Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24
31  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hunajan vaarallisuus? : 01.10.2013 12:32:57
Eräs ruokien/ ihmisten/ yhteensopivuuden värähtelyjä fyysisesti näkevä ja tunteva sanoi tuossa, että hunaja (kuumentamaton, mitä rakkaudella kasvatetumpi, sen parempi) on yksi niitä kolmatta silmää avaavimpia eineitä.
32  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 01.10.2013 12:30:17
Luovasta laajakatseisuudesta.

Lataatko akkuja?
33  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kyssäri Kryon-kanavoinnista : 01.10.2013 12:08:53
Jokseenkin kaikki profeetoiksi kutsutut on jonninsorttisia kanavoijia, joiden infoon näihin päiviin on säilynyt enemmän tai vähemmän tarkoituksella sekoitettua ihmismielipidettä ja aika-kulttuurillisia laatikoita. Ihan kirkkoon menemällä voi hyvällä tuurilla osua kuulemaan pappia, joka kanavoi rakkautta ja pukee sen muotoon eli tuntemansa kielen sanoiksi (hyvin mahdollisesti sekoittaen siihen omia selkärankauskomuksiaan) . Jokaisella on kyky kanavoida verhon toista puolta (ja elämä itsessän, joka ikinen keskustelu ja toimi, on ihmisperspektiivin kanavointia), toisilla tulee luontaisemmin. Moni "kanavoi" egoaan.

Minulla oli kiinteä Kryon-kausi, jolloin kuuntelin monen vuoden kanavoinnit paria lukuun ottamatta putkeen (samaan aikaan parantelin itseäni kanavointien rakkaudessa/ opassopassani lillumalla). Crimson Circleä tai muita kaltaisia en ole jaksanut yhtään, ja nykyään Kryonkin tuntuu pulputtavan liikaa universaali rakkaus-liirum-laarumia yhden kanavoinnin asia-infon jäädessä vähäiseksi.  laugh

Harjoitukset ja rakkaus löytyy minulla ihan itsen sisältä, mutta koska tunnun olevan tällainen silta eri perspektiivien välillä, löydän aina melko nopsaan/ huomaamattani matkaa jatkaen ne oikeasti (minua resonoivat) omasta totuudestaan puhuvat ja itsensä ennen julkisuuteen astumista parantaneet/ tasapainottaneet, joilta saamani tajunnanlaajennus-tieto sopii edellä oppimaani. Tykkään tasohyppelystä ja selkeän tiiviistä asian-ydin-koko-kuva-paketista.

34  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Timantit on ikuisia? : 01.10.2013 11:50:21
Kuumuudella, hapella tai vasaralla.
35  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kyssäri Kryon-kanavoinnista : 01.10.2013 11:39:49
Lisäksi Kryon on moneen otteeseen "ennustanut" asioita, jotka samassa kanavoinnissa sanoo jo olemassa oleviksi ja jakamassamme todellisuudessa tapahtuviksi asioiksi, mutta joista ei syystä tai toisesta vielä isommassa mittakaavassa tiedetä (esim. tieteeseen liittyvät jutut, mahdollisesti vielä tutkimusasteella/ tiedottamatta tms).

Paavi vaihtui niin kuin kerrottiin, ja tuo nykyinen on linjaltaan sen verran uudistusmielinen (jotkut tahot veikkaa jopa walk-inniä), että asiat sielläpäin muuttuu radikaalistikin- niin kun Kryon on valottanut, joko tän paavin tai seuraavan aikana. Tai siihen on vahva potentiaali.

Kryon on yksi perspektiivi isossa kuvassa, jota kukin kanavoija näkökannaltaan pukee kolmedeekieleksi. Esim. Kryon ja Bashar puhuu samaan pussiin, mutta eri vinkkeleistä. Näinä aikoina luotettavimmat kanavat puhuu ihan samaa, vain eri termein ja (tarkoituksella, erilaisten ihmisten korville) erilaisten ihmisten suusta.

Mutjoo, tiivimpäänkin pakattua samaa tietoa löytyy. Mitä Kryonilta sain, oli se turva ja rakkaus, ja alkuaskeleet.
36  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 16.09.2013 16:23:05
Kaneliminttu

Mitä kaadettaisiin kuppiin?
37  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 07.09.2013 12:36:07
Kuivaa kanelilla höystetyiksi lastuiksi. Voi syä sellasenaan tai liottaa vaikka sosetta tai puuroa varten.
Tai fb:ssä on monilla paikkakunnilla ryhmiä, jossa voi luovuttaa ylimääräset pois haluaville (omenapörssi/tjsp). Tai anna vaik mulle Cheesy

Toffee, vanilja, suklaa vai salmiakki?
38  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vuodenajat milloin koet olevasi "parhaimmillasi" : 30.07.2013 17:47:59
Tykkään alkukeväästä ja syksystä, mutta eniten kaikista vuodenajoista, kunhan vain myrskyää ja tuulee ja tuhoo tarpeeksi.

Kevät ja syksy kaikin kelein enempi, ehkä syksy enempi kevättä, aurinko  harka skorpparin huonees ja vastas härän huonees juno  aspect_con pluto skorpioni tekiskö Tongue

Kesästä en tykkää, en. Paitsi kun myrskyy ja/ tai tuulee kovaa. Ja sateen jälkeinen tuoksu.

Talvella parasta on pimeä. Ja lumimyrskyt.

Eli joku "selviytymis" -asenne?  tai joku että on asia mille ei vaan voi mitään.  Luonnon voima, mitä voi vaan katsella sivusta, ja kokea sen sellaisenaan. Ei voi vaikuttaa, se vaan on ja pysyy, on vaan elettävä sen mukaan. tai sitten se että saa vaihtelua, ettei aina vaan aurinkoista ole... Myrskyt puhdistaa ilmaa  Tongue

Myrsky on sääilmiöistä sisäiseen maailmani nähden samaistuttavin, rauha syvien vesien ja myrskyjen sydämessä.
39  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miksi unelmoida?? : 16.07.2013 02:02:20
Minulle unelmointi on keino laajentaa kokemustani, elää eri elämiä mielikuvituksen tasolla samaan aikaan kun tätä kehollista. Voin kirjoa ja päättää kuviani miten mielin, ja se on todella mielenkiintoista, rauhoittavaa ja virkistävää, vaikken kaikkia unikuviani edes haluaisi todentaa fyysiseen maailmaan. Unelmointi on minulle tapa elää.
Muttei sen tietty kaikille tartte olla, mikä kellekin sopii- tuppaa olemaan vähän kaikessa.  Smiley
40  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lääkäriin vai manaajalle? : 12.07.2013 12:22:19
Seuraava video kiteytti omat hajatelmani demoneista: http://www.youtube.com/watch?v=DNca38AazZQ

Videon alla on tiivistys aiheesta, niille, jotkei syystä tai toisesta videoihin pysty:

... demons began as a metaphor, a symbol of negative frequencies in our own human psyches. Demons are symbols of resistance. But if you do not feed them with the energy, demons can not be a part of your reality.

Demons began as a metaphor. In other words, they began as a symbol of negative frequencies in our own human psyches. But those symbols have been fed by individuals and cultures and religions with enough focus that they have become thought forms.

Demons have become thought forms which can project ideas, retain characteristics, and be perceived as well as influence those people in the third dimension who hold a vibration which is a close enough match to theirs.

Teal goes on to explain that demons have no power of assertion. Demons are invited by offering a "like vibration". The way to offer a "like vibration" to things like demons is to think thoughts which vibrate at the same emotional level as things like victim-hood and powerlessness and depression.

There is not a source of evil. There is ONE source of energy in this universe and it can either be allowed or resisted by us. Demons are symbols of resistance. But if you do not feed them with the energy of your focus and you raise your vibration by choosing higher vibrational thoughts and actions, demons can not be a part of your reality.


41  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 11.07.2013 14:28:12
Sellaset, et niije päällä voi istua, ranteenpaksuset letit lainehtien, kullanmustat  Cheesy

Jos oisit eläin, mikä eläin haluaisit olla (kalat/ linnut/ valaseläimet/ kovakuoriaiset/ ynnämuut voi laskea eläimiksi) ?
42  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 10.07.2013 11:43:51
Juuu.

Tykkäätsä?
43  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 10.07.2013 00:05:54
Ta-vu.

Saippuakuplien vai voikukan hahtuvien puhaltamista?
44  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vuodenajat milloin koet olevasi "parhaimmillasi" : 09.07.2013 23:56:13
Tykkään alkukeväästä ja syksystä, mutta eniten kaikista vuodenajoista, kunhan vain myrskyää ja tuulee ja tuhoo tarpeeksi.

Kevät ja syksy kaikin kelein enempi, ehkä syksy enempi kevättä, aurinko  harka skorpparin huonees ja vastas härän huonees juno  aspect_con pluto skorpioni tekiskö Tongue

Kesästä en tykkää, en. Paitsi kun myrskyy ja/ tai tuulee kovaa. Ja sateen jälkeinen tuoksu.

Talvella parasta on pimeä. Ja lumimyrskyt.
45  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 06.07.2013 22:17:01
Mitäs minulle?  Smiley

Amaterasu - Come Out of the Closet. En tiedä minkä asian suhteen olet kaapissa, mutta piilotat muilta todellisen minäsi ja joku lahja jää käyttämättä ja siksi lahjoja jää myös saamatta. Tule siis rohkeasti ulos loistamaan sellaisena kuin todellisuudessa olet!

Kiitos.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 24