Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: jousimiehet ja välinpitämättömyys : 30.12.2007 15:54:11
Jousimies EI ole välinpitämätön, olen itse jouskari ja olen kyllä tyypillinen monessa mielessä,eläinrakas, lukutoukka, joka rakastaa matkustelua. Teen asioita impulsiivisesti. Nautin ulkoilusta ja seuraan urheilua. Nautin kaikesta uuden oppimisesta ja poltan kynttilääni molemmista päistä. Lapset hankin yli kolmekymppisenä.Olen seurallinen; vähän ystäviä ja paljon tuttuja, ystävyyssuhteet menevät ja tulevat. Rakastan elämää ja maailmaa sellaisena kuin se on vaikka usein puheissani parannan maailmaa. Mutta välinpitämätön en ole. Olisiko nousevalla merkillä osuutta välinpitämättömyyteesi? Ehkä jouskareiden tapa tehdä monta asiaa yhtä aikaa ja olla kiinnostunut monista asioista, voi näyttää ulospäin, että ei ole kiinnostunut asioista. Mutta sisimmässään usein jousimiehet pohdiskelevat asioita ja vetäytyvät  yksinäisyyteen mietiskelemään. Välinpitämättömyys ei kyllä kuulu tyypillisen jouskarin luonteeseen, mutta jouskarin käytös usein tulkitaan väärin.

Mutta tsemppiä kuitenkin. Jouskarit eivät jaksa kauan murehtia, joten älä sinäkään  Smiley

Ato

P.S. Osaatko sanoa kasvaako jouskari koskaan "aikuiseksi" ?
       
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: millaisia sinun tuntemasi rapu naiset ovat? : 30.12.2007 15:31:30
Hei
Tunnen useita rapu-naisia ja mielestäni niitä on kahdenlaisia; joko äiti-tyyppejä ja tai aitonaisia, naisellisen avuttomia naisen perikuvia. Yleensä ovat kiinnostuneet kodista, perheestä ja lapsista. Myös huolehtimis-vietti on hyvin korostunut. Pitävät joko kukkamekoista ja rimpsuhameista tai ovat luontoihmisinä safarihenkisesti pukeutuneita. Tunnollisia puurtajia, usein jonkin verran huomaamattomia. Tämä aitonainen -tyyppi kyllä huomataan; se on nainen, jolle aina avataan ovet ja kannetaan kassit. Rapunaiset ovat kyllä ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, mutta heistä itsestään on vaikea päästä selville, he puhuvat mieluiten perheestään ja lapsistaan kuin itsestään.

Mutta kertokaapa minulle jousimiestytöistä (ämmistä) vai tuleeko jousimies naisista koskaan ämmiä? Kun vielä jousimies on nouseva merkki?

terv. ato
Sivuja: [1]