Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 59
76  Astro special / Astro special / Vs: Saros syklit : 13.11.2023 16:26:00
Kiitos vinkistä! Smiley Tuota kirjaa en löytänyt kirjastosta, mutta verkkokaupasta löytyi niin tulee nyt ihan omaan kirjahyllyyn.  coolsmiley

Jos olette löytäneet oman syklinne ja olette huomanneet sen vaikutuksen jotenkin niin kertokaa kokemuksia.
77  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 13.11.2023 16:23:27
Tää  jousimies alkaa vähitellen valmistautua synttäreihin ja mietin minkälainen kakku Smiley + sitten kun on mun synttärit niin voi miettiä jo pikkujoulujuttuja, glögiä ja joulutorttuja ym.

Päätin nyt ottaa positiivisen asenteen tähän marraskuuhun, ei tästä muuten selviä  coolsmiley
78  Astro special / Astro special / Saros syklit : 11.11.2023 13:38:47
Olen viime aikoina törmännyt tällaiseen käsitteeseen kuin Saros sykli. Tämä liittyy pimennyksiin, jotka menevät jonkinlaisen syklin mukaan (Saros sykli) ja näiden avulla on astronomiassa ennakoitu tulevia pimennyksiä ja näiden syklien avulla niitä on voinut laskea ihan monen sadan vuoden jaksoja tulevaisuuteen. Jokainen on siis syntynyt jonkin Saros syklin aikana. Nämä menevät n. 18 vuoden sykleissä ja toden totta kun omaa sykliä selvitin niin ne vuodet mitä siinä mainittiin oli merkittäviä.

Sitä nyt vaan mietin että katsotaanko tämä sykli siis syntymää edeltävästä pimennyksestä vai ensimmäinen pimennys syntymän jälkeen? Siinä on aika iso ero. Jotenkin tuon syntymänjälkeisen pimennyksen syklit osui paremmin merkityksellisiin vuosiin, mutta tämä on mielenkiintoinen aihe. Tietääkö joku tästä enemmän?

Ainakin tällä sivustolla voi etsiä omaa sykliään.

https://mooncalendar.astro-seek.com/solar-and-lunar-eclipses-2023
79  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 11.11.2023 00:51:51
Öljyonnettomuus kylpyammeessa  Grin ja nauroin ihan kippurassa tota pupu paitaa  2funny

Kiitos nuo piristi. Itsellä ollut ihan samanlainen fiilis koko marraskuun alun. Tää on tosi paha aika ja kaikki mikä vähän piristää on positiivista. Nyt tietysti piristää perjantai ja edessä oleva viikonloppu
80  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 08.11.2023 13:58:38
Media on keksinyt hyvän kulman tähän päivään. Koska osaa verouutisointi ärsyttää, korostavat sitä miten paljon veroja jotkut maksavat niin sitten on ikään kuin moraalinen oikeus uutisoida kuka tienasi mitäkin  angel Tuopa tosiaan jotain väriä elämään tämän harmaan marraskuun keskellä  Grin
81  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 28.10.2023 11:33:15
Sai nukkua melkein 10 tuntia  smitten
82  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 24.10.2023 09:14:22
Elwyn, kuulostaa, että sulla on jännittävät ajat menossa  Smiley Melkoinen osuma sun  vaaka stelliumiin tuolla auringonpimennyksellä! Ja vaikuttaa vielä puoli vuotta, seuraavaan pimennykseen asti.

Edelleen eletään pimennysten välistä aikaa. Eilen illalla  aurinko vaihtui  skorpioni se on kyllä jo loppusyksyn alun merkki. Alkuja ja loppuja, ne kai sopii  skorpioni teemaan.
83  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 24.10.2023 08:33:42
Elwyn ehti ensin, RIP Aira Samulin.

Aira oli syntynyt 27.2.1927 ja kuoli 23.10.2023, en ole numerologia asiantuntija, mutta jotenkin nuo päivämäärät pisti silmään. Mikä symmetria.
84  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 10.10.2023 12:26:46
Tänään pluto on pysähtyneenä ja kääntyy huomenna etenemään pitkän perääntymisjakson jälkeen.  pluto pysähtyneenä on aika voimakas ilmiö ja jotenkin energioissa on jotain painostavaa eikä tarvitse kuin katsoa uutisia niin tietää, että ei edes kuvittele.

14.10. on uudenkuun auringonpimennys 21 astetta  vaaka oppositiossa  kuunsolmu joka taas on  aspect_squ pluto

Että aikamoiset planeettakuviot aloittaa pimennysjakson. Kuunpimennys on sitten 28.10. 5 astetta  harka

Osuuko teillä nuo kuviot johonkin tärkeään kohtaan omalla kartalla? Koska tämä on  kuu aihe ja  kuunsolmu on aika lähellä sitä niin vielä muutama sana tuosta kuunsolmulinjasta. Se vaihtui juuri  vaaka oinas akselille ja ihmissuhteet nousee pinnalle tuon  vaaka kuunalasolmun kautta. Olen itse hämmästellyt, että olen miettinyt ihmisiä, joista en ole kuullut pitkään aikaan ja muutenkin ihmissuhteet on ollu pohdinnassa tavallista enemmän. En tiedä liittyykö osaltaan siihen, että mulla on progekuu  vaaka , tosin 6 astetta, että ei osu näihin tämän hetken kuunsolmulinjoihin.

Tällä hetkellä  kuu 28  leijona eli muutaman tunnin vielä leijonassa ennen kuin illalla vaihtuu  kuu neitsyt
85  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 07.10.2023 11:52:15
Taas unia

ajoin polkupyörällä ja tuli sellainen korkea kynnys. Ei katukivetys vaan sellanen niinku asfaltti olis haljennu ja kohonnu. Pääsin siitä pyörällä yli, mutta yhtäkkiä tajuan, että edessä on vettä. Tipun pyöräni kanssa jonkinlaiseen isoon uima-altaaseen ja tunnen kuinka se pyörä vetää mua pohjaan. En tiedä miksi pidän edelleen siitä pyörästä kiinni. En edes muista miten tuo päättyi, jos olen herännyt tuon unen jälkeen niin en muista siitä heräämisestä mitään. Vai onko uni vain jatkunut jostain toisesta kohtaa? Niinku unilla on joskus tapana, mutta voisi kuvitella, että tuollaiseen uneen heräisi. Toisessakin unessa oli uima-allas ja mun vaatteet oli märät, mutta en ollut altaassa vaan kannoin lasta siinä altaan vieressä.
86  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 04.10.2023 22:07:41
Olipa tosi kiva kolumni ja olen ihan samaa mieltä. Suomessa ihan liikaa korostetaan arkea ja pidetään hienosteluna, jos haluaa kohottaa jotain yksittäistä hetkeä. Tuosta kolumnista tuli kyllä niin  venus vibat. Kauneus, estetiikka ja arvot.

Siitä puheen ollen myös minun mielestä on parasta kauniit asiat. Ostin uudet farkut, joissa on vähän bling bling elementtiä ja ostin kynän. Kyllä, erityisen hienon kynän. Erittäin kauniiden asioiden arvostuksen ja yksityiskohtien ytimessä siis ollaan  Kiss
87  Astro special / Astro special / Vs: Viimeisin oivalluksesi astrologiaan liittyen : 24.08.2023 12:50:57
Olen niin tyytyväinen kun  aurinko siirtyi  neitsyt en tiedä miksi tulimerkkinä  leijona aika ei ole minun suosikki.

Siitä johduin miettimään karttani täynnä olevaa 6 huonetta. Sehän on  neitsyt huone ja vaikka minulla on merkkinä  jousimies vahva niin uskon, että tuo huonepainotus tuo tiettyä  neitsyt vaikutusta. Toisaalta  uranus on merkittävässä roolissa kun se on osa stelliumia, sikäli  vesimies vaikutteita on myös. ja  kuu on  kalat mutta  vesimies 11. huoneessa.

Että pohdin kumpi sitten loppujen lopuksi on merkittävämpi: huonesijainti vai merkki?
88  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 24.08.2023 12:44:44
https://www.is.fi/menaiset/vapaalla/art-2000009791138.html

Tulin tästä jutusta ja näistä nuorista niin hyvällä tuulelle. Ihan mahtava idea ja hyvä matkakohde  Smiley

Nuo jutun tytöt ovat alaikäisiä, joten kotimaan kohde sikälikin järkevä, mutta itse tällä hetkellä vähän tuskailen matkailun kanssa, kun toisaalta tykkään matkustaa, mutta lentämisen päästöt ahdistaa. Olen jo lentänyt pari kertaa tänä vuonna. Pitäisi ehkä jatkossa tutkia paremmin mitä vaihtoehtoja olisi maata pitkin reissata. Luin juuri uudesta bussifirmasta, joka ajaa Vaasasta Puolaan asti. Siinä olisi seikkailua  Cheesy Tosin Puolan liikenne hirvittää  Shocked
89  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto III : 17.08.2023 12:38:08
Uusikuu oli eilen 23 leijona

kuinka olla, osui minulla 4.huoneeseen ja kyllä nyt on kotiasiat pinnalla. Ja pinna kireällä (kiitos  saturnus neliöiden... onko muilla  jousimies samaa?)

mutta on tässä ihan hyviäkin juttuja ja aika radikaalejakin ideoita ja ajatuksia. Katsotaan mitä tästä vielä tulee.

Mitenkä muut oletteko huomanneet mitään erityistä tämän uudenkuun aikaan?
90  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 12.08.2023 22:31:07
Olin kesäteatterissa Tampereella ystävien kanssa. Oli hienoa ja Tampere on niin upea kaupunki. Tuli tuosta wanhaan malliin puhumisesta mieleen iso mainosteksti, jonka näin Tampereella korkean talon katolla: Triumph - kruunaa kauneutenne.

Ei kukaan enää tekisi tuollaista mainostekstiä. Täytyy arvostaa, tuossa on kyllä tyyliä Smiley vertaa nykyajan mainokset esim tämä ruokakuljetusfirma "koska minä haluan"  Undecided Pitäisi varmaan alkaa puhumaan vanhaan tyyliin teititellen kirjakieltä niin kyllä tulisi tyylikäs olo  angel
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 59