Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uriel - Luonnon ja eläinkunnan siunaamiseksi  (Luettu 2064 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 28.12.2007 02:36:54 »

URIELIN VIESTI - LUONNON JA ELÄINKUNNAN SIUNAAMISEKSI
 
Rakkaat lapset, ei ole mitään sen tärkeämpää kuin kääntyä hetkeksi sisäänpäin, katsoa omaan sydämeenne ja ryhtyä sen mukana laulamaan tätä ihanaa sanomaa, jonka teille välitän. Olemme jälleen tulleet siihen ajankohtaan vuodessa, jolloin pitäisi olla hyvinkin rauhallista ja ottaa todellakin aikaa itsellenne. Kun minä teitä katson, niin kyllä tuo taitaa olla ihan päin vastoin monien kohdalla. Sitäkin suuremmalla syyllä koettakaa ottaa omaa aikaa itsellenne ja olkaa hetki paikallanne.
 
Teistä niin monille on annettu ihania ystäviä eläinten muodossa. Nämä olennot on lähetetty teille suurella tarkoituksella, he ovat tuomassa teille rakkautta ja rauhaa, sitä seesteisyyttä mitä tämä maapallo kaipaa. Minä haluaisin sanoa, kiittäkää tänä jouluna noita olentoja heidän olemassaolostaan! Kiittäkää ja kunnioittakaa heitä niin kuin he kunnioittavat ja rakastavat teitä. Eläinten suurin tarkoitus on opettaa teidät ihmiset rakastamaan itseänne,
kuten he teitä rakastavat, pyyteettömästi.
 
Me näemme kuitenkin hyvin paljon erilaisia asioita tapahtuvan näille ihanille olennoille niin kodeissa kuin luonnossakin. Tapahtuu paljon asioita, joihin te siellä maan päällä voitte vaikuttaa olemalla rohkeita ja ottamalla kantaa. Lähettäkää rakkauden valoa ja energiaa niille, jotka kärsivät turhaan ja varsinkin heille, jotka sitä
kärsimystä aiheuttavat. Te voitte vaikuttaa rakastamalla, vain ja ainoastaan rakkauden voima on niin suuri, että se saa julmuuden loppumaan. Rakkaus on se kannanotto, jota teiltä odotetaan.
 
Lähettäkää valoa niihin paikkoihin, joihin tiedätte sitä tarvittavan. Seuraavana vuonna tulee moni asia muuttumaan. Suuri joukko ihmisiä tulee muuttamaan asioita maan päällä. Moni tulee valitsemaan elämässään uuden suunnan ja lähtee seuraamaan sydämensä ääntä. Tässä yhteydessä tarkoitan luontoa ja eläimiä. Nämä ihmiset tulevat tekemään globaalisti erittäin merkittäviä asioita luonnon ja eläinten puolesta. Hyvin monet järjestöt eläinten ja luonnon parissa tulevat kokemaan muutoksia, alkaa uusi aikakausi.
 
Kaikkinainen asioiden vastustaminen lakkaa tai vähenee, aletaan puhua paremman tulevaisuuden puolesta. Vastustamalla tai väkivallalla ikävät asiat vain lisääntyvät, ne suorastaan takertuvat teihin. Nähkää uudenlainen lähestymistapa ja lopettakaa kaikkinainen protestointi tai väkivaltainen lähestyminen asioihin. Eläimet tai luonto eivät halua teidän kokevat asioita muuten kuin kauneuden ja hyvyyden kautta.
 
Vuoden 2008 alussa tulee tietoisuuteenne vielä jonkin verran ikäviä uutisia, jotka koskevat luontoa ja eläinkuntaa, mutta älkää olko näistä huolissanne tai jääkö suremaan niitä. Ne tulevat herättämään huomiota ja tietoisuuden taso tulee kasvamaan näiden tapahtumien myötä, ja kasvava joukko ihmisiä ryhtyy tekemään maata parantavia tekoja.
 
Kaikki tulee menemään juuri niin kuin on parasta ja teistä jokainen voi olla mukana auttamassa, jos ei muuten niin ajatuksen tasolla. Tämä on yhtä voimallista kuin mukana oleminen fyysisesti!
 
Te olette kaikki siunattuja olentoja, me rakastamme teitä hyvin suuresti, puhun nyt monien puolesta en vain omastani. Jokainen teistä on turvassa, ja omilla ajatuksillanne te luotte ympäristönne. Rakastakaa jokaista luontokappaletta ja itseänne, se on alku kaikelle.
 
Rakkaudella, Uriel yhdessä maailmankaikkeuden kanssa teidän luonanne tässä hetkessä.
 
Ihanaa Joulua ja Siunausta vuodelle 2008
Maiccu

www.animalstalk.fi
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: