Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mielenkiintoinen astrologinen ilmiö kirpputorilla  (Luettu 2501 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« : 09.03.2010 20:54:43 »

Veinpä tuossa kaikenlaista kertynyttä kamaa myyntiin kirpputorille. Mukana oli myös monia astrologisia kirjoja. Mukana oli myös sellaisia kauniisti kuvitettuja pikkukirjasia, joilla on arvoa lahjaesineinä, mutta tiedollinen anti on jopa paratieteellisellä asteikolla hömppää.

Kirjoja oli myynnissä useiden merkkien edustajille, joillekin jopa kaksi. Muistaakseni mukana olivat ainakin leijona, rapu, neitsyt, jousimies, kalat ja vesimies. Kun myyntiaika loppui ja menin tyhjentämään loosia jäljelle jääneistä tavaroista, huomasin, että kaikki muut astrologiset kirjat oli myyty, paitsi neitsyille suunnatut söpöt pikkukirjat.

En usko, ettei kirpputorille olisi sattunut yhtään neitsyttä tai neitsyen läheistä, joten tässä on nyt oltava kyse neitsyiden vähäisestä kyvystä arvostaa söpöjä pikkukirjasia. Itse kyllä aurinkoneitsyenä pidän pienistä ja söpöistä asioista - mutta hetkonen, minähän myin niitä kirpputorilla!
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #1 : 10.03.2010 01:53:45 »

Haha, ei kyllä yllätä yhtään =D En itse  aurinko neitsyt juuri pidä pienistä ja söpöistä hömppäkirjoista. Jos kirjoja ostan niin mieluummin sitten jotain missä on oikeaakin asiaa ^^
Tai sitten kukaan teinityttönen ei ole sattunut olemaan ihastunut neityspoikaan, jolloin tarvetta kirjalle ei ole ollut =D
« Viimeksi muokattu: 10.03.2010 02:02:37 kirjoittanut In » tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: