Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  Astro special / Astro special / Vs: Minäkeskeiset oinas, härkä, kaksonen ja rapu!? : 13.05.2009 09:47:35
Lainaus
Minua kyllä hieman ärsyttää tämä jatkuva puhe Oinaiden itsekkyydestä  crazy2. Ketkähän lie niitä jotka aina ovat valmiita auttamaan muita ILMAN vaatimuksia ? Itse ja moni muu tuntemani Oinas kuuluu näihin ! ....

.....Napasti sanottu. Kyllä mua on joskus ottanu ihan kunnolla päähän, kun on mulle joku nurissut kuinka sää oot noin itsekäs. Mitäs pahaa on itsekkyydessä!? Jonkun mielestä se on jopa ylimielisen oloista.  idiot2  Samaa itsekkin ihmettelen, että miksi oinaan suoruutta ei useinkaan kestätä??


Oinaana yhdyn näihin kahteen mielipiteeseen. Minullakin on samat kokemukset Oinaista: ovat ensimmäisenä auttamssa muita ja ovat LOJAALEJA viimeiseen pisaraan asti ystävilleen, hulluillakin tavoilla, jopa itselleen vahingollisella tavalla. Miten se on itsekästä? Häntä koipien välissä joutuu Oinas sitten toteamaan tulleensa petetyksi, mutta koska on Oinas, nostaa häntänsä hyvin nopeasti ITSE pystyyn ja aloittaa kaiken alusta uudestaan. Ehkä se, että Oinas toderllakin suoriutuu ITSE tappioistaan, eikä häntä saa nujerrettua lopullisesti koskaan, pännii muita niin että tulkitsevat sen ilkeämielisesti itsekkyydeksi. Jos heittäytyisi heikoksi ja tarvitsevaksi, ei olisi itsekäs?
17  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mars perääntyy Leijonassa 2009 : 11.05.2009 14:25:28

Lainaus


 Joten vältetään leivänpaahdinten ostoja ja ollaan lauhkeita kuin lampaat  Smiley


Heipä hei,

Uteliaisuuttani täytyi etsiä efemereistä, koska kyseinen Marsin perääntyminen tapahtuu. Sehän on vasta loppuvuodesta! Viittaus leivänpaahtimeen on hyvä: leivänpaahtimeni aiheutti viime viikonloppuna tulipalovaaran kodissani, siihen jumiutuneet leivät kärähtivät ja palohälytin alkoi ulista. Se paahdin siis on heitettävä paahtimien hautausmaalle. Perääntyvä Merkuriusko tämän takana on? Meni kaksi sähkövempainta saman tien: paahdin ja palohälytin, jonka kiskoin irti katosta kun en saanut muuten hiljenemään ja ääni oli aivan hirveä. Pelkäsin naapurien hälyttävän palokunnan paikalle. En osta uutta paahdinta ainakaan vielä.

Mielenkiintoista omalta itsekkäältä kannaltani Marsin tulevassa perääntymissessä on se, että se alkaa perääntyä juuri pari astetta ennen kun osuu Ascendentilleni Leijonassa. Ilmeisesti elämässäni tapahtuu jokin käänne, jota on vielä harkittava ennen kun lähtee mars matkaan! Ajankohta osuu sikälikin kiinnostavaan kohtaan, että olen juuri päättänyt, että joulukuun 20. päivä on päivä, jolloin teen töitä nykyisessä ammatissani viimeistä päivää. Määräaikainen typsuhteeni nimittäin loppuu vuoden lopussa, ja sitä ennen aloitan joululoman juuri sinä päivänä. Aloitan sitten uuden elämän, se on suunnitelmani.

Perääntyvä Mars on tuttu syntymäkartaltani - se perääntyy Neitsyessä. Liekö siksi minun on vaikea aloittaa asioita. Muhin vain vanhoissa liemissä ikuisuuksiin. Olen tajunnut itsessäni sen ikävän piirteen, että jahkailuni tuottaa minulle moneisti aikamoisia tappioitakin. Minun on harjoiteltava olemaan spontaanimpi (vaikka olen Oinas, en ole spontaani, vaan harkitsen loputtomiiin seuraavia siirtojani. Olen miettinyt mm. ammatinvaihtoa 16 vuotta). Ehkäpä tuleva perääntyvä Mars saakin minut nimenomaan vaihtamaan ammattia: tekemään vihdoin sen minkä parissa olen niin kauan jahkaillut ja ehkä se antaa miulle toiminta-aikaa järjestellä asiani että voin sitten sen ryhdyttyä etenemään painella täysin palkein eteenpäin. Niin haluan sen tulkita ja "ennustaa" omalla kohdallani.
18  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Ihmeitä tuottavan mielialan luominen : 27.03.2009 14:45:16

Lainaus
Kirja oli kuitenkin kivaa vaihtelua ja siitä sai paljon vinkkejä tulevaan, kuinka juuri omaa oloa voi parantaa ja tulevaisuuteensa vaikuttaa. Mutta en usko, että minusta tämän kirjan avulla tulisi miljonääri...  :Smiley

Ei varmaan kirjan avulla, mutta ajatustesi ja tekojesi avulla voi tullakin miljönääri.

Kai kirjassa muuten kerrotaan, ettei unelmiaan kuitenkaan kannata toteuttaa velaksi? Voit tosiaankin unelmoida ja nähdä itselläsi upean auton ja ostaa sen Visalla vinguttaen. Toiveesi kerta kaikkiaan toteutuu! Kannattanee siis nähdä itsensä uuden auton velattomana omistajana, niin se tuottanee kivemman lopputuloksen.

Visualisoin itselleni vähän aikaa sitten aikamoiset tulot. Ensin visualisoimani summa tuntui huikealta. Sitten ryhdyin pohtimaan, miten se olisi mahdollista saada, ja huomasin, että itse asiassa sen summan tienaaminen kolmen-neljän vuoden tähtäimellä ei ole mahdotonta. Se vaatii kylläkin työtä, ajattelua ja asioiden selvittämistä, mutta ei ole mahdotonta. Pelkästään kirjan lukemalla en kyllä minäkään rikkaammaksi  muutu, se on selvä. Cheesy

19  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Ihmeitä tuottavan mielialan luominen : 27.03.2009 13:04:35
On kokemusta sekä  negatiivisesta että positiivisesta ajattelusta. Olen todella tuntenut vihaa, raivoa, surua ja niin pois päin. Olen myös ollut luottavainen, ja positiivinen, vaikkei ole ollut mitään tietoa kyseisen asian "onnistumisesta."

Täytyy sanoa, että positiivinen ajattelu on aina tuottanut myös konkreettisesti parempia tuloksia. Silti minulle on tärkeämpää, ettei tunnu pahalta ja todeta, etten aina kykene positiiviseen ajatteluun vaikka kuinka haluaisin. Jotkut jutut vain eivät ole positiivisia ja isllä selvä.
20  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Minkä merkin kanssa tulette huonoiten toimeen? : 25.12.2007 11:28:30
Vaihtelee aikakaudesta, mikä merkki kolahtaa. Yhteen aikaan mies kuin mies, jonka tapasin ja johon ihastuin, oli Härkä (olen oinas itse). Lapseni isä on Härkiä. Liian hidasta ja materialistista touhua tähän hetkeen. Menee koko elämä ennen kuin päivä edes alkaa. Hitaus kaikessa oli äärimmäisen rasittavaa.

Kaverini olivat pitkään Jousimiehiä ja Leijonia. Heidän itsekkyytensä ja niin ikään materialisminsa alkoi pänniä ja kyllästyttää. Olen jättänut heidät, jos en kokonaan, ainakin vähän vähemmälle huomiolle. En jaksa pönkittää heitä.
Rapumiesten kanssa en ole koskaan tullut toimeen. Ravun kanssa - tyttäreni - minun on pakko tulla jotenkin toimeen. Hän on moninkertainen Rapu (Aurinko, Kuu ja Venus Ravussa), ja nousumerkiltään Skoprpioni. Se riittää minulle Ravuiksi. On kuin vuoristoradalla eläisi. Huh. En jaksa vesimerkkejä pakollisen sukulaissuhteeni ohella lainkaan.

Neitsyet ja Kauriit ovat työkavereina ok. Heissä on monia arvostettavia piirteitä työelämän kannalta. Ystävänä Neitsyt on liian nirppanokka. Jatkuva kriittisyys ja pölyjen pyyhkiminen ja bakteerien tuijottaminen on rasittavaa.
 
Ilmamerkit Kaksonen ja Vaaka, ovat tällä hetkellä ne, joiden kanssa on helpointa. Pienet murheet ja vastoinkäymiset jotenkin ohitetaan mukavasti, anteeksi antaminen on helppoa ja mutkatonta, elämä virtaa. Tietynlainen levottomuus on rasittavaa etenkin Kaksosten kanssa, mutta menettelee vielä. Ainakaan ei ole hidasta eikä liian kriittistä ja joka asian kannalta vaikeaa. Vesimerkkien joustavuus on minun kannaltani nyt ihanteellista.

Oinaat ovat tietenkin aina kaikkein ihanimpia. Heidän suoruutensa ja käytännönläheisyytensä, toimintaan perustuva aikaansaaminen on vetoavaa. Kun ystävä-Oinaani painelee Kurdistanin luotisateessa pelastaakseen lapsia, niin en voi puhua edes erityisestä itsekkyydestä. Kaikki muut merkit alkaisivat nyyhkiä omaa nahkaansa ja varastettuja rahojaan ja vetistellä tunteitaan moisessa tilanteessa - mutta Oinas selviytyy ihailtavasti, koska toimii, tekee sen mitä pitää,eikä ajattele omaisuuttaan taikka tunteitaan taikka nahkaansa pätkän vertaa sellaisessa tilanteessa.

Oinaat, kaikki keitä tunnen, itseni mukaan lukien, ovat kaikkea muuta kuin itsekkäitä. Etsikää itsekkyyttä ihan muista merkeistä vaan.

21  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mitä ajatella oinasmiehestä? : 25.12.2007 10:47:20
Mietin vielä, miten oinasmiehestä kiinnostunut voisi päästä tilanteen herraksi.


Tuli mieleeni, että päästäksesi oinasmiehestä yli, voisit osoittaa rohkeutta (jota tuntemani oinaat yleensä arvostavat) ja sanoa miehelle suoraan, mitä ajattelet ja haluat. Voi olla, ettei "suhteenne" siitä mihinkään edistyisi, ainakaan toivomallasi tavalla, mutta ainakin sinä olisit saanut ilmaista tunteesi avoimesti. Minä olen arvostanut joka ihmistä, joka on sanonut minulle suoraan mitä ajattelee. Sen sijaan ihmeellistä peliä, piiloleikkiä, juonimista ja epäselvyyttä vihjailujen muodossa en siedä - ei ole aikaa arvella, mitä joku ajattelee.

Minusta voit ihan hyvin sanoa /tekstata kyseiselle miehelle, että olet ollut kiinnostunut, että pidät häntä maailman komeimpana ja hurmaavimpana ja pätevmpänä miehenä, että olet pahoillasi ettei hän ole soittanut (odotit sitä) ja että olisit halunnut tavata uudestaan. Älä missän tapauksessa ala leikkiä mitään tajaa-ajoleikkejä. Vaikka kirjoissa sanotaankin, että oinas tykkkää metsästämisestä, niin rajansa kaikella! Oinaatkin voivat kaikesta huolimatta olla ujoja. Jos puhut asioista suoraan, sovitte pelisäännöistä avoimesti, niin ainakaan sinä et jää alakynteen siinä suhteessa. Luultavasti, jos avaat suusi, niin oinasmieskin antaa oman vastauksensa suoraan, ja saat tietää, tuleeko hommasta mitään vai ei. Sitten voit aloittaa uuden vuoden tietoisena tilanteesta, ja osaat järjestää elämäsi tiedon, et arvailujen varassa.
22  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mitä ajatella oinasmiehestä? : 25.12.2007 10:26:26
Oinaana sanoisin näin: ellei Oinas ole kiinnostunut, hän ei ole kiinnostunut eikä tee mitään. Eli siis, jos oinasmies ei soita kun lupaa eikä myöhemminkään, se tarkoittaa nimenomaan sitä, että hän ei ole kiinnostunut. Mikä syy on, sitä ei voi  kuin arvata.  Tyyppi on ilmeisesti tapaus, joka tykkää hetken seikkauluista, ja se siitä.Riippuu vähän siitä, minkä ikäinen hän on.

Kun Oinas innostuu, hän menee täysillä eteenpäin, toimii suoraviivaisesti eikä pahemmin mieti ja odottele. Odottaminen on kamalinta, mitä Oinas tietää. Minä, oinasnaisena, olen tavannt muutaman oinasmiehen, ja he ovat olleet tolkuttoman suoraviivaisia, nopeita liikkeissään ja kärsimättömiä. Jopa minun kantilta katsottuna. Mutta myös anteliaita, ilmaisseet tunteensa avoimesti. Kaikenlaiset tunteet, siis.
 
Härkämiehiä olen tavannut myös, ja he ovat itsekkäitä, rahanahneita, omaa etuaan ajavia, itsekkäitä, hitaita, eivät saa aikaan mitään nopeasti, eivät yllätä. Oinaan juna on jo lähtenyt asemalta kun Härkä edes tajuaa, että juna oli paikalla. Skorpparit ovat olleet salakavalia ja ilkeitä. Myös tuntemani Skoprpparinaiset. Eivät ainakaan suoria ole. Ja se salakavaluus ja syvissä vesissä uiminen on joskus ällöttävää Oinaasta, joka arvostaa suoruutta.

Anlyysi on siis: mies ei ollut kiinnostunut. Unohda koko jätkä pikimmiten, ja hakeudu jonkun sinulle sopivan seuraan. Kokemuksella voin sanoa, että ellei alku suju joustavasti ja hyvin, ei suju loppukaan. Suhteen laatu on aina nähtävissä ensiminuuteista ja -päivistä. Jos sinä olet se, joka maksat viulut, maksat ne koko suhteenne ajan. Niin se menee. Jos sinä olet perässä ruikuttaja alkupäivinä, se on oleva roolisi koko suhteenne ajan.
23  Astro special / Yleistä / Vs: miten toimitte suuttuessanne? : 27.11.2007 14:55:00
En tajua heti suuttuvani. Tuntuu vain epämääräiseltä -.  suutuumus iskee myöhässä. (Mars perääntyy syntymäkartalla, siitäkö viive?) Kirjoitan sitten tajuttoman pitkän, perusteellisen ja järkiperäisen sepustuksen minua loukanneista asioista sille, jolla olen suuttunut, ja kiehun kotona itsekseni ja läheisilleni marmattaen. Useassa tapauksessa en halua nähdä kyseistä henkilöä enää koskaan.
Jos suutun läheisille perheenjäsenille, huudan ja ilmaisen suuttumukseni avoimemmin. Kukaan ei näytä kuitenkaan tajuavan, että olen suuttunut, vaikka tekisin mitä. Se on kummallista. Kun ei vähäläl uskota, saatan paiskoa tavaroita - eikä uskota sittenkään! Minut halutaan nähdä henkilönä, jolla ei ole lupa suuttua mistään, vaikka tallottaisiin miten. Vaata viime aikoina olen antanut itselleni luvan suuttua, ja myöntää suuttuneeni.
24  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Lauantainen tervehdys! : 28.07.2007 13:57:23
Hei kaikki,

Olen kirjautunut sivustoille jokin aika sitten. Nämä sivustot ovat vähän monimutkaiset käyttää, siksi ilmoittaudun vasta nyt. En oikein löydä viestejä kaiken sekasorron keskeltä, saati tajua, miten omaa profiilia muokkaillaan - mutta eiköhän se tästä ala sujua! Kun alkaa tajuta näiden sivustojen logiikkaa, niin alkaa mennä paremmin.

Olen 42-vuotias Oinas, 15-vuotiaan Rapu-tytön yh-äiti.

Olen pitänyt astroilussa taukoa jonkin aikaa, mutta nyt olen taas herätellyt kiinnostustani uuteen eloon, ja löysin tämän, ilmeisesti aika uuden, foorumin. Vaikuttaa siltä, että täällä keskustelua käydään sangen ystävällisissä merkeissä.

Lähden siis seikkailemaan sivustoilla ja koitan opetella käyttämään näitä nappuloita ja säätimiä parhaani  mukaan ja löytämään tarvitsemani!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

 
Sivuja: 1 [2]