Sivuja: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 638067 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #600 : 14.06.2009 14:12:26 »

-- Pelastaja jota olette odottaneet, olette te. -- Olette jo "ylösnousemassa", kuten sitä kutsutaan. -- Kukaan ei tule pelastamaan teitä. --

Tämä oli ilmeisesti jostain kanavoinnista, vai ihanko itse kirjoitat "te"-muodossa...? laugh

Ihan kyllä järkeenkäypää tekstiä, kuka sitten kertoja lieneekin. Mutta jos näin on, niin ei kyllä hyvältä näytä. Eli mikään ei edelleenkään muutu, jos se tästä ihmiskunnasta on kiinni. Anteeksi nyt vaan kaikki optimistit. En vaan jaksa keksiä miten me ahneet, negatiivista valtaa hamuavat, välinpitämättömät ihmiset oikein muuttaisimme käsityksiämme itsestämme + maailmasta. Vaan eipä sitä tiedä, jos tässä ajassa sittenkin on jotain ajatuksia laajentavaa, toivotaan ainakin.

Maya-kalenterista vielä. Olen nyt puskenut sitä Jose Arguellesin kirjaa eteenpäin. Ennen kirjan lukemista minulla oli jonkinlainen mielikuva siitä, mitä sana harmoninen tarkoittaa, mutta ei ole enää. Sanakirjakaan ei valtavasti auttanut. No ehkä pärjään ilmankin sitä käsitettä. Kirjassa kaikki tuntuu olevan jotenkin värähtelevää, resonoivaa tai sykkivää. Minusta se on hieman levotonta. Jossain kohdin Zolkin mainittiin 'värähteleväksi näppäimistöksi'; itse en kyllä näppikseeni vibraattoria asentaisi.

Se on kyllä hyvin mielenkiintoista, että on joku systeemi (se kalenteri siis), jolla voidaan tutkailla jotain kosmisia energioita. Hämmentävää siinä on se, että miten ihmeessä galaktiset rytmit (jos tällaista termiä voidaan käyttää) on tahdistettu prikulleen Maapallon vuorokausirytmiin. Shocked  Minusta joko koko ajatus on täyttä häränkakkaa, tai sitten universumi on todella paljon ihmeellisempi kuin kuvittelinkaan! Alan pikkuhiljaa kallistua jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #601 : 14.06.2009 14:20:37 »

minun on jopa helpompi uskoa että kansojen väliset asiat helpottavat pikemmin kuin henkilökohtaiset.. vai olisiko samasta asiasta kyse??

jos aina on kyse sielujen välisestä tilanteesta ja siitä, että kaikki on yhtä, ja mitä kaikkea onkaan kehittynyt tämän asian välille.. kansallisuuseroja, sukupuolieroja, ikäeroja, uskomuseroja..

no sittenpä sen näkee..

kaikki voivat omalta kohdaltaan katsoa, missä huomaavat lisäävänsä eroja, missä nähdään ykseyttä..
« Viimeksi muokattu: 14.06.2009 14:22:23 kirjoittanut ^Conchenn^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6584


Profiili WWW
« Vastaus #602 : 14.06.2009 14:56:13 »

nousukuu
http://www.etymonline.com/
put there word harmony and philharmony orchestra plays quite nice together..
ja niin päin, että maa "tottelee" galaktista tahtia eikä toisin päin
tallennettu
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #603 : 14.06.2009 15:18:57 »

http://www.etymonline.com/
ja niin päin, että maa "tottelee" galaktista tahtia eikä toisin päin

Hmm juu, kyllä tuohon musiikkitermiin jo törmäsinkin. Ehkäpä se muuten Tzolkinin yhteydessä tarkoittaa vain sitä, että tuota 'harmonista moduulia' käytetään myös kerrannaisten tarkasteluun? No täytyy opiskella tarkemmin. On niin erilainen se ajattelutapa heillä, ettei ihan helposti aukene. Enkä myöskään halua antaa hienojen sanojen johtaa harhaan, mikä riski kyseistä kirjaa lukiessa on suuri. Sitten on myös sana 'moduuli', jolla on niin monta tarkoitusta että sitä ei edes kannata lähteä miettimään.

Niin no, toki minäkin näen sen niinpäin, että Maa tässä on enemmän vastaanottavana osapuolena. Meinaan vaan sitä, että mitenkähän tuo tahdistus on hoidettu muilla taivaankappaleilla? Ehkä se on jokaisella se paikalllinen vuorokausi, eli MC:n kierto keskustähden suhteen. Vaikka se lienee jokaisella planeetalla ainutlaatuinen mitta. Ehkä aika ei ole kaikkialla siinä suhteessa samanlaista.
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6584


Profiili WWW
« Vastaus #604 : 14.06.2009 15:34:47 »

Minä en ole tutustunut tuohon kirjaan, heitin van lonkalta tuon linkin, se kun laajentaa näitä sanoista syntyneitä mielikuvia..
Ja aikahan  meillä Suomessa varsinkin rytmittyy vuodenaikojen mukaan,
luonnonkiertokulun mukaan, ja tuon vuorokausirytmin mukaan.
Eikös se niillä maijoilla perustunut hyvinkin venuksen rytmiin?
Maapallolla venuksella keholliseen muotoon?
Ja ite aattelen ajan määritelmää täällä maapallolla  kuu:n ja  aurinko:n välisenä suhteena.
Kuu on välikappaleena auringon energian ja maan välillä ja "säätelee" sitä aikaa.
Ja mistähän minulle on jäänyt mieleen, että tuon kalenterin loppua perusteltiin sillä, että
"enää ei synny auringon lapsia" ja siksi "aika" loppuu.
Ei tule keholliseen muotoon maan päälle? venus
Vai mitä se tarkoittaa?
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6584


Profiili WWW
« Vastaus #605 : 14.06.2009 15:42:09 »

sanasta vuoro-kausi tai kuuhun liittyen vuoro-vesi tulee mieleen sana -turn-,
turn around every now and then,
ja  vertex kartalla
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #606 : 15.06.2009 10:27:58 »

Taurus the bull was from 4300 BC to 2150 BC
Aries 2150 BC to 1 AD moses born february or march 1391 bc
Pisces 1 AD to 2150 AD
Aquarius 2150 AD to 4300 AD

End of the world comes from mathew 28:20
I will be with you even to the end of the world. But in the King James Version world is a mistranslation among many mistranslations it should be Aeon which means age. So the current age of Pisces which we are currently in 1 AD to 2,150 AD will move into Aquarius 2,150 AD to 4300 AD. Just thought I would give you a primer so that you can study the origins of the faith you have chosen. Take care and Tashi Delek.

Tassa yksi nakemys
tallennettu
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #607 : 15.06.2009 12:49:42 »

Mitä tapahtuu?


Me kaikki kovin pähkäilemme tätä 2012 asiaa, pohdimme ja mietimme ja kovin kauas itsestämme joudumme. Kaikki vastaukset löytyvät kuitenkin tässä ja nyt. Nyt eikä 15. päivä, eikä 2012  Wink Odottelemmeko vain nämä vuodet täällä, mitä sitten 21.12.2012 tapahtuu, vai päätämmekö muuttua itse, NYT?

Kaikki muutos maailmassa alkaa kuitenkin itsestämme, sisältämme. Muuttuuko maailma koskaan, jos ei oma näkemyksemme maailmasta muutu? Muuttuuko meininki myöskään, jos emme itse muuta OMAA elämäämme ja suhtautumistamme siihen? Tuleeko se ahaa -elämys, ymmärtämys ja rakkaus jostain itsemme ulkopuolelta, nouseeko tietoisuutemme jos emme sitä ITSE nosta? Voisiko joku jopa ajatella, ettei tässä itse tarvitse mitään tehdä, kun kaikki tapahtuu automaattisesti ilman omaa panosta silloin talvipäivänseisauksen 2012 aikaan?

Hmm, jännää...
tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
Veskari-83
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 289


Inner peace is found through passion


Profiili
« Vastaus #608 : 15.06.2009 13:04:49 »

Periaatteessa yks veikkaus ton suhteen että "tarvitseeko meidän itse tehdä mitään", niin luultavasti joo ja ei. Tarkoittaen periaatteessa sitä, että tarvitsiko meidän silloin miljuunia vuosia sitten tehdä mitään, että älysimme tulla ulos luolista ja alkaa katselemaan "autuaampia metsästysmaita"? Luulen, että jokin "pakottava tarve" meidät ajoi ulos (jos nyt edes koskaan olimme siellä, tai voihan se paikka olla puukin, mutta itse en usko periytymiseemme apinoista, mut se onkin jo toinen tarina). Ehkä samalla tavalla tietoisuustasomme nousee "itsestään" ja alamme tuntea tarvetta tehdä asioita toisin? Ei voi tietää, ennen kuin asiat ovat jo tapahtuneet.. Parasta olisi, jos tämän älykkyyden ja tietoisuuden kehityttyä eteenpäin älyäisimme lopettaa turhan sotimisen (vrt. rakastelu neitsyyden puolesta on sama kuin sotiminen rauhan puolesta), ehkä tämä on se kriittinen piste, jolloin huomaamme että vain puhaltamalla yhteen hiileen pystymme kehittymään kansakuntana ja saavuttamaan uusia päämääriä. Eipä tässä paljon muuta voi nyt toistaiseksi, kuin kehittää itseään niin henkisesti kuin fyysisesti ja odotella mitä tuleman pitää...
tallennettu

aurinko vesimies (4. huone)
nousu vaaka
venus vesimies (5.huone)
kuu oinas (8.huone)
Kuunsolmu rapu (10.huone)

"Esiinnyt naismaailmassa itsevarmana ja haluttuna miehenä, jota ei kuka tahansa nappaa mukaansa ja etsit koko ajan naista, joka mitään kyselemättä vain ottaisi sinut.
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #609 : 16.06.2009 16:16:35 »

Löysin tällaisen kirjakatsauksen: http://www.netikka.net/mpeltonen/tzolkin.htm

Aika kovaa kritiikkiä siinä on, osin aiheellistakin, mutta saa hyvän käsityksen kirjasta jos ei itse jaksa koko kirjaa lukea.

Sitten on eräs suuri kysymys. Mistä on päätelty meidän kalenterin ja maya-kalenterin välinen yhteys? Toisin sanoen se, milloin maya-kalenteri alkoi meidän kalenterin mukaan. Eli milloin suuri sykli päättyy.

Tästähän on monia versioita. Esim. Callemanin mukaan sykli päättyy 28.10.2011. Tällaistakin teosta lueskelin jokin aika sitten: Mayamaa : muinaisten mayojen maailmaa tämän päivän ihmiselle / Jyrki K. Talvitie, Juha Hiltunen. Siinä (jos en nyt ihan väärin muista) kerrottiin, että joku oli siirtänyt maya-kalenteria n. 250 vuotta (!) taaksepäin verrattuna tähän yleisimmin käytettyyn. Ongelmana on se, ettei ole eurooppalaisten ja mayojen yhteisiä tapahtumia, joista kalentereiden yhteyden voisi päätellä.

Jos jollakulla enemmän asiaan perehtyneellä on tietoa/linkkiä siitä, mistä tämä 2012 loppuva versio oikein on päätelty, niin mielellään kuulisin. Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #610 : 19.06.2009 11:29:37 »

Voitte lakata pelaamasta peliä koska tahansa haluatte. Voitte päättää palata Kotiin ja teille avautuu ovi, joka päästää teidät "ulos" maaplaneetalta. Jos kuitenkin päätätte ohittaa tällaisen oven ja sanotte jäävänne sen sijaan, värähtelynne muuttuu hyvin, hyvin nopeasti.   Kiss
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
sensei1
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 12


Profiili
« Vastaus #611 : 19.06.2009 11:38:50 »

Tämän sivun(alhaalla) kun selaa noin puoleen väliin, niin tulee jotain juttua 2012-merkeistä... Jopa merkkien mukaan on mahdollista, että Quetzalcoatl palaisi/saapuisi 2012 Englantiin?
Kuitenkin jo vanhoissa mayojen teksteissä luki, että Quetzalcoatl lupasi palata ennen kuin lähti...

Katellaan mitä tapahtuu, kuitenkin muutos on mielestäni välttämätön(kun katsoo maailman  tilannetta ym).

Tässä on linkki: http://cropcirclemeanings.blogspot.com/
« Viimeksi muokattu: 20.06.2009 11:38:45 kirjoittanut marttim » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #612 : 19.06.2009 11:41:06 »

eikös ole tulkittu että Kristus palaa yleisenä tietoisuutena..

mutta vanhalta ja raskaalta on systeemi alkanut tuntua, vapaat tahdot, verhot ja harhat, erillisyydet jne..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #613 : 23.06.2009 15:50:35 »

Hei taas, nyt löysin oikeat hakusanat eli "maya calendar correlation". Tällainen tuli heti ekana: http://www.hermetic.ch/cal_stud/maya/chap2.htm

En vielä lukenut kokonaan, mutta jo alusta käy selville, että eurooppalaisen ja mayojen kalentereiden yhteys ei ole tiedossa.

Talvitien kirjassa tästä tosiaankin on myös juttua (kävin uudestaan vilkaisemassa kirjastossa). Eurooppalaisten saapuessa silloiset mayat kyllä käyttivät samaa ajanlaskua, mutta valitettavasti vain ns. lyhyttä ajanlaskua, jonka sykli on jotain 250 vuotta. Yhteys tiedetään siis tuossa lyhyessä syklissä, muttei sitä, mihin sykliin se eurooppalaisten saapuminen kuuluu pitkässä ajanlaskussa.

Hmm, mistähän se Callemanin tulos sitten tulee...? Huh  Sehän poikkeaa vain jotain 1 vuoden tästä yleisimmin käytetystä.
tallennettu
mammam
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 15



Profiili
« Vastaus #614 : 22.07.2009 20:30:09 »

Hei ! Liityn tähän mielenkiintoisen aiheen pohdiskeluun. Minua on kovasti itseäni tuo mietityttänyt ja kiinnostaa. Mitäs mieltä olette muuten nyt tänään olleesta auringon pimennyksestä.

Mielestäni ilmassa on jotain varautunutta ja maailma suoraan sanottuna menossa ihan sekaisin..
tallennettu

aurinko- neitsyt

nouseva rapu
kuu vesimies

merkurius vaa'ssa
venus skorpionissa
mars neitsyessä
Sivuja: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: