Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 59
586  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 12.01.2017 23:07:53
Mä en usko naistenlehtien vuosihoroskooppeihin. Grin Siellä oli, että työkuviot marraskuisilla on vuonna 2017 samalla tasaisen tappavalla tolalla ja isot ratkaisut on jo tehty. Nyt on vasta tammikuu hädin tuskin puolivälissä ja jo tuli sellainen muutos työkuvioissa että huh  Shocked Menee kyllä ihan uusiksi.

mietin tuota  rapu, nyt oli täysikuu Ravussa T-ristin edit suuren ristin osana. Aika voimakas kuvio erityisesti meille, joilla rapua löytyy kartalta. Onko muut jouskarit joilla  rapu/ kauris tai  vaaka/  oinas merkittävä kartalla saaneet tänään tai eilen yllättäviä uutisia?

Sepon blogissa juttua aiheesta tämä oli astron fb sivuilla:
TÄYSIKUU JA SUURI RISTI 12.1.2017
Tällä kertaa täysikuu toteutuu osana haastavaa Suuren Ristin kuviota ja siksi liikkeellä on tavallista suurempi energialataus etenkin Kauriille, Ravuille, Vaaoille ja Oinaille. Kenenkään ei ole syytä ohittaa tätä kuviota olankohautuksella, koska siihen sisältyy mahdollisuus keskittää omaa, juuri tähän päivään liittyvää luovaa energiaa oikeaan kohteeseen. Kyllä sen huomaa, kun tekemisessä on oikea meininki ja sitä nyt haetaan. Kuuntele itseäsi, tunteitasi ja tekemistäsi. Anna huomiosi keskittyä itsellesi tärkeimpään juttuun, arvioimatta sen myöhempää vaikutusta millään tavalla. Nyt ei kannata laskelmoida, vaan tuntea että nyt SE ON SIINÄ!
587  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 09.01.2017 22:09:26
^ Grin Joskus se on pienestä kiinni.

Mulla on ihan pihalla olo ollut koko päivän kun yrittää lomarytmistä siirtyä työmoodiin.

Parasta, että eka työpäivä loman jälkeen takana ja uusi kalenteri tilattu.
588  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 09.01.2017 21:49:23
Nyt se arki vasta todella alkoi kun eka työpäivä takana. Huomasin, että mulla on töissä vielä viime vuoden kalenterikin seinällä, joten laitoin uuden tilaukseen. Jospa se tästä  Smiley Löysin ihanan seinäkalenterin. http://www.salakirjat.net/product/305/kansanperinnekalenteri-2017---vanhaa-suomalaista-vuodenkiertoa En ole tuolta ennen tilannut, toivottavasti toimiva nettikauppa.

Miten muilla vuoden toinen viikko alkanut?
589  Astro special / Yleistä / SIIRRETTY: Astrologinen kartta ongelma : 09.01.2017 21:36:14
Tämä aihe on siirretty alueelle Ohjeet.

[http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=72408.0]
590  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Vs: Astrologinen kartta ongelma : 09.01.2017 21:32:27
Hei, Activ.

Tarkoitatko siis kun olet kirjautuneena ja menet oma astro ja sieltä pikatulkinta kartasta ei toimi? Itselläni ainakin tuo toimi ihan normaalisti. Toimiiko sinulla nettisivut muuten normaalisti?

En tiedä mistä tuollainen voisi johtua. Toivottavasti sivuston ylläpito osaa auttaa näissä teknisissä jutuissa.
591  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vanha koulu : 09.01.2017 21:14:51
Näin tässä joku yö unta, että heräsin aamulla ja tajusin, että minun pitää ehtiä kouluun. Olin lapsuuden kotikaupungissani ja lähdin pyöräilemään vanhalle lukiolleni. Oli tosi pimeää ja hiukan sateista. Kun pääsin koulun ovelle niin se oli kiinni ja pimeänä ja tajusin, että hyvä ihme mitä minä täällä teen. Olen valmistunut jo yliopistostakin enkä ole enää koulussa.

En oikein muista lähdinkö sitten takaisin vai mitä tein. Taisin havahtua hereillekin. Muistan vain, että oli tosi pimeää, pyöräilyn ja tuon oivalluksen, että hetkinen enhän minä ole enää koulussa.

Mitä tällainen jännä uni voisi tarkoittaa?
592  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 08.01.2017 02:08:39
Kävin katsomassa. Vaikuttava näyttely ja toisaalta todistus siitä miten nerous ja hulluus on liukuva käsite. Esittelyteksteissä oli, että Kusama on saanut taiteeseensa inspiraatiota hallusinaatioista, joista kärsi jo lapsena. Häntä kiinnosti sellainen taustaan sulautuminen. En muista mitä sanaa näyttelyssä käytettiin, mutta ikään kuin halua yhdistyä tai kadota taustaan. Asui 60-luvulla Yhdysvalloissa ja varmasti hänen taidettaan ei olisi Japanissa siihen aikaan hyväksytty. Meni takaisin Japaniin 70-luvulla ja hakeutui Tokioon psykiatriseen hoitolaan, jossa yhä asuu. Pystynyt kuitenkin työskentelemään, mutta terveys ei salli enää esim. matkustamista. 2000-luvulla tehnyt yhteistyötä muotisuunnittelijoiden kanssa. Suosittelen kyllä käydä katsomassa. Erilainen ja vetovoimainen näyttely, joka on saanut HAMiin kävijäennätyksen.
593  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 08.01.2017 01:33:50
Loppiainen ja täällä tyhjennetään viinapullojen pohjia ja viimeisiä joulun suklaarasioita. Glöet, siis tämä kuohuviinin ja glögin yhdistelmä, uutuus, jota piti maistaa. Ihan hirveää! Äitelää, imelää ja esanssista minun makuuni. Onko kukaan muu maistanut? Jälleen yksi kammotus, jota joulun nimessä myydään. Tästä lähin cava cavana. Pandan suklaarasia yllätys jäänyt viimeiseksi ja maistui siltä, että piti ihan katsoa päiväys. Se oli kunnossa, mutta Pandan suklaat ainakin tuossa konvehtirasiassa on kokenu hurjan laadunlaskun. Näin Kuu Härän aikaan erityisesti makuhermoja risoo tuollainen. Tongue

Nemesis on transiittina  aspect_con mun rx  neptunus  aspect_squ kuu Mistä tuokin kostaja löysi mun neptunuksen. Odotukset ja pettymykset? Vai sattuma?

ja minun sumppiini ei mitään sattumia eli mausteita! Smiley
594  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Elokuvia : 07.01.2017 00:46:42
Juu sanoin myyjälle, että lähdetään aika nollasta tyyliin mikä on smart-tv. Opin paljon.  Smiley

Piti ihan googlata tuo Eilisen kuiskaus, kun ei sanonut mitään. Ihanaa, japanilaista animea valkokankaalla. Nuo animet ei tosiaan ole mitään lastenpiirrettyjä. Mitä Japanissa katselin niin niitä on paljon ja hyvin moneen makuun... Mutta tuo elokuva pitääkin laittaa muistiin, varmasti ihana.

Aikuisille sopivista animaatioista tuli mieleen Inside out. Aivan mieletön animaatio, joka sopii lapsille, mutta ei ole myöskään aikuiselle tylsä. Käsittelee tunteita todella oivaltavasti. Löytyy muuten myös Netflixistä.
595  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Elokuvia : 06.01.2017 20:38:23
Vakoojien silta, Bridge of spies vuodelta 2015. Palkittiin myös Oscareilla. Hieno tarina ja Tom Hanks on aina loistava. U2 lentokoneita ja vakoojia sekä Itä-Berliiniä. Muuten eka Blu-ray elokuva, jonka katsoin kotona ja kyllähän toi kuva on aika huikee.  Cheesy

Telkkarimyyjä selitti, että elokuvia on alettu kuvamaan käyttäen HDR tekniikkaa ja sillä tulee vielä terävämpi kuva. Tällä hetkellä on myös sellaisia Blu-ray levyjä, jotka toistaa näitä elokuvia, mutta se vaatii vielä 400€ Blu-ray soittimen, että nuo pelittää. Mutta kyllä tää tekniikan kehitys on huikeeta, joskin uskon, että menee hetki ennen kuin tuo tekniikka on taas ihan arkipäivää.
596  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 06.01.2017 20:31:20
Mulla avokonttori edessä vasta ensi viikolla ja aikaiset aamut. Oli kyllä paras päätös vähään aikaan pitää vuoden eka viikko lomaa. Vaikka on ollu loppuviikosta kylmät kelit niin tosi upeita päiviä ollu. Ja kun telkkari hajoo niin voi lomalla vaan hurauttaa lähikuntaan ostoksille ja sai samantien telkkarin mukaan. Pistin sitte kaikki uusiksi ja ostin myös blu-ray soittimen. Tänään vielä pientä säätöä liikkeessä eilisistä ostoksista ja tosi loistava palvelu Gigantissa, täytyy sanoa. Powerissa jäi telkkarit hyllyyn kun ketään ei kiinnostanu. Niin ja sain muuten ne nettikirpparin kaupatkin putkeen. Jes!

Kämppä ja mieli lämpenee kun hehkuttaa uunin grillivastuksia ja tekee itse chicken currykastiketta ja riisiä  Kiss Onnistui erinomaisesti ja täällä leijuu nyt sellainen ihana mausteinen tuoksu. Curryn tuoksuista loppiaista tupaan  Cheesy
597  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 06.01.2017 14:57:40
Haha, ihan loistava idea tuo kirpparipöytä kahvion vierestä ja suora asiakaspalaute  Grin Itsekini myönnän joskus kommentoin kirppiksellä aika suoraan joidenkin pöytien tavaroita.

Netissä vanhojen tavaroiden myyminen on mielenkiintoista. Osa menee ihan samantien ja ostaja on fiksu ja asiallinen tyyppi. Sitten on näitä, jotka ei mene millään ja lopulta kun joku kysyy niin ne on todella mielenkiintoisia tapauksia. Mulla oli yks sellanen ja pelkään, että taas  crazy2

Aivan järkyttävän kylmä ulkona ja koettelee hermoja kun sisälläkin on kylmä, vaikka miten lämmität. Mun aamukäsitys myös venyy lomalla. Nukun 10 jos vain voin. En ole todellakaan aamuvirkku.
598  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 02.01.2017 19:45:19
^sama. Oon tosi kyllästyny sellasiin vaatteisiin, jotka ei kestä ku pari pesua. Ostan tosi harvoin vaatteita ja käytän kyllä loppuun vanhat. Nimimerkki näkisitte mun kotivaatteet  Wink Mutta, jos ostan niin haluan kyllä laatua. Tori laukku on ollut ihan erinomainen.  Cheesy smitten

Hitsi, sinne mahtuu kyllä tosi paljon tavaraa, ja silloin se myös painaa hieman...  Shocked
599  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 02.01.2017 19:39:51
Jäällä kävely
600  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 01.01.2017 17:56:34
Domo, hyvä jos sun koira pystyi myös lepäämään vuodenvaihteen. Monet koirat on ilotulitteiden äänistä ihan vauhkona.

Kierrätystä minäkin mietin, keväällä kirpparipöytä ja sitä ennen kunnon raivaus. Nyt kuitenki rento löhöpäivä.  Smiley
Sivuja: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 59