Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 40
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kanavoiduille ymv. teksteille o,a topici ~ketju  (Luettu 294285 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #60 : 28.08.2009 10:45:33 »

Lainaus
linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************

RAUHAA RAKASTAVA SOTURI

Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
23.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystäväni,

Näe todellisuus siksi, mitä se on, ja päästä irti ennakkokäsityksistä, millainen se pitäisi kulloinkin olla. Anna todellisuuden paljastua edessäsi kuin puhkeava kukka. Anna luomisen elää yrittämättä korjata tai muuttaa sitä, mitä tapahtuu. Vain tarkkaile, mitä on, ja näe, miten oma tietoisuutesi todella määrittelee kokemuksesi.

Elämä ei ole niin rankkaa, kun eletään siinä hyväksyvässä mielentilassa, missä kaikki on ok. Mitään ei tarvitse korjata eikä mikään ole väärin - ei edes pahimmista pahimman kokemuksen voi sanoa olevan väärin, kun sitä tarkastellaan tästä näkökulmasta. Ego tietysti ajattelee, että tämä on naurettavaa, sillä mitä muuta se voi kertoa teille. Draama, ristiriita ja kaksinaisuus ruokkivat egomieltä. Oletko egomielesi? Onko se jumalitsesi? Onko se osasi, joka jatkuvasti arvostelee maailmaa, sisäinen jumalkipinäsi? Mitä intuitiosi kertoo sinulle? Työskenteleekö kulissien takana kenties viisaampi osasi ja vain rakastavasti katselee, mitä tapahtuu? Mitä ajattelet? Tai paremminkin, mitä tunnet?

Mitään tämän nettisivuston viesteissä ei ole tarkoitettu sanelemaan, miten tarkastelet maailmaa - ne vain antavat erilaisen näkökulman siitä, mitä pidetään normaalina yhteiskunnassa. Sinä valitset, mitä uskot ja mitä et usko. Oletko riittävän rohkea kyseenalaistaaksesi sen, mitä massat kertovat sinulle? Oletko riittävän rohkea alkaaksesi etsiä sisältä totuuttasi ja ollaksesi katsomatta toisiin vastauksia saadaksesi? Ja tähän sisältyy myös tämä viesti - tämä on vain yksi näkökulma ja se voi resonoida tai olla resonoimatta sisäisen totuutesi kanssa.

Hyvin monet ihmiset etsivät ulkoista pelastajaa, kun itse asiassa ainoa pelastaja, minkä voitte löytää, on sisällänne. Se on aina paikalla opastamassa teitä tunteidenne ja ajatustenne kautta - aina kun ego on laskenut puolustuksensa.

Jeesus kutsui tätä osaansa rauhaa rakastavaksi soturiksi. Se oli hän oppaansa maailmassa, mistä puuttui tasapaino. Sisältä hän löysi tarvitsemansa rauhan toimiakseen tämän maailman rajojen ulkopuolella. Oman sisäisen rauhansa ja hiljaisuutensa kautta hän pystyi pääsemään siihen osaansa, minkä hänelle oli antanut Jumala, maailmankaikkeus tai minkä nimilapun haluatkin laittaa "kaikelle mitä on". Kaikki on vain fysiikkaa ja hyvin yksinkertaista korkeammasta näkökulmasta, mutta jotta mieli käsittäisi jotain siitä, asioille on laitettava nimilappuja.

Jos yrität nähdä maailman "ajatuksettomasta" näkökulmasta, huomaat ehkä, ettei ajattelua oikeastaan tarvita ollenkaan. Ymmärrät, mitä edessäsi on. Ajatuksia voi edelleen tulla, ego voi edelleen olla maisemissa, mutta näihin asioihin ei tarvitse luottaa, kun sinulla on pääsy sisäiseen rauhaa rakastavaan soturiin. Jumalkipinä sisälläsi on aina rauhallinen ja tyytyväinen siihen, mitä on.

Istu hetki ja tunne, mitä on, kun ajatuksesi hidastuvat. Kutsu hiljaisuus sisään ollessasi edelleen täysin tietoinen ympäristöstäsi. Tunne rauhaa rakastava soturisi ja toivota se tervetulleeksi elämääsi tänään.

Ole rauhassa, ystäväni.

Namaste
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #61 : 29.08.2009 10:24:30 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************


HENKISYYDEN SUKULINJA

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
11.7.2009 McCaysville, Georgia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lee:

Delphin yliopisto sijaitsee Blue Ridge -vuorilla McCaysvillessä, Georgiassa. Tämä on yksi Leen suosikkipaikoista - Delphin Viisaudentemppeli valmiina näkemään taas yhden Kryonin kanavoinnin. Tämä on oppimis- ja parantumispaikka, missä opetetaan kanavointia, joten Lee on kotona. Tämä kanavointi on mukavan suloinen paljastus "intuitiivisten metafyysikkojen" historiasta, kuten Kryon heitä kutsuu - planeetan alkuperäisestä pyhästä uskomusjärjestelmästä.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, joita kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Delphin yliopiston Viisaudentemppelissä heinäkuussa 2009.

***********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Se on ihmisolennon ääni, jonka te kaikki nyt kuulette. Se on myös ihmisolennon ääni lukijakunnalle, joka "tulee" jälkeenne. Puhun tulevaisuudesta, sillä olen kvanttitilassa. Lukijakunnan ja kuulijakunnan energia on sama, sillä ne jotka ovat edessäni 3D:ssä, ovat sama asia minulle kuin ne, jotka lukevat. Ja taaskin kysyn, kuka puhuu? Onko se ihmisolento, joka teeskentelee olevansa jotenkin erityinen? Kysymme tätä avoimesti, koska nyt on aika tutkia sitä energiaa, mikä on huoneessa edessäsi, ihmisolento.

Niille teistä jotka ovat reaaliajassa nyt, energiaa virtaa tästä tuolista. Jotkut teistä tuntevat sen "kiskovan" hiuksianne, koska olette viisauden paikassa, mikä on suunniteltu siinä tarkoituksessa, että Jumala olisi läsnä tässä paikassa ystävänä ja että Hengen totuus säteilisi ihmisolentojen solurakenteesta tässä huoneessa. Tätä tapahtuu nyt. Puuaines täällä on tietoinen ihmisten parantumisoivalluksista. Sitä on tapahtunut niissä tuoleissa, joissa istutte, rakkaat ystävät. Tiedämme kaiken, koska mekin olemme olleet aina täällä.

Tiesimme, keitä istuisi tuoleissa, ja tiesimme mahdollisuuden niistä, jotka lukisivat - kaiken tämän ennen tapahtumista. Ei kerrota tulevaisuudesta, vaan kyse on ainoastaan mahdollisuuksista. Taas kerran sanomme, että kaikki planeetan kirjoitukset, historian syvällisimmät kirjoitukset joissa on henkinen ominaisuus, on kirjoittanut ja puhunut ihminen - jokaisen niistä. Jumala ei kirjoittanut niistä yhtäkään. Ihmiset kirjoittivat ne kaikki. He kirjoittivat ne paljain käsin aikomuksenaan kommunikoida ystäville eri kaupungeissa - jotkut heistä vankilassa tai negatiivisten olosuhteiden pakahduttamia. Jokainen heistä julisti iloa sydämessään, koska hän oli löytänyt jotain erityistä. Nämä ovat maapallon kirjoituksia, kaikki ihmisten kirjoittamia. Nyt tässä paikassa annamme lisää viisautta ja yhdistymme rakennuksen ja sen temppelin nimeen, mikä on tehty [Delphin yliopiston Viisaudentemppeli].

Tulin muotoon ja toteuduin 20 vuotta sitten, sen ihmisolennon kanavoimana, joka istuu tuolissa nyt. Vaikka olen ollut täällä jo ennen, kuin maa oli maa, vasta muutoksen alussa sain aloittaa sen kommunikoinnin, missä olette nyt kanssani. Viesti on jatkunut johdonmukaisesti, se ei ole koskaan ollut ristiriitainen ja keskeytynyt. Se on pysynyt koossa eikä ole koskaan kilpaillut itsensä kanssa. Viestinä alusta saakka on ollut, että tämä on muutoksen aikakausi, ja se on edessänne, kun luette näitä sanoja.

Muinaiset ihmiset tiesivät sen

Minäpä puhun yleisesti henkisyydestä. Muinaiset ihmiset kantoivat intuitionsa kautta sitä "Hengen salaisuutta", mitä tänä päivänä kutsutaan New Age'ksi. Näissä asioissa ei ole mitään uutta, sillä ne ovat yhtä vanhoja kuin ihmiskunta. Muinaisissa uskomuksissa ne eivät olleet lainkaan salaisuuksia. Niiden ei tarvinnut olla. Mikään ei oikeastaan kilpaillut niiden kanssa ja muinaiset ihmiset tunnustivat avoimesti, että oli planeettaenergia nimeltään Gaia ja että se toimi läheisesti ihmisolentojen kanssa. Se ruokki heidät, se vaatetti heidät, se antoi heille viisautta. Ihmiset juhlivat lastensa syntymää maan energiassa. He nimittivät lapsensa esi-isiensä mukaan monestakin syystä, mm. uskoen, että heidän lapsensa olivat heidän omia esi-isiään! Reinkarnaatioksi kutsuttu elämänkierto hyväksyttiin todellisuudeksi ja se oli vaistonvaraista ympäri planeettaa yhteiskunnille, jotka eivät olleet koskaan nähneet toisiaan tai tienneet toistensa olemassaolosta. Kyllä, kaikki nämä ovat muinaisia uskomuksia, joita väitätte tänä päivänä osaksi New Age'nne.

Kautta historian nämä uskomuspiirteet kypsyivät, kunnes planeetan energia oli kehittynyt riittävästi, jotta mestareita alkaisi ilmestyä. Nämä olivat mestareita, jotka tulivat näyttämään, miten ihmiskunta voisi käyttää näitä intuitiivisia piirteitä muuttaakseen planeetan. Mestarit opettivat mestaruutta, mutta ihmiset halusivat vain palvoa heitä. Mestareita tuli yksitellen ja yksitellen ihmiset eliminoivat heidät. Tämä marttyyrius loi uusia järjestelmiä, sillä nyt oli profeettoja palvottavaksi ja maailman uskomusjärjestelmät alkoivat muuttua ja muinaisten tapojen oli mentävä maan alle. Se mistä puhumme tässä viisauden paikassa, ei ole siis oikeastaan metafysiikkaa eikä New Age'a. Se on intuitiivista perushenkisyyttä. Sen muinaiset ihmiset tiesivät ja sitä he välittivät eteenpäin. Nyt informaatio täytyi kuitenkin piilottaa ja sen oli tultava "salaisuudeksi".

Salaisuudet alkoivat - muinaisen totuuden säilyttäminen

Haluan viedä teidät vertauskuvallisesti erääseen paikkaan. Tämä on todellinen paikka ja todellinen tapahtuma historiassa. Vien teidät paikkaan, joka ei ole kovinkaan kaukana ajastanne, sillä se on vajaan 300 vuoden takana. Vien teidät huoneeseen, joka on täynnä vanhoja miehiä - senioreita ja ammattilaisia jokainen. Jotkut olivat hallituksen johtajia, jotkut lain johtajia ja oli myös yksi kirkon johtaja. He tapasivat salaa, istuivat piirissä tärkeässä kokouksessa, mitä ei määritellä nimellä, paikalla tai kaupungilla, mutta se tapahtui.

Kokous päätti jatkaa salaisuuksia käyttäen yhteiskunnallisia järjestöjä julkisivuna. Tämä oli aikaa, jolloin intuitiiviset, henkiset ajatukset alettiin nähdä pahuutena, jolloin ihmisen perusluoteen opetettiin olevan pimeydestä ja jolloin Hengen lahjat nähtiin paholaisen työnä. Heidän oli tehtävä jotain niiden Jumalan yksinkertaisten totuuksien säilyttämiseksi, jotka olivat olleet ihmiskunnan parissa aionien ajan, mutta joita nyt uhattiin. "Moderni uskonto" otti jalansijaa ja se alkoi opettaa, että ihmiset syntyvät likaisina, heikkoina ja että profeetoilla oli avain kaikkeen ja siksi heitä oli seurattava ja palvottava jopa kuolemaan. Henkisyys määriteltiin paketiksi, mikä oli sirpaloitunut ja persoonaton. Miehet alkoivat kirjoittaa 3D-sääntöjä siitä, "miten seurataan ja palvotaan" ja miehet keräsivät vallan kaikesta tästä. Ihmiskunta alkoi luisua henkiseen pimeyteen, mikä olisi täynnä mytologioita, kärsimystä, kuolemaa, sotia ja vihaa - kaikki Jumalan nimissä.

Ensimmäiseksi nämä vanhat miehet vetivät esiin "energiavälineet" - kristallit. He asettivat nämä kivet [kristallit] piirinsä keskelle hyvin mielenkiintoiseen kuvioon. Tämä malli tunnetaan tänä päivänä kaksoistetraedrinä ja se oli pyhä muoto heille. Kristallit laitettiin heidän eteensä lattialle ja sitten miehet alkoivat laulaa. He lauloivat sointuja ilman sanoja, koska tiedettiin, että ihmisääni saa aikaan pyhää energiaa. Jumalan nähtiin olevan niissä ja he täyttivät huoneen soinnuilla puhdistaakseen sen, mitä he olivat kohta tekemässä. He sytyttivät monia kynttilöitä, ei siksi että kynttilät tekisivät siitä yhtään pyhempää, vaan koska ei ollut sähköä. [Kryonin huumoria] Se on kummallista, että te tuotte tämän piirteen tähänkin päivään, ikään kuin siemenmuistona tästä ajasta, jolloin totuus oli pakko kätkeä.

Päätöksistä tässä huoneessa tuli niiden salaseurojen siemeniä, joita olisi ympäri planeettaa vuosikymmeniä, vuosisatoja. Jotkut näistä järjestöistä menestyisivät ja ne ymmärrettäisiin väärin ja toiset muuttuisivat toisiksi järjestöiksi, koska jäsenistö tulisi ahneeksi. Jotkut halusivat käyttää salaisuuksia valtaan. Jotkut heistä kutsuivat itseään "valaistuneiksi", mutta he eivät olleet sitä. Ja toiset pitivät salaisuuden omanaan, sanoivat hyvin vähän ja pitivät annetun puhtaana.

Yksi näistä järjestöistä on nyky-yhteiskunnassannekin - järjestö jota kutsutaan vapaamuurareiksi. Jos he voisivat antaa teille salaisuuden, joita he säilyttävät tänä päivänä, nämä miehet kertoisivat teille sen ydininformaation, että jokaisen sisällä on Jumalaksi kutsuttu profeetta - kaiken viisauden lähde: parantuminen ja energia planeetalla tulevat sisältä. Mikä käsitys! Tätä tutkitte tänä päivänä ja kutsutte sitä New Age'ksi. Sitä opetetaan tässä rakennuksessa. Ympyrä sulkeutuu, eikö vain?

Tiede muuttuu - logiikka vaatii sitä

Minäpä puhun henkisyyden sukulinjasta, sillä se muutos jossa olette, alkaa paljastaa vanhoja totuuksia. Todisteena tästä loogisen ajattelun linnake alkaa halkeilla, sillä empiirinen tiede alkaa väittää, että "älykäs energia" on luomisen ja evoluution mahdollinen tukipilari.

Modernina aikananne Jumalalla ei ole ollut sijaa tieteessä. Kuitenkin yhtäkkiä viime sukupolven aikana, ne jotka tutkivat luomiseen numeroita, todennäköisyyksiä ja toimintamalleja, ovat alkaneet nähdä logiikkaa, mikä on "kaiken todennäköisyyden vastaista". Täysin kaikkien mahdollisuuksien ulkopuolella maailmankaikkeus näyttää kehittyneen tavalla, minkä vain älykäs suunnittelija voisi luoda. Tämä käsitys "älykkäästä suunnitelmasta" on kiistanalainen, sillä se toteaa, että on jonkinlainen korkeampi luomistietoisuus. Vaikka asiasta saatetaankin väitellä, tiede ei voi kieltää, että se mahdollisuus on olemassa ja faktoja on heidän edessään. Kaikki ei yksinkertaisesti olisi voinut tapahtua vahingossa.

Gaia alkaa saada huonon maineen! Siitä on tulossa hyvin kiistanalainen, sillä ajatus siitä, että maapallolla voisi olla evoluutiossaan "tietoisuus elämästä", on nyt tiedeyhteisön edessä. Miksi? Koska kun maan historia paljastuu, tosiasiat huutavat, että on elämän suunnitelma, ei-satunnaisten tapahtumien järjestelmä, älykkyys, mikä suosii elämää ja jatkaa sen jalostamista.

Tiedemiehet ovat tällä hetkellä järjestäytymässä kummassakin leirissä. Onko tosiaankin olemassa itsensä ylläpitävä elämänkehitysenergia nimeltään Gaia, joka suojelee ja tasapainottaa elämää maan päällä? Vai onko maapallon kehittymistapa täysin satunnainen, kuten se tosiasia todistaa, että elämä on tuhoutunut seitsemän kertaa teitä edeltäneillä vuosituhansilla? Tosiaankin on! Siksi on niitä, jotka sanovat, että "elämä on itsetuhoisaa" ja joka kerta ilmestyessään planeetalle se lopulta tuhoaa itsensä. Toiset sanovat vastakkaista: elämänkierron alut ja loppumiset ovat vain sitä, että Gaia määrittelee, miten luodaan paremmin ja paremmin.

On erityisesti yksi "kaiken todennäköisyyden vastainen" piirre, mikä on merkille pantava, mitä tiedemiehet tarkastelevat ja mikä osoittaa, ettei Gaia ole sattumaa. Jos tarkastellaan yhteenvetoa siitä, mitä on hitaasti tapahtunut, on ilmeistä, että Gaiaksi kutsuttu planeettaenergia on oppinut jokaisen elämänkierron alkamisesta ja loppumisesta.

Yksi merkittävä elämänvoiman eliminoituminen planeetalta tapahtui, kun liian paljon happipohjaista elämää kukoisti kerralla ja se ryösti happikehän. Tämä tietysti tappoi elämän, koska enää ei ollut happea. Se on mielenkiintoista, mitä sitten tapahtui. Seuraava elämän evoluutio sisälsi täysin uuden prosessin, nimeltään fotosynteesi. Gaia kehitti järjestelmän, missä planeetan kasvit tuottaisivat elämän tarvitsemaa happea. Kasvien tarvitsema "ruoka" olisi sitä, minkä elämä poistaisi jätteenä. Siksi yksi ensimmäisistä luonnollisista symbiooseista syntyi näennäisen satunnaisesti, mutta se oli seuraavaksi paljastuva. selvä älykäs prosessi - täysin tilastollisen mahdollisuuden ulkopuolella. Pitkän ajan kuluessa oli selvää, ettei elämä tuhoutunut sattumanvaraisesti. Sen sijaan se oppi aiemmista virheistä ja kehitti ne korjaukset, joita se tarvitsi selviytyäkseen. Gaia eli ja voi hyvin ja jalosti hitaasti näyttämöä ihmiskunnalle.

Seuraava vaihe - ihmistietoisuus

Miksi puhun tästä henkisenä sukulinjana? Koska istut täällä, ihmisolento. Olette kaiken tämän tuote ja Gaia antaa edelleen teille tarvitsemianne muutoksia. Tällä hetkellä planeetalla tapahtuu tietoisuusmuutos, kuten myös seuraava askel elämänvoiman evoluutiossa. Elämä ei tuhoa itseään, koska jotenkin se on kohtalona. Sen sijaan näette Gaian ydinolemuksen toiminnassa. Siksi voisitte sanoa, että ihmistietoisuus ja maapallo ovat liitossa, ja olisitte oikeassa. Ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa liitto on niin vahva, että se kuva hämärtyy, missä yksi loppuu ja toinen alkaa. Se vahvistaa Mayojen värähtelyhavainnot omissa tutkimuksissaan ja henkisissä kalentereissaan. Olette liitossa maapallon kanssa ja tietoisuutenne puhuu kristallirakenteelle [Akaasisien tiedostojen muisti] ja se värähtelee ajatustenne myötä. Enemmän kuin vain Luomisluolassa [Leen luento aiemmin päivällä], ajatuksenne viedään suoraan planeetan kristalliverkkoon.

Mayat puhuivat tästä galaktisen järjestäytymisen ajasta [2012-energia] keltaisen auringon syklinä. He ennustivat tämän Gaian syklin ja kertoivat teille kirjoituksissaan ja piirroksissaan, että tämä aika historiassa olisi korkeinta planeettavärähtelyä, mikä olisi koskaan ollut ihmistietoisuuden ulottuvilla. Tätä informaatiota ei opeteta vielä niissä paikoissa, missä se kirjoitettiin kiveen [Meksiko], sillä vanhat tavat tukahduttavat sen edelleen! Mutta se on siellä kaikkien luettavissa eikä se ole informaatiota tuhosta ja hävityksestä!

Onko Jumala muuttunut?

Henkinen perusjärjestelmä on muuttunut ja on monia, jotka ovat sanoneet, etteivät he halunneet tuota muutosta. Niinpä puhun siitä lyhyesti. Karma on elämän ja kuoleman, syntymän ja laajennetun elämän vanha järjestelmä, mikä luo energioita ja synkronismia, mitkä sallisivat palapelin ratkaisemisen. Ihminen eläisi elämän ja palaisi kantaen DNA:ssaan energiaa siitä, mitä hän ei suorittanut edellisellä kerralla. Joskus hän kantaisi DNA:ssaan sitä, mitä hän oli suorittanut… ja yrittäisi parhaansa mukaan mitätöidä sen. Karma on ollut liikkeelle paneva voima sen takana, mitä ihmisen persoonasta tuli, mitä hän halusi, mitkä olivat hänen pelkonsa, toiveensa ja intohimonsa. Karma motivoi tätä kaikkea.

Viimeisten 20 vuoden aikana tuo kaikki muuttui. Olisi niitä, jotka ovat olleet tässä metafysiikassa hyvin pitkään mukana ja jotka kieltäisivät muutosta koskaan tulevan. He sanoisivat näin teille: "Jumala on sama eilen, tänään ja ikuisesti." He ovat oikeassa! Sillä Jumalan rakkaus ei koskaan muutu ja Jumalan olemus on ikuinen. Tämä on siis heidän perustelunsa - ei voi tapahtua Jumalaan liittyvää muutosta. Siihen tosiasiaan ei ole vastaväitettä. Väite on tämä: muutos tapahtuu ihmisen suhteessa Jumalaan, Gaiaan, Akaasisiin tiedostoihin ja kaikkeen, mikä edustaa järjestelmää.

Tässä tapahtuu muutoksia ja tuossa suhteessa Jumalaan ja Gaiaan tietoisuus alkaa muuttua siinä määrin, että ihmiset voivat tulla planeetalle sanoen: "Olen saanut karman loppuun - se on poissa." Silloin kuka tahansa ihminen tämän oivalluksen kera voi siirtyä pois niiden asioiden vanhasta akaasisesta urasta, joita he tulivat korjaamaan, joista he tunsivat voimakkaasti, joita heidän vanhempansa halusivat ja joita he itse luulivat haluavansa, kunnes he käsittivät, että nämä olivat tarkoituksettomia energioita, joita kannettiin vain karmallisista syistä. He voivat pyyhkiä energiataulun puhtaaksi ja siirtyä tilaan, missä he vaativat mestaruutensa luodakseen oman todellisuutensa eikä heitä töni sisällä jokin sellainen muinainen asia, mikä näyttää olevan vanhaa ja mitä he tuskin tunnistavat.

Tässä huoneessa on yli 30 sellaista, jotka tekivät tämän. Siirryitte sen energia ohi, minkä kanssa tulitte, ja tuossa prosessissa opittiin ja siinä oli kyyneliä. Tuossa prosessissa oli epämukava osanne, minkä täytyi kiivetä pois nahoistanne - johonkin sellaiseen minkä tiesitte olevan tarkoituksenmukaista, mutta mitä ette voineet kontrolloida. Tämä on ihmisen kanssaluomisenergioiden alku, mitä juhlimme nyt tässä paikassa. Tämä on Viisaudentemppeli ja näitä asioita on opetettu täällä aiemminkin.
 .....  viestin jatkon löydät alla olevasta linkistä, joten klikkaa

« Viimeksi muokattu: 29.08.2009 10:41:52 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #62 : 06.09.2009 14:50:32 »

inkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************

TOISEKSI PARAS TARINA

Jeshuaa kanavoinut Robert Theiss (MailScanner has detected a possible fraud attempt from "www.starchildascension.org" claiming to be www.ancientwings.com)
28.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista ja käytettävissäsi tulostamiseen, kopioimiseen ja jakamiseen haluamallasi tavalla. Sen tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa julkaisijaa lukuun ottamatta.

***********

Tervehdys!

Minä, Jeshua, tervehdin teitä jokaista koko sydämestäni. Kun sekoitan olemukseni kumppanini ja ystäväni (Robert) sielun olemukseen, muistutamme teitä jokaista näitä sanoja lukevaa siitä, että tämä suhde on kenen tahansa ulottuvilla. Kumppanini on rennompi, kun Mikael tulee läpi, sillä Mikaelilla ei ole tarinaa, historiaa ihmisenä. Kun ylösnousin maatasolta, Mikael tervehti minua avosylin ensimmäisenä. Viime inkarnaatiostani saakka olen jakanut kokemuksiani verhon tältä puolen monien teidän kanssa ja rohkaissut teitä sallimaan oman upeutenne paljastua täällä maan päällä. Yhdessä olemme kestäneet monet, monet elämät täynnä erilaisia pettymyksiä ja näennäisiä epäonnistumisia. Siksi - teille jotka pystyvät tuntemaan läsnäoloni - saatatte myös kuulla juhlan ääniä monien asuinsijojen saleissa.

Sinä, rakas sielu, olet avannut oven omaan sydämeesi. Olet juuri alkamassa todella rakastua elämään, omiin luomiskykyihisi, omaan itseesi. Maa jakaa kanssasi täydellisen heijastuksen tästä uudesta, syvästä arvostuksesta, mitä alat jakaa itsesi kanssa.

Nämä ajat tarjoavat sävähdyttävän kokemuksen omista luomiskyvyistänne, mikä saa monet teistä myös pakahtumaan. Jumalolemuksenne energia on toisinaan niin intensiivistä, että se saa teidät haukkomaan henkeänne vähän huolestuneena ja epävarmana siitä, miten eletään tässä uudessa energiassa. Kannustamme jokaista teitä käyttämään säännöllisesti henkisiä työkaluja, joita teillä on henkisessä työkalupakissanne. Mikä tärkeintä, käyttäkää niitä työkaluja, jotka maadoittavat teidät tässä hetkessä kehoonne ja maahan. Tuntekaa olemuksenne energiajuurien laskeutuvan Gaian ytimeen. Niin paljon kun pidättekin tunteesta, kun enkeliolemuksemme laskeutuu ylhäältä, niin sama suhde syntyy jalkojenne alta.

Monet teistä kertovat, kuinka kehonne alkaa tuntua kuin kuumailmapallolta. Suosittelemme, ettette lähde ilmaan aivan vielä. Antakaa näiden energioiden yhdistyä jokaiseen kehonne soluun ja tietysti jatkakaa elämän sisäänhengittämistä. Kehonne kykenee sopeutumaan kaikkeen, mitä haluatte kokea. On edelleen hyvin, hyvin tärkeää, että luotatte näiden kauniiden astioiden luontaiseen suunnitelmaan.

Yli 11 vuoden ajan olemme kertoneet, miten elämänne täällä maan päällä tarjoaa tilaisuuden monien galaktisten ongelmien ratkaisemiseen. Erityisesti suhteeseenne niiden eri osienne kanssa, jotka näkevät olevansa valossa tai pimeydessä. Mielen tai sydämen kanssa, kun otetaan vastaan jumalainen miehisyys ja naiseus sisällänne. Historia ei koskaan - toistamme, ei koskaan - unohda tätä aikaa, jota nyt elätte, ja sitä, miten se palvelee koko elämää. Ymmärrämme, miten arkiset askareenne voivat toisinaan tuntua hyvin vähäpätöisiltä elämän suuremman kuvan kannalta. Kuitenkin myös niinä aikoina kun autuus ei kosketa olkapäitänne, jatkakaa elämän sisäänhengittämistä tietäen, että jotenkin se palvelee Kaikkeutta, vaikkei mielenne tiedäkään miten.

Nämä ajat ovat vähän kummallisia, epämiellyttäviä ja tosinaan hämmentäviä. Ne edustavat sitä ihmishengen uutta, paljastuvaa tietoisuutta, mikä on löydetty ja mikä juuri alkaa toteuttaa ratkaisua suureen galaktiseen ongelmaan. Pyydämme teitä luottamaan omaan elämäniloonne. Voimme selvästi nähdä energioiden maan päällä räjähtävän uudesta vapaudesta. Emme ole niitä, jotka tekevät kaiken työn polarisoituneiden energioiden selvittämiseksi elämän ytimessä. Vain kehumme sitä, mitä olette valinneet itsellenne, sekoittamalla oman olemuksemme energiaanne. Ollaanpa hyvin selkeitä, kehumme SINUA, rakas sielu! Te olette niitä, jotka luovat uuden polun koko elämän seurattavaksi. Jotkut ovat kutsuneet sitä VAPAUSPOLUKSI ja toisin kuin muut henkiset polut, sitä ei ole luotu erottamalla valoanne pimeydestänne.

Kun sielunne jatkaa elämän syleilemistä uudella intohimolla, laajennettu ihmisperheenne vasta alkaa kokea omaa heräämisprosessiaan. Monet alkavat kyseenalaistaa tarpeen saattaa toiset vastuuseen omasta todellisuudestaan. Näette tosiaankin, että useimmilla suhde Jumalaan/Henkeen muistuttaa eräänlaista lapsen ja vanhemman yhteyttä. Lapsi odottaa, että vanhemmat elättävät, suojelevat ja tukevat sitä, kunnes tulee aika, jolloin elämä kutsuu lapsen kokemaan oman tietoisuutensa vapauden ja ottaa täyden vastuun valinnoistaan, tuestaan ja hyvinvoinnin tunteestaan.

Te, rakkaat opettajat, olette tiennäyttäjiä tähän suureen tietoisuushyppyyn. Kun maailmanne muutokset jatkuvat, monet kääntävät huomionsa pois uutisraporttien draamasta ja traumasta ja haluavat merkityksellisemmän selityksen siihen, miksi elämä muuttuu niin nopeasti. Ihmisenemmistölle ei ole koskaan annettu lupaa ajatella, että elämä haluaa palvella heidän ainutlaatuisia toiveitaan. Heistä tuntuu - kaikkien teidän tapaan - hyvin mukavalle tämä uusi vapaus. Elämä "haluaa" palvella minua? Riippumatta siitä mitä päätän valita itselleni? Ihmisperheenne kysyy, eikö minun tarvitse ensin kehittyä, valaistua tai saada Jumalan siunausta. Monet kysyvät, missä ovat ne kirjoitukset, pyhät tekstit tai dokumentit, jotka edustavat näin syvällistä henkistä totuutta.

Tiedämme, että mielenne haluaa enemmän ja enemmän informaatiota vahvistaakseen oman kokemuksenne. Monet ovat jo keksineet, että mielenne ei yksinkertaisesti ole viritetty pysymään niiden ajankohtaisten energialatausten tasalla, joita nyt tulee kehoonne. Meidän näkökulmastanne sydämenne pystyy jäljittämään nämä sisäiset muutokset, minkä mieli pystyy helposti tulkitsemaan sanoiksi. Ymmärrämme monien teistä tuntevan, että sillä hetkellä kun alatte puhua sitä, mitä tunnette, yhteytenne tuohon energiaan tuntuu suodattuvan. Mielenne tuntee silloin vastuukseen luoda tämän suodattimen teidän ja Lähteen välille.

Teiltä puuttuu yksinkertaisesti harjoitusta ja mielenne täytyy tuntea jatkuva tukenne näinä aikoina. Sillä tosiaankin se tulkitsee valtavaa energiamäärää katsomalla hiekanjyvästä ja tuntee koko valtameren läsnäolon pakahduttavan. Nämä sanat jotka sallitte mielenne tulkita, edustavat uutta "elämänkirjaa". Nämä uudet kirjat eivät ole toisen käden kuvauksia jonkun elämästä. Minä, Jeshua, olen laskenut aiemmin leikkiä uskontojenne luonteesta. Jos Muhammedilla, Buddhalla ja minulla olisi kannettava tietokone, miten maailmanne reagoisi MEIDÄN totuuteemme?

Voimme tuntea, miten monet teistä alkavat pelätä sillä hetkellä, kun ehdotamme teitä kirjoittamaan oman totuutenne. Ollaanpa siis hyvin selkeitä. Ensinnäkin, tämä on TEIDÄN kirjanne. Kuvitelkaa kaikkia niitä kertoja elämässänne, kun olette etsineet lohtua siitä, mitä toiset ovat kirjoittaneet, luottaen, että heidän yhteytensä antaa etsimäänne henkistä opastusta. Tämä on palvellut monia ja kuitenkin riippumatta kanavan selkeydestä, ne eivät voi koskaan edustaa TEIDÄN totuuttanne. Kehotimme kumppaniamme (Robertia) kirjoittamaan suhteestamme lahjana hänelle itselleen. Hän havaitsi, ettei hän voinut hillitä sitä rakkautta, mikä tukee yhteyttämme, ja niin hän päätti julkaista nämä kirjat tapana pitää energian välillämme liikkumassa, laajentumassa. Se oli tapa vaatia oma totuutensa ja havaita, ettei rakkautta voi hillitä.

Kutsumme jokaisen teistä kirjoittamaan oman kirjanne elämästä, mikä kunnioittaa sitä, miten olette kokeneet elämää. Olemme pyytäneet kumppaniamme kertomaan omakustanneprosessista innoittamaan teitä aloittamaan kirjoittamisen. Omakustanne sallii jatkuvat päivitykset ja tarkistukset. Uusi kirjanne voi muuttua kanssanne. Jos päätätte jakaa kirjanne muiden kanssa, sen voi rajata läheisiin ystäviin ja perheeseen tai antaa koko maailman luettavaksi. Valinta on teidän!

Jokaisella teistä on ollut monia hetkiä, jolloin paikkanne tällä planeetalla on tuntunut epävarmalta. Siirtyminen pois vanhempi-lapsisuhteesta Lähde-energian kanssa voi olla hyvin huolestuttava kaikille osallisille. Kehotamme teitä luottamaan vähemmän siihen, mitä toiset puhuvat tai kanavoivat, ja rentoutumaan omaan ainutlaatuiseen suhteeseenne elämän kanssa.

Kuvittele makaavasi sängyssä yöllä ja tunnet vähän epävarmaksi paikkasi tässä maailmassa. Yöpöydälläsi on uusi kirjasi täynnä syvällistä totuuttasi. Katsot sitä, otat sen käteesi ja avaat sen jonkin kappaleen kohdalta. Melkein välittömästi alat tuntea syvää helpotusta, kun luet syvällisiä ja kohottavia sanoja, jotka oma sydämesi on puhunut. Luettuaan muutamia sivuja monet teistä kommentoivat "tämä on hyvä juttu!!" Se on tosiaankin sielu!!!

Se on lahja itsellenne, kun laitatte kehittyvän totuutenne muotoon. Itsensä rakastaminen voi ottaa monia muotoja. Kirja on hyvin voimaannuttava ilmaisumuoto rakkaudestanne elämää kohtaan. Meidän kehittyvä totuutemme kunnioittaa sitä matkaa, minkä olette tehneet lähdettyänne kotoa. Olette ihmistä leikkiessänne havainneet, että kodin olemus rakastaa TEIDÄN palvelemistanne. Miten voimallisen lahjan olettekaan antaneet itsellenne. Kannustamme teitä, että annatte lahja kasvaa ja laajentua sielunne joka puoleksi.

Kun alan siirtää energiaani kumppanini kehon ulkopuolelle, muistutan jokaista teitä taas kerran: tuntekaa kehonne juurten laskeutuvan Gaian poven lämpimään syleilyyn. On turvallista olla maan päällä. Kehonne sopeutuu kaikkiin muutoksiin ja nyt on tosiaankin aika juhlia!!

Siunausta,
Jeshua


tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #63 : 08.09.2009 15:07:34 »



MITÄ TEKISI TÄSSÄ SEISOKISSA?
 
Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
5.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Haloo? Onko siellä ketään?
 
Jos teistä on tuntunut siltä, että asiat ovat kammottavan hiljaa ja paikallaan tällä hetkellä, niin se johtuu siitä, että asiat ovat kammottavan hiljaa ja paikallaan tällä hetkellä.
 
Juuri tästä syystä kirjoitan…
 
Kun yksityiskohtia hiotaan ja elämämme järjestyy sopimaan yhteen niiden uusien energioiden kanssa, joita olemme ladanneet toukokuusta saakka - ja viime aikoina pimennyskolmikosta, Leijonaportin avautumisesta ja Maailman valaistumiskongressista saakka - niin olemme tuossa tutussa (ja ärsyttävässä) tyhjyyspyörteessä. Puhdistamme, sopeudumme ja kyllä, odotamme taas yhdistymistä noiden korkeampien taajuuksien kanssa.
 
Kun istumme tylsistyneenä tässä hiljaisuussellissä kera hyvin vähäisen energian, toiminnan, yhteyden, innostuksen sekä motivaation ja kommunikoimme niukanlaisesti korkeamman opastuksemme kanssa, olemme kyvyttömiä siirtymään eteenpäin ja ihmettelemme, kumpi pää on ylhäällä - ja niin joo, merisairaana jatkuvan flunssan vaivaamasta huimauksesta - niin paljon aikaa kuluu sohvalla rukoillen vahvistuksia siitä, että olemme edelleen raiteilla ja että tämä kidutus loppuu ennen kuin elämämme.
 
Kun ollaan tyhjiössä ja erityisesti tässä viimeisimmässä, missä on SUURTA odotusta loppumisista ja alkamisista, uusista havaintotavoista ja täyttymyksen, rauhan, ilon jne. korkeammista värähtelyistä, saan usein paljon kysymyksiä monilta ympäri maailmaa koskien tätä hiljaisuutta ja ne menevät jotenkin näin:
 
"Onko jotain erityistä, mitä minun pitäisi tehdä tällä hetkellä? Olen hämmentynyt seuraavien askelteni osalta - mitä ne ovat? Kukaan ei vastaa soittoihini tai sähköposteihini - merkitseekö tämä sitä, että projektini ovat kuolleet? Tunnen olevani hyvin yksin ja kyvytön saamaan yhteyttä rakkaisiini - miksi? Kaikki ilmennykseni ja yltäkylläisyyteni ovat täysin loppu - mikä mättää? Olet maininnut, että meidän pitäisi valmistautua tähän uuteen vaiheeseen - miten voimme tehdä sen? Mitä se tarkkaan ottaen merkitsee?"
 
Niinpä ajattelin, että selittäisin nopeasti 3D-termein, missä olemme nyt, mitä meitä yllytetään tekemään ja mitä varten.
 
Enimmäkseen meitä tuetaan tällä hetkellä päästämään irti kaikesta jäljellä olevasta menneisyyden mönjästä (mentaalisesti, tunteellisesti JA fyysisesti), saamaan elämämme järjestykseen mahdollisimman hyvin ja todella selvittämään, mitä HALUAMME, jotta ollessamme taas täysin yhteydessä, uudet ja nopeasti liikkuvat energiat tukevat vain aidoimpia ja puhtaimpia toiveitamme. Jos käytämme tämän ajan (energian) viisaasti, paljon asioita poistetaan täysin, mikä pelastaa meidät pienemmältä mutta vältettävissä olevalta kaaokselta tulevaisuudessa.
 
Riippuen paikastanne matkan fyysisessä osassa - eli miten paljon potentiaalistanne olette maadoittaneet muotoon - tämä hienovarainen henkinen tönäisy voi vaihdella, mutta enimmäkseen se voi ilmentyä haluna järjestää ja siivota kaappeja ja laatikoita, lahjoittaa pois monia asioita, jäädä kiinni paperitöihin, mapittamiseen tai laskuihin, viimeistellä tai päivittää vanhoja projekteja, tuhota internet-selaimen välimuistin tai päivittää kirjanmerkit, poistaa tarpeettomat sähköpostit jne. Saatatte myös innostua päivittämään teknologiaanne tai ostamaan uutta, mikä sopii yhteen uuden taajuutenne ja uuden verkkotaajuuden kanssa.
 
Symbolisesti ikään kuin lähestymme laskettua aikaa ja näin meidän on nopeasti viimeisteltävä hoitovalmistelut ja saatava kaikki järjestykseen, jotta vauvan syntyessä voimme omistaa aikamme ja energiamme tälle uudelle elämälle, koska aivan kuin uuden lapsen syntyessä, tapahtuma on kaikenkattava muutospyörremyrsky!
 
Jos koitte tuon lujaa liikkuvan energian nopeat ilmentymiset elokuun pimennyksen jälkeen, tiedätte täsmälleen, mitä tarkoitan. Tulvaportit repesivät auki - vaikka vain yhdeksäksi sekunniksi - antaakseen meille vilahduksen siitä, mitä on tulossa, ja kannustaakseen meitä todella valmistautumaan siihen.
 
Esim. minä "panikoin" tavanomaisesti ylireagoiden ja aloin pistää järjestykseen koko elämääni, ikään kuin minut jotenkin huuhdottaisiin pois jossain täydellisessä luovan virran myrskyssä. Peitin ikkunat, otin puhelimen seinästä ja peruutin kaikki pakolliset tapahtumat syyskuulta. Vähemmän dramaattiset teistä ovat ehkä vain lakaisseet terassinsa.
 
Koska tällä hetkellä on hyvin vähän yhteyttä uuteen aikajanaan ja koska innoitusta, uusia ideoita, uusia ihmisiä ja tilaisuuksia tulee huonosti, kunnes olemme taas yhteydessä, on todella hyvää aikaa viimeistellä menneisyyttä, puhdistaa roskaa ja siivota pöytä jännittävien uusien alkujen ja seuraavan tason luomusten tulemiseksi tulvien elämäänne.
 
Totuus on, että kun olette puhdistaneet sisäisen itsenne täysin yksinkertaiseksi, ulkoinen ympäristö sopeutuu luonnostaan uuteen näkökulmaanne. Kun kaikki ulkoisessa elämässänne on yksinkertaistettu heijastamaan VAIN niitä asioita, joihin haluatte lisätä energianne, niin energiaanne ei hukata siihen, mikä ei enää palvele korkeimpia ja parhaimpia tarkoituksianne.
 
Tämä kapean keskittynyt tietoisuustila rohkaisee virtaviivaistettuun omavaraisuuteen, minkä ylösnousemusprosessi varmistaa meille kaikille - sekä antaa perustan elämän laajentumiselle ja mikä tärkeintä, tietoiselle valinnallemme.
 
Jos siis haluatte hyödyntää tämän syklin hiljaisuutta, on kolme asiaa, joita voitte tehdä tällä hetkellä ja joista on hyötyä hyvin lyhyen ajan kuluttua:
 
1) Ole selkeä - päätä, mitä haluat
2) Siivoa - päästä irti siitä, mitä et halua
3) Valitse - keskity yksinomaan siihen, mitä haluat
 
… sitten kiinnitä huomiota ja näe, mihin nuo kolme askelta vievät sinut syyskuun loppuun mennessä.
 
Toivoen teille ilontäyteistä viikonloppua!
« Viimeksi muokattu: 08.09.2009 20:32:35 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #64 : 13.09.2009 11:12:44 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

KUUKAUSITTAINEN SÄÄTIEDOTE

Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Ron Baker ( www.childrenoflight.com)
1.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tämä säätiedote tutkii syys-joulukuuta 2009. Tämä vuosi siirtää meidät keskikohdan yli yhdeksänvuotisessa (2004-2012) sieluun yhdistymismahdollisuuden jaksossa.

Kuten olemme sanoneet vuoden 2009 yleiskatsauksessa, olette olleet vuodessa, jolloin jokaisen teidän sekä kollektiivin pimeät varjopuolet tulevat esiin selvitettäviksi. (Huom. Saadaksenne paremman tunteen siitä, miten nämä kuukaudet sopivat suurempaan kuvaan, kannustamme teitä ensin lukemaan vuoden 2009 yleiskatsauksen. Olemme sisällyttäneet tuohon artikkeliin suuren määrän tietoa, mikä on tärkeää kunkin vuosilohkon ymmärtämiselle. Emme toista tuota informaatiota tässä.)

SYYSKUU

Pitäkää mielessä, että annamme teille säätiedotteessa yleiskatsauksen niistä suuntauksista, joita tapahtuu energeettisesti. Tämä siksi että voitte hyötyä tapahtumista ja tulla aktiivisemmaksi osaksi Jumalan suunnitelmaa. Teillä kaikilla on tilaisuus tulla sieluvihityksi, kun alatte tiedostaa tämän planeetallanne kehittyvän energialiikkeen.

Neljä viime kuukautta on ollut saneerausaikaa. Syyskuu on hajoamisen aikaa, kun seitsemäs chakra siirtyy ensimmäiseen chakraan (Jumalan tahto siirtyy fyysiseen rakenteeseen ja muodon maailmaan.)

Sitä hallitsee tietoisuuden seitsemäs säde, sielutietoisuuden seremoniallisen taikajärjestyksen, valkoisen maagikon säde. Tämä energia tulee hajottamaan sen, mikä ei enää palvele, jotta voitte rakentaa kaiken uudelleen sellaiseksi, mikä palvelee kaiken korkeinta parasta.

Maailmassanne on ollut monia saneerauspyrkimyksiä, kuten presidentti Obaman esittelemä terveydenhoitosuunnitelma, sekä muita pyrkimyksiä Irakissa ja muissa paikoissa.

Olette nähneet näiden muutosten alkavan hajottaa talousjärjestelmäänne, mikä ei perustu kokonaisuuden hyvään. Kun nämä energiat siirtyvät ensimmäiseen chakraan, se tuo varjotietoisuuden viimeistelemään tämän esiin nousevan varjon vuoden.

Ajatusmuotojenne yleinen pitäminen astraalimaailman harhassa, mikä on hallinnut ihmiskuntaa ja sen perimmäistä muotoa, hajoaa. Tämän kaksinaisuuden, pelon ja erillisyyden laaja vaihe aletaan haastaan merkittävillä tavoilla.

Tähän sisältyy myös sydämen ensimmäisen portin muuntaminen. On yhteensä seitsemän porttia, joista ensimmäinen muuntaa kaksinaisuuden ja vastustamisen kokemuksen sekä sen tavan, millä olette tehneet valintoja tuomitsemisen - oikean ja väärän, hyvän ja pahan - avulla ja mikä on perimmiltään ryöstänyt teiltä henkilökohtaisen valintamahdollisuuden.

Näette monenlaista hajoamista ja monet ihmiset pettyvät. Saattaa olla yleistä ärtymystä ja levottomuutta, koska ihmiset tuntevat, etteivät he enää tiedä, minkä jatkuvuuteen he voivat luottaa elämässään.

Hallituksissa tapahtuu mullistuksia. Obamalla on paljon enemmän tehtävää, kun hän alkaa oivaltaa täydemmin vanhojen muotojen mädännäisyyden. Tämän hän jo kohtaa terveydenhoidon alueella. Ihmiset syyttävät häntä monista asioista, kuten sosiaalisen terveydenhoidon luomisesta. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että asioita pyörittäneet voimat eivät halua muutosta. He haluavat säilyttää kollektiivitietoisuuden hallinnan.

Kun näitä muutoksia tapahtuu, tarkastelette elämänne rakenteita ja sitä, miten olette ilmentäneet ja luoneet ne. Löydätte myös sieltä paljon levottomuutta, tarvetta uudelleenarviointiin. Saattaa olla monia ristiriitoja toisten kanssa, kun alatte haastaa vallitsevan tilanteen, koska tämä synnyttää turvattomuutta monissa ihmisissä.

Syyskuussa tämä saattaa mennä äärimmilleen. Näette, missä teille on valehdeltu ja missä on mädännäisyyttä monissa suuremmissa rakenteissa. Näette myös tämän henkilökohtaisissa suhteissanne. Älkää yllättykö, jos avioeromäärä lisääntyy. Tämä on osa sen uudelleenmuotoilua, miten asiat on järjestetty selviytymiseen, ei todelliseen yhteyteen perustuen.

Kun energia siirtyy ensimmäiseen chakraan, se synnyttää mullistuksia vanhoissa muodoissa. Seitsemäs säde on luotu vaikuttamaan muodon todellisuuteen. Tämä on sielun vaikuttamisen valmistelua. Paras tapa nähdä se, mikä toimii, on sen varmistaminen, että aikomuksenne on palvella kokonaisuuden hyvää. Jos jokin ei palvelle kokonaisuuden hyvää, se haastetaan energeettisesti.

Olette olleet siinä ansassa, että fyysisyys on hyvinvointinne lähde. Tämä haastetaan ja tunnette asioita vedettävän pois. Teidän saattaa tarvita käsitellä menetyksen ja niukkuuden pelkonne.

Mutta ymmärtäkää, että syvempi totuus on, että rajoittuneen vanhan muodon on hajottava herättääkseen teidät ja sitten sen on muututtava uusiin muotoihin, mitkä ovat paljon tyydyttävämpiä ja tasapainoisempia.

Voitte odottaa paljon liikettä alakehossa, erityisesti jaloissa. Teillä voi olla jäykkyyttä jaloissa, kipua nilkoissa ja jalkaterissä, turvotusta ja vastaavaa. Teillä on liikettä myös seksuaali- sekä kuonanpoistoelinten alueella. Päästätte irti täydemmin.

Teillä saattaa olla myös ripulia tai ummetuksen tunnetta, mikä on hallinnasta irtipäästämisen pelkoa (vapautumista siitä, mikä ei palvele). Tietyillä puolustustyypeillä on enemmän haastetta.

Tänä aikana saattaa olla seksuaalisia häiriöitä - seksuaalisen halun puutetta tai sen valtavaa lisääntymistä.

Syyskuussa on liikettä kaksinaisuudesta ja tuomitsemisesta erottelukyvyn ja omatunnon käyttämiseen. Teillä saattaa tulla enemmän syyllisyyttä esiin, kun toimitte itsekkäistä motiiveista tai pyritte loukkaamaan tai vähättelemään. Omatuntonne puhuu teille selvemmin sisältä.

Alatte tietää eron siinä, kun tuomitaan yksi "oikea" vaihtoehto tai arvioidaan monia vaihtoehtoja ja erotetaan se, mikä palvelee teitä tietyssä vaiheessa.

Kolme ensimmäistä viikkoa on hajoamista ja viimeinen viikko on halua uudelleenrakentamiseen ja monien uusien valintojen arvioimiseen, jotka perustuvat omatuntonne kehittymiseen. Alatte haluta ottaa enemmän vastuuta omista valinnoistanne ja ilmennyksistänne.

Näette itsekkäiden valintojen ristiriidan välittömämmin tilanteissa, jolloin ette käytä omatuntoanne - se ajattelee kokonaisuuden hyvää. Tähän sisältyvät myös luonnon energiat, koska planeettanne käy läpi samaa sopeutumisprosessia kuin te yksilöinä.

On myös painepäänsärky ja huimausta.

LOKAKUU


Tässä kuussa on tyhjyyden ja siirtymän tuntua. Kuudennen chakran energia yhdistyy toiseen chakraan. Tämä saa aikaan sisäisen tietoisuuden sielun suunnitelmasta.

Siirrytään kiinnittymisestä ulkoiseen maailmaan "lähteenä", sisäiseen tunteeseen todellisesta yhteydestä, kun sydämen toinen portti aukeaa täydemmin. Tietoisuuden toinen säde tulee sisään täydemmin tänä aikana. Tämä on rakkauden/viisauden säde, sielun kokeileva säde.

Tapahtuu enemmän muutosta ulkoisesta sisäiseen ja takaisin ulkoiseen. Tämä alkaa tyhjyyden tunteesta, kun muutatte ja puhdistatte tunnekehoa. Tämä kiintymyksistä irtipäästäminen on enemmän tunnekiintymyksen purkautumista siihen tapaan, millä olette arvioineet asioita ja ulkoisia tilanteita. Teistä saattaa tuntua ensin, että te ette arvosta, vaikka tässä on kyse pelkästään todellisen arvon ymmärtämisestä.

Ihmisten tunteita yltäkylläisyydestä ja niukkuudesta testataan, kun irtoatte ajatuksesta, että raha luo tyydytyksen tunnetta. Se on pelkkä pala paperia, jolle olette antaneet paljon voimaa. Sitä on käytetty maailman ihmisten orjuuttamiseen hyvin pitkään. Maailman hallintojoukko on pitänyt teidät haluamassa lisää ja lisää…

Nyt kun ihmiset ovat joutuneet valtaviin velkoihin pelon ja kaipauksen vuoksi, alatte vaihtaa etusijalle sisäisen todellisuuden. Hajoaminen saattaa aluksi olla huolestuttavaa.

Tämä saattaa teidät tietoisemmaksi mädännäisyydestä maailmassanne. Se kuitenkin aloittaa siirtymän, mikä alkaa tyhjentää sitä, mikä ei enää toimi. Tämän tarkoitus on valmistella uudelleenrakentamiseen. Tehkää siis parhaanne päästääksenne irti vanhoista tunteista, jotka eivät enää palvele.

Feminiiniseen vetovoimaenergiaan vaikutetaan tässä kuussa ja aletaan hyväksyä sielun suunnitelma, mikä todella palvelee aidon itsenne täyttymystä. Tässä kuussa tapahtuu paljon vanhojen tunteiden puhdistamista, mikä valmistelee teitä enemmän sieluun, sisäiseen painopisteeseen, aitoihin yhteyksiin ja suurempaan intuitioon.

Tänä aikana on enemmän uudelleenarviointia, mikä valmistelee teitä tulevien kuukausien "kirkastumiseen". Käyttäkää tätä aikaa hyväksenne päästämällä irti tunnekiintymyksistä. Se vaikuttaa myös kollektiivisuhteisiin laajemmalla maailman näyttämöllä.

USA:n vanhoihin valintoihin perustuvat suhteet tiettyihin maihin hajoavat. Syntyy uusia suhteita, mistä tulee olemaan hyötyä. Ihmiset kuitenkin löytävät itsensä mullistuksista, kun muutos tapahtuu.

Jotkut yritykset pyrkivät siirtymään terveempiin käytäntöihin. Osan näistä voitte luottaa olevan aitoja ja terveitä muutoksia.

Kun sielu alkaa muuttaa tunnekehoa toisessa chakrassa (navan alueella), se aloittaa yhdistymisen, mikä jatkuu marraskuuhun. Tunne ja mieli alkavat yhdistyä yhdeksi energiaksi (rakkaus ja viisaus, intuitio ja tietäminen).

Häiriöitä esiintyy ruuansulatusalueella ja ala- ja keskiselässä. Teillä saattaa olla pahoinvointia, kun energiat kohoavat. Kehon lämpötila saattaa vaihdella, kun totuttelette uusiin energioihin. Vatsan ja solar plexuksen alueella on painetta. Lonkissa voi olla kipua ja särkyä. Yrittäkää rentouttaa alapallea (sulkijalihas ja solar plexus). Kehossa saattaa olla energiasyöksyjä sekä mahdollisesti ahdistusta. Nämä ovat vain tuntemuksia, jotka syntyvät uusien energioiden liikkeestä.

Tunnepuolella teillä saattaa olla paljon hämmennystä siitä, mihin kuulutte ja millä on merkitystä, kun asiat alkavat muuttua. Löydätte paljon vähemmän välitöntä tyydytystä vanhoista asioista, mikä saa ensin aikaan tyhjyyttä.

MARRASKUU

Tämä kuukausi siirtää viidennen chakran yhteen kolmannen chakran kanssa ja tuo korkeamman tahdon ja luovan ilmaisun identiteetin ja henkilökohtaisen voiman energioihin. Tämä on siirtymäkuukausi.

Tähän vaikuttaa miesenergia, kun alatte muuntaa ja luopua alemman tahdon haluelementistä. Tämä on alempien ajattelumuotojen harhojen muuttamista.

Siirrytte enemmän ja enemmän astraaliulottuvuuteen ja avaatte kollektiivisesti astraaliulottuvuuden. Tämä on neljäs ulottuvuus, mikä on pitänyt fyysisen maailmanne ja todellisuutenne energiaverkot paikoillaan. Toisin sanoen, alatte tunkeutua kokemisenne YDINOLEMUKSEEN fyysisessä maailmassa.

Alatte muuttaa kokemuksenne painopistettä fyysisyydessä ja sitä tapaa, millä havaitsette maailman ja elämänne.

Siirrytte kolmanteen sydänporttiin, aktiiviseen älykkyyteen ja elämänintohimoon/haluun. Siirrytte itsepäisyyden läpi suuntaan, missä tahdotte kokonaisuuden hyvää.

Mentaalikeho oppii sopeutumaan sielun korkeampaan tahtoon sekä aidon itsenne ydinolemuksen luovaan ilmaisuun. Tämä saattaa teidät suurempaan totuuteen olemuksestanne sekä valmistelee teitä ottamaan paikkanne jumalaisessa sielusuunnitelmassa palvellen kokonaisuuden hyvää.

"Kirkastumisvihkimys" alkaa sisäistää täydemmin sielun aktiivisen älykkyyden ja korkeamman tahdon. Tämä hajottaa alemman tahdon ja egon. Teillä saattaa olla paljon toimintaa unissanne. Siirrytte enkä tietoisempaan tajuntaan unitilassanne.

Jotkut ihmiset luovat tietoisesti suoremman yhteyden astraaliulottuvuuteen. Teistä tulee ehkä tietoinen astraalikehosta. Jotkut saattavat aloittaa astraalimatkailun tänä aikana. Hengitelkää paljon tänä aikana.

Kun tunkeudutte näihin sieluenergioihin, käytte läpi alitajuista mieltä. Ottakaa edelleen vastaan tarvitsemaanne apua niiden haavojen käsittelemiseksi, jotka ovat olleet tässä hermojärjestelmänne osassa.

Alatte "kirkastaa" suhdettanne elämään - asioiden haluamisesta sielunne opastuksen toteuttamiseen. Löydätte todellisen arvon syvemmin. Kolme alinta chakraa (fyysinen, tunne ja mentaalinen) antautuvat täydemmin sielun korkeammille energioille.

Ihmisistä tulee pettyneempiä, jos he eivät ole tietoisia. Heistä tulee epätoivoisempia useampien asioiden osalta ja he pelkäävät olla yksin sisäisen itsen kanssa. He vihaavat tulevaa tyhjyyttä. Kiintymyksistä irtipäästäminen on pelottava kokemus egon puolustukselle, silloin kun ei ole tietoista ymmärrystä.

Kehossa palaa monia asioita, on paljon happoisuutta. Olkaa tarkkana ruokavalionne osalta. Syökää alkaalista ruokaa. Näiden kuukausien aikana saattaa olla myös uupumusta. Kehossa tapahtuu hyvin paljon sopeutumista. Lisämunuaiset ylikuormittuvat monilla. Saattaa olla ahdistusta ja paniikkia, jos teistä ei tunnu turvalliselle päästää irti tai ette ymmärrä, mitä tapahtuu.

Kun teette näitä siirtymiä, teillä saattaa tapahtua suuria oivalluksia ja siirrytte suureen selkeyteen ja innoitukseen pienin ponnisteluin. Saatatte kokea tunne- ja mentaalikehon yhdistymisen huipentuvan ja siirrytte intuition ja tietämisen suoraan kokemukseen. Tämä tulee alkuun välähdyksinä.

Maailma yleisesti käy läpi niiden kollektiivisten ajattelumuotojen hajoamisen, mitkä ovat pitäneet monia järjestelmiänne ja uskomuksianne paikoillaan. Saattaa olla paljon epätoivoa siellä, mistä puuttuu ymmärrystä. Saattaa olla enemmän masennusta, itsemurhia ja muita sairauksia. Tänä aikana saattaa tapahtua enemmän kuolemisia, kun ihmiset eivät tiedä, miten vaihdetaan korkeampaan kokemukseen ja tunnetaan olonsa turvalliseksi, jotta voisi jäädä fyysisyyteen.

Jos olette tehneet sisäisen työnne, löydätte lisää tasapainoa ja sielutietoisuutta. Tämä voi olla hyvin edullista aikaa, jos käytätte muutoksia tietoisesti.

Elämänne fyysisessä muodossa ja tuntemassanne viehätyksessä tapahtuu monia muutoksia. Kaikki se tulee pintaan, mikä on vastoin elämänne suuntaa, jotta ratkaisisitte nuo haavoittuneet tunteet ja ajattelumuodot.

JOULUKUU

Huomaatte tämän kuukauden olevan valintojen niiden toteuttamista, joita on valmisteltu marraskuun korkeamman mentaalikehon ja intuition valaisemisella.

Tämä viimeinen kuukausi on siirtymistä neljänteen chakraan, sydäntilaan. Tämä alkaa vaikuttaa kolmeen alempaan chakraan. Tämä tuo lisää muutosta tunne- ja ajattelumuotoihin. Tässä kuussa keskitytään ensisijaisesti valintoihin ja päätöksiin.

Olette muuntaneet vanhoja muotoja kolmen edellisen kuukauden ajan valmistautuen tämän kuun valintoihin. Nyt olette valmiita uusiin valintoihin.

Tämä on aikaa, jolloin käytätte neljännen sydänportin kokemusta - anteeksiannon ja hyväksymisen energiaa. Tämä luo antamisen ja vastaanottamisen tasapainon elämäänne, sydämen mielentyyneyden avulla.

Siirrytte harmoniaenergioihin, mitkä tulevat konfliktin ratkaisemisesta. Sydän on luovan tietoisuuden keskus. Kaikki ne energiat tulevat tasapainoon, joihin sopeutumista olette työstäneet aiempina kuukausina.

Päätöksenne täytyy tapahtua uuden sydäntason - hyväksynnän ja anteeksiannon - kautta, mikä sallii sielun ohjata elämäänne täydemmin. Kokonaisuuden korkeampi hyvä tulee niiden säännöksi, jotka tekevät sisäistä työtä ja henkilökohtaista parantumista.

Alatte nähdä kokonaisuuden, maailmanne kaikki valtakunnat ja sen, miten niitä kaikkia on mietittävä valinnoissanne. On niiden vanhojen karmamallien loppumisen aika, joita on kannettu monien elämien ajan. Kun alatte kyetä antamaan anteeksi, neutralisoitte monia vanhoja suhteita.

Valmistaudutte moniin uusiin asioihin. Vanhat suhteet voivat loppua tänä aikana. Alatte arvioida uudelleen suhteita ja sitä, miten ne palvelevat sielunne suunnitelmaa ja paikkaanne Jumalan suunnitelmassa. Teitä vedetään enemmän luoviin projekteihin näistä näkökulmista.

Alatte arvostaa itseänne täydemmin ja tehdä valintoja tuosta sisäisestä arvosta. Opitte paremmin, miten tunnistetaan oma totuutenne suodattamalla asiat sydämenne kautta. Alatte tyydyttää todellisia tarpeitanne enemmän. Alatte myös ymmärtää toisten arvon ja heidän tarpeensa paremmin.

Teitä ehkä vedetään sellaisten ihmisten puoleen, jotka ovat samanlaisella sielunkehitys- ja resonanssitasolla. Alatte yhdistyä ryhmiksi, mitkä työskentelevät luovasti ja innostuneena ilmentääkseen. Teillä saattaa olla vetoa enemmän sieluyhteyksiin. Ihmiset löytävät lisää sielunkumppaneitaan ja luovat syvempiä yhteyksiä.

Tehdään uusia päätöksiä. Aluksi tämä ei ehkä ole kovin dramaattista. Opitte kuitenkin, miten siirtyä syvempiin valintoihin, kun kasvatte.

Maailmassa laajemmin tehdään valintoja yrittäen kovemmin ja kovemmin pitää kiinni vanhoista muodoista, jotka eivät palvele. Tapahtuu enemmän reagointia, kun pelko ja haasteet saavat aikaan sisäistä painetta. Maailmassa on enemmän levottomuutta.

Jotkut uudet johtajat yrittävät toimia syvemmistä totuuksista myös hallituksissanne, ympäristörakenteissa ja maailmanrakenteissa. Maailma siirtyy ajan kuluessa enemmän ja enemmän sosiaalista ihannetta kohti. Tämä alkaa paljastua esiteltävien vaihtoehtojen kautta - joissain halutaan puristaa massoja ja jatkaa niiden kontrollointia.

Tämän kuukauden fyysisiä oireita ovat sydämen ja kurkun aktiivisuus sekä jatkuva paine päässä ja ruuansulatusalueella. Sydänvaivat luovat lisää haasteita niille, jotka eivät tee sisäistä työtään.

Nämä energiat ovat voimakkaita. Ne saavat aikaan liikettä ja muutosta riippumatta siitä, työskentelettekö niiden kanssa tietoisesti vai ette. Joillakin on kipua sydämessä, missä ei ole todellista ongelmaa - sydän vaan opettelee laajentumaan näihin uusiin energioihin ja valmistautumaan sielua varten.

Viisi fyysistä aistia saattaa tuntua korostuneelta. Saatatte haluta myös vaihtaa ruokavalioita. Joskus se on väliaikaista, kun taas toisilla kerroilla kyse on fyysisen kehon uudesta tarpeesta. Unet ovat edelleen aktiivisia ja on aikoja, jolloin tarvitsette paljon enemmän unta.

Kuten voitte nähdä, on voimallinen vuosi ja neljä energialiikekuukautta. On tärkeää, että valistutte kaikki siitä, mitä tapahtuu ja miten työskennellä näiden energioiden kanssa. Työskennelkää tietoisesti ja kannustakaa toisia aloittamaan uusien näkökulmien harkinta, mikä parantaa todella heidän elämäänsä.

Ehdotamme, että alatte kaikki luoda tietoista näkemystä elämäänne, mikä sallii teidän myös palvella kokonaisuuden hyvää. Kunnioittakaa omaa totuuttanne. Keskittykää arvostamiseen.

Tässä muutamia asioita, joita voitte odottaa vuoden 2009 neljän viime kuukauden aikana.

Siunausta,
Gabriel

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2687&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 13.09.2009 12:14:41 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #65 : 13.09.2009 18:30:40 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa

Mestarit-sarja, shoud 1
MATKAN JOKAINEN ASKEL

Adamusta (Crimson Council) kanavoinut Geoffrey Hoppe (Cauldre)
( www.crimsoncircle.com)
5.9.2009, Crimson Circle -kuukausitapaaminen
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minä olen mitä minä olen, täysivaltaisen alueen Adamus. Tervetuloa takaisin, shaumbra. Tervetuloa tähän kauniiseen maan, luomisen ja teidän energiaan.

Kun tulin sisään nyt, saatoin haistaa energian täällä - kuin olisi juuri raikkaasti satanut. Tiedätte, millaista on, kun lähdette kävelylle metsään tai laitumelle, kun on juuri satanut. Tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta, elävältä ja kasvavalta ja tältä energianne tuoksuu tänään.

Olette käyneet läpi monia, monia haasteellisia elämiä. Olette henkisessä mielessä käyneet kymmenessä vuodessa peruskoulun, lukion, yliopiston ja nyt olette valmiita mestareiden kouluun. Olemme valmiita palaamaan uuden energian mysteerikouluihin. Siitä on yli 300 vuotta, kun mysteerikoulut siirrettiin tauolle. Sanoimme, että pidämme paussin, sillä silloin oli paljon yhteiskunnallista ja poliittista painetta. Tiesimme myös, että odotimme tämän uuden energian tulemista lopultakin emmekä voineet aloittaa, ennen kuin se todella tuli. Ja tässä nyt istumme.

On suuri ilo olla taas kanssanne eri tavalla. Seuranani on tänään Crimson Councilin kaikki jäsenet, jotka tulevat sisään tämän tapahtuman aikaan, meidän aikaamme. Jokainen teistä on todella valmistuneita, itseoikeutettuja mestareita, kun valmistaudumme lähtemään uskomattoman matkamme seuraavaan osaan. Ja tämä matkan seuraava vaihe on erilainen. Se on. Menen siihen hetken kuluttua.

Kiitokset Tobiakselle

Mutta juuri nyt haluaisin sydämestäni kiittää ja kunnioittaa To Bi Wah'n energiaa, jonka tunnette Tobiaksena tai Muirina, hänen kymmenen vuoden palvelustaan - voi, paljon pidemmästä ajasta, mutta niistä kymmenestä vuodesta, joista olette viime aikoina olleet tietoisia - ja odottamisestaan hyvin pitkään paluuta maan päälle, jotta hän olisi toisella puolella opastamassa teitä, kumppaninanne, pyyhkimässä kyyneleitänne, kuuntelemassa tarinoitanne, kuuntelemassa tarinoitanne ja kuuntelemassa tarinoitanne. (Naurua) Aa, Tobiaksella on kenties vähän enemmän kärsivällisyyttä kuin minulla. Minä kuuntelen kerran. (Lisää naurua)

Sillä Tobias odotti hyvin kauan paluutaan, jotta hän saattoi olla kanssanne kuin vanhempi, joka varmistaa, että rakkaat ovat turvassa ja kaikki virtaa ja he pystyvät käsittelemään elämänsä tapahtumat. Niin Tobias odotti ja odotti paluutaan.

Ja sitten, ei kovin kauan sitten, hän päästi irti. Hän sanoi: "Hajotetaanpa tämä Tobias-energia. Ottakaa takaisin osanne, minä otan oman osani. Palaan maan päälle liittyäkseni seuraanne ja eräänä päivänä saatan katsoa teitä silmiin."

Niinpä rakkaudesta, kunnioituksesta ja arvostuksesta Tobiasta kohtaan kaikki Crimson Councilin jäsenet liittyvät tänään seuraanne tässä ennenkuulumattomassa tapahtumassa - teihin Crimson Circlen jäseniin täällä maan päällä, kun olette valmiita seuraavaan askeleeseen.

Seuraava askel


Olen työskennellyt useimpien teidän kanssanne - en kaikkien, mutta useimpien - menneisyyden mysteerikouluissa. Tulitte mysteerikouluihin, koska olitte tulleet elämässänne kohtaan, missä tiesitte, että oli aika lakata olemasta vain yksittäinen ihminen. Oli aika olla ihminen ja henkinen ja kaikkea, mitä olette. Tiesitte, että teillä ei olisi elämää vain jonkun äitinä, kivien kasaajana, sellaisena joka siivoaa hevosen jätöksiä ja yrittää olla kohtelias täällä hetken aikaa. Teillä ei olisi elämää vain maanomistajana tai kuninkaallisena. Halusitte jotain paljon enemmän. Olitte käyneet monta, monta elämää läpi vain tuollaisena ihmisenä - ainakin tuon ihmisen valepuvussa - ja nyt tulitte mysteerikouluun, joita pidettiin monissa, monissa paikoissa ympäri maailmaa, aloittaaksenne polkunne, kehittymisenne henkiolentona.

Niinpä energiani on teille hyvin tuttua. Kyllä, voin olla orjapiiskuri toisinaan. Voin olla upea ystävä toisinaan, mutta kuten ymmärrätte, ystävä kertoo juuri sen, miten hän tilanteen näkee. Ystävä kertoo, kun hän tuntee teidän pettävän itseänne. Ystävä ei kerro sitä, mitä haluatte kuulla, vaan sen minkä hän tuntee parhaaksi.

Niin, rakas shaumbra, olemme valmiita seuraavaan askeleeseemme. Pyydän teitä tekemään minulle yhden palveluksen tässä heti alkuun: päästäkää irti kaikesta, mitä tiedätte minusta, sillä en ole tuo menneisyys, joka tulee jatkamaan. Energiani on nyt Adamus. Päästäkää irti kaikista huhuista, joita olette kuulleet minusta - ja huhuista joita olette aloittaneet. (Naurua)

Rakas shaumbra, rakastan näyttelemistä ja yksi asia, johon rohkaisen jokaista teitä, on näytteleminen. Se on ero, perusero teidän ja minun välillä. Minä voin näytellä enkä pelkää sitä. En pelkää ottaa eri persoonallisuuksia, koska tiedän jokaisen niistä olevan osa minua ja palaavan minuun - turvallisesti ja helposti. Niinpä en pelkää luoda jotain ilmaisumuotoa identiteetistäni hetken, kokemuksen tai minkä tahansa vuoksi, mikä sattuu olemaan käsillä.

Jotkut teistä pitävät näyttelemistä negatiivisena sanana ja sanovat: "No, se en ole oikeasti minä." No, ehdottomasti on. Se on ilmaisumuoto teistä. Ja kun pääsette näyttelemiseen, leikkimiseen ja nauttimiseen, käsitätte, että se on yksi suurimmista lahjoista, minkä voitte antaa itsellenne.

Ero teidän ja minun välillä on se, että te pidätte kiinni yksittäisestä todellisuudesta - tiukasti rakentuneesta, tiivistyneestä ja rajoittuneesta todellisuudestanne - ja pelkäätte päästää irti. Miksi pelkäätte päästää irti? Koska tunnette, että nämä toiset ilmaisumuotonne voivat ottaa hallinnan? No, kenties niiden pitäisi. Teistä tuntuu, että menetätte hallinnan, ja teidän pitäisi ehdottomasti menettää hallinta. Tunnette, että kaikki nämä energiat, pimeydet ja muut pakahduttavat teidät. Se on vanha, vanha uskomus. Ei ole mitään pimeyttä, mikä valtaa teidät - ei mitään - ellette halua leikkiä pimeyden kanssa.

Niinpä yksi asia, johon rohkaisen teitä edetessämme, on näytteleminen. Älkääkä nolostuko siitä. Älkää pidätelkö. Näytelkää. Sekoilkaa vähän. Se tekee hyvää joillekin teistä. Se avaa energiarajanne. Leikitelkää eri hahmoillanne. Katsokaa, mistä todella pidätte, nautitte. Katsokaa, mikä sopii teille erittäin hyvin. Lakatkaa kantamasta huolta siitä, mitä muut sanovat. Heitä itse asiassa viihdyttää nähdä näitä eri ilmaisumuotojanne sen saman, yksittäisen ja joskus tylsän ja joskus väkinäisen "sinän" sijasta.

Rakastan orjapiiskurin tai sen roolin esittämistä, joka tulee potkimaan teitä persuuksille, kuten jotkut teistä ovat viime aikoina sanoneet. Muuten, minun ei tarvitse potkia teitä persuuksille - teette sitä aivan riittävästi itse. Joskus autan teitä löytämään oikean paikan, mihin asetatte jalkanne potkaistessa (naurua), koska se ei ole kovin hyvin ohjattua. Mutta rakas shaumbra, en myöskään tule luoksenne - tämän shaumbra-ryhmän luokse - violetteina liekkinä, mestarina jona kerran tunsitte minut. Olen Adamus. Tulen Saint Germainista, mutta olen nyt Adamus - jokaiselle teistä. Yhdessä tutkimme uutta energiaa.

Uuden energian löytäminen


Uusi energia on täällä. Olemme puhuneet siitä pitkään aiemmissa shoudeissa. Se on täällä. Se on energiaa, mikä luotiin Kodin ulkopuolella, te loitte sen. Sen fysiikka ja ominaisuudet ovat selvästi erilaisia kuin sen vanhan värähtelyenergian, minkä kanssa olette työskennelleet. Tämä ei tarkoita sitä, että poistamme täysin värähtelyenergian elämästänne - ei ollenkaan. Alamme yhdistyä tähän asiaan, mitä kutsutaan uudeksi energiaksi.

Hyvin vilpittömästi sanottuna, minä, Adamus, Tobias tai kukaan ylösnoussut mestari ei todella ymmärrä, miten se toimii. Meillä on teorioita. Meillä on ideoita, erityisesti niillä meistä joilla on ollut lähiaikoina elämiä täällä maan päällä. Meillä on jotain yleisajatuksia siitä, miten se toimii elämässänne. Aiomme työskennellä kanssanne ymmärtääksemme, miten uutta energiaa tuodaan sisään.

Toisinaan kenties se voisi olla haastavaa, hämmentävää, koska yksi asia jonka tiedämme uudesta energiasta, on se, ettei se luo malleja itsestään kuten vanha energia. Vanha energia menee eräänlaiseen uraan. Sillä on taipumusta toistaa itseään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes jokin suuri ulkopuolinen voima tai ärsyke työntää sen ulos vanhasta mallistaan. Tätä monet teistä ovat käyneet läpi elämänne muutamat viime vuodet ja yrittäneet päästä ulos vanhan energian vanhasta mallista. Niinpä teidän on saatava jokin "energialisä" - itse luomanne - luomaan joskus traumaattisen - tavallisesti traumaattisen - tapahtuman elämäänne, päästäksenne ulos tuosta vanhan energian vahasta mallista.

Uusi energia toimii täysin eri tavalla emmekä ole varmoja miten. Periaatteessa olette suostuneet olemaan osa tätä keksimistä. Olette suostuneet olemaan seuraava pioneeritaso maan päällä ymmärtääksenne, miten sitä tuodaan sisään ja mitä se tekee. Olette suostuneet olemaan täällä ja päästämään tämän uuden energian… jonka muuten loitte. Se on teidän. Se ei ole lahja Jumalalta niin kuin vanha värähtelyenergia. Se oli Hengen lahja teille, tämä on teidän lahja itsellenne. Se ei muodosta samoja malleja. Se ei reagoi samalla tavalla joka kerta, kun sitä käytetään.

Se on voimakasta, kun taas tiedämme teidän joskus turhautuneen kovasti vanhaan energiaan. Se näytti heikolta toisinaan ja yrititte kerätä enemmän ja enemmän vanhaa energiaa. Teidän täytyi varastoida vanhaa energiaa sellaisina asioina kuin raha, valta tai muut vastaavat asiat. Teidän oli rakennettava vanhan energian varasto, koska joskus se toimi erittäin hitaasti. Se oli hyvin työlästä. Osa viimeaikaista kärsimättömyyttänne tai levottomuuttanne on ollut "On pakko olla parempi tapa. On pakko oli erilainen tapa tehdä tämä", ja niin onkin ja siksi te olette täällä. Siksi minä olen täällä.

Aiomme tutkia tapoja sen sisään tuomiseen, koska tällä hetkellä sitä on teidän sisällänne ja ympärillänne alueella, mikä on jossain lähellä ihmisenergiakenttäänne, mutta ei ole vielä oikeastaan tunkeutunut sisään täysin. Osaksi siksi ettei ajoitus ole ollut oikea. Olette olleet niin uppoutuneena moniin ongelmiinne ja prosessointiinne, ettei ole ollut tarkoituksenmukaista, että se tulee sisään. Se olisi räjäyttänyt monet "virtapiirinne". Olette vähän polskutelleet siinä. Voi, olemme kaikki polskutelleet siinä yhdessä yöllisissä kokeiluissamme muissa ulottuvuuksissa. Olette laittaneet sormenne siihen vain hyvin vähän ja sitten maistaneet sitä, mutta nyt aiomme tuoda sen elämäämme.

Yksi hyvin tärkeä asia mitä tämä ryhmä nimeltään shaumbra tulee tekemään, on sen päästäminen henkilökohtaiseksi kokemukseksenne. Ja ilmoitan teille nyt, ettei tämä ole mitään pelättävää. Uudessa energiassa ei ole mitään pelättävää. Joskus vanhassa värähtelyenergiassa on, koska se sisältää pimeyden, pelon, historianne ja haasteidenne elementtejä. Niinpä joskus näette vanhan energian aallon tulevan elämäänne ja tulette vähän levottomaksi siitä, koska se sisältää paljon vanhaa kamaa - muistoja ja energiamalleja. Tietenkin olisitte vähän levottomia sen sisään tulemisesta.

Uusi energia on puhtaimmassa tilassaan tällä hetkellä. Se on hyvin yksinkertaisessa olotilassa. Se on valmiina tulemaan sisään. Siinä kohtaa se on konstikasta teille, myös meille, että sen reaktiot ja mallit ovat täysin erilaisia ja sen teho on hyvin tuntematon.

Uusi energia ja mieli


Yksi asia jonka voin kertoa teille omasta kokemuksestani ja myös työskentelemisestä joidenkin teidän kanssa intensiivisesti, on, että tämä uusi energia on hyvin, hyvin voimakasta. Se on hyvin, hyvin puhdasta. Sillä on tapa räjäyttää mielenne. Se ei toimi hyvin mielen kanssa. Selvitimme sen ollaksemme varmoja. Ja kun tarkastelen sitä, on täysin loogista tai luonnollista, kuten minun pitäisi sanoa, ettei se toimi kovin hyvin mielenne kanssa. Mielenne on vanhan energian työkalu. Voi, taas kerran, olemme puhuneet mielestä pitkään näissä shoudeissa, mutta mielenne on ottanut hyvin värähtelevän energian ja työskennellyt erittäin tarkasti malliensa kanssa. Mielenne on ollut mallinnettu tähän.

Uusi energia ei toimi lainkaan hyvin mielen kanssa. Yksi haasteista on itseenne luottaminen riittävästi päästäksenne ulos mielestänne. Tässä pääsemme niihin jumalaisiin periaatteisiin, joista olemme puhuneet tuhansia ja tuhansia vuosia mysteerikouluissa ja siinä työssä, mitä olemme tehneet yhdessä. Menemme ihmismielen tuolle puolen, menemme jumalmieleen. Se toimii eri tavalla. Se ei käytä arviointeja, analyysiä eikä suoraviivaista tai hierarkkista logiikkaa.

Jumalmieli on myötätuntoinen, kunnioittava, yksinkertainen järjestelmä, kun taas ihmismielellä on taipumusta suureen monimutkaisuuteen. Se ylpeilee monimutkaisuudellaan. Terävät ihmiset ovat mielellään hyvin monimutkaisia, mutta ennemmin tai myöhemmin heistä tulee hyvin tylsiä ja tehottomia.

Niinpä teidät haastetaan tässä, kuten olette suostuneet, aloittamaan työskentely jumalälykkyyden, jumalmielen kanssa - miksi tahansa päätättekin kutsua sitä. Mutta se on teidän. Se menee ihmisälykkyyden tuolle puolen. Se ei ole tietokanta - sillä ei ole pääsyä itseensä menneisyyden perusteella, silloin kun se katsoo tulevaisuuteen. Jumala ei tee sitä lainkaan. Jumala ymmärtää hyvin yksinkertaisen periaatteen: kaikki on hyvin koko luomakunnassa.

Jumalmieli on siis hyvin luottavainen. Se ymmärtää - Tobiaksen sanoin - "sillä ei ole merkitystä." Se pyrkii tutkimaan mieluummin kuin suojelemaan ja tämä on haaste joillekin teistä. Siinä missä ihmisolotilanne ja sen mieli ovat etsineet suojaa, turvaa ja varmuutta, jumala yhdistettynä uuteen energiaan ei todellakaan välitä siitä. Tulee siis aikoja, jolloin ihmisitsenne huutaa ääneen: "Suojele minua, pelasta minut."

Alkakaa ymmärtää tästä paikasta, ettei jumala välitä. Sen ei tarvitse suojella mitään. Se on keinotekoinen uskomus. Suojella teitä miltä? Siltä rakkaudelta joka on jo sisällänne? Siltä ylösnousemustilalta jossa jo todellisuudessa olette - koette vain siihen pääsemistä? Siltä tosiasialta että kaikki on täydellisessä olotilassaan? On aika päästä yli tästä koko uskomusjärjestelmästä, joka on juurrutettu ja jonka mukaan on toimittu hyvin kauan, että pimeys tai jokin voima voi ottaa teidät haltuunsa. Se ei toimi. On ollut yrityksiä - olette yrittäneet sitä toisten kanssa, he ovat yrittäneet sitä teidän kanssanne. Se ei toimi.

Toinen ei voi hävittää teitä. Ette voi joutua jonkin todellisuuden ansaan. Olette todella täysivaltaisia olentoja. Ei siis ole ehdottomasti mitään huolehdittavaa ja tämä koko suojelemisen, varustautumisen ja säilyttämisen käsite on johtanut teidät suurempaan määrään vaikeuksia, turhautumisia ja haasteita, kuin minkä arvoista se on koskaan ollut.

Siirtyminen eteenpäin

Tutkimme Hengen vapaata luonnetta ollessamme täällä maan päällä. Tämä on yksi asia, mikä tulee olemaan hyvin erilainen verrattuna vanhoihin mysteerikouluihin, kun siirrymme eteenpäin. Vanhoissa mysteerikouluissa pyrimme avaamaan ovia sisälle - ovia jotka olivat olleet kiinni Atlantiksen ajoista saakka. Pyrimme kurkistamaan sisäämme, henkisyyteemme ja mystisyyteemme. Mutta yleensä teimme sen eristetyssä paikassa, lähdimme pois salaa ja yleensä teimme sen ylittämällä ihmisolotilan tai menemällä sen ulkopuolelle.

Se salli jokaisen teistä avata ovia, ja kun avasitte näitä ovia sisälle, jotkut sinne varastoidut demonit olivat ylivoimaisia teille. Monilla teistä oli traumaattisia kokemuksia vanhoissa mysteerikouluissa demonienne, pimeytenne ja niiden asioiden kohtaamisesta, joiden sanoisitte olevan vanhaa karmaanne, asioita joita olitte tehneet.

Ja oli joitain kauniita asioita, joita oli tehty. Lopulta saitte joitain ovia auki. Lopulta ymmärsitte, että teissä on mystinen puoli ja että olette paljon, paljon enemmän kuin vain ihmisolento. Ette yrittäneet kiivetä jotain tikapuita ja ansaita tietänne takaisin Jumalan armoon. Aloitte ymmärtää, että maan päällä elämisessä on muutakin kuin vain jokapäiväisten rutiinien pyörittäminen.

Oli siis suurta hyötyä siitä työstä, mitä teimme yhdessä mysteerikouluissa. Nyt se on vähän erilaista, kun jatkamme näiden sisäisten ovien avaamista. Emme tee sitä avaamalla chakroja, avaamalla energiaportaaleja sisällänne ja hyvä Jumala, avaamalla energiaportaaleja ympäri maailmaa. Jättäkää se henkisille amatööreille. (Naurua) Aiomme tosiaankin… Minusta on ihanaa saada teidät liikkeelle. (Adamus hykertelee)

Muuten, minun oli käytävä useita pitkiä keskusteluja Cauldren ja Lindan kanssa etukäteen. Kyllä, aion työntää mukavuustasoja. Tietenkin aion työntää heidän mukavuustasojaan. Voi, minulla on muutamia pyyntöjä, jotka tuon esiin vähitellen ja jotka ehdottomasti tekevät sen - Cauldrelle, eivät Lindalle.

No niin, rakas shaumbra, tämä on uusi aika maan päällä ja yksi jännittävimmistä koskaan. Voitte nähdä sen maailmassa kaikkialla ympärillänne. Tutkimme, millaista on tuoda sisään uutta energiaa, mennä mielen tuolle puolen, olla jumalainen ja mystinen ja silti ihmismuodossa. Tämä ei ole sitten mikään Jeesus Kristus -tyyppinen juttu, missä kuljemme vetten päällä. Joillakin teistä on sellainen arkkityyppinen energiarakennelma. Haluatte olla kuin Kristus. Haluatte tehdä vaikutuksen ystäviin, naapureihin, sukulaisiin ja opetuslapsiin. (Naurua) Mutta katsokaa, mihin se saattoi Jeshuan! (Lisää naurua) Ei kovin hyvä asia.

Tavoitteenamme tässä ei siis ole mennä tekemään vaikutusta muihin, mutta kummallisella tavalla kyllä on, koska he tulevat näkemään teissä jotain hyvin erilaista. He näkevät jo, mutta he menevät yli siitä pelkästä pilkanteosta ja skeptisyydestä, mitä heissä tällä hetkellä on. (Naurua) No, itse asiassa he ymmärtävät, että te transformoidutte. Olette erilaisia. He eivät pidä siitä. Ihmiset eivät pidä siitä. Ihmiset - ihmiset yksilöinä ja sitten kollektiivisesti - pitävät siitä, että kaikki liikkuu suunnilleen samalla tahdilla ja samalla mallilla. Ihmiset rakastavat rutiineja. Ihmiset rakastavat rajoituksia. Ihmiset eivät halua nähdä toisen pääsevän kovin kauas edelle - vain riittävästi, että hänet syödään ensin (naurua), muttei niin kauas edelle, että hän ylittää kaikki muut.

Ja ihmismieli, ihmistila on hyvin ohjelmoitu, hyvin, hyvin ohjelmoitu. Ohjelmointi juontuu, kuten tiedätte, Atlantiksen ajoista ja se jatkuu tällä hetkellä. Menemme sen yli ja menemme sen yli, mikä on ilmeistä. Tällä hetkellä maan päällä on nimittäin sellainen kuorikerros tai uskomusjärjestelmä, ettei olla luojia. Ihmiset, hallitukset ja yritykset eivät pidä luojista. Kenties aina silloin tällöin ne käyttävät tuota sanaa, mutta todellisuudessa ne eivät pidä. Ne pitävät seuraajista ja sopeutujista. Rakas shaumbra, me aiomme olla kapinallisia.

Uuden energian pioneerit


Emme mene seisomaan johonkin typerään kadunkulmaan heiluttamaan kylttejä uutisvälitystä varten. Emme aloita kapinoita, käännä ympäri ja polta autoja tai tee vastaavia asioita. Se on hyvin, hyvin vanhaa energiaa - kaksinaista. Se aiheuttaa lisää konfliktia ja draamaa. Olemme kapinallisia siinä tosiasiassa, että olemme luojia. Olemme uuden energian kokeilijoita ja tiedemiehiä. Yhdistämme sen omaan elämäämme. Käytämme sitä. Emme ainoastaan puhu siitä, vaan käytämme sitä. Ja yksi tärkeä asia siirtyessämme tässä eteenpäin on, että kaikki shaumbrat jakavat kokemuksiaan toistensa kanssa.........

..... JATKUU LINKISSÄ  :
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2705&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 13.09.2009 18:34:00 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #66 : 16.09.2009 19:36:13 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


Astroalkemiaa
LOKAKUUN TEEMA: HOITAKAA PUUTARHAANNE

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
15.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Isäni, herkkä lapsi, meni piiloon äitinsä hameen taakse. Hänen luovan Leijona-aurinkonsa ollessa yhtymässä unelmoivaan Neptunukseen, hän mieluummin maalasi vesiväreillä kuin rymisteli poikien kanssa Texasin maisemissa, missä hän kasvoi. Häntä vaivasi astma, mikä piti hänet pois koulusta ja ison siskon kiusattavana, ja hän oppi elämään "Merkurius Neitsyessä" -neuvokkuutensa avulla. Kuitenkin hänen elämänsä oli hallitsematonta. Hänen voimakkain lapsuusmuistonsa on aika, jolloin hänet ja isosisko työnnettiin äidin auton taakse myöhään illalla pakoon yhtä äidin väkivaltaisista aviomiehistä.

Varhaiskokemukset opettivat isälle, että maailma oli vaarallinen. Niinpä hän valitsi realistisen Saturnuksen taianomaisen Neptunuksen sijaan. Hän hylkäsi rakkautensa maalaamista kohtaan ja hänestä tuli "rappausurakoitsija" ja sitten kiinteistövälittäjä. Nyt 85-vuotiaana hän on edelleen kunnon mies, joka tekee aina parhaansa. Kuitenkin jatkuvassa turvallisuuden ja hallinnan etsinnässään hän on altis raivonpurkauksille, ei luota kehenkään eikä usko mihinkään, mitä hän ei voi omin silmin nähdä.

Isä on kuolemassa eturauhassyöpään. Hänen huolellisesti rakentamansa Saturnus-maailma on hajoamassa. Jäljellä olevana aikanaan isäni on opittava antautumaan, luottamaan ja päästämään irti. Ja minun on annettava anteeksi menneet ja tuettava häntä parhaan kykyni mukaan.

Isäni ja minä emme ole ainoita, jotka kohtaavat pakottavan tarpeen luopua kontrollista ja antautua Hengelle. Tämä pätee meihin kaikkiin, kun kaoottinen Uranus mystisissä Kaloissa (Neptunuksen merkki) on 15.9. oppositiossa Saturnukseen käytännönläheisessä Neitsyessä. Aurinko "laukaisee" kummatkin planeetat 17.9., juuri ennen uutta kuuta Neitsyessä 18.9. Hallitsemattomat tunteet tai tilanteet ovat todennäköisiä. Tilanteen monimutkaistamiseksi perääntyvä Merkurius Neitsyessä liittyy aurinkoon ja Saturnukseen 20. ja 21.9. Levotonta muutosta on käynnissä aikajaksolla 15.-21.9. Kuitenkin on ehdottoman välttämätöntä pyyhkiä pois pysähtyneet olosuhteet ja tehdä tilaa uudelle kasvulle.

Tämä uusikuu tarjoaa törmäyskurssin vasemman ja oikean aivopuoliskon tasapainottamisessa. Tässä prosessissa voimme hakea innoitusta tiedemies, tohtori Jill Bolte Taylorin kokemuksista, joka 37-vuotaana kadotti pääsyn osaan aivojaan tuhoisan aivohalvauksen seurauksena.

"My Stroke of Insight" -sivuilla Taylor sanoo: "Vaihdoin vasemman aivopuoliskoni tekemistietoisuudesta oikean aivopuoliskoni olemistietoisuuteen. Muutuin - ennen tunsin olevani pieni ja eristynyt, nyt valtavan suuri ja laajentuva. Lakkasin ajattelemasta kielellä ja aloin ottaa uusia kuvia siitä, mitä tapahtui läsnä olevassa hetkessä. En pystynyt miettimään menneeseen tai tulevaan liittyviä ajatuksia, koska nuo solut eivät toimineet. Saatoin havaita vain tässä ja nyt ja se oli upeaa."

Romahduksen ja huolellisen ajattelun ja puhumisen uudelleenoppimisprosessin kautta Taylor koki syvällisen transformaation. Ja tuo kyky päästä täysin oikeaan aivopuoliskoon on pysynyt hänellä. Nyt hän sanoo: "Näen mieleni puutarhan pyhänä, kosmisen kiinteistön palstana, minkä universumi on uskonut hoidettavakseni elämäni vuosien ajaksi. Päätän hoivata niitä virtapiirejä, joiden haluan kasvavan, ja tietoisesti karsin niitä virtapiirejä, joita ilman mieluummin elän."

Miten siis viljelemme puutarhaamme ja korjaamme työmme satoa tämän Neitsyen uudenkuun aikana - muutostuulien piiskaamisesta huolimatta? Ensiksi, muistakaa hengittää, rentoutua ja pysyä yhdistyneenä kehoonne. Sitten tarkkailkaa tilannettanne ja tunteitanne mahdollisimman neutraalisti. Vaalikaa avointa ja uteliasta asennetta ja kiinnittäkää arvostelematta huomioita itsenne tai siihen, mitä tapahtuu. Pyytäkää intuitiotanne opastamaan teitä niihin ratkaisuihin, jotka teidän on löydettävä. Antautukaa sille, mitä on, ja siirtykää sen läpi jännittymättä tai vastustamatta liikaa. Käsittäkää, että te ette ole hallinnassa ja että se on ok.

Saturnus/Uranus-oppositio joka aktivoituu uuden kuun aikana ja alkoi vaalipäivänä marraskuussa 2008, toistuu 26.4. ja tulee päätökseensä 26.7.2010. Tämä aikana murtaudumme vapaaksi vanhoista talous- ja terveysjärjestelmistä sekä rajoittavista uskomuksista, tavoista ja tilanteista - kaikesta mikä tukkii yhteyttämme Henkeen.

Merkuriuksen perääntyminen syyskuussa vaatii, että jalostamme intuitiivista tietämistämme ja pidämme erityishuolta itsestämme - kaikesta stressistä tai hämmennyksestä huolimatta. Sitten kun Merkurius alkaa liikkua eteenpäin kuun lopussa ja Jupiter, viisauden ja totuuden planeetta, tekee saman 12.10., meillä pitäisi olla parempi tuntu siitä, mihin olemme matkalla. Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen siirtyminen Vaakaan syyskuun lopulta lokakuun keskivaiheille vaihtaa painopisteemme suhteisiin, luoviin projekteihin ja toivottavasi, kevyempään toimintaan.

Sillä välin, rukoilkaa sellaisten ihmisten puolesta kuin isäni, joiden Saturnus- turvaverkko pettää. Ja kiittäkää henkisistä resursseistanne, jotka auttavat teitä selviytymään tämän heräämisjakson läpi ja ilmestymään siitä esiin uudistuneena ja vahvistuneena.

-----------


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2719&sid=64bbbfe077ff1f48504d20f807cf0a98&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 16.09.2009 19:39:54 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #67 : 16.09.2009 20:01:41 »

totta, pitänee lukea ne muut kuukaudet.

Olette olleet siinä ansassa, että fyysisyys on hyvinvointinne lähde. Tämä haastetaan ja tunnette asioita vedettävän pois. Teidän saattaa tarvita käsitellä menetyksen ja niukkuuden pelkonne.

 Teidän täytyi varastoida vanhaa energiaa sellaisina asioina kuin raha, valta tai muut vastaavat asiat. Teidän oli rakennettava vanhan energian varasto, koska joskus se toimi erittäin hitaasti.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2009 20:07:54 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #68 : 26.09.2009 09:30:02 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


*******************



MISTÄ TODELLA NAUTIT?

Laajentunutta tietoisuutta kanavoinut Miriandra Rota
Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 9/2009
 ( www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävät, joka luet näitä sanoja… puhumme suoraan sinulle, vaikka nämä rakastavat värähtelyt leviävät kokonaisuuteen. Kauan sitten aloitit tämän matkan, oman matkasi, kaiken tutkimiseen sekä syyhyn ja seuraukseen, kun se esittäytyi matkallasi.

Kuten kaikki olennot, kehitit tarkoituksesi ja aikomuksesi siitä, missä matkustit. Kun kokemuksesi virtasivat, kehitit malleja ja niistä uskomuksia.

Nyt on aika, juuri tässä hetkessä, antaa itsellesi vapaus päästää irti noista tarkoituksista, malleista ja uskomuksista. Ja kysyt ehkä miksi. Mihin sanoisimme…

Olet tulossa esiin. Olet se, kuka olet aina ollut - olet kuitenkin aloittamassa uuden matkan. Uusi matka lepää siinä, mitä olemme kutsuneet Suureksi heräämiseksi. Uuden matkasi luonne virtaa käskyjesi mukaisesti. Eli niiden mallien ja uskomusten mukaisesti, jotka ovat ylläpitäneet ja ohjanneet sinua.

Uusi matkasi voi antaa sinulle suurempaa täyttymystä kuin koskaan aiemmin. Miten ja miksi? Se SINÄ joka asuu tässä uudessa matkassa, se SINÄ joka tulee esiin menneisyydestä, ON alkuperäinen olento. Mitä tämä merkitsee?

Se merkitsee, että kun tulet esiin, sinulla on suuri mahdollisuus löytää se, kuka todellisuudessa olet, mutta myös tietoisesti päättää, mitkä mallit ja uskomukset ovat totta sinulle.

Tässä tavassa, tässä päättämisessä edetään askel kerrallaan. Esim. juuri tässä hetkessä voit tehdä päätöksen katsomalla sisääsi, pitämällä hetken tauon ja pohtimalla ajatuksiasi, päivääsi ja sitä, mitä olet siihen suunnitellut - tai ollut suunnittelematta. Ja tässä pohdinnassa voit uskaltautua katsomaan syvemmälle ja kysymään itseltäsi, mitä oikeasti haluaisit tehdä.

Kaikki tämä sisäinen pohdiskelu ei mitätöi päivittäisiä suunnitelmiasi tai sitä tapaa, mitä tällä hetkellä tunnet ja miten reagoit matkasi syyhyn ja seuraukseen. Sisäistä pohdintaa ei tehdä itsensä tuomitsemisen tai negatiivisen arvioinnin vuoksi.

Sisäistä pohdintaa tehdään, jotta voit herätä lisää, jotta voit tulla selkeämmäksi omasta itsestäsi. Joka kerta kun pohdiskelet sisäisiä viestejäsi, sisäisiä tuntemuksiasi ja löydät, mikä on tuon hetken totuus, sinusta tulee tietoisempi siitä todellisesta SINÄSTÄ, joka ilmestyy esiin.

Rakas ystävä, tämä on voimallisinta. Voimallisinta.

Mitä enemmän tulet tietoiseksi AIDOSTA SINÄSTÄ, sitä enemmän pystyt valitsemaan sisäisten viestiesi, sisäisen opastuksesi mukaisesti. Ja sanot ehkä, että kaikki nämä sanat ovat edelleen vähän mielikuvituksellisia ja haluaisit lisää selkeyttä, mihin iloisesti sanomme…

Yksi esimerkki sisäisestä pohdinnasta voisi olla, että pysähdyt hetkeksi hyvin kiireisessä elämässäsi ja kysyt itseltäsi: "Mistä pidän tässä hetkessä? Mistä nautin tässä hetkessä?" Kyllä, jos olet ollut kiireissäsi, olet tietysti alttiimpi katsomaan sitä, mistä et nauti hetkessä. Haluat ehkä sanoa: "En nauti kiireestä. En nauti paineesta. En nauti maallisen työn tekemisestä, vaikkakin minulle maksetaan siitä hyvin. En nauti sen tekemisestä, mikä näyttää olevan aikani haaskaamista." Kuitenkin ehdotamme jotain erilaista.

Silloin kun tiedät sen, mistä et nauti, olet myös vanhoissa malleissa ja uskomuksissa. Nuo vanhat mallit ja uskomukset kertovat sinulle, että olet onneton ja tyytymätön, että olet "jäänyt laivasta" - kuten slangisanastossanne sanotaan.

Siihen on syynsä, että vanhat mallisi ja uskomuksesi saavat sinut tietoisesti tajuamaan tyytymättömyyden kokemiseesi. Mikä on tuo syy? On muutoksen aika. Oma sisäinen itsesi yhdistyy tietoiseen tajuntaasi - vanhojen mallien ja uskomusten kautta - ja pyytää sinua kiinnittämään huomiota, heräämään totuuteen siitä, että olet onneton. Ja sanot ehkä: "No, tiedän, mistä en pidä!"

Tietenkin tiedät! Kuitenkin olemme sanomassa, että kun pohdit hetken sitä, mistä nautit, asetut noiden vanhojen mallien ja uskomusten ulkopuolelle. Itse asiassa asetut uuteen heräämisen portaaliin. Ja sinun täytyy vain pysähtyä hetkeksi ja tulla tietoiseksi siitä, mistä nautit.

Kenties se on saavuttamisen tunne. Kenties se on "hyvien rahojen tekeminen" - kuten sanotaan. Kenties nautit omasta luovuudestasi. Kenties olet hyvä siinä, mitä teet. Kenties nautit niistä olennoista, joiden kanssa teet työtä. Kenties olet kulkenut pitkän matkan ja vaikka et tekisikään sitä, mitä haluaisit tehdä, olet onnellinen siitä, ette ole siinä missä ennen. Kenties tunnet itsesi paremmin ja olet hidastanut vähän. Kenties olet hyvä käsittelemään stressiä ja aikapaineita - vaikket nauttisikaan niistä.

Kun jatkat niiden asioiden löytämistä, mistä pidät, mistä nautit, pohdiskellessasi päiväsi tapahtumia, muutut tuolla hetkellä. Koko järjestelmäsi valpastuu. Koko järjestelmäsi sanoo: "Vau. Mitä tässä tapahtuu. Tämä ei ole "tavanomaista". Tämä on jotain erilaista." Koko järjestelmäsi kiinnittää huomiota. Mitä se merkitsee?

Se merkitsee, että koko järjestelmäsi on hereillä ja heräämässä. Se merkitsee, että koko järjestelmäsi ei ole enää "automaattiohjauksella". Ja se merkitsee, että voit valita hetkessä lisää nautintoa.

Merkitseekö tämä sitä, että sinun on lähdettävä työstäsi? Ei, rakas ystävä. Voit jatkaa tai olla jatkamatta tällä tavalla yhden päivän. Muista, että kaikki muutos alkaa sisältä. Menneisyydessä monet muutokset lepäsivät vanhoissa automaattireaktioita tuottavissa malleissa ja uskomuksissa. Kun sinä ja koko järjestelmäsi heräätte nyt, pystyt tekemään erilaisia valintoja.

Esim. jos olet todella onneton työssäsi - kuten käyttämässämme esimerkissä - siinä on kuitenkin jotain, mistä nautit. Silloin kun löydät, mikä siinä on nautittavaa, tiedät, että haluaisit lisää tuota kokemusta. Tiedät, että tunnistettu nautinto on yksi ainesosa, kun valitset erilaista kokemusta tai erilaista työtä, kuten tässä esimerkissä.

Ymmärrätkö? Olet silloin rakentamassa uutta kokemustasi - sisäisten valintojesi tullessa tietoisiksi. Ja UUSI SINÄ, TODELLINEN SINÄ juhlii todella sellaisia valintoja ja niistä virtaavaa ilmentämistä. Tämä on uutta tanssiasi, uutta leikkiäsi, uutta matkaasi ja jatkuvaa sen löytämistä, kuka todellisuudessa olet ja mitä kykenet parhaiten tekemään.

Sitten kysymme tässä hetkessä: mistä todella nautit?

-----------


« Viimeksi muokattu: 26.09.2009 09:31:41 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #69 : 26.09.2009 10:42:04 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


*******************

HÄN EI VOINUT KOSKAAN ENÄÄ PALATA KOTIIN

Kirjoittanut ja kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
22.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Eilen tuli kuluneeksi 105 vuotta siitä, kun päällikkö Josef kuoli leirinuotiolla Colville-reservaatissa, kaukana Wallowa-laaksosta, rakkaasta esi-isiltä peritystä kotimaastaan. Jotkut sanovat, että hän kuoli sydämen särkymiseen.

Teemme jotain vähän erilaista tällä päällikkö Josefin ja minun valitseman aiheen vuoksi.

Kuten monista historiatapahtumista, nk. vuoden 1877 Nez Perce -sodasta on erilaisia versioita tai tulkintoja. Tässä on lyhyt yhteenveto perustuen siihen, mitä olen kerännyt kasaan luettuani monien vuosien aikana tunnetuimpia historiakirjoja tästä surullisesta ja traagisesta ajasta.

Vuonna 1877 USA:n presidentti Ulysses S. Grant päästi valkoiset uudisraivaajat Wallowa-laaksoon, Nez Perce -heimon esi-isiltä perittyyn kotimaahan Itä-Oregonissa. Hän myös vaati, että intiaaniryhmät muuttivat Lapwai-reservaattiin, mikä on nykyisessä Idahossa.

Nez Percen johtajien joukossa olivat päällikkö Josef, päällikkö Ollicot (Josefin veli), päällikkö Valkoinen lintu ja päällikkö Kuvastin. Heitä vastaan ryhmittyneenä oli USA:n armeijan upseereja: kansalaissodan sankari, kenraali Oliver Otis Howard, eversti John Gibbon, eversti Sam Sturgis ja eversti Nelson Miles.

Josef ja muut päälliköt tapasivat kenraali Howardin keskustellakseen pakkomuutosta. Howard oli tiukka ja jätti vähän neuvotteluvaraa. Hän antoi intiaaneille 30 vuorokautta muuttamiseen tai hän sanomansa mukaan siirtäisi heidät voimatoimin reservaattiin. Niinpä välttääkseen väkivaltaa intiaanit jättivät surullisina kotimaansa.

Ryhmä nuoria Nez Perce -intiaaneja kosti vihaisesti tappamalla valkoisia uudisraivaajia Salmon-joen varrella. Tämä sytytti vuoden 1877 Nez Perce -sodan.

Nez Percet pakenivat itään ja sitten pohjoiseen, nykyisen Idahon, Wyomingin ja Montanan läpi toivoen saavuttavansa turvan Kanadasta, missä he liittyisivät Istuvan härän Sioux-kansaan.

Josefin ja muiden päälliköiden johtama ryhmä oli kooltaan noin 700 ihmistä. Vain 100 näistä oli sotureita. Kaikki muut olivat vanhoja ihmisiä, naisia ja lapsia. He taistelivat 1700 mailia yhdessä USA:n vaikeakulkuisemmista maastoista. Kymmenessä verisessä taistelussa intiaanit taistelivat lukumäärältään hyvin ylivoimaista kenraali Howardin joukkoa vastaan. Intiaanit voittivat jokaisen kohtaamisen, mutta kamalin kustannuksin.

Syyskuun lopulla, neljän uuvuttavan kuukauden jälkeen, Josef ja muut päälliköt saavuttivat Pohjois-Montanan ja olivat 40 mailin päässä Kanadasta. He päättivät pysähtyä yöksi ajatellen, että kenraali Howard oli kaukana heidän takanaan. He halusivat antaa sairaille ja haavoittuneille epätoivoisesti kaivattua lepoa.

Kuitenkin eversti Miles lähestyi intiaanien tietämättä idästä. Hän hyökkäsi heidän kimppuunsa ja viiden päivän taistelun jälkeen Nez Percet saivat Milesin miehet pysähtymään. Mutta intiaanit olivat ansassa ja kenraali Howard oli nopeasti saavuttamassa heitä.

Yöllä jotkut heimon jäsenistä - päällikkö Valkoinen lintu ja muut jotka kieltäytyivät antautumasta - pakenivat kaikkien mahdollisten ihmisten kanssa pohjoiseen, turvaan Kanadaan.

Josef jäi taakse niiden kanssa, jotka eivät pystyneet pakenemaan. Seuraavana päivänä hän antautui kenraali Howardille nyttemmin kuuluisalla "En taistele enää ikinä" -puheellaan.

Monien USA:n hallituksen rikottujen lupausten jälkeen Josef ja hänen ihmisensä lähettiin reservaatteihin. Jotkut menivät Lapwaihin ja toiset, myös Josef, Colvilleen. Hän kuoli 21.9.1904.

Hän ei enää koskaan menisi kotiin.

Jälkikirjoitus

Vain harvoin päällikkö Josef on päättänyt puhua Nez Perce -elämästään. Itse asiassa en koskaan muista hänen puhuneen siitä julkisesti. Ja muistan vain muutaman kerran, kun hän on puhunut siitä yksityisesti - lukijoidemme vuosien varrella esittämistä monista pyynnöistä huolimatta. Hän on tehnyt selväksi, että tuo elämä on valmis hänen osaltaan ja hän on yksinkertaisesti päättänyt olla vierailematta siinä enää.

Mutta kuolemansa 105. vuosipäivänä hän suostui kertomaan vähän lyhyestä Nez Perce -sodasta, mikä kesti kesäkuusta lokakuuhun vuonna 1877.

Ymmärrän Josefin haluttomuuden keskustella tuosta menneestä elämästään. Itse aisassa hän on harvoin halukas keskustelemaan kenenkään menneistä elämistä edes yksityislukemuksissa. Syyksi hän sanoo yksinkertaisesti, että se on ollutta ja mennyttä.

Vaikka tämän elämän menneisyys tai menneet elämät ovat mukana siinä "sekoituksessa", kuka olemme tänä päivänä, Josef näkee vähän arvoa liiallisessa vellomisessa menneisyydessä. Työssään minun kanssani hän keskittyy mieluummin läsnä olevaan hetkeen ja siihen, mitä haluamme luoda tulevissa hetkissä.

Kuten hän on usein sanonut, kaikki voimamme on tässä läsnä olevassa hetkessä. Ensimmäisen kerran kuulin tämän Sethiltä, jota Jane Roberts kanavoi monta vuotta sitten.

Saattaakseni tämän loppuun, tässä on lyhennetty ja vähän editoitu versio äskettäisestä viestistä, minkä Josef antoi eräälle hyvälle ystävällemme.

"Nez Perce -sodan aikakausi ja vuodet ennen sitä olivat ensin rauhallista, yltäkylläistä ja onnellista aikaa, kuten sinä ja minä tiedämme. Sitten kaikki tietysti näytti menevän päin helvettiä. Se oli meille monin tavoin surullista ja haastavaa aikaa. Ja tietysti tiedät, että se loppui monien sisariemme ja veljiemme kuolemaan. Ja omaan kuolemaani vuonna 1904.

Meillä kaikilla tapahtui paljon sielukasvua tuona tuskallisen surullisena aikana. Siitä on koitunut paljon hyvää.

Yhtenä asiana, se trauma ja draama minkä kaikki kävimme läpi, nosti valkoisten ihmisten tietoisuutta. Vaikka näemme edelleen paljon ennakkoluuloja ja vihaa nk. vähemmistöjä kohtaan, on myös suurempaa yhteyden tuntua, suurempaa kaiken elämän ykseyden tuntua - varmasti USA:ssa, missä elimme elämäämme, mutta myös kaikkialla Äiti Maan pinnalla.

Koska olet palannut tuosta elämästä ja olet tietoisesti ja tarkoituksellisesti valinnut henkisen heräämisen ja muistamisen polun, olet merkittävässä asemassa vaikuttaaksesi positiivisesti niihin, jotka tuntevat vetoa sinua kohtaan henkisessä työssäsi.

Et olisi niin tehokas tai voimakas työssäsi, jos sinulla ei olisi ollut noita Nez Perce -vuosien kokemuksia. Niin surullista ja traagista kuin tuo aika olikin, siitä on koitunut paljon hyvää, kuten sanoin aiemmin. Se on voimaannuttanut sinua tässä elämässä tavalla, mikä ei olisi ollut muuten mahdollista."

Tämä periaatteessa summaa päällikkö Josefin näkemyksen melkein kaikkien entisistä elämistä. Olivat nuo elämät sitten surullisia, traagisia, onnellisia tai helppoja, ne ovat tuoneet meidät siihen, missä olemme nyt. Ja se missä olemme nyt, on paras paikka, mistä olemme koskaan tienneet.

Ensi viikolla palaamme normaaliin uutiskirjemuotoomme. Puhumme teille taas sitten.

-----------

« Viimeksi muokattu: 26.09.2009 10:54:55 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #70 : 27.09.2009 09:23:18 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


*******************

NELJÄNNEN ULOTTUVUUDEN LAHJAT

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Lokakuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat mestarit, on ollut paljon keskustelua tämän universumin eri ulottuvuuksista, erityisesti kolmannesta, neljännestä ja viidennestä ulottuvuudesta. Nämä ovat ulottuvuustaajuuksia, jotka eniten vaikuttavat ihmisiin, sillä ne luovat sen todellisuuden, missä ihmiskunta on tällä hetkellä. Aivan äskettäin rakas viestintuojamme otti tehtäväkseen tehdä sanaston vuosien varrella käyttämistämme sanoista ja termeistä. Tämä sanasto ja tiivistetty versio joistain tärkeimmistä kirjeistämme auttaa teitä helpommin ymmärtämään ja soveltamaan niitä viisausopetuksia, jotka ovat hyvin kriittisiä parhaillaan kokemallenne ylösnousemusprosessille.

Voitte olla varma siitä, että jokaiseen sieluun planeetallanne vaikuttaa niiden Jumalvalon korkeampien värähtelytaajuuksien nopea kiihtyminen, jotka pommittavat maapalloa tänä aikana. Teidän on oltava valmis tekemään työtä, jos teidän on tarkoitus siirtyä eteenpäin evoluutio-/ylösnousemusspiraalilla, sillä nämä valon timantinkovien hiukkasten jalostuneet energiamallit kiihtyvät vieläkin nopeammin seuraavien kriittisten transformaatiovuosien aikana. Niiden jotka ovat tähtisiemeniä, on myös pystyttävä havainnollistamaan niiden pyhien viisausopetusten hyötyä ja tehokkuutta, joihin olette yhdistyneet ja joista tehneet osan ydintotuuttanne. Olette suostuneet olemaan tiennäyttäjiä ja teitä tarvitaan kipeästi opastamaan ja auttamaan sieluveljiänne ja -sisarianne.

Osa sanastosta on otteita aiemmista viesteistämme. Kuitenkin suuri osa informaatiota on poimittu rakkaan viestintuojamme pyhän mielen muistipankeista. Huomaatte, että kun opitte pääsemään omaan pyhään mieleenne, saatte kyvyn ammentaa paljon viisautta menneisyydestä ja pystytte myös säilyttämään nykyiset opetukset helpommin. Huomaatte myös, että kun kohotatte ja jalostatte taajuusmallejanne, saavutatte kyvyn päästä tähän informaatioon vaivattomammin. Pyhä mielenne sisältää kehittyneempiä tietoisuustasoja ja myös kyvyn säilyttää ja palauttaa muistiin tietoa helposti.

OTE VIESTISTÄ "VIITTAUKSIA JA PALJASTUKSIA" - SANASTOA JA HAVAINTOESIMERKKEJÄ

"KOLMAS JA NELJÄS ULOTTUVUUS: Ihmiskunnan tietoisuuden putoamisesta lähtien tuhansia vuosia sitten, maapallo ja sen fyysinen ympäristö on koostunut kolmannen/neljännen ulottuvuuden tekijöistä. Kolmas ulottuvuus koostuu tilan leveydestä, pituudesta ja syvyydestä. Tämän ulottuvuuden aistivat olennot ovat kehittyneempää eläinkuntaa (ryhmätietoisuus) ja ihmisolentoja, joilla on yksilöllinen sielutietoisuus.

"Neljännessä ulottuvuudessa pituuteen, leveyteen ja syvyyteen lisätään tietoinen nykyhetken tajuaminen. Neljäs ulottuvuus on tunteiden ulottuvuus ja astraalitaso. Koska se on korkeampien taajuusmallien alkutaso, aika on virtaavampaa ja ajan ja paikan lait alkavat muuttua. Sitä kutsutaan joskus eetteriulottuvuudeksi. Meidän on mentävä sen massatietoisuuden uskomusrakenteen läpi, mikä koostuu enimmäkseen epäharmonisten kolmannen ja neljännen ulottuvuuden värähtelyjen yhdistelmästä. Meidän vastuunamme on puhdistaa tai neutraloida henkilökohtaiset riitasointuiset värähtelytaajuutemme, kulkeaksemme neljännen ulottuvuusympäristön seitsemälle alatasolle ja yhdistyäksemme tietoisuuteen "minä olen" -olemuksestamme viidennessä ulottuvuusympäristössä."

"ULOTTUVUUDET, UNIVERSAALIT: Universumimme koostuu valosta, äänestä ja väristä sekä eri tiheystasoista. Kaikella universumissa on resonanssi tai kaikki koostuu värähtelytaajuusmalleista. Ykseysulottuvuus alkaa viidennessä ulottuvuudessa, missä kolmannen ja neljännen ulottuvuuden harhakuvat alkavat haihtua pois. Viides ulottuvuus on ylösnousemusprosessin varsinainen alku. Alatte valmistautua ylösnousemiseen korkeamman kolmannen ulottuvuuden värähtelymalleissa, kun pyritte palaamaan tasapainoon ja harmoniaan fyysisessä, tunne-, mentaali- ja eetterikehossa.

"Korkeammista taajuuksista/ulottuvuuksista - korkeampi viides, kuudes ja sen yli - tulee vähitellen eteerisempiä, seitinohuita tai kristallisia. Niissä on muoto. Kuitenkin siirtyessänne korkeampaan kuudenteen ulottuvuuteen ja sen yli, muodosta tulee hienojakoisempi, usein läpinäkyvä ja joskus nestemäinen/virtaava. Tämän universumin ulottuvuudet on järjestetty värähtelytaajuuden mukaisesti, mikä merkitsee sitä, että korkeammat ulottuvuudet resonoivat nopeampiin, jalostuneempiin taajuuksiin ja matalammat, tiheämmät ulottuvuudet resonoivat hitaammin värähteleviin malleihin. Jokaista ulottuvuutta hallitsevat tietyt universaalit lait ja periaatteet, joita on noudatettava värähdeltäessä tuon ulottuvuuden taajuuksissa.

"Ulottuvuuksien välillä ei ole tiukkaa rajaa, sillä ne aaltoilevat ja tunkeutuvat toisiinsa tietyssä määrin. Suuri osa ihmisistä resonoi nyt korkeamman kolmannen ulottuvuuden taajuuksiin ja samalla yhdistyy neljännen ulottuvuuden eri tasoihin ja myös pieneen määrään viidennen ulottuvuuden alatasoja. Jotkut kehittyneet sielut yhdistyvät pieneen määrään kuudennen ulottuvuuden taajuusmalleja (ja myös korkeampiin) valokaupunkien kautta.

"Meillä on pääsy vain peruselämänvoimasubstanssiin tai puolivalospektriin värähdellessämme kolmannessa/neljännessä ulottuvuusympäristössä. Meidän on puhdistettava 51% negatiivisista värähtelymalleistamme ja viritettävä energiapuumerkkimme ainakin osaan viidennen ulottuvuuden alempia alatasoja, jotta saamme Luojavalon timantinkovia hiukkasia, jotka ovat oleellinen osa metatronista koko valospektriä."

Arkkienkeli Mikael: Opetuksemme edistyvät luonnollisesti, kuten monet teistä ovat oppineet. On tärkeää, että otatte tarvittavia askeleita polun puhdistamiseksi edessänne, jos ette halua kokea monia kompastuskiviä matkan varrella. Ylösnousemusprosessin osalta nopeammin ja enemmän ei ole välttämättä parempi. Ne jotka ovat astuneet ylösnousemuspolulle ja ovat vakavissaan jumalaisen tehtävänsä täyttämisen osalta, edistyvät paljon nopeammin, kuin olemme koskaan toivoneet. Siitä on kuitenkin tarvinnut maksaa hintansa, kuten tiedätte.

Siirtymäprosessi on ollut tunnekehoa stressaava ja usein tuskallinen fyysiselle astiallenne, kun olette vapauttaneet vanhoja energioita. Jotkut näistä energioista ovat jääneet kiinni kehonne eri osiin ja teidän on ollut opittava yrityksen ja erehdyksen kautta, miten niitä muunnetaan, neutraloidaan ja päästetään irti. Kuitenkin te rohkeat etujoukot olette raivanneet tietä, jotta takananne seuraavat pystyvät kulkemaan varjomaiden laaksoissa nopeammin ja ilman yhtä monia esteitä ja tuskallisia oireita.

Eläessänne kolmannessa/neljännessä ulottuvuusympäristössä koette neljännen ulottuvuuden alempia tasoja unitilassa ja matkustatte astraali-/eetterikehossanne eri paikkoihin siellä. Neljännessä ulottuvuudessa käsityksenne menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta on virtaavampi ja saatatte kokea sekä miellyttäviä että tuskallisia muistoja unissanne. Se on tunnekehon valtakunta ja tunteita ja uskomuksia tuodaan esiin menneistä elämistä oltaessa theta- tai delta-tietoisuustilassa. Tässä tilassa koette painajaisia ja häiritseviä unia, sillä tämä on massatietoisuuden uskomusmallien ulottuvuus. Kuitenkin myös korkeampi itsenne pyrkii puhumaan teille unienne kautta auttaakseen teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu, ja antaakseen teille esimerkkejä siitä, mitä pitää tehdä siirtyäkseen läpi alemman neljännen ulottuvuuden negatiivisesta ympäristöstä.

Neljättä ulottuvuutta kuvataan usein alueeksi, minkä läpi pitää kulkea mahdollisimman nopeasti. Kuitenkin siinä on edullisia puolia, kuten kaikilla luoduilla tasoilla. Ikään kuin olette puolivalvetilassa kokiessanne kaksinaisuuden laajaa kirjoa kolmannessa ulottuvuudessa. Alatte vähitellen herätä, kun alatte puhdistaa alemman neljännen ulottuvuuden vääristymiä, jotta voitte saada pääsyn niihin Hengen lahjoihin, jotka ovat tuon ulottuvuuden korkeammilla alatasoilla. Jos pyritte aktiivisesti tasapainottamaan ja harmonisoimaan energiapuumerkkinne, saatte pääsyn pyhään sydämeenne ja pyhän mielenne portti aukeaa. Yhdistytte korkeampiin luomiskykyihin ja usein teitä tönäistään kehittämään joitain latentteja taitojanne. Alatte tuntea itsen ykseyttä, mikä on alkua kaiken olevan ykseydelle.

Olemme selittäneet, miten teillä täytyy olla pääsy neljännen ulottuvuuden keskitason ja viidennen ulottuvuuden alatason valotaajuuksiin päästäksenne metatroniseen koko valospektriin, mikä on luomisenergiaa valokaupungeista. Tässä kohtaa violetin liekin transformaatio-ominaisuudet saavat vieläkin tärkeämmän osan ylösnousemusprosessissa.

Olemme selittäneet, miten strategisiin paikkoihin ympäri maailmaa sijoitettiin jättimäisiä kristallivartijoita. Ympäri maapalloa oli suuria labyrinttejä, kulkuväyliä ja kristalliluolia. Fyysinen astianne ja planeettanne eivät olleet läheskään yhtä tiheitä ja tiiviitä kuin nyt. Suurissa kristalliluolissa oli valtavia ametistirykelmiä, jotka ylläpitivät seitsemännen säteen pyhää violettiliekkiä. Tämä oli siksi, että ihmisillä olisi aina käytettävissään siunattu violetti liekki auttamaan heitä tasapainon ja harmonian ylläpitämisessä sisällään ja ympärillään, kun he kehittivät neljän alemman kehon järjestelmäänsä tiheämmissä, fyysisissä ulottuvuuksissa.

Violetin liekin siunatut vartijat ympäri maailmaa tiesivät, että heidän on tietoisesti tuotava Jumaltietoisuuden laatuja, piirteitä ja hyveitä - timantinkovia hiukkasia - syöttämään ja täydentämään maan violetteja liekkejä, ja jotkut siunatut sielut ovat uskollisesti täyttäneet velvollisuutensa miljoonia vuosia. Kun maapallo kuitenkin tiivistyi ja vajosi tiheyteen, violetit liekit heikkenivät asteittain, kunnes useimmilla maailman alueilla palamaan jäi vain pienet liekit. On totta, että ympäri maailmaa on omistautuneita ryhmiä, jotka ovat säilyttäneet violetit liekit alueellaan rakastavan tahdonilmaisunsa, määräyksensä ja niiden viisausopetusten avulla, jotka he ovat pitäneet elossa tuhansia vuosia. Massat ovat kuitenkin kadottaneet ja unohtaneet paljon. Nyt on aika ottaa uudelleen käyttöön tuo kadotettu viisaus ja vaadittava takaisin violetin liekin ja sen siunattujen lahjojen voima ja majesteettisuus.

Violetin liekin värähtelymallit ovat ainoita, joihin päästään sekä ylhäältä - kruunuchakran ja pyhien hengitystekniikkojen avulla - sekä maasta. Kuvitelkaa tämän kauniin liekin roihuavan jalkojenne alta ja ympäröivän kehonne, kun se muuntaa kaikki epäharmoniset värähtelymallit, joita teillä on ehkä ympärillänne, ennen kuin säteilette tätä pyhää liekkiä maailmaan suurempina ja suurempina samankeskisinä ympyröinä.

Tästä syystä violetit liekit maan sisästä ovat niin kriittisiä transformaatioprosessille. Ihmiskunnan ja maapallon auttamiseksi ja ylösnousemusprosessin edistämiseksi on kriittistä, että transformaation violetti liekki saadaan käyttöön riitasointuisten värähtelymallien muuntamiseksi, kun niistä päästetään irti. On ilmiselvää, että valtava osa ihmiskunnasta on kulkemassa syvemmälle ja syvemmälle pelkoon, negatiivisuuteen ja avuttomuuden tunteeseen, kun Luojan jumalaisen säteilyn voima ja värähtely lisääntyvät.

Kun violetin liekin vartijoina nostatte tietoisuutta, saavutatte kyvyn välittää Luojavalon timantinkovia hiukkasia enemmän ja enemmän muodon maailmaan. Teidän on tultava tietoiseksi siitä, että on kriittistä saada violetti liekki käyttöön muuntamaan niitä riitasointuisia värähtelymalleja, joita valo "sekoittaa", jotta suurin mahdollinen määrä sieluja voi siirtyä uuden ajan valoon. Muistakaa myös, että universaali laki toteaa, että ne kaksi sädettä, joita teidän vain sallitaan säteillä toiseen ihmiseen, ovat violetti liekki ja jumalaisen rakkauden vaaleanpunainen säde. Nämä siunatut energiat menevät suoraan tarkoitetun henkilön aurakenttään ja ovat saatavilla, jos hän haluaa käyttää siunauksen hyödykseen. Kaikki muu on toisen ihmisen vapaan tahdon loukkaamista.

Kysytte, miten tiedätte, oletteko violetin liekin vartija. On totta, että on niitä rakkaita ja rohkeita sieluja, jotka ovat suostuneet astumaan esiin näinä valtavan muutoksen aikoina ja ottamaan tuon roolin. Kerromme teille, että teidän on vain pyydettävä. Teidän on esitettävä pyyntö, pyydettävä liittymistä mukaan tähän jaloon hankkeeseen. Ette voisi valita arvokkaampaa asiaa tai parempaa tapaa palvella ihmiskuntaa ja Äiti/Isä Jumalaamme. Ottakaa vastaan ne lahjat ja siunaukset, joita teille tarjotaan, urheat ystäväni. Teitä tarvitaan ja palkkiot ovat äärettömiä. Suihkutamme päällenne taivaallisten valtakuntien siunauksia. Teitä rakastetaan hyvin syvästi.

Olen arkkienkeli Mikael.

« Viimeksi muokattu: 27.09.2009 09:37:34 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #71 : 27.09.2009 09:51:59 »

linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


*******************



Siivet
MAAILMOJEN EROAMINEN

Kirjoittanut Karen Bishop
( www.emergingearthangels.com)
15.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa!

Olen istunut tämän informaation päällä jonkin aikaa, koska mieluummin kirjoitan asioista ja tilanteista, joita koemme parhaillaan, koska se antaa asioille lisää merkitystä ja ymmärrystä. Roolini on vain antaa vahvistusta ja näin voima pysyy jokaisen meidän sisällä.

Monille 9.9. merkitsi lopullista viimeistelyä. Tämä merkitsi sitä, että olimme ehdottoman varmasti täysin valmiita vanhan todellisuuden ja matalampien ulottuvuuksien osalta. Näin massiivinen side katkaistiin ja olemme nyt irti kaikesta vanhasta… entisestä elämästämme, entisistä rooleistamme ja entisestä kaikesta… oikeasti.

Tämä voi tuntua siltä, että kaikki on hyvin kaukana ja asumme nyt toisessa maailmassa ja voimme yhtäkkiä tuntea olevamme irti monista asioista ja ihmisistä, joihin olimme aiemmin yhteydessä. Voi olla lähes mahdotonta kommunikoida niiden kanssa, jotka asuvat muualla - joko kommunikointiongelmien tai teknologian vuoksi (ja Merkuriuksen perääntyminen lisää tätä).

Kyllä, meidät "poistettiin" joksikin aikaa, kun tämä prosessi kehittyi, mutta nyt on erilaista se, että jäljellä olevat kärhet on nyt hyvin äkkiä katkaistu. Kuin puukko olisi leikannut irti matalammalla värähtelevät energiat elämästämme yhdellä nopealla huitaisulla - pidämme siitä tai emme. Jos olemme siirtyneet toiselle puolelle, meille ei enää sallita näitä yhteyksiä vanhaan todellisuuteen entisillä tavoilla.

Tässä tapahtuu maailmojen eroaminen. Valtava kuilu ylösnousemustikkaiden askelmien välillä on nyt varmasti olemassa. Syyskuun 9. päivän ympärille sijoittuvan aikaikkunan aikana meitä pyydettiin valitsemaan. Meiltä kysyttiin, halusimmeko siirtyä uuteen todellisuuteen, jäädä taakse ja kärsiä vai lähteä kokonaan planeetalta.

Riittävästi aika oli kulunut jokaisen tämän planeetan sielun pääsemiseksi mukaan - avautumiseksi lähteeseen, omien malliensa ja uskomustensa tutkimiseksi, muutosten tekemiseksi ja kasvuhalukkuuden ilmaisemiseksi. Aika tuli täyteen. Päätökset tehtiin ja nyt niiden tulokset alkavat ilmentyä.

Maailmojen eroaminen ei ole monin tavoin miellyttävää, mutta oleellista sen kannalta, miten päätämme nähdä asiat. Ne jotka jäivät taakse tai jotka päättivät jäädä vanhaan todellisuuteen ja maailmaan eivätkä halunneet tehdä muutoksia ja avautua, kokevat nyt valtavasti kärsimystä ja tuhoa. En kirjoita tavallisesti tuhosta ja hävityksestä, mutta minun on pystyttävä uskollisena sille, mitä tapahtuu, ja valittavasti tämä on uusi tilanne.

Herätys tapahtuu lähes aina kärsimyksen tai epätoivon avulla tai osumalla pohjaan. Tämä on niiden tilanne, jotka ovat "toisella puolella" siitä katsottuna, missä me olemme nyt. Mutta niillä jotka päättivät siirtyä eteenpäin, on täysin erilainen tilanne.

Ne jotka päättivät pysyä maan päällä ja olivat halukkaita luottamaan ja avautumaan uudelle alulle ja uudelle kokemukselle, jotka olivat valmiita luopumaan melkein kaikesta ja jotka olivat täysin valmiita, aloittavat nyt lopultakin oman maanpäällisen taivaansa ensivaiheiden luomista.

Jos voimme olla hyvin selkeitä ja yksityiskohtaisia siitä, mitä haluamme luoda itsellemme ja miltä se tarkkaan ottaen näyttää, niin nyt on vihdoin aika kokea se. Ihmeitä tapahtuu, olemme turvassa ja suojassa, olemme uudessa maailmassa ja maassa ja meillä on aivan varmasti uusi alku ilman kamppailua, tuskaa, negatiivisuutta, menetystä ja paljon muuta, mitä olemme ehkä kohdanneet aiemmin.

Minulle tämä on tuskallinen prosessi liittyen siihen, ketkä jäivät taakse. Olen menettänyt isäni, äitini ja nyt tyttäreni ja hänen lapsensa. Nämä energiat katkaistiin niin syvältä ja voimallisesti, että tuntuu kuin olisi tapahtunut jokin kamala kuolemantapaus, mutta pahinta minulle on katsella rakkaideni kärsivän. Mutta tiedän myös, että he ovat kaikki omalla henkilökohtaisella matkallaan - ja näitä matkoja voi olla kaunista katsella sielutasolta.

Jokaisella on ollut riittävästi aikaa harmonisoitua uuteen - tähän viimeistelykohtaan saakka. Jossain kohtaa homma oli katkaistava ja nyt on se aika.

Mutta kaikki ei tietenkään ole menetetty. On aina sijaa muutokselle, kasvulle ja erilaisille päätöksille. Ei ole liian myöhäistä. Kaikkea ei ole menetetty vanhalle maailmalle. Nyt tapahtuu maailmojen eroaminen. Niiden välillä on suuri kuilu, mikä kasvaa tulevina aikoina, ja vuorovaikutus maailmasta toiseen katkaistaan selvästi.

Tämä on massiivinen eroaminen, jossa on hyvin tiukat rajat.

Olemme siis täysin erossa ja kykenemättömiä yhdistymään "toiselle puolelle", mikä värähtelee alapuolellamme… vanhaan maailmaan. Emme voi enää asua siellä, koska elämme ja hengitämme nyt täysin siellä, mikä oli meille "toinen puoli" hyvin pitkään. Miten siis yhdistymme vanhaan maailmaan, jos niin päätämme, erityisesti jos meitä ei enää päästetä sinne?

Olemme nyt "toisella puolella", millä oppaamme ovat asuneet hyvin pitkään. Meistä on tosiaan tulossa maan enkeleitä niille, jotka ovat vanhassa maailmassa. Ja näin olemme yhteydessä, jos todella niin päätämme ja meillä on tarvetta siihen. Tämä merkitsee "ei-pelastamista" - asioiden tekemistä siellä asuvien puolesta - ja "ei-auttamista". Maan enkeleinä autamme pyydettäessä asiantuntemuksemme ja kykyjemme kautta. Sallimme vanhassa maailmassa olevien etsiä oman tiensä - aivan kuin teimme itse aiemmin. Silloin kun tarvitsimme apua, oppaamme ja enkelimme antoivat meille neuvoja ja vastaavaa ja tätä me teemme nyt.

Oppaamme eivät tulleet meidän tilaamme (ainakaan korkeammalla värähtelevät) kutsumatta, eivät sanoneet meille mitä ja miten tehdä (ellei kysytty), tehneet kaikkea puolestamme ja asuneet siellä meidän tilassamme nostaakseen planeetan värähtelyä. He pysyivät toisella puolella, antoivat meidän kohottaa värähtelyämme ja pitää omaa valoamme ja auttoivat meitä sen tekemisessä, kunnes lopulta värähtelimme yhtä korkealla kuin he - silloin he lähtivät ja tekivät tilaa meille.

Jos jatkaisimme asumista vanhassa maailmassa, pitäisimme kaiken korkeammalla värähtelevän energian ja näin emme sallisi niiden, jotka vielä etsivät tietään, avautua omalleen. Heidän täytyy löytää oma korkeampi itsensä ja yhteytensä avautumalla itsekseen. Voimme vain katsella etäältä, auttaa pyydettäessä ja näin kenties tuntea olomme vähän paremmaksi sen kärsimyksen ja tuhon osalta, mitä pian tapahtuu vanhassa todellisuudessa. Kuten aina, kärsimys ja tuho palvelevat yllykkeenä heräämiseen, kuten myös oma läsnäolomme tiettyinä aikoina.

Toinen yhdistymistapa on aina korkea rakkausvärähtely. Mutta tämä tapa on nyt erilaista. Kun olemme nyt uudessa todellisuudessa, yhteytemme niihin jotka eivät ole pyytäneet apua, on pelkästään sitä normaalia vuorovaikutusta, mikä on vielä jollain tavalla tarpeellista. Näiden lyhyiden vanhassa maailmassa vierailujen aikana pysyminen rakastavassa tilassa pitää meidät siinä korkeammassa värähtelyssä, mistä tulimme.

Kun aikaa kuluu, ero tulee aina vain koruttomammaksi. Tällä hetkellä aivan rajalla olevilla sieluilla on parempi mahdollisuus hypätä mukaan, koska eroaminen on vasta tapahtunut ja raja on vielä vähän harmaa. Aivan rajalla on monia vielä tekemässä päätöstä. Kaikkia uusia paikkoja ei voida täyttää ja uusia yhteyksiä luoda, ennen kuin jokainen sielu päättää, mitä se nyt haluaa tehdä ja olla ja miltä se haluaa todellisuutensa näyttävän. Kun nämä viimeiset päätökset on tehty, niin sielut alkavat yhdistyä ja katkaista siteitä toisiin sieluihin.

Entä sitten kaikki uudet tulokkaat? Miten he selviytyvät ja millaista elämä on? Kuten on mainittu monta kertaa aiemmissa SIIVET-artikkeleissa, yhdistymme toisiimme ja näin kaikki tarpeemme tyydytetään, saamme taianomaisesti tukea ja ylläpidämme toinen toisiamme kauniilla tavoilla, kun luomme uutta todellisuutta.

Mutta ensin meidän on tiedettävä, kuka olemme, mikä on aito ja todellinen itsemme ja mitä olemme täällä antamassa. Ja meidän on myös päätettävä, miltä haluamme uusien alkujemme näyttävän. Kun nämä päätökset on selvästi tehty, ankkuri on heitetty ja asiat alkavat hoitua.

Olen kuumeisesti kirjoittanut uutta mini-e-kirjaa, jossa on paljon tätä informaatiota teille. Se toivottavasti antaa vahvistusta sille, mitä jo tiedätte, ja palvelee myös tiekarttana, jotta saadaan enemmän selkeyttä ja tarkoitusta tähän uuteen tilanteeseen ja prosessiin, kuin mitä voin antaa lyhyissä SIIVET-artikkeleissa. Olen myös aloittamassa "leiriä" uudella alueella, missä tulen asumaan melko pitkään, ja pidän tilaisuuksia niille, jotka tulevat uuteen.

Jos voimme sallia itsemme olla positiivisia ja avoimia, luottaa siihen, että taivaamme maan päällä on todella tässä ja nyt, ja pysyä poissa vanhasta maailmasta mahdollisimman paljon, taivaamme ilmentyy paljon nopeammin, kun nämä korkeammat olotilat todella pitävät meidät siellä. Ja niille teistä jotka ette aivan vielä voi siirtyä eteenpäin, nykytilastanne voi nopeasti ja helposti tulla taivas maan päälle - itsenäisenä - kunnes aika on oikea. Meitä suojellaan ja vartioidaan, pidetään täysin turvassa ja suojassa riippumatta siitä, missä olemme, koska asiat ovat aina jumalaisesti järjestettyjä.

Rakkaudella ja kiitollisuudella,
Karen

« Viimeksi muokattu: 27.09.2009 09:55:06 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #72 : 28.09.2009 10:48:00 »


linkki UUSIMAA kanavointi sivustolle http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa


*******************

KEHOMME UUSI ENERGIAMALLI

Kirjoittanut Sarah Biermann
(spiritlibrary.com)
24.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Surffailin netissä yhtenä päivänä ja löysin mielenkiintoisen artikkelin maapallon magneettikentän kääntymisestä ympäri. Luin myös auringonpilkuista ja siitä, miten auringon magneettinavat vaihtuvat. Tässä on tiivistelmä.

Tiedätte luultavasti jo, että maapallon magneettikenttä on kääntynyt ympäri (vaihtanut suuntaa) monta kertaa pitkän historiansa aikana. Edellinen pyörähdys tapahtui noin 780000 vuotta sitten. Pyörähdys tapahtuu, kun magneettikenttä on heikko, ja se on heikentynyt viimeiset 2000 vuotta. 2000 vuotta sitten maapallon magneettikenttä oli erittäin voimakas, noin 11 "yksikköä" (mitä se ikinä merkitseekin). Nyt lukema on noin 7.8 "yksikköä". (Muuten: se miten voimakas kenttä on ja mihin suuntaan sen menee, selvitetään tutkimalla kiveä, erityisesti kerrostunutta ja laavakiveä.)

Mutta ennen kuin ryntäätte ostamaan "kentänpyörähdysvakuutusta", teidän pitäisi tietää, että historiassa "yksikkö" on aina pudonnut alle kahden, ennen kuin magneettinavat ovat vaihtuneet. Nykyisellä magneettikentän heikkenemistahdilla kestää ainakin pari tuhatta vuotta, ennen kuin päästään niin matalalle. Tietenkin tämä voi muuttua - elämme epätavallisia aikoja.

Maan magneettikenttä suojaa meitä ulkoavaruuden kosmisilta säteiltä. Kentän heikentyessä enemmän kosmista energiaa pääsee planeetalle.

Kuva (spiritlibrary.com/sarah-biermann/the-new-energy-template-for-our-bodies)

Myös auringon magneettikenttä suojelee meitä kosmisilta säteiltä. Aurinko kulkee säännöllisiä 11 vuoden kiertoja, jonka aikana on suurta tai vähäistä auringonpilkkuaktiivisuutta tai ei ollenkaan. Tämä sykli on itse asiassa puolta pidempi, 22 vuotta. Joka kerta purkausten lisääntyessä ja vähentyessä auringon magneettikentän polariteetti vaihtuu - auringon pohjois- ja eteläpuoliskon magneettikentän suunta vaihtuu. Näin magneettikenttätermistöllä aurinkokierto on valmis (kentät takaisin alkuasetelmassa) vasta kahden 11 vuoden auringonpilkkujakson jälkeen.

Tällä hetkellä auringonpilkkuaktiivisuus on matalimmillaan, solaariminimissä. Auringon magneettikenttä vaihtuu, kun aktiivisuus on korkea, solaarimaksimissa. Edellisen kerran tämä tapahtui vuoden 2002 alussa. Koska kyse on säännöllisestä 11 vuoden jaksosta, voimme odottaa seuraavan vaihdoksen tapahtuvan vuonna 2013. Ei mikään yllätys!

Tällä hetkellä planeettamme magneettikenttä on heikoimmillaan tuhansiin vuosiin ja auringon magneettikenttä on minimissään. Tämä merkitsee sitä, että saamme enemmän kosmista energiaa kuin koskaan aiemmin. Samaan aikaan olemme tavallaan pysähdyksissä auringon ollessa hyvin hiljaa.

Kehomme uusi energiamalli

Heikko magneettikenttä kuvaa täydellisesti sitä, mitä monet meistä kokevat tällä hetkellä. Kykenemme paremmin saamaan yhteyden niihin energioihin ja olentoihin, jotka ovat magneettikentän ulkopuolella (harhaverhojen tai maapelin ohjelmoinnin ulkopuolella). Tämä on todella jännittävää, koska voi tuntea monia upeita mahdollisuuksia, kuitenkin samaan aikaan tunnemme olevamme jumissa, uupuneita ja turhautuneita. Tiedämme, että jotain uutta on tulossa, mutta emme voi päästä siihen vielä.

Tämä liittyy myös 09.09.09-energiaan. Yhdeksikköön liittyviä sanoja ovat loppuunsaattaminen, myötätunto, henkisyys, anteeksianto ja veljeys tai yhteisöllisyys (lisää tästä myöhemmin).

Toinen syy kehomme hitauteen ja uupumukseen on se, että kehomme on käynyt läpi valtavia muutoksia. Saatatte olla todella väsynyt, mutta samalla ette kykene täysin rentoutumaan. Teissä on osa, joka tietää, että kaikki on hyvin ja kaikki on jumalaisesti ajoitettua.

Todellisuuteemme on nyt astumassa ja ankkuroitumassa tietämisen tunne. Ajatelkaa useiden vuosien (tai kuukausien) taakse. Oletteko huomanneet, että olette varmempia itsestänne? Onko helpompaa tehdä päätöksiä? Kysyttekö vähemmän luultavasti neuvoa perheeltä tai ystäviltä? Huolehditteko vähemmän (tai ette ollenkaan) siitä, mitä toiset ajattelevat teistä? Todellisuudestamme on nyt lähdössä epäily. Vaikka maailma ympärillänne ei ehkä näytä erilaiselle, se ei enää saa teitä epäilemään itseänne (yhtä paljon). Niin kuin siinä unessa, minkä mainitsin viime kuun uutiskirjeessä. Siinä teeskentelin olevani taas koulua käyvä teini-ikäinen, mutta nyt muistin, kuka todella olen. Vaikka uneni maailma tuki täysin sitä versiota todellisuudesta, että olin opiskelija, tiedän paremmin.

Kun tulitte tähän elämään, sovitte unohtavanne sen, kuka todellisuudessa olette, ja teeskentelevänne vain ihmistä, jolla on karmaa ja oppitunteja opittavana. Nyt on aika herätä ja muistaa, kuka todella olette - sädehtivän kaunis ääretön olento, tähtisiemen, jolla on suurta viisautta ja suuria kykyjä.

DNA ei ole aivosolu, DNA ei valitse sitä, mitä kehonne luo. Sen sijaan se on mahdollisuuksien varasto. DNA:n aktivoi mielentilanne ja uskomuksenne. Tohtori Bruce Lipton kirjoitti tästä kirjassaan "The Biology of Belief". Tämä uusi mielentila, luottamisen ja tietämisen mielentila, aktivoi tiettyjä DNA-säikeitä, jotka sisältävät kehonne uuden energiamallin.

Kehotan sinua kuuntelemaan teleseminaarin 090909: The New Energy Template for our bodies (limitless-one.com/index.asp?ID=107).


« Viimeksi muokattu: 28.09.2009 10:51:28 kirjoittanut * Abundantia * » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #73 : 28.09.2009 11:23:17 »

laitoin tämän jo tuonne 2012 keskusteluun.. voisikohan nämä kaikki olla yhtä ja samaa topiccia.. tai ainakin ovat samaa aihetta, kanavointi yleensä viittaa 2012 aiheisiin sekä nuo maapallo/ energiamuutokset ja käsittääkseni myös se että muistetaan/ jalostetaan menneitä elämiä.

tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #74 : 28.09.2009 11:34:33 »

laitoin tämän jo tuonne 2012 keskusteluun.. voisikohan nämä kaikki olla yhtä ja samaa topiccia.. tai ainakin ovat samaa aihetta, kanavointi yleensä viittaa 2012 aiheisiin sekä nuo maapallo/ energiamuutokset ja käsittääkseni myös se että muistetaan/ jalostetaan menneitä elämiä.



Sori  **Crystalline** Shocked , en huomannut tarkistaa sieltä, vaikka koetankin tsekata, ettei tule toistoa,  smitten, teen sen Foorumin  haku"koneella"  http://www.astro.fi/forum/index.php?action=search2 ... mie näitä tekstejä lykkään ihan fiiliksen~intuition kautta  Cheesy  Kiss

t.Aaviisuinen
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 40
  Tulostusversio  
 
Siirry: