Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jeesus Kristus  (Luettu 53551 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #90 : 05.08.2014 10:48:15 »

Siis kolmisen viikkoa salamaniskusta niin tajusin eräs ilta kotona exän kanssa, että saatetaan olla kuolleita. Tai siis tämä ajatus tuli minun päähäni, mutta siitä ei ollut järkevää puhua exälle, ettei hänkin ala hulluttelemaan. Ja sitä ennen olin käsitellyt luultavasti jo pari viikkoa noita pelkoajatuksia, mutta ne lävähtivät täysiä naamalle tuona päivänä vasta. Ja tuo kuollut-ajatus tuli erittäin vahvojen pelkotilojen jälkeen vasta. Kuulin esim. ulkoa aina välillä joidenkin linja-autojen tai traktorien ääniä luultavasti, mutta ne kuulostivat vain ja ainoastaan Venäjän tankeilta tai avaruusaluksilta. Mutta en lähtenyt silti siihen pelkoajatukseen mukaan. En ole läheskään vastaavaa kokenut ikinä, paitsi unissa ja lapsena kuumehouruissa jotain pahoja pelkoja ollut. Enkä ole mihinkään avaruusolentoihin ikinä kunnolla uskonut.

Se salamanisku oikeastaan unohtui siinä välissä melkein kokonaan, niin siksi tuo ajatus kuolemisesta tuli niin voimakkaana yhtäkkiä, kun muistin, että sekin muuten tapahtui. Jälkikäteen olen tajunnut, että tuo valkoinen tila (missä olin ehkä sadasosasekunnin, vai kauan salama kestää?) oli melkoinen varmistus, että tietoisuus säilyy ilman kroppaakin. Sama varmistus tuli sitten vähän vielä kuumottavammin tuossa tietoisuuden puristuksessa. No onneksi muiden ei tarvitse kokea samaa. Mutta kyllä tämä vuosi tuosta on ollut sellaista muutosta, ettei mitään rajaa. Niin varmasti muillakin. Olen oikeastaan jonkun mielestä varmaan ihan eri ihminen, mutta en tuota kokemusta silti vaihtaisi mihinkään.

(Edittiä vähän...)
« Viimeksi muokattu: 05.08.2014 11:05:55 kirjoittanut Ritsa » tallennettu
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #91 : 05.08.2014 10:50:07 »

Mulla on edelleen hieman epäselvää, ei nyt enää Jeesuksesta (vaikka en nyt päässyt hänestäkään selvyyteen, mutta antaapa olla), vaan muusta henkimaailmaan liittyvästä asiasta.

Ensinnäkin. Jos pitää paikkansa, että siellä toisella puolen on meidän sielujen oikea koti, siellä on rakkautta, suurta iloa ja hyväksyntää (kuten esim. Michael Newtonin kirjoista voi päätellä, sekä kuolemanrajakokemuksia kokeneiden henkilöiden kertomuksista, näin muunmuassa), niin missä ihmeessä ne pahat henget ja saatanat sitten on? Minä kun olen käsityksessä, että niitä ei siellä "oikeassa" maailmassa ole.  Huh Tai itse asiassa, olen ollut siinä käsityksessä, ettei niitä ole laisinkaan, onko se väärä käsitys?

Toiseksi. Mikä järki meidän on inkarnoitua tänne maapallolle (Tai muuallekaan), jos siellä henkimaailmassa ollaan onnellisia, opiskellaan, luodaan, harjoitetaan rakkautta jne. Siis kertokaa nyt että MIKSI? Ei riitä vastaukseksi se, että "on osa suurempaa suunnitelmaa", koska sitten haluaisin kernaasti tietää että kuka sen suunnitelman takana on, onko suunnitelma aukoton, mihin se tähtää jne. Tai myöskään se ei riitä, että ihmisenä eläinen opettaa ja jalostaa, kasvattaa meitä kohti parempaa, koska eikö saman asian voisi hoitaa siellä jo lähtökohtaisesti hyvässä ja rakkaudellisessa ympäristössä?

Tässä on nyt jotain, mitä en ymmärrä  Undecided Ja niin kovasti haluaisin yrittää ymmärtää, luoda omalle järjelleni soveltuva selitys. Ihminen kun haluaa aina selityksiä kaikelle.

Sinulla on hienoja kysymyksiä. Valitettavasti kukaan ei taida osata antaa aukottomia vastauksia. Ei ole olemassa absoluuttista totuutta.
Hienoa, että olet aloittanut tämän antoisan keskustelun täällä ja toivon, että saat sinulle rakennusaineita omaan maailmankuvaasi. Astrofoorumi ei kuitenkaan ole kaikkein hengellisin foorumi. Kannattaisiko sinun tämän lisäksi keskustella eri uskontokuntien pappien kanssa? Myös netissä taitaa olla kristillisiä sivustoja. Löysin hiljattain mielenkiintoisen buddhalaisen keskustelufoorumin, mutta hukkasin myös. Siellä oli mielenkiintoisia keskusteluja.
Selkiytä ajatuksiasi pikkuhiljaa, ja ole valmis muuttamaan käsityksiäsi, jos joku ei tunnukaan hyvältä.
Pysy kuitenkin astrofoorumillakin kuulolla  Smiley
tallennettu
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #92 : 05.08.2014 11:10:13 »

Entäpä jos onkin niin, että meidän " henkimaailmamme", hyvä, paha, saatana, jumala, jeesus, lucifer, lilith, aatami, eeva, valo, pimeä, Michael, Gabriel ja kaikki, ovatkin itse sitä vanhaa energiaa, josta tässä nimenomaan  pitäsi päästä, jotta valo ja rakkaus pääsisi virtaamaan ja vapaus ja valo ja oikea rakkaus OLISI.
Josko ne käykin nyt kiivasta viimeaikojen taistelua olemassaolostaan? Tarviivat vastakakinasettelua ja dualismia, jotta voisivat olla olemassa, tarviivat ihmisiä, sieluja siihen.

Oikee valo ja rakkaus onkin jotain ihan muuta?


Hyvä ajatus.

Olisin taipuvainen ajattelemaan, että kuvaamasi taisto käydään henkimaailman ulkopuolella. Siis täällä ihmisen sfääreissä, alemmilla astraalitasoilla.

Jos ajatellaan, että  jokaisessa meissä on positiivisuus ja negatiivisuus, ja pelin henki on oppia voittamaan oma sisäinen negatiivisuus.
Värähtelemme tietyllä taajuudella, ja värähtelymme muuttuu tunnetilojen mukaan. Myös vanhat traumat ja kaunat laskevat värähtelyä. Kun pyrimme koti positiivisuutta värähtelymme nousee. Kun otamme yhteyden henkimaailmaan, pääsemme sille taajuudelle, jolla itse värähtelemme. Jos olemme kovin peloissamme, ahdistuneita tai muuten matalissa energioissa, saattaa ajatuksemme ja yhteytemme jäädä alemmalle astraalitasolle, jossa on nuo kiusaajat ja pelottelijat. Joidenkin ihmisten värähtely on valitettavasti vakiintunut tuolle matalammalle tasolle, jolloin he myös johdattavat etsijää "omien joukkojensa" autettavaksi. Toki heillä on aina oikeus muuttaa ajatuksensa ja pyrkiä kohti positiivisuutta.

Jos ajatellaan, että tuolla astraalitasolla olisikin samannimimen hemmo eri värähtelytaajuuksilla, niin saamme yhteyden matalavärähteiseen tai korkeavärähteiseen jumalaan lusiferiin, mikaeliin jne.

Kun olemme vakiinnuttaneet itsemme riittävän korkeaan värähtelytasoon, valo ja oikea rakkaus ON.

Voi toki olla hyvä oikopolku, jos vaan alkaa ajatella, että valo ja oikea rakkaus ON. Se ehkä nostaa oman värähtelymme alemman astraalitason henkien ohi.

Jossain vaiheessa vapaudumme tästä dualismin harhasta ja silloin meillä ei ole muuta kuin oikea valo ja rakkaus.
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5936



Profiili
« Vastaus #93 : 05.08.2014 12:23:51 »

Hmmm.
Semmonenkin ajatus, että kun meillä on se mikä on ja mistä kaikki on...niin eikö silloin ihan jokaikinen muu asia; enkelit, uskonnot, Jeesus, KAIKKI, ole vähemmän, nuorempaa, epäpuhtaamaa...Aina askeleen verran vähemmän täydellistä valoa ja rakkautta, tai ainakin mahdollisuus sen mukaan tulemiseen kasvaa.
Joten mihin sitä muuta tosiaan taritsee?!
Ihminen on täydellinen olento sellaisena kuin on, oikeutettu ja kykenevä suoraan yhteyteen "kodin" kanssa aivan itse.
Ehkä niin, että ennen on tarvittukin noita kaikkia välikäsiä, koska maapallon energiat ovat olleet niin alhaalla, että yhteys mihinkään olisi ollut aivan mahdotonta muuten, mutta nykyän onnistuu ihan yksityinen pikavuoro suoraa perille saakka?
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #94 : 05.08.2014 12:33:44 »

Kuuhilda, aivan. Voisi jopa ajatella, että nämä enkelit jne. ovat vähän kuin oman voimansa ulkoistamista. Mutta ei siinä ole mitään vikaa, hieno juttu sekin on. Kunhan luottaa itseensä tai sitten uskoo olevansa enkelten avun arvoinen tai molempia tai mitä vaan. Smiley
tallennettu
Tigerwoman
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 293


Profiili
« Vastaus #95 : 05.08.2014 15:02:21 »

Aivan.

Mutta ihmiset ovat eri vaiheessa, joten näiäkin tarvitaan. Jokainen tarvitsee varmaankin matkan alussa. Harva varmaan pystyy heti ottamaan pikavuoron perille asti.
Toisaalta voisi ajatella, että näillä on ihmisestä riippumaton paikkansa ja tehtävänsä universumissa, mutta jossain vaiheessa kiinnitämme huomiomme niihin. Joku jää kiinni Enkelijuttuihin, toinen innostuu tähtikansasta. Tarkoitus lienee päästä juuri tuohon tilaan, mistä kirjoitit.

Ehkä niin, että ennen on tarvittukin noita kaikkia välikäsiä, koska maapallon energiat ovat olleet niin alhaalla, että yhteys mihinkään olisi ollut aivan mahdotonta muuten, mutta nykyän onnistuu ihan yksityinen pikavuoro suoraa perille saakka?

Tämä oli pointtini Jeesuksen ja kirkon merkityksestä kirjoittaessani.

tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #96 : 05.08.2014 15:15:28 »

Melkosta, Ritsa.  Shocked Oot tainnut mainita muuallakin, mutta ihan hyvä että toistit.

Ave^^, juu aivoihin voi vaikuttaa sähköimpulsseilla. Joissain vaikeissa psykiatrisissa tiloissa (lamaava masennus, esimerkiksi) sähköhoito todella on käytössä tänäkin päivänä.

Sitten olen sellaistakin juorua kuullut, en sitten tiedä yhtään kuinka todenperäistä, että ihmiset, jotka ovat joskus saaneet sähköiskun, tulevat herkiksi energiakentille (koska nekin lienevät pohjimmiltaan jotain sähkömagneettista). Noh, itsekin kyllä virtapiikin pienenä saaneena, en voi ainakaan omalta kohdaltani tuota kumota.  crazy2
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5936



Profiili
« Vastaus #97 : 05.08.2014 17:29:56 »

Sähköhoito todella on käytössä tänäpäivänä, A-P-U-A.
Se, jos mikä, jättää karmeita jälkiä ihmiseen :/

En ole kuullut yhdestäkään onnistuneesta tapauksesta. ( Ellei Ritsaa nyt sitten lasketa Tongue)

Nii, ehkä ne enkelit ja muut ovat kuin tikapuita sitten, joita pitkin tavallaan kiivetä...mutta siellä on kyllä muutama pettävä poikkisahattu puola, ei voi vain porhaltaa menemään  Undecided

Ajattelisin, että noita ei tarvita niinkään ihmisen kyvyn kannalta ottaa yhteyttä kotiin, mutta niitä tarvitaan ehkä eniten sen ajatustyön ja sisäisen prosessin kanssa, jonka ihminen läpi käy etsiessään sitä minkä haluaa löytää.
Jos jonain päivänä mailma on toisenmoinen, ja tälläiset jutut ovat lapsuudesta asti itsestään selviä kaikille kaikkialla, emme enää tarvitse mitään erikoisia ja erityisiä entiteettejä, vaan voimme olla niitä enkeleitä ja yksisarvisia ja siunauksia ihan toinen toisillemme täällä.
Ihmisiä. Ihmisiä ihmiselle Smiley

Mikää visionääri ja idealisti ole ikinä ollu! Cheesy
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5936



Profiili
« Vastaus #98 : 05.08.2014 17:38:07 »

Nää on muuten asioita, jotka muistan tajunneeni lapsena aivan täysin, kaikki oli täysin itsestään selvää Smiley Ei niin, että olisin osannut selittää sitä kellekään, tiesin vain.
Maailma sitten tuli ja likasi ja peitti kaiken alleen, mutta olen onnistunut  uudelleenoppimaan sen, minkä olen aina tiennyt Smiley

Sen pystyy ymmärtämään pieni lapsikin, niin se ei oikeasti ole kovinkaan monimutkaista tai upeaa glooriaa se totuus.
Kaippa se on siellä kaiken sen suitsutuksen alla...pitää kuoria se esiin kaikesta...kun kaiken turhan poistaa, niin mitä jää?
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #99 : 05.08.2014 18:43:34 »

Kun ihmisen tieto aivoista on vielä niin minimaalista, niin tuo sähköhoito on varmaankin hieman "tiedän suunnilleen mitä olen tekemässä, tuo osa tekee tuota ja tämän pitäisi tehdä sille jotakin" -tyyppistä. No, en tiedä, en ole perehtynyt aiheeseen. Silti, ajatuksena tuo on sellainen, että onko se edes hallittavissa mitä silloin tapahtuu?

Hurja kokemus Ritsalla kyllä.

Energiakenttien sähkömagneettinen luonne voi hyvin pitää paikkansa (tai jotakin sinne päin). Harmi, että suurin osa fysiikkaa tutkivista leimaa ne huuhaaksi.
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #100 : 05.08.2014 18:53:53 »

No jos nyt vastapainoksi aiheeseen, Jeesus voi olla myös nimitys jollekin energialle tai olemukselle. Sille samalle asialle, mitä toiset nimittävät jotenkin muuten. Uskonto on aina hyvin henkilökohtainen ja kokemuksellinen asia, ei varmaankaan yhteen kirkkokuntaan kuuluvienkaan kesken löydy kahta täysin samanlaista kokemusta ja käsitystä uskosta. Tigerwomanin kommentti värähtelyistä on mielenkiintoinen, jos pohdin tuosta eteenpäin, yksilön kokemuksen näkökulmasta uskonto koostuu niistä energioista, mitä hänen ympärillään on. Hän heijastaa ja kutsuu luokseen sellaista maailmaa, sellaista kokemusta uskosta. Sellainen usko on hänelle myös se oikea, sillä se vastaa hänen energioihinsa, hänen sen hetkiseen tarpeeseensa. Jollain tapaa koen uskon ihmisen välineenä, tapana olla yhteydessä maailmankaikkeuden energioihin. Usko on se tapa, millä ihminen tätä yhteyttä ja kaikkea itselleen selittää.

Toivottavasti on ymmärrettävää juttua, pitää mennä enkä ehdi viilaamaan enempää.  :Smiley Smiley
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5936



Profiili
« Vastaus #101 : 05.08.2014 20:06:36 »

Jep.
Näin ajattelen, että Jeesus on juuri jonkunlainen ns. keinoäly, energia jonka ihmisjoukot ovat luoneet.
Sillä energiamäärällä loisi vaikka mitä.

Se "keinoäly" poikkeaa aivan täysin siitä, mikä ja kuka se Jesse oikeasti oli ja on.

tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #102 : 05.08.2014 21:50:12 »

Hyvää keskustelua.

Täytyy vielä painottaa, että nuo uhkakuvat Venäjän hyökkäyksestä olivat aiheellisia näköjään. Mutta minun ainakin oli täysin päästettävä irti siitä pelosta, koska muuten olisin saanut varmaan sydänkohtauksen. Jos kaikki me vaikka täällä foorumilla koitamme uskoa positiivisesti Ukrainan tilanteeseen, rakkaudellisimpaan mahdolliseen ratkaisuun ja näemme uutiset kiinnittymättä niihin tunteilla, niin voimme ylläpitää rakkautta ja rauhaa maassamme ja maailmassamme. Vaikka muut juoksisivat ympäriinsä julistaen sotaa. Kyllä ilman liikaa yrittämistäkin homma toimii, mutta ei se pahitteeksi ole vähän jotain tehdä omaan maailmaansakin. Smiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #103 : 06.08.2014 14:33:36 »

Jep.
Näin ajattelen, että Jeesus on juuri jonkunlainen ns. keinoäly, energia jonka ihmisjoukot ovat luoneet.
Sillä energiamäärällä loisi vaikka mitä.

Se "keinoäly" poikkeaa aivan täysin siitä, mikä ja kuka se Jesse oikeasti oli ja on.



Hmm-mm. Hassu sana tuo keinoäly, mutta joo. Mielenkiintoista.

Muuten, tarkoititko .|. tuolla keinoälyllä sitä, että luotu hahmo alkaa elää omaa elämäänsä, eli hänelle muodostuisi oma tahto (keinoäly sana jotenkin viittaa siihen)? Jos suuret massat luovat häntä, voi hänen tavallaan sanoa olevan kulkematta kenenkään yksittäisen uskovan tahdon mukaan, mutta joukkotahdon mukaan kuitenkin, eli riippuvainen olisi siitä, että häntä kokoajan luodaan. Jos usko loppuisi, loppuisiko hänen olemassaolonsa? Vai voivatko massat luoda sellaisen energian, joka jatkaa olemassaoloaan, vaikkei sitä enää aktiivisesti luotaisi?  :Smiley Onpa korkealentoista..  Grin
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #104 : 06.08.2014 14:39:15 »

Oho.. veti ihan hiljaiseksi. Keinoäly yhdistettynä sieluun. Hmmhmmhmm, hauskoja ajatuksia putkahtelee... Cool
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8
  Tulostusversio  
 
Siirry: