Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: [enkku] Kahvilla eroon osasta selluliittia?  (Luettu 2302 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« : 22.09.2012 15:25:14 »


http://www.foxnews.com/health/2012/09/20/do-this-with-coffee-say-goodbye-to-cellulite/?intcmp=obnetwork

Google translator käännös:

Onko tämä kahvia, sano hyvästit selluliittia

Elizabeth Narins

Julkaistu 21 syyskuu 2012

Naisten terveys

    AnotherCellulite.JPG

Se ei ole aina helppoa olla kaunis, ja jotkut naiset-köh, jotkut naisten terveys Facebook fanit-mennä paljon vaivaa parantaa mitä heidän Mamas antoi "minulle.

Itse asiassa, kun pyysimme faneja jakamaan oudoin kauneus temppuja, he kertoivat meille laskemisesta kookosöljy niiden hiukset, taikapähkinää niiden silmissä, suihkussa jääkylmässä vedessä, soveltamalla aspiriinia kasvo ja slathering huulirasva heidän bikinit linjat.

YHTEENVETO

    Sekoitetaan 1/4 kupillinen kahvia 3 rkl kuumaa vettä ja anna seoksen seistä 10 minuuttia imeä vettä ja tahnan muodostamiseksi.
    Sitten sekoita 2 rkl oliiviöljyä auttaa sitomaan jauhaa.
    Puhdistaa ongelmakohdat lämmin suihku, sammuta vedellä ja levitä pensaikkoa hierovat liikkein kahdesta neljään minuuttia kädet tai pesulappu.
    Huuhtele lämpimällä vedellä poistaa kaikki perusteilla sitten kuivaa ja kosteuttaa haluttaessa.

 

Ei ole yllättävää, ajattelimme joitakin näistä vinkkejä kuulosti hullu ... kunnes kysyimme Naisten terveys luonnollisen kauneuden asiantuntija Renée Loux paljastaa ovatko ne todella toimivat. Tällä viikolla rajat sormet selvittää: Onko kahvi jauhaa sileä pois selluliittia?

Renée toteamusta: Tämä hoito voi olla kohtalaisen tehokkaita.

Kokeile tuoretta kahvia maksimoida hyödyt, koska se on enemmän antioksidantteja ja kofeiinia kuin käytettyjen kahvinporot.

Kokeile tätä kahvin jauhaa cocktail: Sekoita 1/4 cup kahvia 3 rkl kuumaa vettä ja anna seoksen seistä 10 minuuttia imeä vettä ja muodostaa tahnan.

Sitten sekoita 2 rkl oliiviöljyä auttaa sitomaan jauhaa. (Tämä helpottaa levitä, ja tarjota extra kosteuttava vaikutus.) Puhdistaa ongelmakohdat lämmin suihku, sammuta vedellä ja levitä pensaikkoa hierovat liikkein kahdesta neljään minuuttia kädet tai pesulappu.

Huuhtele lämpimällä vedellä poistaa kaikki perusteilla sitten kuivaa ja kosteuttaa haluttaessa.

Miten se toimii: kofeiini ja antioksidantit kahvi ovat kohtalaisen tehokkaita poistamaan ulkonäkö selluliittia lyhyellä aikavälillä. Kuten nautintoaine, kofeiinia kahvin laajentaa verisuonia, mikä tilapäisesti sävyt ja kiristää kudoksen. Plus, se parantaa verenkiertoa ja vähentää veden kerääntymistä, jotka molemmat voivat myös auttaa tasoittamaan rumpled ulkonäöstä selluliittia. Antioksidantit kahvi voi auttaa vapauttamaan myrkkyjä, joka ei ole ainoastaan ​​hyödyllinen selluliittia, mutta terveen ihon yleensä.
Uutta! Katso vaihtoehtoiset käännökset ja muokkaa niitä klikkaamalla yllä olevaa tekstiä. Hylkää
Google Translate for Business:Kääntäjän työkalupakkiVerkkosivustojen kääntäjäGlobal Market Finder
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: