Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 25.12.2016 04:18:02
Mää voisin päivitää tätä. Aihe vain on niin laaja ja omituinen että mistä aloittaisi tai siis jatkaisi. Ja sitten kun ihmisten on varmastikin hyvin hankala funtsia tätä rationaalisesti. Itsellekin on, vaikka yrittäisi suhtautua siihen kuin ulkopuolisena tarkkailijana. Tosi ilmiö se on, ehkä siitä voi lähteä. Nykyään vain asiat, mitkä yleisesti katsotaan todeksi, täytyy olla jnklaisen tieteellisen tutkimuksen selittämää. Tai sitten vähemmän raflaavia. Ja hyvä niin. Nykytieteellä ei kuitenkaan ole välineitä/metodeja tutkia tätä esim objektiivisin fysikaalisin mittauksin (mitkä muut kelpaisivat evidenssiksi?). Mielestäni on kuitenkin selvää, että joskus ilmiö on myös tieteellisesti ymmärrettävissä. Siihen menee varmaan ainakin kymmeniä+++ vuosia?? Lisäksi asian tutkimista ei helpota se, että ilmiö on kiusallinen/mahdoton selittää valtauskontojen perspektiivistä katsoen.

Sieltä se prana kuitenki nousee pottuvarpaista ylöspäin kokoajan sen itse tuntien 24/7. Ja siitä eteenpäin. Hullultahan se kuulostaa. Mut niin se menee.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 23.06.2016 01:45:19
Pysykää erossa kundaliinista. Se voi tuhota elämän. Jos 90% valveillaolosta joutuu tappelemaan sen kanssa joka hetki, päivä, vko, kk, vuosi, monta vuotta, niin mitä jää. 10% pelokasta prosenttia. Tarkoitan siis joka hetki. Koko ajan. Aina.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 26.09.2014 01:57:38
Lukekaa se 5 tiibetilästä riittiä. Ainakin minun kohdallani chakrojen aktivoituminen meni aivan täsmälleen kuin kirjassa kuvailtu, mm anahataäänien progressio. Juuri samoin sanoin kuvailisin prosessia. Tuulikelloäänet ovat tosiaan nyt voimakkaat, välillä kuuluu tuo matalafrekventtinen ääni dominoivasti. En vain uskalla lähteä provosoimaan niitä aktiiivisesti, ainakaan vielä. Nyt on hyvä näin.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 29.11.2012 21:23:26
OK! Kiitos Sinulle ja Rouvalle. Olisi hienoa oppia tuntemaan hänenlaisiaan ihmisiä, jotka tietävät eivätkä luule. Mutta kuten sanoin, en uskaltanut ottaa yhteyttä. Ehkä vielä uskallan...
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kundaliinin noususta pahoja oireita : 27.11.2012 17:47:14
Hei Lilli ja muutkin!

Kyllä on elämä helppoa kun ei ole kundaliinioireapinaa selässä 24/7! Oma käsitykseni (luetun perusteella) on, että kundaliini kolkuttelee aina väliajoin, periodeittain. Tuo periodi voi olla eri ihmisillä vaikka 3 vuotta tai 7 tai 10. Kai lähes mitä vain. Näin lukemani perusteella. Pysyttelisi nyt vain remissiossa mahdollisimman kauan. Aika näyttää. Minulla harmi vain jos joutuu aurinkoisissa paikoissa (en tarkoita nyt esim Suomen kesää) aina jatkossa kyttäämään oireita milloin ne alkavat ahdistella tai alkavatko ne lainkaan. Pelko ja ahdistus ruokkivat sitten itse itseään ja hankalia tilanteita voi tulla. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen.

Ainoat kundaliiniin viittaavat oireet on pranan virtailuun liittyvä tunne, aikalailla kuin kylmät väreet tuntuisi, paitsi että ne ovat lämpimiä/neutraaleja ja kestävät esim minuutteja normaalin kylmän väreen pariin sekuntiin verrattuna. Näitä värinöitä tulee ehkä kerran tunnissa karkeasti arvioiden. Tuntemus ei ole epämiellyttävä lainkaan. Tämä tuntemus tuntuu useimmiten pään alueella, kasvoissa, korvien alapuolella tai korvien takana sivuilla ja takaraivolla. Poikkeuksellisen vahvasti tuo tuntemus tuntuu poskien seudussa ja silmäluomissa ja rajoittuu TASAN silmien väliin korkeussuunnassa. Oletan tämän liittyvän siihen, että prana virtaa vähintäinkin osittain aukiolevan kurkkuchakran läpi yrittäen läpäistä 6.chakran ja sitten edelleen ylös 7. chakraan/läpi siitä... 6.chakra vaikuttaisi kuitenkin olevan kiinni, joten tuo pranan ylöspäin suuntautuva virtaus pysähtyy tähän patoon sitä läpäisemättä.

Onneksi näin, varsinkin jos jutut ylimpien chakrojen aukioloon/aukeamiseen liittyvistä asioista pitää paikkansa. En missään nimessä ole kypsä tuollaisten asioiden kohtaamisen millään tasolla. Asian eteenpäinviemistä voisi harkita jos löytäisi asian todella aidosti ja omakohtaisesti tuntevan opettajan. Sellaisia kai on, mutta minulla ei ole aavistustakaan missä. Intiassa?Huh

Tiettyjä muutoksia olen huomannut itsessäni alempien chakrojen auettua (ja käärmeen herättyä): mm sosiaalisten tilanteiden pelko on hävinnyt ja tietynlaista "rohkeutta"/ennakkoluulottomattomuutta on tullut tilalle. Ennen oli suht ujo ja arka ihmisten seurassa, nyt hiukan kuin päinvastoin. Myös jnksortin luovuus on lisääntynyt. Mm musiikissa pystyy spontaanisti luomaan (alkeellisia) sävelmiä eli säveltämään, mikä ennen oli mahdottomuus. Olen aina kyennyt hyvin toistamaan jo sävellettyä, mutta uuden luominen on uutta minulle. Se kai voisi liittyä kurkkuchakran (osittaiseeenkin) aktivoitumiseen.

PS Minulla 6.chakra ei liene 100%sen tukossa, koska joskus pranavirtailuksi kokemani tuntemus yltää aina päälaelle asti, tosin heikkona. Eli ilmeisesti6,chakra hieman vuotaa. Kuitenkin niin vähän, ettei mitään enempää tapahdu. Jonkinlaista 3.silmän aktivaatiota voi olla, koska unet ovat muuttuneet äärimmäisen eläviksi ja tietyt visualiset efektit ovat ilmenneet normaali päivätajunnassa (näkemisen "yrittäminen" pimeässä/hämärässä silmät kiinni ja tietynlaisten kolmiulotteisten asioiden näkeminen silmät kiinni. Tähän liittyy mm joskus hyvin voimakas akkommodatiivinen zoomailu (aivan kuin katse etsisi kohteita pimeydessä eri etäisyyksiltä, hiukan kuin katselisi/etsisi katseella esim suuria lumihiutaleita taivaalla, välillä metrin, välillä 10m päässä olevia), joskus jonkinlaisen "seinän" tai "pilven" näkeminen ehkä n puolen metrin päässä jne. Hankala selittää. Katsotaan miten asiat kehittyvät. Toivon että hyvin hitaasti jokatapauksessa.

Lilli: En ole laajemmin lukenut tuota em Yoga-lehteä, mutta ainakin nuo mainitsemani jutut olivat luettavissa ihan ilmaiseksi... Tod kiinnostavaa juttua.

Palaillaan taas asiaan jos ja kun taas tulee ihmeteltävää... Terv jannek

PS Pikkari: Annoit minulle n kk sitten (22.10.2012) suosittelemasi meedion (ilmeisesti iäkkäämpi nainen) yhteystiedot (puh.numeron). Keräsin rohkeutta mutta en uskaltanut soittaa. Mainitsit siinä yhteydessä minulle (oliko yksityisviestissä?), että "saat avun varmasti", mitä pidin lähinnä ajattelemattomana heittona. Mainitsit ottavasi häneen yhteyttä huomenna (oli sunnuntai), eli maanantaina. Onko asia sattuma, mutta juuri tuona päivänä häiritsevät kundaliinioireyhtymän/syndrooman oireet hävisivät, ainakaan vielä palaamatta. Jos asia on todella hänen ansiotansa (osittain tietty myös sinun kun olit asiassa aktiivinen!), en voi kiittää enempää!! Sinänsä asia tuntuu uskomattomalta, koska ko henkilö ei ole minua koskaan tavannut, ehkä sinun kauttasi Pikkari jotain tietoa kuitenkin saaneena. Kuitenkin: Ajoitus sopisi täydellisesti siihen, että tämä meedio olisi ollut asialla. Olin kuitenkin kamppaillut oireiden kanssa jonkun 3kk ja juuri sinä päivänä se loppui! Sattumaa vai jotain muuta??!!...JK.
Sivuja: [1]