: Mitä menestys merkitsee sinulle tällä hetkellä?
Ehdotus: Luo silmiesi eteen mahdollisimman tarkka mielikuvia siitä, mitä menestys tarkoittaa sinun kohdallasi.
Vahvistus: Itseni hyväksyminen ja itseluottamukseni ovat avain todelliseen menestymiseen.

Sen sijaan, että kortti sanoisi, ettei painopudotus onnistuisi se muistuttaa, että meidän täytyy tehdä kokonaisvaltainen elämänmuutos ja pysyvä sellainen, jossa painokin saadaan pysymään kurissa. Tärkein muutos on hyväksyä Itsensä ja rakastaa Itseään. Ne, joita rakastamme eniten, saavat meiltä eniten huomiota, joten luonnollisesti kun rakastamme Itseämme ja kehoamme, annamme sille rakkaudellista huomiota, samoin kuin rakastetulle, puolisolle, lapsille, ystäville, lemmikeille ja kaikille niille, jotka saavat sydämemme sykkimään ja maailman näyttämään valoisalle.
Onnittele itseäsi kehosi kuntoon laittamisesta, mutta muista huolehtia myös siitä, että saat itsesi kuntoon hengenkin puolella Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1222 : 24.04.2008 18:24:41 »

Naranja, tässä kesälle kortti

MIEKKOJEN KAHDEKSAN – HÄIRINTÄ
Avainsanat: Jupiter Kaksosissa, ongelmat kestävyyden suhteen, liiasta ajattelemisesta aiheutuvat huolet, valinnan vaikeus

Kuusi käyrää sapelia ovat poikittain keskellä oleviin kahteen miekkaan nähden. Huomaat olevasi tilanteessa, jossa sinun on tehtävä valinta kahden ilmeisen samanarvoisen vaihtoehdon väliltä. Et voi tehdä päätöstä harkitsemalla asiaa analyyttisesti. Epäilyksesi tai pelkosi siitä, että teet väärän päätöksen, tuhoaa alitajuisen sisäisen selkeytesi. Sinulta puuttuu myös kestävyyttä, mitä tulet tarvitsemaan, jos haluat selvittää tämän sekavan tilanteen. Ei ole mitään väliä, mitä teet, sillä tyydyttävää ratkaisua ei näytä olevan olemassa. Mitä innokkaammin yrität selvittää solmuvyyhteä, sitä tiukemmiksi solmut tulevat.
Päätelmät: Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, ratkeaa itsekseen.
Kysymys: Mitkä vaihtoehdot ovat repiä sinut kappaleiksi tällä hetkellä?
Ehdotus: Rentoudu ja anna asioiden kehittyä itsestään. Nosta kortteja mahdollisille vaihtoehdoille.
Vahvistus: Olen rentoutunut ja luotan elämään.

Ota kesä rennosti ja lillu vaan eteenpäin elämän virrassa! Syksyllä saattaa alkaa jo kiireempi aika, joten lataa akkuja kaikessa rauhassa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1223 : 24.04.2008 18:31:53 »

Päärynä, neuvoksi tuli tällainen:


MIEKKOJEN KUUTONEN – TIEDE
Käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Vesimiehessä, kyky eritellä ja yhdistää ideoita, kaikenkattava näkemys, kaikenkattava ymmärrys, puolueettomuus

Merkurius on eräs suurimpia lahjoja, joita Vesimies voi saada. Merkuriuksen erittelykyky tuo selkeyttä tulevaisuudennäkymiin. Nyt havaintoja ei ainoastaan ymmärretä ja tiedosteta, vaan ne voidaan myös välittää eteenpäin. Mitä erilaisimmat ideat ja näkemykset kohtaavat yhdessä pisteessä. Tämän ansiosta asiat on mahdollista nähdä laajasti uudella, kaikenkattavalla tavalla. Tämä saa oivalluksen puhkeamaan kukkaan.
Maalauksen keskellä olevat ruusut ja risti symboloivat tieteelliseen totuuteen kätkeytyvää salaisuutta – sitä, mikä kerta toisensa jälkeen pakottaa meidät pois aikansa eläneistä ajattelutavoista ja – malleista. Tämä ei millään tavoin rajoitu koskemaan pelkästään tieteen maailmaa. Vastikään saavutetut oivallukset romuttavat myös henkilökohtaisessa elämässä ja suhteissa olevia vanhoja, urautuneita tapoja. Tällä hetkellä tarvittavista muutoksista pitäisi kertoa muille niin, että he voivat todella kuulla, ymmärtää ja hyväksyä ne.
Päätelmät: Sinulla on kyky havainnoida ja tajuta asioita eri tasoilla ja eri näkökulmissa. Ymmärrykseesi asioista yhdistyy monia eri puolia.
Kysymys: Millä elämäsi alueilla olet pahiten urautunut ja millaisia nuo vanhat totutut tavat ovat?
Ehdotus: Luota näkemyksiisi. Kommunikoi niin, että muut ymmärtävät sinua. Anna kukan kehittyä.
vahvistus: Tietoisuuden kukka kukkii sydämessäsi.

Onko suhteesi rahaan ja talouteen ylipäätään yksioikeinen, vain yhdestä kulmasta katsottu/ymmärretty? kortti ja tilanne näyttäisivät haastavan sinut ajattelemaan rahasta uudella tavalla. Jos jokin tökkii syy on yleensä tavassamme ajatella ja toimia , joka ylläpitää epäsuotuisaa tilannetta. Suosittelisin sinulle Henkimaailman osiossa olevia kanavointeja, joissa puhutaan rahasta ja materiasta, sekä niiden todellisesta luonnosta. Ne voisivat auttaa sinua.
tallennettu
naranja
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 38


Profiili
« Vastaus #1224 : 25.04.2008 08:01:08 »

Kiitos vaan smitten
ei yhtään hassumpi neuvo ottaa rennosti ja lillua!!
tallennettu

"enlarging your world -mad world"
Päärynä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 105



Profiili
« Vastaus #1225 : 25.04.2008 08:17:34 »

Kiitos AthaMaarit! smitten
Hyviä ohjeita :)Kävinkin jo katselemassa henkipuolella niitä raha kanavointeja. Vanhoista ajatusmalleista totta tosiaan olisi minun hyvä päästä eroon, onhan maailma niin paljon enemmän, kuin tuo suuressa mittakaavassa ajateltuna, merkityksetön raha!
tallennettu

Ihan turhaan tuotakin tuskailet
jos päivä ei pilkota polkusi yllä.
Se valo, jota ulkoa löydä et,
sehän rintasi luolassa loimuu kyllä.

-Aaro Hellaakoski
vehmis
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 76



Profiili
« Vastaus #1226 : 25.04.2008 10:55:01 »

Hei AthaMaarit!

Nostaisitko minulle kortin äitini tilanteesta? Hänellä ero meneillään ja kaikki on täysin sekaisin. Itse olen välikädessä. Miten minun pitäisi toimia?
Mikäli mahdollista, voisitko nostaa kortin myös äidilleni?

Kiitos!  smitten
tallennettu
sipsukka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 21



Profiili
« Vastaus #1227 : 26.04.2008 18:26:17 »

Hei Athamaarit,
Nostaisitkos minulle vaikka loppukevääksi ja kesäksi?
Kiitos etukäteen ja Lämpimin ajatuksin! smitten
tallennettu
kalakukko
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #1228 : 28.04.2008 13:21:23 »

Seija. Nostin työtoiveillesi kortin ja tällaista sanotaan:

LANTTIEN KOLMONEN – TOIMINTA
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Kauriissa, työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan, itseluottamus

Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä – velvollisuuden tunne tulee sisältäsi.
Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy van siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla – tätä symboloivat kortissa olevat kristallipyramidit. Yhteinen päämäärä yhdistää nämä eritasoiset energiat.
Kristallin symboloima selkeys syntyy. Taivaat alkavat aueta. Silti epävarmuuden pilvet saattavat toistuvasti hämärtää selkeää näkemystäsi päämäärästäsi. Mutta järkähtämättömän vakuuttuneisuutesi aloittamasi tehtävän suhteen antaa sinulle voimaa voittaa välillä esiin nouseva epäilykset. Tämä takaa asteittaisen edistyksesi.
Päätelmät: Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla vielä pidättelet itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?
Ehdotus: Etsi sellaista, minkä saavuttamiseksi olet valmis uhraamaan kaiken energiasi. Pysy tietoisena siitä.
Vahvistus: Olen valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

Ahaa, vai tällainen kortti. Sanoisin tämän pohjalta, että jos et vielä ole saanut töitä (olet saanut odottaa vastaustani aika kauan), niin älä huolestu. Voit yrittää hakea töitä, mutta tällä hetkellä tilanne elämänsuunnitelmassasi on, ettei vielä ole töiden aika. Nyt kysytään odottamista ja suurta kärsivällisyyttä. Työt tulevat kyllä jos ovat tullakseen, mutta eivät vielä. Silmiini nousi tästä kortista ihan eniten tuo vahvistus: uskotko todella olevasi valmis vastaanottamaan töitä? Uskotko, että saat vielä töitä? Siihen pitää nyt uskoa, tämä on kärsivällisyyshaasteen lisäksi uskomisen haaste. Usko siihen, että ansaitset uuden työpaikan ja että se tulee sinulle JUURI oikeaan aikaan JUURI silloin kuin pitääkin. Ei yhtään liian myöhään eikä aikaisin.

Toteen kävi tämä kortti tai siis nimenomaan tulkintasi kortista. En usko että olin/olen valmis vastaanottamaan töitä, varsinkaan nyt kun kevät koittaa. Mitähän kortit kertoisivat nyt? Jos en mene palkkatyöhön, minkälaisiin asioihin/tekemisiin suunistaisin?

Parisuhteen tilanteeseen toivoisin myös korttia.

Taitava olet!
tallennettu

Aurinko Kalat
Kuu Skorpioni
AC Kauris
MC Jousimies
Kiinalainen: Kukko
urbania
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #1229 : 28.04.2008 15:59:58 »

Hei AthaMaarit!

Jos ehdit, voisitko katsoa minullekin? Lähinnä tässä mietin mun olematonta rakkauselämää - tuleekohan siihen muutosta ja minkälaista jos tulee? Olen ollut viime aikoina yhteydessä erääseen vanhaan koulukaveriin, emme vielä ole tavanneet, voiskohan siitä syntyä jotain? Mutta mitä ikinä näetkin, kerro ihmeessä!

Kiitos!
tallennettu
Sivuja: 1 ... 80 81 [82] 83 84 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: