Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko vanha sielu syntynyt useampaan kertaan tänne maan päälle?  (Luettu 123993 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #105 : 29.12.2005 13:48:06 »

Ei näillä pohdinnoilla ole muuta päämäärää kuin itsen ja muiden ymmärtäminen.

Syvällisellä tasolla ihmiset ovat sielujensa kautta yhtä, perustarpeet ovat kaikille samat, mutta pinnallisempi taso on se, joka tavallisesti pistää pohdituttamaan. Jotkut ovat tunneihmisiä, toiset järki-ihmisiä. Toiset pitävät matematiikasta ja toiset muodista. Liekö tuo liiallinen tasapäistäminenkään erityisen viisasta. Se on mielestäni vain pelkoa siitä, että kuvitellaan erilaisuuden havaitsemisen olevan eriarvoisuutta. Sitähän se ei missään nimessä ole. Itselläni ei ole vaikeutta kunnioittaa tai arvostaa erilaisia ihmisiä, mutta haluan myös ymmärtää erilaisuutta. Kun ymmärtää erilaisuutta, voi tajuta, että on olemassa myös erityistarpeita. Tähän nyt paiskaan heti ensimmäisenä koululaitoksen, jossa opetustapa suosii tyttöjen tapaa oppia. Poikia se ei juuri inspiroi. Joissain maissa onkin jo kokeiluluontoisesti palattu tyttö -ja poikakouluihin ja tietääkseni ihan hyvin tuloksin. Tarkoittaa siis sitä, että poikien tapa oppia on otettu paremmin huomioon.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #106 : 29.12.2005 13:55:51 »

Oletteko koskaan miettineet, että mitä tapahtumaa sisäisesti psykologiassa kuvaa tämä sielun-ikien ja -laatuisuuksien etsiminen ja mahdollinen löytäminen?
Sillä 'ikävä kyllä', sellainenkin aina löytyy...
Tosin se ei ole niin 'erikoista ja henkevää' etsimistä ja löytämistä, vaan ihan vaan arkipäiväistä elämää ja siinä eheytymistä psykologisestikin....ja integroitumista tähän hetkeen ja elämään.
 Smiley
Toisaalta onhan se näin paljon mielenkiintoisempaa...ja miksi elämästä ei tekisi niin mielenkiintoista kuin voi... :Smiley


No jaa - itse olen maalaistakin maalaisempi, joten sorkat maassa pähkäilen näitä konkreettisesti, ainakin mielestäni. Siinä missä joku purkaa radionsa, tutkiakseen miten se toimii ja miksi toimii niinkuin toimii pystyäkseen välittämään radioaaltoja, joita ei silmä näe eikä korva kuule ilman tätä vastaanotinta, niin siinä mielessä minäkin yritän löytää selkeää toimintamekanismiä tälle pikku persoonalle, joka välittää tietoa itseltään itselleen ja siinä sivussa lajitovereiden kautta yrittää ymmärtää pelin luonnetta.

Mikä se nyt on tässä maailmassa niin erikoista ja henkevää? Luovaa työtä maaseudulla on ollut lannan levitys, tällä hetkellä luovaa työtä ilmaistaan levittämällä muita suureita. Luovuus siis kunniaan ja annetaan kaikkien kukkien kukkia, vaikka tuntuukin siltä, että mitä enemmän lantaa, sen suurempi kukinto, joka saa suurimman ihailun... Hmph - menköön tämä pohdinta ihan vaan tukkoisuuden piikkiin.  Wink Grin
tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #107 : 29.12.2005 14:19:29 »

Ei näillä pohdinnoilla ole muuta päämäärää kuin itsen ja muiden ymmärtäminen.
Syvällisellä tasolla ihmiset ovat sielujensa kautta yhtä, perustarpeet ovat kaikille samat, mutta pinnallisempi taso on se, joka tavallisesti pistää pohdituttamaan. Jotkut ovat tunneihmisiä, toiset järki-ihmisiä. Toiset pitävät matematiikasta ja toiset muodista.

Niihän se kaikessa on...ymmärtämisen hakuisuutta. Olen kyllä itsekin aikoinaan näitä asioita tutkinut myös tällä samaisella sanastolla, mutta lienenkö sitten niin tunneihminen tai jotain  Wink, että minulle ei sopinut pidemmän päälle. Mielummin haen niitä vastauksia sitten loppupeleissä itseni tunteista kuin käsitteellisyyksistä.
Ehkä tapanani oli liikaa karata noilla teorioilla kauemmas itsen kohtaamisesta, psykologisesti karkuun meno on vaikemapaa...siinä vastuu on itsessä, eikä menneissä ja kaukaisissa jutuissa, ns. mielen käsitteellisyyksissä.

Mutta toisaalta vaikuttaa sekin, mitä aluetta ihminen itsestään on etsimässä...ja eheyttämässä...etsiikö ns.'rakkautta ja hyväksymistä' itselleen, vaiko onko menossa 'itsestä vastuunoton kausi'....

Toisinsanoen, onko hengittämässä juuri sisään taikka ulospäin.

En kylläkään tuota kysymystä heittänyt sillä mielellä, että kyseenalaistaisin näitä juttuja toisille, vaan todella oli kysymys suorasta kysymyksestä.....tyyliin;"oletteko lukeneet kirjaa nimeltä....jotain..."

 smitten
« Viimeksi muokattu: 29.12.2005 14:32:59 kirjoittanut Mirjam » tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #108 : 29.12.2005 14:45:52 »

...Olenkin mieltänyt Taitajan sellaiseksi Puuha-Peteksi.

Äitini on verbaalisesti erittäin lahjakas ja hänellä on hurtti huumori. Jos pitäisi hänen päällyslehtiään arvailla, niin veikkaan päämääräksi "hallintaa", sen verran dominoiva tyyppi hän on. ..

Hyvin sanottu, tuntemani Taitajat ovat todellakin energisiä toteuttamaan mitä uskomattomampia asioita! Puuha-Petet ja Annit... Grin

Hallinnan päällyslehden lisäksi voi pohtia, voisiko hänellä olla menossa kypsän sieluniän seitsemäs taso - hallitsijan taso? Tällöin henkilölle on tärkeää edelleenkin ihmissuhteet, ja pyrkimys käsitellä asioita hallitsijan näkökulmasta?

Astrologian kanssa olen näitä linkittänyt hieman siten, että esittäjää vastaa mielestäni hyvinkin kaksoset, tutkijassa on aika paljon joko neitsyttä tai härkää... hallitsija on leijonan piirre, tuntemani Hallitsija onkin leijona aurinkomerkiltään, ja muita päällyslehtiänsä tukee voimakas tulen ja maan liitto kartalla: oikeudenmukaisuus, asioiden vakaa punnitseminen sekä dynaaminen energia.  

Minunkin äitini on todennäköisesti Esittäjä (perinnöllistä  Wink ) ja hänen aurinkomerkkinsä on Kaksoset  Smiley
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #109 : 29.12.2005 15:02:46 »

Hei,

Tässä ketjussa on varmaan ollut jo linkkejä tietoon näistä jaotteluista, mutta en millään jaksaisi selata yhdeksää sivua taaksepäin, joten voitteko laittaa jonkun hyvän linkin tähän (suomeksi tai englanniksi)? Kiitos kaunis. Viimeisiä viestejä lukien tutkijan rooli tuntuisi omimmalta, mutta haluaisin lukea aiheesta lisää.

Aiheesta poiketen: Lilli, näin viime yönä unta, jossa ilmoitit olevasi raskaana ja jättäväsi sen takia moderaattorin tehtävät.  Smiley Lähellekään kaikki uneni eivät todellakaan ole enneunia, mutta ajattelin kuitenkin kertoa.  Cool

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #110 : 29.12.2005 15:25:22 »

Elektra,

Kaksoset ja Esittäjät voisivat kyllä hyvinkin korreloida. Äitini on aurinkomerkiltään kuitenkin Vesimies, kuumerkki on Härkä. Vesimiehilläkin ruukkaa kyllä olla sana hallussa. Itsekin olen aurinkomerkiltäni Kaksonen, mutta en ole koskaan mieltänyt itseäni samanlaiseksi verbaalivirtuoosiksi mitä äitini on. Isäni on Neitsyen rajalla syntynyt Leijona. Hallitsija olisi luontainen rooli Leijonalla, mutta isääni en osaa sitä välttämättä liittää. Ehkä tuo Neitsyt vaikuttaa hänessä jo selkeästi tai sitten Aurinkonsa loisto kääntyy hieman sisäänpäin Kalat-Kuun myötä.

Heilurillahan sain siskostani Hallitsijan (kuten myös itsestäni). Häneen sopisi kyllä Soturikin hyvin.

Hänen astrokartallaan on tiukka stellium Oinaassa, joka on myös hänen aurinkomerkkinsä ja tämä stellium on oppositiossa toiseen stelliumiin Vaa'assa. Vaa'assa ovat hänen Kuunsa ja muutama hidas planeetta, mm. Pluto. Siis Oinas-energiaa yhdistettynä Plutonisuuteen.  Tongue
Lapsena hänellä oli todella raivoisan räjähtävä temperamentti ja hän on inhonnut aina sitä, että on perheen kuopus. Kukaan tuskin uskaltaisi asettua hänen tielleen puhumattakaan siitä, että kellään kävisi mielessä kiusata häntä. Hän on hyvin älykäs, oli loistava koulussa kaikissa mahdollisissa aineissa, muttei osoittanut erityiskiinnostusta juuri mihinkään suuntaan ennen lukioikää. Yleensäkin hän on hyvä kaikessa mihin ryhtyy. Harvat epäonnistumiset hän on kokenut valtavana iskuna. Hän olisi voinut valita minkä tahansa uran, mutta valitsi tietenkin sellaisen, mikä on mahdollisimman haastava. Hän on nyt kuitenkin tyytymätön valintaansa, koska hän joutuu mielestään lähinnä näpertelyhommiin ja valittaa sitä, että miehet saavat kaikki mielenkiintoiset projektit hoitaakseen. Ammatiltaan hän on arkkitehti, mutta tekee töitä toisen arkkitehdin palveluksessa. Oma firma voisi sopia siskolleni paremmin. Aikuisiällä hän on pitänyt tulista temperamenttiaan hieman vakan alla - ehkä sen takia, ettei se ole "naisellista" - mutta samalla selkeästi kärsii siitä, ettei saa olla oma itsensä. Todellinen luonne tulee esiin lähinnä sellaisissa tilanteissa, joissa hän on turhautunut, jolloin hän päästää helpommin valloilleen massiiviset energiansa.

Sisareni on yksineläjä ja kokee ehkä, että vain näin hän voi olla oma itsensä. Minulle hän on ainakin valitellut sitä, ettei kykene olemaan kenenkään miehen kanssa luonnollinen.

Kuullostaako Hallitsijalta tällainen?

Linn,

kiitokset raskausuutisista.  Wink Tässä voisi olla sen verran itua, että olen kypsytellyt uuden uran aloittamista ja vanhan jättämistä. Moderaattorina aion kyllä vielä jatkaa. Univauvat viittaavat usein uusiin ideoihin ja luomisen tuskaan.

Jaotteluita löydät www.michaelteachings.com -sivustolta.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #111 : 29.12.2005 15:32:24 »

Kiitos linkistä, Lilli!

Muistin kyllä, että et ole hirveästi lapsia elämääsi suunnitellut.. Yksi vaihtoehto tietysti on, että joku sielu olisi pyrkimässä lapseksesi. Ne voivat olla joskus sinnikkäitä, joten jos joku muukin näkee sinulle lapsen lähiaikoina, kannattaa ehkä istua alas ja jutella tälle pienelle. Kertoa, ettet voi ottaa häntä vastaan.

Michaeliin palatakseni - olen menossa tänään myös kirjastoon, joten vilkaisen löytyisikö sieltä myös kirjallisuutta linkin lisäksi.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #112 : 29.12.2005 17:08:10 »

Linn Pikaisesti tässä kirjastoonlähtijälle lista Jose Stevensin kirjoja, jotka on suomennettu (ulkomuistista lueteltuna):

Michaelin käsikirja
Taosta maahan
Maasta Taoon
Kesytä lohikäärmeesi (perusominaisuuksista hyvä teos)
Viestejä Michaelilta 1 ja 2
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #113 : 29.12.2005 17:17:24 »

Lilli,
saattaisi osua hallitsijan rooliin hyvinkin - mutta heitähän on kuitenkin vain n. 2% väestöstä. Tuli mieleeni, että kun Turussa oli Michaeltapaaminen joskus -99, niin siellä oli läsnä peräti 4 tai 5 hallitsijaa! Hallitsijan energia on suorastaan käsinkosketeltavissa - kun hän astuu huoneeseen, niin kaikki huomaavat kyllä hänet, vaikkei sanoisi sanaakaan.

Josen vaimolla Lenalla on hallitsijan heijasterooli, joka tekee hänestä erittäin voimakaskatseisen persoonan.

Soturin energia on kyllä enemmänkin Oinasmaista - tekevää, selkeää. Astropuoli on minulla aivan lapsenkengissä, joten en osaa sanoa tarkkaan pelkästään sen perusteella. Tutkijaystäväni sanoi, että hänen mielestään Härkä ja Esittäjä ovat samankaltaiset - ja jos ajatellaan, että rooleja on 7 (kuten säteitäkin) ja tähtimerkkejä on 12, niin tokihan näissä limittäisyyttä löytyy.  Smiley
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #114 : 29.12.2005 19:27:46 »

Kiitokset Elektra.

Löysin kirjastosta englanniksi tuon Stevensin "The Michael Handbookin" ja lisäksi Chelsea Quinn Yarbron Viestejä Michaelilta -kirjan. Katsotaan, jos ehtisin huomenna tutustua niihin sekä tuohon Lillin antamaan linkkiin.

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #115 : 29.12.2005 20:09:25 »

Kesytä Lohikäärme kirjaa kun olen lukenut
en oikein pitänyt siitä millä tavalla ne lohikäärmeet
esitetään...
Jotenkin lapselliset kuvat ja tuntui kuin se olisi suunnattu
enemmän lasten kasvatukseen. Tämä tietenkin on oma
tunteeni aiheesta ja ei välttämättä vastaa sitä minkä joku muu
kokee.

Mistä noi roolit on peräisin?
Tiedän kyllä että michael kirjoista ja enkeliltä ja jne.
Mutta voidaanko ne liittää johonkin
muuhun todistettavaan muotoon kuin väitteeseen "usko mitä sanon" ?
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #116 : 29.12.2005 21:28:43 »

Michaelin opetukset perustuvat tähän: (otteita lyhenneltynä kirjasta: Michaelin käsikirja)
" Tao (Luoja) on rajattoman luova ja tässä kosmisen mittakaavan mukaisessa "Etsi ja löydä" - leikissä hän sinkoaa itsestään kipinöitä, jotka unohtavat alkuperänsä ja yrittävät värikkään ja luovan matkan aikana löytää tiensä takaisin. Jakamalla itseään Tao on luonut ykseyden sisään harhakuvan erillisyydestä, minkä vuoksi ihmisolennoilla on erilliset kehot, he ovat yksilöllisiä jne.

...Tao on luonut itsestään tietoisia olentoja ja monet näistä entiteeteistä (=tunteva olento, joka koostuu 800 - 1200 osasesta, joista jokainen on oma yksilönsä) uskaltavat lähteä liikkeelle oppimaan fyysiseen maailmaan. Entiteetit hajoavat väliaikaisesti sadoiksi yksilöiksi, joita kutsutaan osasiksi eli sieluiksi saadakseen mahdollisimman vaihtelevan ja täydellisen kokemuksen.

Jokaisen syntymän yhteydessä sisin olemus (entiteetin osanen) ottaa väliaikaisen persoonallisuuden. Tämä fyysinen persoonallisuus kuolee kehon mukana, mutta sisin olemus tallentaa opitut oppitunnit ja koetut tilanteet.

...yksi sisimmän olemuksen kierto sisältää 49-400 fyysistä elämää. On olemassa tiedostamaton lanka, joka kulkee elämästä toiseen, ja joka voi tietyissä olosuhteissa tulla tietoisuuteen. Siihen on varastoitunut sisimmän olemuksen kokemus, jonka kehossa oleva persoonallisuus on "unohtanut".

Michael on yksi tällainen kierron päättänyt entiteetti. Se koostui 200 hallitsijasta ja 850 soturista.

Michael ei siis ole sama kuin Arkkienkeli Michael.

Nämä roolit, joita siis pohdiskelemme ovat sisimmän olemuksen 'rooleja', jotka pysyvä koko kierron ajan samana, heijasterooli määräytyy entiteetin roolin mukaan. Sisin olemus päättää, mitä kokemuksia se etsii kunkin elämänsä aikana. Syntymähetkellä se valitsee joukon 'havainnoimisvälineitä' (päällyslehtiä) saadakseen niin sanotun näyttämön. Astrologinen syntymäkartta on yleinen kartta suuntaviivoista ja haasteista, jotka vaikuttavat koko elämän ajan.

Termi 'persoonallisuus' vastaa egon eli minän käsitystä buddhalaisessa perinteessä. Ego kuvaa persoonallisuuden rajoitteita ja se kokee itsensä erillisenä ja ainutlaatuisena suhteessa toisiin egoihin. Tämä helpottaa erillisyyden kokemista fyysisellä tasolla. Ilman tätä egoa tai erillisyyttä ei olisi mahdollista kokea sellaisia suhteita, jotka ovat osa fyysistä olemassaoloa."
« Viimeksi muokattu: 29.12.2005 21:30:54 kirjoittanut Elektra » tallennettu
Mirjam
Vieras
« Vastaus #117 : 29.12.2005 21:37:30 »

Michaelin opetukset perustuvat tähän: (otteita lyhenneltynä kirjasta: Michaelin käsikirja)
...Tao on luonut itsestään tietoisia olentoja ja monet näistä entiteeteistä (=tunteva olento, joka koostuu 800 - 1200 osasesta, joista jokainen on oma yksilönsä) uskaltavat lähteä liikkeelle oppimaan fyysiseen maailmaan. Entiteetit hajoavat väliaikaisesti sadoiksi yksilöiksi, joita kutsutaan osasiksi eli sieluiksi saadakseen mahdollisimman vaihtelevan ja täydellisen kokemuksen.
Jokaisen syntymän yhteydessä sisin olemus (entiteetin osanen) ottaa väliaikaisen persoonallisuuden. Tämä fyysinen persoonallisuus kuolee kehon mukana, mutta sisin olemus tallentaa opitut oppitunnit ja koetut tilanteet.

Aika mielenkiintoinen tuo eniteetti juttu. (Itse kyllä olen nuo kirjat aikanaan lukenut, mutten muista niistä enää paljoakaan)
Sillä tämän hetken tietämys ns.'eniteeteistä' minulla on hiukan toisenlainen...
Tavallaan siis ovat siinä käsityksessä emootioiden materialistoitumia.
Ja oikeastaan osa siitä mitä 'hoidoissani' teen, on eniteettien poistoa ihmisten energia kentistä...hmmm...
Mahtaakohan näillä olla mitään tekemistä toistensa kanssa...
Kunhan nyt pisti tuo silmään tuo sana eniteetit.  Smiley
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #118 : 29.12.2005 21:38:41 »

...Mutta voidaanko ne liittää johonkin
muuhun todistettavaan muotoon kuin väitteeseen "usko mitä sanon" ?

Todistelut ovat mielestäni ahramaanisia. Ne vievät pohjan ihmisen vapaalta tahdolta.

Sinun pitää itse pohtia, tuntuuko tuollainen uskottavalta vai ei, mitään tietoa ei pidä niellä purematta. Sinulla on itselläsi vastuu itsestäsi, ja siitä, minkä tiedon hyväksyt ja mitä et. Meillä jokaisella on vastuu itsestämme.

Siinä vaiheessa, kun joku sanoo, että hänen tekstinsä on totuudenmukainen, ainoa ja oikea ja luojasta jne. jne. Siinä vaiheessa tämä sanoja ottaa vastuun toisesta ihmisestä. Karma - njeh?
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #119 : 29.12.2005 21:50:25 »

Mirjam,

Heppoisessa Gummeruksen sivistyssanakirjassa:
entiteetti 1. olio, ilmiö, itsenäinen kokonaisuus  2. olemassaolo, olemus

Miochaelin käsikirjassa:
entiteetti Olemus; tunteva olento tai sielujoukko, joka koostuu 800 -1200 osasta

Huom!
Aiemmin olen törmännyt sanan 'sielu' kanssa eri käsitteisiin. Nyt en siis selitä, miten ites käsitän asian/sanan, vaan ihan kaivoin kirjoja esiin  Smiley

Toivottavasti ei pistänyt pahasti silmään:
*********************************
SILMÄHAUDE
Perusohje
o   valmista yrtistä ja mieluiten tislatusta vedestä tee / haude ohjeen mukaan
o   kostuta puhtaat vanulaput tai steriilit taitokset puhtailla käsillä sopivan lämpöisessä yrttiliemessä
o   asetu makuulle ja rentoudu laput silmillä 10-15 minuutin ajan
o   silmähaude poistaa silmistäsi kaiken väsymyksen.
o   silmähauteisiin sopivia yrttejä: kamomilla, kurkkuyrtti, ruiskaunokki. ruusunmarja, silmäruoho, keto-orvokki
« Viimeksi muokattu: 29.12.2005 21:54:07 kirjoittanut Elektra » tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13
  Tulostusversio  
 
Siirry: