Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Yhteiskartan progressiot (?!)  (Luettu 2551 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« : 05.01.2006 17:01:53 »

Onko kukaan tutkinut yhteiskarttojen progressioita? Esimerkiksi kuinka kuun vaihtuminen merkeissä ja huoneissa on vaikuttanut ihmissuhteeseen? Tai aspektit, progressoidut planeetat verrattuna progekarttaan, perusmidpointkarttaan tai henk.koht.radixkarttoihin?? Oletteko huomanneet vaikutusta, tai jos näin jälkikäteen tutkii asiaa? Täytyy mennä tästä itsekin tutkimaan vähän menneisyyttä. Nykyisyydessä siis alkoi kiinnostaa kun huomasin että erään yhteiskartan progekuu on kuukauden päästä siirtymässä vesimiehestä kaloihin... ja muitakin juttuja löytyisi mutta alkaa tuntua että menee niin sekavaksi toiveajatteluksi että voi voi... Mutta kuitenkin, olis mielenkiintoista kuulla, kun tosiaan olen vieläkin progressioiden lumoissa. ja sori niille keille lupasin suomennoksia siitä kuukirjasta: tulossa on, mutta tosiaan ei oo nettiä kotoa ja olen, uskokaa tai älkää, vieläkin on-off-on kipeenä.  Tongue Sori  Cry
tallennettu
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« Vastaus #1 : 05.01.2006 18:53:40 »

hirveästi en mitään löytänyt kun tarkastelin edellistä suhdetta... toisaalta mulla on aika pitkälle hämärän peitossa jo tässä vaiheessa että mitä milloinkin tapahtui... Kuu oli kyllä kolmiossa venukseen (1,20 orbilla tosin) tapaamispäivänä. MUTTA: mielenkiintoista oli se, että kun katsoin miltä progressoitu yhteiskartta erään elämäni kannalta hyvin hyvin tärkeäksi muodostuneen ystävyyssuhteen osalta näytti silloin kun se varsinaisesti alkoi, eli kun aloitin samassa työpaikassa: Kuu ja aurinko sekunnintarkassa yhtymässä. Myös kuun siirtyminen 8. huoneesta ja härästä 9.huoneeseen ja kaksosiin tällä kartalla tapahtui juuri silloin kun yksi olennainen asia muuttui, toisin sanoen tuon ajankohdan jälkeen keskustelut eivät ole voineet olla ihan yhtä syväluotaavia ja henkilökohtaisia kuin ennen vaan ennemminkin filosofisia ja yleismaailmallisia. Kuulostaa aika uskottavalta.

Kuun ja auringon yhtymä vaikuttaisi olevan aika tärkeä juttu, koska se tapahtui näköjään myös silloin kun eräs toinen suhde alkoi. Tapaamispäivänä taasen oli voimassa kuun kolmio jupiteriin ja kuu oli näköjään 0.45 astetta sitten ohittanut radixien yhteiskartan venuksen... (5. huoneessa, muuten)

Näissä pitäis varmaan pitää aika pienet orbit, jotenkin ajattelin että korkeintaan 1,5... Nyt tuli  mieleen että olisin jostain lukenut että progressiiviset transiitit tulee voimaan vasta sillä sekunnilla. Missäköhän tuo oli (jos oli)...? Mitä mieltä olette (jos olette)?
Tai onko tässä teidän mielestänne ylipäätään järkeä? Onko tällaisesta jutusta missäänpäin nettiä tai muuta mitään?
Mutta jos teillä on aikaa niin vilkaiskaapas omia ihmissuhteitanne, kiinnostaisi kuulla!!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: