Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: mieheni kuolema  (Luettu 3329 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
a-jellona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26


Jaksan tänään.


Profiili
« : 07.10.2009 11:35:58 »

 Cry Cry :'(itkin unessani , etsin miestäni ja ekä voinut uskoa todeksi että hän on kuollut..miten ja millätavoin , ei tietoa???se että itkin kokoajan ja olin suruissani, oli pääaihe.
näin myös äitini unessa joka yritti lohduttaa ja samalla rakennutti isoa valkoista tiilitaloa, en tiedä kelle ?mutta ilmeisesti myyntiin??onko äitini ryhtymässä talokauppiaaksi?? Grin uglystupid2
sekovitsi uni mutta niin tosi tuon kuoleman suhteen että oli pakko soittaa miehelle töihin että , mitä kuuluu.... Huh
tallennettu

a-jellona
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 12.10.2009 21:11:03 »

hei, näin myös viime yönä unta että tietty tyyppi kuoli, siis tämä rapu.. ei kiva uni, mutta sain kuulla tulkinnan heti, että yleensä tuo tarkoittaa muutosta. voi olla esim henkinen muodonmuutos. jos sen nyt positiivisesti tulkitsisi, ehkä hän avautui henkisesti hieman, mutta tiedä häntä paljonko.. onneksi ei tainnut olla paha enneuni. minäkin meinasin soittaa hänelle, hei haloo, onko pakko olla viikko hiljaa, näin jo unen että kuolit!

talo kuvastaa minää, eli parhaimmillaan tulkittuna äitisi ehkä rakentaa isoa valkoista henkistä minää ja mieskin etenee, kasvaa, muuttuu +
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 12.10.2009 23:43:21 »

Tässä joitakin selityksiä unisymboleille, tuo talohan tuossa tulikin jo selitettyä!

KUOLEMA
Kuolema unissasi varoittaa sinua siitä, että jokin henkilö vetää sinua negatiivisuuteen tai liikut itse väärässä seurassa. Saatat kärsiä materiaalista menetystä. Tämä uni saattaa olla myös avuksi yrittäessäsi käsitellä poisnukkuneiden rakkaittesi aiheuttamia tunteita.
Jos näet unta henkilöstä, joka on ollut kauan kuolleena, se symboloi, että jokin ihmissuhde tai tilanne elämässäsi on yhtä kuin tuo kuollut henkilö. Sinun on parasta päästää siitä irti ja lopettaa se.
Jos näet kuolleita vanhempiasi tai puhut heille, saatat pelätä vanhempiesi menettämistä tai käsittelet yhä heidän kuolemaansa. Haluat ehkä sanoa heille vielä viimeiset hyvästit.
Kuolleet sisarukset, sukulaiset tai ystävät, jotka ovat elossa unessasi, kertovat että kaipaat heitä ja yrität herättää henkiin niitä kokemuksia,joita teillä oli.
Kannattaa myös muistaa, että kuolleet henkilöt voivat ottaa meihin yhteytt henkimaailman tasolta nukkuessamme, jolloin päivätietoisuutemme (järki/ego) ei ole tiellä.

KUOLLA

Jos kuolet unessasi, se merkitsee sisäisiä muutoksia, transformaatiota, itsensä löytämistä ja positiivista kehitystä elämässäsi. Vaikka tällaiset unet saattavat nostaa pintaan pelkoa ja ahdistusta, ovat ne yleensä merkitykseltään hyvin positiivisia. Varsnkin jos itse kuolet unessa sinua odottavat suuret mahdollisuudet. Suuntaat kohti uutta jättäen menneisyytesi taaksesi. Tällaiset tapahtumat eivät välttämättä sisällä mitään negatiivisia seikkoja. Metaforisesti kuolema voidaan nähdä loppuna vanhoille tavoillesi ja ajatuksillesi. Kuolema ei siis aina merkitse kirjaimellisesti fyysistä kuolemaa, vaan loppua jollekin ajanjaksolle/tavalle/tunteelle/ajatuksille jne.
Pahassa tapauksessa oma kuolema unessa voi kertoa siitä, että sinulla on kivuilaita ihmissuhteita tai käytöksesi on tuhoavaa ja epäterveellistä. Saatat tuntea olosi masentuneeksi tai tukahdetuksi, joko itsesi tai toisen henkilön toimesta elämässäsi.
Saatat myös yrittää paeta vastuuta ja epämukavia tilanteita.
Jos joku muu kuolee unessasi, se kertoo, että tunteesi tuota henkilö kohtaan ovat kuolleet tai suhteesi tuohon ihmieen saattaa loppua.

KYYNELEET
Jos kyynelehdit unessasi, elämässäsi on meneillään paranemisprosessi. Kyyneleet symboloivat myötätuntoa, emotionaalista paranemista ja henkistä puhdistautumista. Vaihtoehtoisesti kyyneleet voivat viestittää kivusta.
Jos joku toinen kyynelehtii, sinua kehotetaan miettimään tekojasi ja sitä, kuinka ne vaikuttavat toisiin.
Jos näet yksittäisen kuuneleen unessasi, sinua kehotetaan muistamaan jokin vanha viisaus, jonka olet oppinut.

ITKU/ITKEÄ
Jos itket unessasi, vapaudut parhaillaan jostain negatiivisesta tunnetilasta, joka vaivaa sinua päivätietoisuudessasi. Unesi on keino saada aikaan tunnetasapaino ja päästää turvallisesti ulos pelko ja turhautuminen. Nukkuessamme tunteiden suojakilpemme ei ole päällä ja siksi negatiivisten tunteiden ulostuleminen unen aikana on helpompaa.
Jos joku muu itkee unessasi, saatat heijastaa omia tuntemuksiasi johonkuhun toiseen. Jos et itke päivätietoisuudessasi, ehkä toisen itku auttaa sinua itkemään.
Jos heräät itkien, pintaasi nousee tukahdetuttua tuskaa tai aikaisempi trauma. Et pysty enää pidättelemään tunteita sisälläsi. Sinun täytyy hoitaa ne jatkaaksesi eteenpäin.
Jos kukaan ei unessa vastaa itkuusi/huutoosi, kuvastaa se avuttomuuttasi, hankaluuksia ja turhautumistasi yrittäessäsi kommunikoida toisien kanssa. Sinusta tuntuu kuin puhuisit kuuroille korville. Unesi saattaa kehottaa sinua puhumaan selkeämmin ja työskentelemään kovemmin, jotta asiasi tulisi kuulluksi.
tallennettu
a-jellona
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26


Jaksan tänään.


Profiili
« Vastaus #3 : 18.10.2009 20:26:39 »

 :)kiitos kovasti vastauksista.tavallaan pitää paikkansa..
miten muuten leijona joka on nousevalta merkiltään skorpioni tulee toimeen skorpionin kanssa?ja pitääköhän tää paikkansa että toisesta vaistoaa että jos se on tehnyt tuhmia,no nyt eksyin aiheesta..mutta kiitos
tallennettu

a-jellona
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: